Judit, Niki, biztos tuti napotok volt Abonyban, jók a képek
Kézenfogósbarátnős nagyon édes
Nameg a legkisebbek, ahogy babapiskótát(?) majszolnak
Ajhmán, fájdítjátok a szívemet! Kedden nem leszünk itthon, de spec. a szerda sem lenne jó, Apáék próbálnak este. Pedig úúúúúgy mennézném a SAC múvit
Dorka, rátok is nagyon jó idő volt!
Nagyon helyesek a fiúk, de a puszis kép űberelhetetlen
Naakkor az ezer évvel ezelőtt írtakra reagálva...
Anikó, igen, van tanfolyam is a hordozókendő megkötéséhez, de ha van hozzá fényképes útmutató, akkor abból is el lehet sajátítani egy kis gyakorlással
Meg vannak videók a neten, hogy mások már hogyan kötik a hátukra a 15 kilós gyereket is, könnyedén, seperc alatt
Jó ez a mei tai hordozó is, nem tűnik bonyolultnak
Amúgy a hordozás "titka", hogy a baba popója lejjebb legyen, mint a térde, és a hordozó eszköz tartsa meg stabilan a hátát.
Katlina, igen, télleg, ott találkoztunk először élőben
Aztán meg volt egy közö tusi
Hjaj, hát akármilyen szar volt bent, azért sokat gondolok az ott eltöltött napokra - Hunci miatt kellemes emlékeim is vannak
Niki, nem a Nox-os csávó a sógorod?
Mert olvastam valamelyik bulvárban, hogy nekik is ikreik lesznek, és ha lányok, akkor Anna és Luca lesz a nevük... Én már kicsit bánom, hogy anno nem "jegyeztettük be" az Annalucát (így egybee)
Ő lett volna az első, aki viseli...ennél egyedibb nevet nem is adhattunk volna neki
Rami! Há hová lett a vonalzód? Tessék visszacsinálni
Dorka, igen, Muci anyás. De én csak ütlegeket kapok tőle
Akkorákat rám tud csapni
Dejazé biztos szeret
Jah! Jó magasak a júniusi ifjak
Kata, elég durva, hogy Jakab doki így otthagyott
Mondjuk a kórházi uh-on engem is ügyesen lerendezett (bár nem csak ő, Erdődi is), pedig ugye ő az orvosom
Ditke, asszem te kérdezted: diccse tesóm, eTYke vagyok
Najóvan, megyek kidőlni...jóccak.