Helloka csajok!
En megint csak a szokasos hetvegere ugrottam be a topikra. Szornyu, de hetkoznap egy lelegzetvetelnyi idom sincs.
Tenyleg erdekes, hogy milyen kiegyensulyozottak vagyunk igy nemileg
Altalaban en azt latom a topikokon, hogy mindig elhuznak vmelyik iranyba, mi meg tok jok vagyunk. Es mar megjelent a 2009 marciusi topic. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, en abbol latom, hogy telik az ido, hogy jelennek meg az utanunk szulo topikok sorban, es meg csak dobbenek mindig.
Lolababa: szerintem a csaszaros ebed mutasd meg legkozelebb a dokinak, mert azt nem artana, ha neha meregetne. En alapbol iszok napi 3-4 l folyadekot, es tapasztalatbol mondom, hogy (3x erzestelenitettek gerincen keresztul) soha nem volt egy fikarcnyi fejfajasom sem. Szoval ha lehet, en meg inkabb amellett ervelnek, mondjuk, en a “normal” szulesnel is EDA-ban gondolkozom. Az altatasnak egyebkent sokkal tobb karos mellekhatasa van, de ebben a temaban azt hiszem, Holka az illetekes.
Marta: milyen volt az Istvan, a kirany? Pocaklakonak hogy tetszett?
Sarkantyuka: de abszolut ulo munkat vegzek. Mondjuk, eleg gyakran felallok, mert hosszu ideig nem birok egy helyben ulni, de vegulis megicsak ulok egesz nap. Lehet, hogy ezert erzem, hogy folyamatosan mocorog? Szuleses videokkal kapcsolatban teljesen egyetertek veled, amig csak olvastam szulestorteneteket, semmi gondom nem volt, most hogy lattam, kezdek betojni.
Csibe: en is szurkolok nagyon, hogy valasszon hetfon a babad vegre szint. Jol nez ki a babaverda!
Bejci: igen, ugy tunik, nekem egy orokmozgo jutott. De nem banom, csak kivancsi voltam a tobbiekre is, remelem, ez azert megvaltozik, amikor kibujik. Aranyos a kisbabod, en is meglestem a kepeket
Szeder: az milyen erzes, amikor csuklik a baba? Mert en sokkal tobbet csuklok, mint eddig, de az nem hiszem, hogy azt jelentene, hogy akkor o is
Anyooka: hat legyen igazad, es az en kis orokmozgo pocaklakom legyen majd egy angyali jo baba (bar mind a ketten rosszak voltunk mint az ordog
… igazabol nagy csoda lenne egy szelid, szofogado baba, dehat minden lehetseges)
Starlak: tetszik nagyon a kocsi, es nekem a szine is bejon
Bagzerka: a porontyon lattam a szules videokat. A gatmetszes nalam sem kotelezo, csak hat elso baba, es en min. 4 kilo koruli bebire szamitok, szoval nem hiszem, hogy elkerulheto lesz (mind a ketten 4 kilo folott szulettunk, es hat szep nagy darabok is vagyunk). Bar akarom majd kenni a gatat az utolso honapban olajjal, azt mondjak az sokat segit … aztan majd meglatjuk. Raadasul itt nem szeretnek vagni, hanem hagyjak, hogy szakadjon minden, es majd osszestoppolnak. En ezt nem szeretnem, mert sokkal csunyabb lesz a varrat is, meg sokkal rosszabbul gyogyul. Szoval majd meg fogom elore beszelni a dokimmal, hogy ha kell, akkor vagjon, ne hagyja, hogy szakadjak. De azert addig is probalok mindent megtenni: olaj, torna.
a.m.: gratula a suly-nem-gyarapodashoz. Ugy latszik, te az a “tipus” leszel, aki az elejen belehuzott, a vegen meg mar nem fog sokat felszedni. Ugyes vagy!
Roni: a kismama tornaval en is igy vagyok. Meg dvd-t is vettem, de meg egyszer sem probaltam ki. Hetkoznap nem megy, mert 8 utan erek haza es hulla vagyok, hetvegen meg mindig annyi dolgom van, hogy tornazni mar sosincs energiam.Teljesen egyetertek veled, a szulestol most en is parazok, de szerintem ezen is tul kell esnunk, hogy felkeszultek legyunk amikor kell! Hogy van a hatad?
Sziszi: szep neveekt valasztottatok, hogyan lesz dontes?
Minyu: uj kepet nem kaptal a hosszucombu nagypocakos Csongorrol? Mostanaban nem latunk a mar “nagyobb” babakrol kepeket. En meg mar nem megyek tobbet, legalabb hadd lesegessem a tieiteket. Gratula Nandinak az ovihoz, ugyesen titkoltad a pocakod a felvetelinel.
Mennek a drukkok nektek is, probalj meg sokat pihenni, es vigyazz nagyon magadra!
Winona: nahat, ez nem semmi, hogy meg most is valtoztatnak. En nem tudok kukis kepet kuldeni, mert nekunk csak dvd-n van meg, es le is van vedve, nem tudunk masolni belole. De nalam latszik a 2 golyo is, szoval nalam azert eleg eselyes, hogy nem tevednek.
Eszike: sajnalom a rossz cukor eredmenyt, meg a korhazat is. A dieta biztos nem lesz konnyu, ha szukseg lesz ra, majd ulj le egy dietetikussal, es mondd el neki, hogy miket eszel, o majd segiteni fog osszeallitani egy etrendet. Azert en gondolok rad sokat, es varunk nagyon vissza a hirekkel!!!
Netti: a ti lanyotok is nagyon aranyos, es mar jo nagy baba. A pocakod nagyon csini, nekem kb. ugyanolyannak tunik mind a ketto.
Blumi: a nover, orvos jo hu..e volt, de a lenyeg, hogy nalatok minden okes! Jo nyaralast nektek!
A riadolancba en nem szallok be, de a paromat mar “beidomitottam” es majd jon a hirekkel, ha aktualis lesz.
Tegnap este mi is voltunk szimfonikus koncerten. Elkepeszto, milyen erzekeny a Tokim. Ha egy kicsit hangosabb volt a zene, vagy nem tetszett neki, azonnal a tudomasomra hozta hatalmas rugasok formajaban
!
Majdnem hiztam 1 kilot, mar napok ota tobb vagyok eggyel, de tegnap utkozben a koncertre Tokikem a tudomasomra hozta, hogy o a fonok, es meg kellett allnunk az ut szelen, szakado esoben, galaruhaban, hogy ki tudjam dobni a taccsot.
Mara ismet visszanyertem a kezdosulyomat, most kb. megint nem ettem ugy 2 napja igazan semmit sem, mert etvagyam semmi, es ha kaja bemegy, akkor Benedek lelkem rogton vissza is kuldi. Hat ez van … Most egy kis epret eszegetek en is, hatha ez bent marad.
Es bar meg kicsit korai, de feltettem a linkes topikunkra egy linket, hogy az ujszulotteknel milyen reflexeket hogy lehet tesztelni.