Új privát üzeneted érkezett!

LAPTETŐ :D :D :D
allegrobarbaro

Sziasztok csajok!

Újra itt!! Végre!
Közel 1,5 hónapig nem volt netünk!!!
Már kezdtek :D elvonási tüneteim lenni. :lol: :lol:

Most csak b :D kukk, de megpróbálom pótolni az elmaradásomat ... aztán nem csak olvasó pozícióban leszek. :wink:

Addig is puszi mindenkinek. :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

sziasztok!

lányok: köszi.

alle: megnéztem a képeket, tetszenek. :wink:

dezsi: hajrá spontán baba!

brumi: drukk, hogy végre rendeződjön a vasad.

nyuszi: hihetetlen, hogy nem tudtál időpontot szerezni :(

gyongyike: gratulálok :lol: :lol: :lol:

hajnoca: örülök, hogy újra itt vagy.

hanna: róka koma?

mindjárt rakok táblát.

katica
katica30

tábla:

Kép

Kép

Kép

katica
katica30

ja és rólam: majd júl 17.-én kell a kaáliba legközelebb menni, prolaktin ellenőrzés és uh lesz. most szednem kell újra kis adagban a bromot, mert bár jó a prolaktinom most, de nehogy elromoljon júliusig. férjemmel voltunk uhn, talált a doki elváltozást nála. nem tudom, hogy ez befolyásolja-e a rossz eredményét. majd csütörtökön megyünk a dokijához megbeszélni. nagyon morcos leszek, hogy ha kiderül, hogy ez okozza nála a bibit, és tudnák kezelni is, csak eddig nem csináltak uht, és most is én erőltettem. holnap kardiológushoz és belgyógyászhoz megyek, az altatáshoz kell.

katica
katica30

Csajok,
Tegnap délelőtt megszületett az unokatesóm kislánya. Én voltam vele, hát, tényleg egy csodát láttam, és segíteni is tudtam. Tartanom kellett a kismama fejét, amikor nyomott, és bíztatni. Nagoyn ügyes volt, 6.30tól vajúdott, és 9.30 tól volt a szülés, 9.50-re kint is volt a baba.:) Én vágtam el a köldökzsinórt, csodálatos érzés. :) Most hajthatok, hogy mielőbb jöhessen az én szülésemre, mert mondta, hogy kölcsön kenyér visszajár. Ja, és ő hívott délután, és az anyukája, aki csak annyit tudott, hogy én voltam bent, hogy hogy vagyok :) Vicces volt, ők aggódtak én értem.

Skrisz,
Ez az üvegtégla dolog megnevettetett :) Ha úgy nyugodtabb vagy, akkor tényleg sufnit kel építeni, hogy eltűnjenek a gyerekszobából! :)

Nyulasz,
Nem meglepő, amit írtál. Szerintem nekem is volt szerencsém ehhez a recepcióshoz a Kaáliban. Viszem apa anyagát, sima spermatológiára, amiből nem csinálnak babát, erre azt mondja nekem, hogy ezt nem tudja elfogadni, honnan tudja ő azt, hogy kié. !!!! Na, szép, tényleg,jó ötlet, megkérek valakit az utcán, hogy ugyan, adjon már nekem egy kis cuccot, mert olyan rossz volt apa eredménye a Szabolcs utcai andrológián, hogy javítani kellene, nem tesz jót a stressz, meg kell végre nyugodnom.
még volt a dokinak is egy jó kis húzása, szedette velem a fogigátlót, és mikorra meg volt beszélve, hogy első lombikra megyünk, mentem UHU-ra, erre azzal fogadott, hogy ja, bocs, nem fizetett nekik az OEP, jöjjünk vissza 3 hónap múlva, talán akkor mehet a dolog, addig szedjem a fogamzásgátlót. Na akkor mentünk el onnan. De ennek ellenére, tudom, hogy szakmailag jók, és jók a statisztikáik, de igazából nekünk messze van,így nem volt nehéz még az elején eljönni. Lehet, hogy túl érzékeny vagyok.

Katica,
Az UH-t hogy sikerült kiharcolni? én is akartam, igaz a BMC-ben, de mire időpontot kaptunk volna, kirúgták az andrológust, aztán már jött a stimu. Milyen eltérést találtak?

Gyöngyike, gratulálok a 2 babához!

Dezsi, apukád kezeléséhez nagyon drukkolok! Az nagyon nagy dolog, hogy jól bírja! Meg fog gyógyulni! Hinni kell, és így is lesz!
Vendég

Sziasztok,
Rég nem jártam itt.

Gyöngyike,
Gratula a két babóhoz.

Nyulasz,
Sajnos a Kaáliban, mint ahogy másutt is van egy-két recepciós, aki nem olyan kedves, de ha az érem másik oldalát nézed, akkor valamilyen szinten ez is érthető. Hozzáteszem én is futottam már bele ilyen recepciósba személyesen és telefonon is.

Dezsi,
Hajrá nagyon szorítok az akciókhoz!:)

Katica,
Nekem július elején lesz a lapa és hisztero.
Vendég

Sziasztok,

De jó ilyen jó hírre jönni! :D Gyöngyike, gratulálok a 2 kicsihez! Nagyon boldog kismamaságot kívánok!

Csajok, ezek szerint Gyöngyike is 72-es, vagyis beindult a 72-esek szekere baba ügyben :D Hisztek a babonában? Akkor ez azt jelenti, hogy a 72-eseknek a következő sikerülni fog :wink:

Brumi, drukkolok, hogy rendben legyen a vasad, és kezdhessétek végre... Klassz, hogy ezt megélhetted, de ha majd neked segítenek, az még nagyobb lesz... hamarosan. Az OEP-nem-fizetős sztory meg egyszerűen felháborító :evil:

Nyulasz, hihetetlen egy történet. Régen, mikor még a Kaálisok táborát erősítettem, az egyetlen dolog, ami tetszett, a recepciósok türelme és kedvessége... ezek szerint ez is megváltozott azóta :cry:

Hajnóca, üdv újra itt.

Alle, akkor ti most kezditek?

Katica, köszi a táblát. Az jó, hogy kiderült, talán a férjed eredménye is orvosolható, az viszont elkeserítő, hogy ennek ennyi idő után és így kellett kiderülnie. További kitartást kívánok a sok vizsgálathoz. Jövő héten hisztero? Tudod már, mikor kell bemenned?

Dezsi, hajrá spontán :oops:

Csibéről nem tudtok valamit? A tábla szerint ők is most kezdenek.

Nekem émelygés még megvan, de kézben tartható (evéssel és B6-tal)

Kép
petne

Gyöngyike, óriási gratula! Boldog babavárást! :lol:

Petne, isten szóljon belőled! :wink: És ugye a patkány éve van, nagy az esély. :lol:

Brumi, te egy hős vagy! Én inkább szülök, mint nézzem...

Bella, túl lehet élni a lapart. Utána nem kellemes, de kibírható. Az altatástól én elég rosszul voltam másnap.

Katica, még a végén kiderül, hogy valami triviális dolog miatt nem sikerül nektek, amit még eddig nem is néztek. Azt megmondták, hogy a párodnak milyen jellegű az elváltozása? Befolyásolhatja a teherbeesést?

Hajnóca, szia újra! :) Mi van veled?

Alle, akkor hajrá 72-esek!!! :lol:

skrisz72

Sziasztok!

Hajrá 72-esek! :oops: és a többi nem 72-es is :!: :lol: :lol:

Gyöngyi!
Gratulálok a babákhoz! problémamentes terhességet kívánok!!!

Bella!
köszi! igyekszem....

Alle!
mutasd meg légyszi, hogy akkor most bebabásodsz!!! :wink: És laptető is! :D

petne!
de átvenném a hányingert!!!

Csibe!
Tényleg!!! Mikor kezdtek? Vagy már kezdtetek is?
dezsina

Először is szeretnénk gratulálni a friss kismamiknak!!!
:D :D
Nagyon boldog pocakososdást.

Jól vagyunk mindannyian. Kezdjük megszokni, hogy máshol lakunk.
Vannak 'hiányosságok" a lakásban és a házon kívül is. :-(
Bogyika egyedüli gyerek a társasházban így egyenlőre nem lesz játszótér az udvaron. Nem ez lesz amit először megakarnak majd csinálni az itt lakók. Sajnos minden társasháznak külön játszótere van így nehéz még ismerkedni is. Anyum így, hogy elköltöztünk csak 7végén vagy csak telefonon 'találkozik" velünk. Busz napjában csak 2 szer megy :lol: a városházáig. Így bárhova is menni nagyon macerás. ... de talán a jövőhéten sikerül rávenni magam, hogy eljussak végre az jogsis EÜvizsgára. Sajna időm alig van tanulni Bogyika mellett, mert mindig kirángatja a könyvet a kezemből. Így csak akkor tudok tanulni, ha éppen alszik. Ami van, hogy 30 perc, de van, hogy 2 óra. :D
Sikerült a főiskolás alkalmassági vizsgám. Már csak arra várok, hogy felvettek-e valahova vagy sem. :)

Bogyika már 1-2 mpre megáll egyedül és volt, hogy 1-2 lépést tett már felénk. 8 foga van és tud vele harapni. :lol: Néha gyakorolja is. Játszik, gondol egyet, odajön hozzám és belémharap. Csak úgy kedvességből. :lol:
Evett már földet. :)
Ha lementettem a gépre a képeket teszek majd fel.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca!
örülök, hogy szépen fejlődik a kis Csöppséged! Igazán jó hallani felőletek!
várjuk a képeket!!!
dezsina

Igen, igen, időközben nekem is eszembe jutott, mekkora egy bunkó voltam :oops: Szóval természetesen hajrá nem 72-esek is!!!

Dezsi, nyugi, 2-3 hónap múlva Neked is lesz hányingered.

Hajnóca, jó hallani rólatok. Biztosan minden egyes fog, mozdulat, és ici-pici fejlődés hatalmas esemény. Majd még gyere dicsekedni!

Kép
petne

Sziasztok Kislányok!

Petne!
dehogy voltál bunkó!!! :lol: Engem is elragadott a hév, hogy belelkesültem a 72-es évjáraton :D :lol: Valamibe csak kell kapaszkodni :roll: :wink:
és kérem szépen akkor a hányingert 2-3 hónap múlva...
dezsina

Gyönygyike!
Gratulálok a két dobogó szivecskéhez :D
Brumi!
Neked meg gratulálok a az új családtaghoz,és a szüléshez :D Reméljük nemsoká a te babádnak a köldökzsinórját kell elvágni :wink:
Katica!
Köszi a táblát.Ügyes vagy a vizsgákkal.Kiváncsi vagyok mi lett a párod eredménye.Megosztod velünk?
Mindenkinek szép napocskát!
Vendég

Nyulaszkám!
Neked is szép napocskát kívánok!
nem tudom, hogy látod e, hogy már csak 11 napom van hátra és tesztelek!!!!! :lol:
dezsina

Dezsi,
ez a spontán teszt? :lol:

skrisz72

Skrisz!
Igen :D az lesz!
Nyulaszommal nagy tesztelők vagyunk :lol: :lol: ha nem tesztelhetünk, elvonási tüneteink lesznek :D :lol:
dezsina

Mi is spontánoztunk. :oops: Bár elzáródott petevezetőkkel nincs sok értelme, de legalább jólesik. :oops: :oops: :lol: :lol:

skrisz72

Skrisz!
sosem lehet tudni :lol: :lol:
dezsina

Dezsi!
Deszépislenne :D ...én nagyondenagyon drukkolok ám :wink:
Krisz!
Sose lehet tudni.Nem bírják megnyitni a petevezetőidet?
Vendég

sziasztok!

brumi: gratulálok unokatesódnak :lol: ügyes voltál! :wink: uhra elmentünk egy magánrendelőbe. klinikán két hónapot kellett volna várni, itt meg egy héten belül fogadtak. igaz, nem volt olcsó :?

bella: drukk neked!

petne: köszi. majd jövőhét kedden lesz a hisztero, reggel hétre kell aznap bemennem.

rólam: ma voltunk párom dokijánál. szerinte, amit uhn találtak, nem befolyásolja a kiskatonák számát. így újabb zsákutca ez is. még mindig nem tudjuk az okot. ma végre megvolt az utolsó vizsgálat az altatáshoz, holnap viszem be a klinikára a papírt.

katica
katica30

Sziasztok!

Katica!
kár, hogy megint nem derült ki semmi! :? De ahogy látom, szépen lassan meg lesz minden vizsgálat! Hajrá, előre!!! :wink:

Nyulasz!
Csak ügyesen, nem sokára Te is tesztelhetsz!!! :wink:
dezsina

Dezsi!
Ja,kb 100 nap a tesztig :lol:
Katica!
Pedig kezdtem reménykedni,hogy valamit kiderítetek. :?
Lesz júliusban fagyis beülti?Hiszteró nem befolyásolja?
Drukk keddre!!!
Vendég

Nyulasz,
szóba sem került, hogy csinálnának ilyen műtétet. Eléggé el van hegesedve. Az áll a zárójelentésemen, hogy bunkószerűen lezárt petevezetők. Gondolom ezzel nem tudnak mit kezdeni. :?

Katica, hol csinálják a hiszterot?

skrisz72

sziasztok!

dezsi: nálam haladnak a vizsgálatok, de a férjemnél nem. egy helyben topogunk, hisz sehol semmi sem derült ki nála. minden lelete jó, semmi okot nem tudnak mondani a rossz kiskatona eredményére.

nyuszi: már csak 100 nap. :wink: hisztero függvénye a júliusi beülti. köszi a drukkot.

krisz: a szegedi női klinikán lesz. kedden befekszek, elvileg másnap hazajöhetek.

ma leadtam a papírokat a klinikán, dokim örült, hogy végre el is fogok menni a műtétre. :wink: ma kértem az uramnak egy pesti andrológushoz időpontot. majd július 14.-én megyünk. még próbálkozok, hátha megtaláljak az okot.

katica
katica30

Katica!
és már Te is kiokosítottad magad az interneten? Néha az ember talál ezt, azt, vagy a fórumokon... :?

Nyulasz!
akkor elmondhatom, hogy Te százas vagy :lol: (de nem sokáig :lol: :lol: :lol: , hiszen csak csak eltelik az a pár hónap)
dezsina

Katica, akkor lapar nem lesz, csak hisztero, ugye?

skrisz72

dezsi: már kiokosodtam, bár csak magyar oldalakat néztem. csak azokat a vizsgálatokat írják mindenütt, amelyeken már volt a férjem.

krisz: hisztero lesz.
katica30

Sziasztok!

Dezsi, köszi! Rókakomát küldeném már most is, ha lehet. :D
Látom, 10 nap múlva tesztelsz (bár nem a vonalzódból, mert azt nem értem :oops: , de most már megtanulom). Drukkolok!

Nyulasz, tényleg nagyon sok van még hátra, sok erőt és kitartást kívánok... bár úgy jobban hangzik, hogy kicsivel több, mint 3 hónap. Az érzékeim a 100 napot sokkal többnek érzékelik.

Krisz, spontánozzatok csak, soha nem lehet tudni! Hallottunk mi már kisebb csodákat ebben a témában :wink: Meg aztán ha nincs babásodás, akkor is jó az :oops: :wink:

Katica, drukkolok a jövő heti hiszteróhoz, csak eljött ennek is az ideje. Ha a férjednél nem is találnak semmit, téged mégis meggyógyítanak, és akkor újult erővel kezdhettek neki. (nekem is a műtétem után sikerült :wink: )

Csajok, ki lesz a következő, aki kezdi? Alle? Katica?

Kép
petne

Petne!
a vonalzómvégénél az utolsó szám, hogy 10 nap múlva SST (terhességiteszt) :) De jó lenne :wink:
Neked drukkok az UH-hoz hétfőre!

Katica!
sajnálom, hogy kimerítettetek mindent! :( Drukkolok a hiszterohoz!
dezsina

petne: a férjemnél az okot nem találják a rossz eredményéhez. így engem hiába gyógyítanak meg, az még kevés. :(

dezsi, petne: köszönöm :wink:

katica
katica30

Katica!
De gondolj arra,hogy ha a párodnak rossz is az eredménye,a biológusok megoldják,kikeresik amelyik jó,de ha te nem vagy rendben,akkor hiába osztódik szépen,nem biztos hogy megtapad.Meg hát neked kell kihordanod,tehát fontos,hogy ha van olyan,ami kezelhető,akkor kezeljék.Eleinte én is egyfolytában azt kutattam,mi lehet az oka,a rossz eredménynek,de aztán beletörődtünk.Egy-két darab mindig van,így azzal is szépen megtermékenyülnek.Az én páromat biztos bántaná,ha egyfolytában őt vizsgáltatnám,orvostól-orvosig cibálnám,hogy miért ennyire "meddő".Bár nem vagyunk egyformák,de figyelj a férjedre,nehogy lelkileg tönkremenjen ebben az egészben.Mi két lombik között sem csináltatunk nála spermavizsgálatot,ez van,megmondták lehet injekciós kezelés nekik is,ami több hónapos,és nem tudni eredményes-e,tehát csak összeomlik minden egyes alkalommal,amikor szembesítve kerül a rossz eredményével.És borzasztóan stresszelt eleinte,mert szeretett volna jobb eredményt produkálni,mostmár nyugodtabb,mert én is az vagyok.
Vendég

nyuszi: írtam privit.

katica
katica30

sziasztok!

Gyöngyike!
Gratulálok a babákhoz és gondtalan pocakosodást kívánok.

Katica!
Sok sikert a kivizsgálásokhoz és a műtéthez.

Mindenkinek klitartást a kánikulai időhöz aki csak teheti maradjon hüvös helyen.

Rólam:
Nagyon fáradékony vagyok alig tuidok fenn maradni délelőtt és aztán meg persze éjjel nem tudok aludni.A műtét után már jól vagyok, de hogy fogok a héten dolgozni????Alig birok állni azt hiszem az állóképességem a béka feneke alatt van most.Mondjuk nem is akarok egész nap dolgozni csak módjával a pocimtól már alig férek.A hétvégén voltunk strandon de jó volt.

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

képzeljétek, hiába ittam a teát, hogy rendbe jöjjön a ciklusom. Ugyanúgy a 21. naptól barnázok! :cry: Egyszerűen ilyenkor annyira, de annyira elegem lesz, hogy el sem tudom mondani! nem segít itt semmilyen tea, azt hiszem. :cry:

Nyulasz!
már nem vagy százas :!: :lol: és visszaszámlálás van :!: :!: :!: :wink:
dezsina

Bellantita!

De jó, hogy írtál :D :!: Örülök, hogy rendben vagytok! Kitartás a kánikulában!!! :wink: és gyere többször!
dezsina

Bellanitta!
Kitartás,munkát csak annyit amennyi jól esik,strandolást meg amennyit csak bírsz.
Dezsi!
Tudod beágyazódáskor belefér egy kis barna :D
Hormonokat mikor nézettél?Minden okés volt?
Ja,már nem vagyok százas...
Katica!
Holnapra nagy drukk!
Vendég

Nyulasz!
igen, már kellett volna nézetnem, de nem mentem el. Most, ha megjön, akkor megyek...
:) jó lenne, ha a begyazódás lenne, de tudod, hogy miután lassan fél éve igy megy, hááát... tuti nem az :(

Katica!
csatlakozva Nyulaszhoz, drukkok holnapra! :wink:
dezsina

Dezsi!
Hátha egyszer bejön.Most talán,hogy nem a babatéma volt az elsődleges,hanem apukáddal a pihenés,hátha ez lesz a tuti,semmi rágörcsölés...persze mindenképp nézess hormonokat.És ha már csapoltatsz,próbáld meg a házidoknál elintézni a terheléses cukor és inzulint.Hátha lehet tb-re is.
Vendég

...illetve rosszul írtam,ne mindenképp nézess hormonokat,hanem csak ha mégis megjönne.Persze drukk,hogy ne kelljen. :wink:
Vendég

sziasztok!

köszönöm lányok a drukkot.

bellanita: kitartást! muszáj visszamenned dolgozni?

dezsi: lehet beágyazódás is, drukk neked++++

nyuszi: mindjárt írok neked.

rólam: holnap hisztero, ha minden jól megy, akkor szerdán hazajöhetek a klinikáról.

rakok táblát, szóljatok, ha javítsak vmit.

katica
katica30

Kép

Kép

Kép

katica
katica30

Katica, köszi a táblát! Hajrá holnap!!!

Bellanitta, örülök, hogy szépen kerekedsz. :lol:

Dezsi, nyugiiiiiiii! Lesz babád mindenképp.

Nyulasz, te tényleg nem vagy százas... :wink: Már csak egy kicsit kell kibírnod.

skrisz72

Sziasztok!

Katica, köszi a táblát! A férjednél annyira nincsenek rendben a dolgok, hogy lombikhoz is kevés? Mert ha nem, akkor igaza van Nyulasznak. Ha annyit találnak a biológusok, hogy jót randizzanak a tüszőiddel, akkor a többi már a Te egészségeden múlik!
Ezerrel mennek a drukkok holnapra +++++++++++++++++++++

Bellanitta, örülök, hogy jól vagy. A fáradékonysághoz csatlakozom, bár én reméltem, hogy 1-2 hét, és vége... de ezek szerint még 3-4 hét múlva is tombol :cry: Nem baj, ez legyen a legkisebb baj, igaz?

Dezsi, én is drukkolok, hogy ne a szokásos jöjjön be most +++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
petne

Petne!
Jó mozizást mára! :wink: Fotót kérünk!!!
Krisz!
Leszel még te sem igazán százas :lol:
Vendég

SZiasztok!

Bocsi, hogy eltűntem. Megpróbálok visszarázódni.

KAtica :D

Holnapra drukkolok!
Köszi a táblát. Anyi javítás, hogy 1.lombik után fagyis beülti lesz júliusban.

Megyek dolgozom tovább, remélem többet tudok jönni.

Pusz mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

ez a fránya net nem engedett be egész délután :evil:

Nyulasz, Katica, Petne!
köszi a drukkokat. Ez lenne a hetedik csoda... 8)

Petne!
várjuk az élménybeszámolót!

Zsu!
Nem soká fagyisok jönnek! Drukkolok! Kiváncsi leszek, milyen gyogyikat fogsz kapni... :roll:

Skrisz!
Te még százas vagy :D De nem sokáig :lol:
dezsina

Vicces lesz az októberem. Az első lombiknál fotós túrára mentem, és ott kellett beadnom az első szurit. Októberben megint fotós túrára megyek, és már megint hasba kell szúrnom majd magam. :lol: Kíváncsi leszek, hogy nagy fotós lesz-e a gyerekemből... :?: Vagy egy életre megutálja a szurik miatt... :wink:

skrisz72

Krisz!
Még jó,hogy a többiek tudják mi újság.Kicsit perverz vagy,fotótúra hasbaszuri nélkül már nem is mókás :lol:

Dezsi!
Felőlem lehet nyolcadik csoda is,csak legyen. :wink:

Zsu!
Hajrá icebabyk!Mostmár ne tessék eltűnni,majd mi összedrukkoljuk neked,mint Petnének :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?