Julcsi, ez a bedagadós dolog nem hangzik valami jól... Nem voltál esetleg rosszul? Mondjuk a vérnyomásod nem érezted, hogy magasabb, mint szokott? Pl. heves szívdobogás, stb???
Nem festeném az ördögöt a falra, de a terhességi toxémia jele is lehet az, amit leírtál! Főleg az arc bedagadása fogott meg... Szóval vigyázz magadra, meg pihenj sokat!
Aproo, ez jól hangzik! Ha ilyen idő lesz egész héten, mint pl. ma, akkor tuti nagyon fincsi lesz már a víz is... Mondom, nekem a 21 fok, mert annyi volt állítólag, kicsit hűvös volt, és nem is esett olyan jól, így nem rizikóztam!
Amúgy én is gondolkodom az EDA-n, de nálunk ilyen konkrétan még nem esett szóba, bár az előkészítőn azt mondták, hogy bármikor kaphatod, mert mindig van valaki, aki be tudja adni, sok nőgyógyász is rendelkezik a szükséges szakvizsgával, hogy beadhassák!
De aztán lehet, hogy minden nagyon gyorsan fog lezajlani, így nem is jut eszembe kérni, na, én ebben bízom!
Ez a mai nap, főleg, amióta itthon vagyunk, iszonyat! 1 percenként mennék pisilni...
Hello Mecsi, üdv újra itthon! Sajnálom a macskád, de ha így döntöttetek, akkor biztosan jobb lesz így, aztán úgyis minden visszazökken a régi kerékvágásba!
Ja, és még egy! A csendben altatás... Én láttam unokatesóm példáján, mindig ki volt írva, hogy ne csöngess, mert a baba alszik, aztán olyan rossz alvó lett, hogy ha lábujjhegyen közlekedtél mellette, akkor is felriadt...
Keresztelő... Nehéz kérdés! Én nem vagyok vallásos, meg sem vagyok keresztelve, bár, ha szeretném, akár most is keresztelkedhetnék, de nem tartom létszükségletnek, illetve nem hiányzik... Párom keresztelkedett és első áldozott is, így náluk kicsit jobban megy a nyomás, bár amit utálok, hogy nem gyakorló keresztények, de mégis erőltetik/erőltették, hogy legyen templomi esküvő, mert az olyan ünnepélyes... Hát, bocs, de én meg pont leszarom, hogy mi az, ha nekem semmi kedvem hozzá, illetve álszentségnek is tartom! Nem megyek és ők sem hétvégén templomba, akkor miért is olyan fontos, hogy a gyerek meg legyen keresztelve??? Nem fogok a hit ellen beszélni sosem előtte, de úgy gondolom, hogy ez legyen mindenkinek a saját akarata! Attól nekem nem több, vagy kevesebb a másik, hogy ő épp meg van keresztelkedve, vagy sem... Szóval nálunk még passz, de, ha csecsemőként lesz ez a ceremónia, biztosan a tesómat, vagy valamelyik családbeli felnőttet kérném fel.