Ebben az iskolában mindent neked kell csinálnod, én úgy látom.
Arra gondoltam, hogy elmegyek mégis orvoshoz hétfőn, ha rendel az én dokim, hadd nézzen meg. De ha nem rendel, akkor csak jövő hét hétfőn megyek.
Megcsináltam tegnap reggel a tesztet és persze negatív lett! Most mi a fenét csináljak? Az orvoshoz, akihez én a legszívesebben mennék, szerintem csak két hét múlva tud adni időpontot! És egyáltalán menjek vagy várjak még, hogy megjöjjön? Ezek a kérdések kavarognak bennem.
Tancsu, olvastam, hogy megkínlódod ezt a meleget és még fájdalmaid is vannak! Próbálj meg sokat pihenni és tusolni, amikor csak úgy érzed! Vagy gyere be hozzám a tescoba, mert itt úgy megy a klíma, hogy mindjárt lefagyok!
Jól hangzik ez a krumplis köret. Nekem nem tudom,mit lenne szabad ennem,hogy fogyjak. Már le se... micsodázom az egészet. Egy dekát nem fogyok,csinálhatok bármit. Aztán mindig megunom és abbahagyom. Meglátom,hogy ha ad a doki bigyókyt, attól merre mozdul a súlyom. Remélem nem felfele.
Mosom az ágyneműket vagyis a gép! Aztán összepakoljuk és lemegyünk G. anyukájához, ott kiteregetünk, és mire kész az ebéd addig megszárad, és nem itt párásítja a levegőt!
Imádom a napon száradt friss ágynemű illatát!
Ma este szalma leszek, remélem itt lesztek!
Tegnap este nem jöttem, mert elmentünk szalonnát sütni a párom egyik haverjához.
Szépen összejött a társaság, voltunk páran....
Fél 12 körül értünk haza..
Én is mosok éppen. Nekem van erkélyem,én is ot szoktam teregetni.Jó illata van aztán a ruhának.
Zsuzsi,én sem szoktam vasalni, csak a legzükségesebbet. A többit én is úgy teregetem, hogy ne kelljen. Inkább bármit megcsinálok,csak vasalni ne kelljen.