Manó_2
jeeee, jófej főnök!!! Nagyon örülök! Végre egy jó hír!!!
Igazság szerint nekem eszembe jutott, hogy nem tudnál-e szabadnapot kérni, csak nem akartalak felhúzni ... de most igazán, nagyon örülök!
Viszont szegény Dorka
Itasd, itasd sokat, és még nem is tudom, talán sok-sok puszit küldök neki, hogy gyógyuljon meg hamar!!!
Lányok
most jut eszembe, hogy rossz képet tettem ám fel, mert akkor már 10 hetes terhes voltam
És rajtam volt hirtelen 4 kiló, most meg ahhoz képest csak plusz 2 (most összesen 6) , tehát jóhogy ugyanolyan vagyok most! De nem sokkollak benneteket a 48 kilós fotómal, mert kiutáltok a világból
Nincsenek komplexusaim, csak szűk ruháim, azért pampogok
Zsuzsi
valóban kapucni volt a fejemen! Sőt, a menyasszonyi jellegre utalóan mi "kapunci"-nak hívtuk
Tejszínhabos Miki
Telefonszerelőcske, hümm, nem műszaki értelmiségi az apuka véletlenül?
Nemtom, mért van ilyen jó kedvem, pedig hétfő is van, Apacuka éjjel jött, már lefeküdtem addigra
És Julcsi szeme is váladékozik (a bal), nem piros, csak csipás, kapott bele tejet meg kamillával törölgetem, dél körül viszem tanácsadásra, ahol meg is mérjük, és majd jövök siránkozni vagy dicsekedni
Magdi
alkalmanként szőlőlevezünk, de nincs érte oda. Hurrá fárasztó Mikinek, hogy Zsuzsika csak 1x ébred!
Jajj, és én is a minden Andrisnak boldog névnapot kívánok!!!
Mariann
nemmá, hogy egy kis morci miatt Apa elváljon, hát nem lesz bolond otthagyni a gyönyörű feleségét meg az édes kisfiát!!! Szövegeléshez gratula, ilyenkor még tényleg csak utánozgat, mint a szajkó, nem beszél, de valóban én is hallottam már Julcsitól, hogy "zuhanyfüggöny"
Amikor tiltogattuk, hogy azt megegye
Apropó, beszéd, Julcsi kezdi a gagyogást, amennyiben bármire, ami felkelti az érdeklődését, hangosan kijelenti: "Ba! Ba!"
Lehet az kutya, lámpa vagy sült csirke
Urszila
karaj a kolbászba, micsoda barbárság!! Azért remélem, a kóbi tényleg finomabb lett tőle!
Leszter
köszi a csigucit!
Lágyszájpados babákról én is most olvastam a Dr. Spockban, ne ijedjetek meg, nem abból nevelem a gyereket, cask kíváncsi voltam, mit ír
Anyukásan csinos
Írnom kell egy mailt. Majd még jövök.
Pussz
Kangi