Csajok,
Tegnap délelőtt megszületett az unokatesóm kislánya. Én voltam vele, hát, tényleg egy csodát láttam, és segíteni is tudtam. Tartanom kellett a kismama fejét, amikor nyomott, és bíztatni. Nagoyn ügyes volt, 6.30tól vajúdott, és 9.30 tól volt a szülés, 9.50-re kint is volt a baba.
Én vágtam el a köldökzsinórt, csodálatos érzés.
Most hajthatok, hogy mielőbb jöhessen az én szülésemre, mert mondta, hogy kölcsön kenyér visszajár. Ja, és ő hívott délután, és az anyukája, aki csak annyit tudott, hogy én voltam bent, hogy hogy vagyok
Vicces volt, ők aggódtak én értem.
Skrisz,
Ez az üvegtégla dolog megnevettetett
Ha úgy nyugodtabb vagy, akkor tényleg sufnit kel építeni, hogy eltűnjenek a gyerekszobából!
Nyulasz,
Nem meglepő, amit írtál. Szerintem nekem is volt szerencsém ehhez a recepcióshoz a Kaáliban. Viszem apa anyagát, sima spermatológiára, amiből nem csinálnak babát, erre azt mondja nekem, hogy ezt nem tudja elfogadni, honnan tudja ő azt, hogy kié. !!!! Na, szép, tényleg,jó ötlet, megkérek valakit az utcán, hogy ugyan, adjon már nekem egy kis cuccot, mert olyan rossz volt apa eredménye a Szabolcs utcai andrológián, hogy javítani kellene, nem tesz jót a stressz, meg kell végre nyugodnom.
még volt a dokinak is egy jó kis húzása, szedette velem a fogigátlót, és mikorra meg volt beszélve, hogy első lombikra megyünk, mentem UHU-ra, erre azzal fogadott, hogy ja, bocs, nem fizetett nekik az OEP, jöjjünk vissza 3 hónap múlva, talán akkor mehet a dolog, addig szedjem a fogamzásgátlót. Na akkor mentünk el onnan. De ennek ellenére, tudom, hogy szakmailag jók, és jók a statisztikáik, de igazából nekünk messze van,így nem volt nehéz még az elején eljönni. Lehet, hogy túl érzékeny vagyok.
Katica,
Az UH-t hogy sikerült kiharcolni? én is akartam, igaz a BMC-ben, de mire időpontot kaptunk volna, kirúgták az andrológust, aztán már jött a stimu. Milyen eltérést találtak?
Gyöngyike, gratulálok a 2 babához!
Dezsi, apukád kezeléséhez nagyon drukkolok! Az nagyon nagy dolog, hogy jól bírja! Meg fog gyógyulni! Hinni kell, és így is lesz!