Új privát üzeneted érkezett!

Judit!
örülök, ha így megvilásogosodtál! ezzel szoktam apát csesztetni, hoyg legalább az első 15 ben legyek benne! :oops:

Hova foglaltatok végülis?

Niki!
Mi is néztünk tiszavirágot püspökiben, ahoyg beszéltünk utána kocsiba pattantunk, és uccu de nem sok mindent láttunk, úgy kb a közepén elszálltak...Szolnokon nagyobb volt?

Judit, Fanna! Magántali? képek?

Évi!
Én is irígykedem, mint Niki! már én is úgy csomagolnék!

Szilbee, Dorka!
Holnapra jó bulizást!

Márti!
Boldog fordulót, és jó ünneplést apával!
:wink:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szép jó reggelt Mindenkinek!
Ma ismét szokás szerint korán keltem, mert pacalt fogunk főzni, és az alapot már elkészítettem hozzá. ma nálunk dupla ünnep van, mert Kristóf pedig ma 9 éves. Tegnap volt a bizonyítvány osztás, matematikából és környezetből dícséretet kapott, de a többi tantárgy szöveges értékelése is nagyon szép. Kép

Kép
Kép
bmárti75

Márti! Boldog Házassági évfordulót!:)

És természetesen ..

Kristóf! Nagyon Boldog Születésnapot! :D
szilbee

Sziasztok!

Megjöttünk a kis nyaralásunkból, és volt mit visszaolvasnom! :D

Bocsi, hogy nem fogok mindenkinek személy szerint írni, de képtelenség lenne ennyi "történés, esemény" után.

Szóval:
A közelmúltbeli és jelenlegi szülinaposoknak BOLDOG SZÜLINAPOT!
Mártiéknak Boldog házassági évfordulót!

Az újonnan felrakott képek (számomra újak) nagyon szépek, aranyosak, a kicserélt, felújított vonalzók jól sikerültek.

A fogynivágyók sikereihez gratulálok!
A nyaralás előtt állóknak pedig jó időt és jó pihenést kívánok!

Nekünk gyorsan eltelt az a pár nap, és bár az idővel nem volt teljesen szerencsénk, jól éreztük magunkat és jót pihentünk! :lol:
Egyébként sem terveztem óriási pancsolásokat, és hatalmas napozásokat, de azért egy kicsit lehetett volna melegebb. Bár még így is szerencsések voltunk, mivel hallomásból tudtuk, hogy itthon állandóan esett. Ezt mi megúsztuk, csak a széllel kellett megküzdenünk.
Az ellátás nagyon tuti volt (túl jó is), bár tudtuk, hogy mire számítsunk, mert minden évben odajárunk.
Egy kicsit volt is "ereszd el a hajam" evészet. Svédasztalos reggeli és vacsora, és háromfogásos ebéd.....
Kicsit meg is indult a mérleg alattam. :oops:
Nem szeretnék túl sokat hízni, (most nem az alakomat féltem) az egészséges keretek közt jó lenne maradni.

Nagyon gyorsan telnek a napok, hetek, és mi még nem vettünk igazából semmit a kiscsajszinak, úgyhogy lassan be kellene rendezni a szobáját. :lol:
Ja! A balatoni túránk arra is jó volt, hogy "elvileg" :lol: eldöntöttük a nevét. Végül is a Laura mellett állapodtunk meg.

Na! Most megyek reggelizni.
Jó hétvégét mindenkinek!

KépKép
kitten13

Jó reggelt!

Kristófnak!
Kép

ma megint takarítós napom van, de délután megyünk Kétpóra 3 napos falunapra, ugrálóvár, pónilovaglás.... majd hozok képeket, ha nem hagyom itthon a fényképezőt! és a kedvenc kajám lesz (az egyik) tojásos noki, salival!!!

ki mit csinál a hétvégén? strand? nagyon jó idő lesz, van.

Évi!
megjött a férjed? készülsz ezerrel?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hella :)

Kristófnak Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk! :D Márti, nektek pedig Boldog Házassági Évfordulót :) Bár lehet korábban elsiklottam valami felett, de csak Szilbee hsz-ból tudom, hogy ez a dupla ünnep egyik fele :oops:

Judit, tennap elfelejtettem: köszi a pü-t :) Hehe, jó étvágyat a tojásosnokedlihezubisalival :lol:
Badacsonyban néztünk ki egy apartmant (magánszállás féle), le is íméleztük a szabad időpontot, de még nem jelzett vissza a tulaj, hogy oké a foglalásunk...
Megint szösziskedek egy sort: 3 napra mentek Kétpóra, vagy csak a falunap 3 napos? :oops:

Kitten, üdv újra itthon :D Feltöltődtetek az elkövetkezendő pár hónapra? :wink: Szép neve lesz a kislányotoknak :)

Ehh, ideje lenne a korábbiakat is visszaolvasnom...

Judit
Kép

Kép
balwin

A falunap 3 napos, most indulunk, de este jövünk! igen, én bénáztam el! nem pontosan írtam...
ja és a nokit teljes kiörlésűből csináltam a színe csúnya, ízre elmegy... ezt is meg kell szokni...

akkor lehet jó borokat kóstolgatni!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Na akkor nézegetnivaló, ah senki nem ír semmit....
Kép Kép Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, tyűh, ez jó progi volt a lányoknak! :D Ringlispír, póni, ugrálóvár...hhhhhmmmm :lol: Még én is kedvet kaptam :oops: :) Épp nemrég beszéltük Attival, ahogy a Zegyik Ósönben (vagy madaras teszkó, ahogy Fábry híjja) megláttunk egy mini körhintát, hogy nemsokára hozzá kell szoknunk, hogy majd mán nem mehetünk el ilyen cuccok mellett csak úgy! 8)

Ahh, nekünk volt teljes kiőrlésűs korszakunk...nagyon utáltam :oops: Még a palacsintát is azzal csináltam... fajin kemény lett :lol: Aztán elhagytuk; Apa rozsozik, én meg bűnözök a fehér pékárukkal :(

Noeggen, a borozás... Apa már jelezte, hogy arra a hétre leadja nekem a sluszkulcsot :mrgreen:

Körkérdés: mindenképpen kell a 14 éven aluli gyereknek útlevél a határátlépéshez? Eu, sengen ide vagy oda?

Judit
Kép

Kép
balwin

Jaimee, nem, nem teszek több közös képet - gondolom azé kérdezted, mer azt írtam, a Zegyik :) Két kép készült, csak a másikon a szél olyan fajintos szopottgombóc fejet csinált nekem...monnyuk nem mintha nem lenne mindegy :roll:

Szamóca? Hogy halad a ház? :) És a diétád? Milyenek a cukorértékeid?

Kati, te is olyan nagyon ritkán írsz...

Judit
Kép

Kép
balwin

judit!
Sajnos, igen, kell, máskülönben hoyg igazolod, hyog Tied a ygerek... egyik kedves ismink azt mondta Nézzen rá b.ssza meg!

Jaj a nokedli állalgán én is csodálkoztam, oylan híg volt, de közben majd leszakadt a kezem, mire kiszaggattam!

Hát nagy rabló banda a vidámparkos cuccosok! úgy vannak a hüyle szülő úgyis befizeti a gyereket!

Másik kedves éjjeli baglyunk Jaimee?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!
Bbj! Nagyon jók a képek, a lányok hogyan bírták a meleget? Angéla is a képeket látva rögtön azt mondta hogy ő is el akar menni.
A tegnapi buli jól sikerült, a kaja nagyon finom lett, a torta pedig isteni volt. Egy kis nézegetni való: Kép Angéla a névnapi ajándékkal Kép Kristóf a tortával, háta mögött apukám Kép a mi tortánk Kép mi Kép a torták, a 10 évvel ezelőtti tortadístünkkel Kép imád enni

Kép
Kép
bmárti75

Szép vasárnapot Mindenkinek!

Judit, jöttem a citromos receptedért, de gyorsan írok még pár mondatot.

Balwin, mindenképpen kell az útlevél! Jázmin tavaly nyáron 2 évre kapott, a nagyok már rendes 5 éveset. Ház lassan halad, mostanában sokat (nagyon sokat :oops: ) idegeskedtem és azt vettem észre, hogy diéta ide, diéta oda, ilyenkor feljebb megy a cukrom... Mondjuk akkor sem vészes, olyan 5,5-6,5 körül van éhgyomorra és 8 körül amúgy...

Nagyon jók a képek és utólag boldog szülinapot Kristófnak, Nektek meg, Márti, további sok-sok együtt töltött , boldog évet kívánok!

Kitten! Üdv újra itthon :lol: Képek nem készültek?

Évi! Bevallom, nem néztem pontosan, mikor indultunk, de előre is jó pihenést Nektek!

Nah, most megyek, készül az ebéd, de megpróbálok este még jönni, bár a ma esti spanyol-olasz meccs még engem is érdekel :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Kristóf! Nagyon boldog szülinapot!

Képzeljétek, Zsófinak kijött az első fogacskája, végre-végre!!! :D :D :D

Kép

Kép
ditke2007

Judit: Szerintem igen.

Mi a teendő, ha gyermeknek vagy gondnokság alatt álló személynek szeretnénk útlevelet?

Kiskorú vagy gondnokság alatt álló személy kérelmét a törvényes képviselő nyújthatja be .

A kérelméhez szükséges

a személyazonosító igazolvány, illetve születési anyakönyvi kivonat,
személyazonosítóról és a lakcímről szóló hatósági igazolvány,
a kiskorú előző úti okmánya (ha rendelkezik ilyennel, illetve, ha nem kívánja megtartani az új megérkezéséig),
a kiskorú 2 db igazolványképe, ha a kérelmet a jegyző vagy a külképviselet előtt terjesztették elő,
illeték megfizetése,
a szülő (törvényes képviselő) állandó személyazonosító igazolványa vagy más, a személyazonosságát igazoló érvényes hatósági igazolványa,
a gondnok-, illetőleg gyámkirendelő határozat vagy az intézeti gyám igazolása az intézeti gyámság fennállásáról,
a szülőknek (törvényes képviselőnek) a közjegyző, a gyámhatóság, illetve a magánútlevél hatósága előtt tett, a magánútlevél kiadásához hozzájáruló nyilatkozata vagy a szülői felügyelet megszűnését, illetőleg szüneteltetését igazoló jogerős bírósági határozat másolata .
A 8. pont kapcsán fontos kiemelni, hogy mindkét szülő - a közjegyző, a gyámhatóság, illetve a magánútlevél hatósága előtt tett - hozzájáruló nyilatkozata - így jelenléte is - szükséges a magánútlevél kiadásához. Amennyiben a szülői felügyelet megszűnt, illetve szünetel az ezt igazoló jogerős bírósági határozat másolatára van szükség.

Mennyibe kerül az útlevélkérelem?

A kérelemhez szükséges illeték összege a kérelmező életkorától és az érvényességi idő hosszától függ.

4 éves kor alatti gyerekek legfeljebb 2 évre kaphatnak útlevelet 1 500 forintos illeték ellenében.
A 70 év felettieknek is 1 500 forint illetéket kell befizetni, de az ő okmányuk érvényességi ideje 10 év.
A 4-18 év közötti gyerekeknek 1 500 forint ellenében 5 évre szóló dokumentumot állítanak ki,
18-70 éves korúaknak 10 évre szóló útlevélért 10 000 forintot kell fizetni,
A 18-70 éves korosztály igényelhet 5 évre szóló okmányt is, ebben az esetben az illeték 6 000 forint , .
jaimee1

Ditke: ZSófinak nagy gratula!!! Azt mondják az jó, ha később bújnak ki a fogak, jó erősek lesznek.

Balwin: Judit alatt téged értettelek.

Márti: Még sok ilyen boldog évfordulót! Kristófnak boldog szülinapot!!!
jaimee1

jaimee!
gondoltam, tegnap este le is írtam, hyog mindkét szülő és 1500 pénz kell hozzá, de időközben elszállt, és újra kellett írnom, ez a része kimaradt, de jó hogy bemásoltad , mert azt hittem drágább lesz, Grétinek a napokban jár le. na ez van...

ma Abonyban voltunk Nikiékkel a vadasparkba, a gyerekek jól elvoltak, aztán megebédeltünk a Mészárosban, én bevallom nőiesen most ébredtem. hihetetlen jót aludtam...

Sac kedd 20 :15 Ki még? mi Nikivel megnézzük.

Márti!
Nagyon jól néz ki az a pacal! és a torta is.

Szami!
akkor elküldöm mailben
hát sajnos az ideg ellen nem tudsz mit tenni... én is attól hízok tutira!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Jó meleg van. Ki mit csinál ebben a kánikulában?
Mi Abonyban voltunk ma Juditékkal. Nagyon szupi volt, teszek képeket.

Ditke: Gratula fogacskához Zsófinak!

Jaimee: Köszi az ótleveles infót, minket is érint.

Balwin Judit: Badacsonyt én is nagyon szeretem, annyira jó kis liliomfis hangulata van.

Márti: Jó buli lehetett a képek szerint. Gratula Nektek, Kristófnak pedig utólag is boldog szülinapot kívánok!

Kedden vagy szerdán SAC mozi valaki?

Niki

Kép
Kép
csni

Ja és Zsófinak gratu a minirizshez! Hol jött ki? A nagykönyv szerint?

Évi!
most néztük meg, hogy a jövő héten akár 30 fokos is lehet a Balaton! nagyon jó időtök lesz! kellemes nyaralást, pihenést! várunk képekkel!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Niki!
szia!
kedd jó, most már beugrott, szuri, de du-án szóval az este ok.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Azért ilyen sok, mert Juditék nem hoztok fényképezőgépet, így helyettük is én teszek. :D

Niki

Kép
Kép
csni

vittem, csak sutyiban fotóztam!

Kép

Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali!

Be vagyok havazva...

Judit, Niki, mi az a SAC? Ezer éve nem voltam moziba.... lehet beneveznék, szerdán már úgy is szabin vagyok.

BBJ, 30 fok? Az jóóóóó! Egyébként jó időt rendeltem :wink: :lol:

Tök jók a képek, nem sütetek meg? Én azt hittem ma hőgutát kapok!

Márti, gratula és isten éltesse a nagyfiút! Jók a képek :wink:

Évi és
Kép
csongianya

sziasztok,

kimerítő egy hétvége után először is:
Zsófi, Drága, iSten hozta az első kis fogacskádat! :)
Kristófnak sok boldog szülinapot, nagyon guszta nagyfiús tortád volt!
Mártiéknak boldog házassági évfordulót!!!

Niki, Judit, de jó lehetett, a képeken is nagyon szépek vagytok!!! Drágák a kis- és nagylányok!!!
Mészárosban jó volt a kaja?

Nekünk is nagyon jól sikerült a hétvége, rengeteg mindent csináltunk: 2x köszöntés, két dédi, pancsi, játszó, búcsú.... húúúú, nagyon szuper volt!!!
a kb. 200 képből néhány (Szilbeeék még 115-öt csináltak...
:oops: )
Mama sütötte tortával
azok a viszkető ínyek :D
három a fiú
Mini Talma
Leventével
három onoka
pancsi
Nemo torta
első kóstolás
PUSZI!!!

Kép
Kép
dorkáék

Évi!
Szex és New York

jaj, nem holnap mentek? én azt hittem.... akkor mikor indultok pontosan?

nagyon sok az árnyék, szinte csak az van, úgy elviselhető volt, még nekem is.

Szami!
Jöhetnek a fotók! :wink:

Holnap indul itt az élet?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee! tőled is várjuk,a fotókat!

Dorka!
nagyon jók, jó idő volt pancsira, és a torta is fajintos! bizti fini volt.....túros gyümis volt, igaz?ha jól látom a teríték is ment hozzá?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, Niki, biztos tuti napotok volt Abonyban, jók a képek :D Kézenfogósbarátnős nagyon édes :) Nameg a legkisebbek, ahogy babapiskótát(?) majszolnak :lol:

Ajhmán, fájdítjátok a szívemet! Kedden nem leszünk itthon, de spec. a szerda sem lenne jó, Apáék próbálnak este. Pedig úúúúúgy mennézném a SAC múvit :(

Dorka, rátok is nagyon jó idő volt! :D Nagyon helyesek a fiúk, de a puszis kép űberelhetetlen :)

Naakkor az ezer évvel ezelőtt írtakra reagálva...

Anikó, igen, van tanfolyam is a hordozókendő megkötéséhez, de ha van hozzá fényképes útmutató, akkor abból is el lehet sajátítani egy kis gyakorlással :wink: Meg vannak videók a neten, hogy mások már hogyan kötik a hátukra a 15 kilós gyereket is, könnyedén, seperc alatt :shock:
Jó ez a mei tai hordozó is, nem tűnik bonyolultnak :) Amúgy a hordozás "titka", hogy a baba popója lejjebb legyen, mint a térde, és a hordozó eszköz tartsa meg stabilan a hátát.

Katlina, igen, télleg, ott találkoztunk először élőben :lol: Aztán meg volt egy közö tusi :mrgreen: Hjaj, hát akármilyen szar volt bent, azért sokat gondolok az ott eltöltött napokra - Hunci miatt kellemes emlékeim is vannak :wink:

Niki, nem a Nox-os csávó a sógorod? :mrgreen: Mert olvastam valamelyik bulvárban, hogy nekik is ikreik lesznek, és ha lányok, akkor Anna és Luca lesz a nevük... Én már kicsit bánom, hogy anno nem "jegyeztettük be" az Annalucát (így egybee) :roll: Ő lett volna az első, aki viseli...ennél egyedibb nevet nem is adhattunk volna neki :)

Rami! Há hová lett a vonalzód? Tessék visszacsinálni :D

Dorka, igen, Muci anyás. De én csak ütlegeket kapok tőle :lol: Akkorákat rám tud csapni :shock: Dejazé biztos szeret :mrgreen:

Jah! Jó magasak a júniusi ifjak :D

Kata, elég durva, hogy Jakab doki így otthagyott :shock: Mondjuk a kórházi uh-on engem is ügyesen lerendezett (bár nem csak ő, Erdődi is), pedig ugye ő az orvosom :roll:

Ditke, asszem te kérdezted: diccse tesóm, eTYke vagyok :mrgreen:

Najóvan, megyek kidőlni...jóccak.

Judit
Kép

Kép
balwin

Reggelt!

Ja ja! Én is hozok majd képeket... Betegek a fiúk, úgyhogy nem"tom még mikor.

Vagy tudjátok mit?! Belinkelem az ALBUMUNKAT. Ott megtaláltok a 150-ből pár darabot. :mrgreen: Még nincs fent minden kép, amit akartam, de estére talán sikerül feltöltenem a többit is.
(F11-et nyomva nagyobban lehet látni picikét... ugyanezen gombot megnyomva áll vissza az eredeti böngésző méret).
Pusz!
szilbee

Szilbee!
Jaj akkor +++++ itt is betegek a szomszéd fiúk, remélem mi most kivételesen NEM kapjuk el, holnap dupla ótás, már jó lenne rajta túl lenni.

Judit!
Hova mentek holnap?

meg be lehet jegyeztetni most is, újraanyakönyvezik, csak egy ksi lóvé kell hozzá.

húú micsoda közös élményeitek vannak, közös fürcsi....aztaaaaa

Katlina!
Tanulsz ezerrel?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jó reggelt!
Hisztis vagyok a melegtől...nagyon

Aktuálisan foglalkoztató téma: Nektek a hűtőtökön, ha mondjuk a hőfokszabályozót egy órának tekintjük, hol áll a mutató (jó értelmes vagyok)... nálunk a 6-os számnál, de nem vagyok megelégedve a hidegséggel... Pedig szombaton kitakarítottam, mert előtte sem találtam jónak. Remélem nem romlik el. Vagy például a hűtőket néhány évente nem kell feltölteni valami folyadékkal..? És például nekünk az van kifogyóóban?

Márti: utólag is boldog házassági évfordulót, Kristófnak meg boldog szülinapot kívánok! A képeken látható vidámságban teljen a jövőtök!

Dorka: nagyon jók lettek a képek, nekem is az utolsó puszis tetszik.

Szilbee: én nem tudom megnyitni az albumot. Mi lett a fiúkkal? Diagnózisok?

Bbj, Niki: aranyosak a csajok, a kézenfogva sétálós tuti. Judit, Te merre jártál, hogy nem vagy rajta egy képen sem? (Kicsit irigykedve nézem a lányokat, ami nekünk egyenlőre álom marad. Most hétvégén is beszélgettünk B.-vel a kistesójáról... és szerinte Hanna Rozinak fogják hívni, hiába mondjuk, hogy kisfiú lesz... nem, nem, ..már meg is sirattam,... pedig nem beszéltük bele...)

Ditke: nem szoktam menteni... Az a baj, hogy gyorsan gépelek, csak néha félre nyomok :mrgreen: , amiért elszáll. Gratula az első fogacskához. Pont az előző elszállt hsz-ben akartam kérdezni, hogy van-e már foga, mert az iwiw-en nézelődtem és a kerek mosolyokban még nem látszott. Hol jött ki neki?

Fanna: szüésznő...tőle meg is halhattunk volna B.-vel...nem sok hiányzott...

Kép

Kép
szolkata

Fanna: a Nimi vonalzója sem túl régi...?!

Jaimee: jelentem, én szombaton olvasgattam a naplódat... és ide is tessék írni...

BalwinJudit: hová tekertek? Mamázni?

Ú, anyáméknál napközben is csak 21 fok volt a házban tegnap... mondtam, kiköltözök azonnal.

Kép

Kép
szolkata

Csak gyorsan..

Erről a linkről se megy? (A másik slideshow-s link, de uaz az oldal lényegében... lehet azéé)

Akinek nem megy a másik... Próbálja EZT.
szilbee

Szilbee: most már megyen... hú de sok kép, mire megnézem... :lol: Fiúk? Ma mi is megyünk apával szülőire.

Kép

Kép
szolkata

Ahoyahoy :)

Aaaaa....úúúúgy tudtam, hogy a sok írásban elvész egy fontos dolog: Zsófinak gratulálunk az első fogacskához! :D

Judit, Kata: mamázunk :)

Judit, igen, lehetne újraanyakönyveztetni, de az mán nem ugyanaz :( Így nem akarom...még a születése előtt kellett vóna észbe kapnunk :roll: Nosebaj, ígysevan csúnya neve :)

Kata, nekünk pillanatnyilag a 2-en áll a hűtőnk, semmi bajom a hőfokkal, pedig közepesen televan :wink: De nyáron, kánikulában, megpakolva eddig a 4,5 volt a maximum...de inkább 3,5 szokott lenni.
Műszakilag sajna nemtok értelmeset mondani...(sokszor máshogy sem, de ez nem tartozik a tárgyhoz :mrgreen: )

Nah, megyek Szilbeealbumot nézegetni :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Jaigen, ez is kimaradt tegnap: Judit, Jaimee, köszönöm az útleveles infókat! :D

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Iszoyú ez a kánikula..

Dorka, nagyon jók a képek a szülinapról! :D Szép a torta, és nagyon szépek a fiúk, milyen jól elvannak együtt! Látom, Szabinak nagyon tetszenek az ajándékok!

Niki, Judit, jó idő volt akkor rátok is tegnap. Irtó jó képeket csináltatok Ti is, de aranyosak a kisbarátnők! (meg pesrze a legkisebbek is)

Balwin, én is gondoltam már, hogy egybe kellett volna anyakönyveztetnetek az Annalucát, de hát akkor még biztos nem gondoltátok, hogy Annalucázni fogjátok. De hát így is jó!

Kata, Zsófinak a jobb alsó jött ki. Ja, nagykönyv.

Szilbee, jobbulást a fiúknak. A Ti képeiteket még nem volt időm megnézni, majd Zsófival, úgy szereti nézegetni a babákat.

Mi Esztergomba és környékére megyünk pár napra, és mi is át akarunk menni Szlovákiába...hát ha nem mondjátok, eszembe se jutott volna, hogy a gyereknek útlevelet kell csináltatni. Na hajrá...
Balwin, Ti hová mentek, ahová kell útlevél Annalucusnak?

Kép

Kép
ditke2007

Sziasztok!

Dorka elment a mamájáékhoz, egyedül vagyunk Katussal.

Szilbee, Dorka: Nagyon szuperek a képek. Édesek a fiúk, a torta is nagyon jól néz ki.

Kata: Akkor miért nem mentek hűsölni anyukádékhoz? Nagyon jól hangzik a 21 fok.

Kitten: Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat. Szép nevet választottatok.

Évi: Akkor holnap este a 20.15-ös előadás. vagy Neked a szerda jobb?

Balwin Judit: Írok privit.

Tudja valaki meddig tart ez a dög meleg?

Niki

Kép
Kép
csni

Buli képek!! Kép Kép Kép Kép első sebesülésünk
Kép Kép és ilyen volt Kép

Kép

Kép
katlina

Kata!
nekünk kettesen áll, én sosem tudom, hogy akkor ez most hoyg van, ez + igaz? vagy nem a hőfokot mutatja, na mondtam ,hoyg hüyle vagyok ehhez. sztem freonra gondolsz, de azt nem töltik újra... vagy igen, na most már se kép, se hang.... apjuk mit mond?

Hanna Rozi, pedig tök jó! majd a harmadik....

Szilbee!
tényleg rengeteg kép, azta, csak a szülinaposokat néztem végig, meg az apa kontra Dávidosat.. hát fellelhető némi nemű hasonlóság! :wink: nem mükszött az elsőről.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Katlia, de szupik a képek! De jó az a sünis torta is! Mi történt Robika szájával?

Niki, Dorka is pont ezt kérdezte ma tőlem, mikor találkoztunk vadhajnalban. (már hogy meddig tart a meleg) Valaki...?

Ja, Kitten, elfelejtettem, Laura tényleg szép!

Ja, és Jaimee: nekem is az alma-krumpli volt a kedvenc kajám! :D :wink:

Kép

Kép
ditke2007

Katlina!
hát látom nálatok is alakul a járműpark! hogy lett a sebesülés? csúszda is bejön?

Kata!
Azt hoyg csinálják a 21 fokot? náluk csak éjszaka van nyitva ablak, napközben max 10 centire felhúzva a redőny. és mégis 26 van, pedig a ház szigetelve! a titok nyitja?

Ditke!
na arra még csak átutazóban jártam, pedig nagyon szép hely! és mikor mentek?

lehet csak én vagyok naiv, de pár éve jártunk Pozsonyban, és senki, modnom senki nem akart érteni magyarul... aztán már nem is próbálkoztunk, nehoyg megcsapjanak....én úyg gondoltam otthon vagyok, és mégsem....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

BBJ, sejtettem, de nem tudtam, hogy így rövidítik! Ma beszélek apával, remélem elenged :wink: Igazi csajos kiruccanás lenne :wink:

Csütörtökön utazunk, 14-től lehet elfoglalni a szállást. Szerdán még megveszem, ami eszembe jut (akarok még egy nyári ruhát strandra járni, és olyan kis rövid, szexis farmergatyót :wink: )
Meg az utipatikát kell még feltöltenem.

Katlina, jó lehetett a buli! Mi történt Robikával?

Dorka a tieteket még nem néztem, de majd mindjárt...

Balwin, az otthoni emailcímemet használom, ezért ide írom, hogy küldtem a csajnak, hogy át van utalva, és a címeteket.

Mi is voltunk tegnap anyuéknál, hát odabenn még majdnem fáztam is (mondjuk itt az irodában is...). Csonginak fel lett fújtatva a medencéje, iszonyúan elvolt benne!

Hűtő. Mi tavaly a 40 fokban jártunk úgy, hogy még 6-oson sem hűtött rendesen. Tele volt pakolva, a konyhában meleg, nem bírta a strapát. Aztán ahogy nem volt már benne annyi minden, és hűlt a levegő, megjavult a hűtő is.

Évi és
Kép
csongianya

Ja, szlovákok. Ezt már én is hallottam. Sőt olyat is, hogy jobb, ha nem szólalsz meg magyarul :?
Hülye politika... :(

Jut eszembe, suliösszevonás. Nem lehet mit csinálni, polgármesteri hivatal elhatározta, Fidesz frakció megszavazta. Azt mondták, hogy örüljünk, hogy nem az Újvárosival lesz az összevonás.
Ebben az évben még külön épületben, aztán 2009-től jönnek a Kőrösibe. :(

Évi és
Kép
csongianya

Kitten, én is örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok! Majd sokszor visszagondoltok még erre, mikor már nem édeskettesben mentek majd :wink:
Nekem nagyon tetszik a Laura név :lol:
Hogy vagy ebben a nagy melegben?
És Te munya, hogy bírod?

Évi és
Kép
csongianya

Na megint én...

Szomszédom megkért, hogy tegyem már fel ezeket a képeket, mivel úgyis itt a strandszezon, hátha kell valakinek :) . Az úszógumi, meg a köntös, amiről már volt szó, + egy 2-3 évesre való koszorúslány ruha-strandszezontól függetlenül . ( a tüll kivehető) Sikítson, akinek kell!

Kép Kép Kép

Judit, aug-ban megyünk, de csak 3 napra. Még nem merünk Zsófival többet bevállalni. Így is kíváncsi leszek, hogy bírja majd az egész napos kirándulásokat. Egy kicsit én is félek átmenni a szlovákokhoz, de állítólag Párkányban nincs ilysemi...hát remélem.

Kép

Kép
ditke2007

Dorka, Szilbee! Nagyon jók a képek! Az a puszis....isteni!
És Levente milyen "komoly" nagy fiú a két kicsi mellett!

Évi és
Kép
csongianya

Elestett az udvaron mert hát nem engedi hogy a kezét fogjam,ő már nagy fiú és orra bukott :evil:

Kép

Kép
katlina

Kristóf Boldog Szülinapot!

Márti Boldog Hássasági évfordulót!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Na a nagyját visszaolvastam! Olyan tetű lassú a babanet, tegnapelőtt meg nem is ment (nekem).

Nagyon boldog szülinapot kívánok a szülinaposoknak: Annaluca, Szabi, Robika, Kristóf!

Judit és Niki! Én szerintem vevő vagyok a holnapi mozira! Jegyet már megvettétek?

Márti! Ha még megvannak, köszi kellenek a pontok! Már van két teliragasztott (2*150pont), meg egy harmadik kb. 50 ponttal.

Jaimee! Azért gyertek a talira! Csak lehet combika nélkül viszitek haza a csajszit! :wink:

Balázs is benne volt most egy hasmenéses valamiben, de már jobban van. Holnap én is viszem oltásra (másfél éves) + bárányhimlő. Judit! Ti már oltattátok a lányokat, nem? Ebből csak 1 oltás van, vagy nem? Lusta vagyok (+ időhiány) neten megkeresni.

Vasárnap a tiszaligeti strandon voltunk. Nagyon kiábrándító volt. Esküszöm évről évre romlik a színvonal. A kijáratnál már nem árulnak lángost és palacsintát. A másik helyen több mint félórát álltam sorba, pont utánnam fogyott el a tészta. Ja, palacsinta ott sem volt (Balázsnak). A wc-nél nem volt wc papír. Ja, meg szerintem reggel óta takarítva sem. 3 körül értünk oda és csak 1 (egy!) pénztár ment!!! :evil: Majdnem a buszmegállóban álltunk, mert a busz is akkor jött meg, és mire a kocsitol odaértünk, addigra a buszosok is beálltak a sorba... Na mindegy.

Judit! Ha a közeljövőben is terveztek hétvégi kiruccanást, akkor esetleg mi is... Ja igen! És engem érdekelnének a szomszédasszonyod fiúsruhái is.

Hmmm......

Na majd jövök még.

Ja, ma én is tökfözeléket fözök! :lol: Anyósomtól hozztuk a jó kis tököt meg cukkinit. De majd csak délután fözök. Most 28 fok van a lakásban. De ha bekapcsolom a klimát, akkor fázok. (26 fokra állítva). :oops: De a meggyes-csokis muffin már 9-re elkészült! :roll:

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga

Húh, de értelmes voltam... Szóval bárányhimlő elleniből csak 1 oltást kell kapniuk nem? Csakmert emlékszem Judit, hogy te akkor akartad vinni a lányokat oltásra mikor Szilbee-éknél a fiúk himlősek lettek.

Olga

Kép
juhaszolga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?