Új privát üzeneted érkezett!

nos jó, mindenki csendben, én lelépek. jó éjt.

Kép
ági_bp
 
 


na, doo megfürcsizve, meggy kimagozva :lol: 8) csak szólok h nehogy má holnap azon menjen a témázás h még mindig fürdök :roll: :lol: :wink:

akkor csöpp, amikor nem mozog a szeme. de az elején még nincs rem, ezért én rögtön akkor csináltam, amikor letettem. de ez nem csak elméleti dolog, simán tapasztalati alapon is tudom h akkor elég mélyen alszik. a rem szakasz eeg szempontjából közel van az éber állapothoz, ezért olyankor ébreszthetőbb mindenki.

na gyorsan: Kata, köszi a receptet!
"cserébe" én még soha nem adtam Vikinek rákot, halat - úgy tudom, elég allergének. a husit simán sütőben megsütöm, de akár kockákra vágva olajban kisütöm (bár ez a kevésbé szerencsés, úgy tudom) és ujjaimmal szépen szétcafatolom. most már ezt se nagyon. ha jó puha, azt nem kell különösebben rágni. brokkoli fejecskéket simán elmajszolgatott már régebben is, párolt zöldbab, kelbimbó, sütőtök is könnyen megehető, rizs, krumpli, tészta - nálunk egyikkel sem volt gond attól h nem turmiztam. d enem tudom h mi az, amire pontosan kíváncsi vagy.
ja és pl pont a máj is sztem tök jó!

szandálcsatokkal én is bajban vagyok :roll: azt hittem h csak én vagyok ilyen béna ilyesmiben :roll: :wink: én ma adtam rá először zokni nélkül a szandit. de sztem ebből nem lesz rendszer. én csak 30 fokban látom ezt indokoltnak, egyébként elfér az a zokni a lábán.

Ági, sztem mostanában enyém is kevesebbet szopizik. és pont uúgy voltam ahogy te: már írni is akartam a meglepő fejleményt, erre másnap meglehetősen sűrűn és hosszan csüngött rajtam :roll: :shock: de összességében most már főleg alváshoz igényli. az stabil, a többi fakultatív. altatástól eltekintve én már igyekszem nem kínálni neki. kivéve, ha esetleg nagyon el van kenődve vmin, akkor vígasztalásként.

Bea volt ma?
Vendég
 


Etus, be ne indítsd újra a tejtermelésed a fejéssel, mert aztán leshetsz! :lol: Bercel már nem fog tudni segíteni a dolgon. sztem nem hülyeség, én is hallottam mástól h van ilyen h pikk-pakk elfelejtik h mit kell csinálni a cicivel :shock: azért fura lehet. és most hogy altatod? Bercel aztán tényleg pont egy éves koráig szopizott.
ja és légyszi, másold már be a jó kis receptjeidet epres-joghurtos köles és társait!
Vendég
 

 
 

Kata, még neked: enyém gyereknek sokszor segít az evési sztrájkjain, ha nem kanállal adom a kaját, hanem kézzel. főzeléket nemigen eszi meg, de pl ha darabossal keverem és mondjuk mártásszerűen készítem rizottóhoz, akkor bejön neki. na szal kézzel evés :oops: pl kenyér falatkára teszek főzit v rizsből gyúrok kicsi gombóckákat. ja, meg pl vega gabonafasírtporból készült fasírtot is szereti. puha is, meg sztem az adu ász a dologban h a saját kezébe foghatja és úgy majszolhatja.
Vendég
 


Doo, fakultatív :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a végén még egyszer tényleg leszoknak a ciciről, mi? :shock: :shock: :wink: :wink:

Kép
ági_bp
 
 


Jönni, akartam tegnap, de kitiltott a babanet. :evil:

Doo, ez a gabonafasírt engem nagyon érdekelne. Leírod, ha van egy kis időd? Nekem is ilyen kézzel evős trükköket kéne bevetnem mert az megy. a rizsgombóc is jó ötlet. :lol: Bér egyre ügyesebben kanalazik. Remélem ha már elég jól fog menni neki, akkor túl leszünk ezen a főtt kajás probléma dolgon.

Hú, tegnap Hangi hangyabolyba ült, nem vettem észre és úgy megcsípkedték. Soha töbet nem becézem Hangyának. Képzeljétek, úgy kellet leszednem majdnem mint a kullancsot, kapaszkodtak, nem lehetett csak úgy leseperni. Annyira sajnáltam, úgy sírt. Meg is látszottak , mint egy szúnyogcsípés. Egész este azán mondogattaa: "hannya, csíp"
Vendég
 


Szegény Hanga :cry: édes lehetett ahogy este mondogatta :D azért becézheted még Hangyának :wink:

Azt szeretném kérdezni, hogy khm :oops: a csemeték kaksijáról lenne szó...Zita még mindig 2-3 alkalommal kakil egy nap, és általában olyan "krémeset", szal nem kemény. Azon filóztam vajon ez még így okés, vagy ez már túl sokank és túl lágynak számít??

Kép
ági_bp
 
 


Ági, nem tudom. Nekünk ugye leálították a tejről a híg széklet miatt. Te viszont még nem is adsz neki. Nem jön foga? És mindig ilyen neki, vagy már volt szilárd is?

Én egyre inkább hiszem hogy nem a tejtől van, mert a napokban vettm észre hogy kijőtt a második rágófoga is. És az első esetben amikor a kakáról panaszkodtam, akkor jött ki az első.

Tegtnap fél kettőkor feküdtem le. Hanga kettőkor felsírt, mejd fél 4-ig őriznemkellett a szobáába. Ott feküdtem mellette a földön, kezemet valahogy rá kellett tennem hogy érezzen, és akkor nem volt semmi baj. Néha megpróbáltam megszökni, mikor már úgy gondoltam alszik, de amint maghallotta hogy nyikordult az ágyam, máris "Anya". :twisted: Aztán egyszercsak sikerült. Nem vagyok túl friss, de egész jól bírom.

Sose fogy el a csonmagolnivaló. :? Megyek is, csak egy kicsit kiruccantam ide.

Bea???
Vendég
 


elszállt :evil:

Doo, köszi az ötleteket, és kérem szépen én is minden kézzel ehető kaja ötletét. Nekünk messze még a kanalazás. Problémádat pontosan értem, de a csajokkal ellentétben én mást mondok: sztem, nyugodtan bízd rá az Anyukádra! Én is megtettem kétszer-háromszor Marcival, és szuperul sült el :lol: És az Anyukám olyan, de olyan büszke volt magára. Korábbi hsz-dból, és a képekből, nekem úgy tűnik, hogy a Te Anyukád is igazi szupernagyi, és kedves és fiatalos! Szóval a döntés a Tied, és persze én is aggódtam, de egy idő után csak elkapott a hév :lol:

Hajni és Ági, az üzi arra vonatkozott, hogy Hanga baba nehogy küldjön gonosz kis tanácsokat a tumi ügyről :lol:
kpetro78
 
 


Hanga, nagyon sajnállak. Én utállom a csípéseket, kennj rá Fenistilt és a szükségesnek tartod, megkeresem melyik homeo bogyó jó rá. Még jó, hogy nem lett nagyobb baj!

Halra és rákra nem allergiás a Marci baba :lol: És imádja, és itt ott ugye friss :lol:

Etus, tök jó lehetett a buli. Sztem a Bercel olyan komoly kisfiú a képeken, élőben is ilyen volt vagy azért tombolt? Margit szigetre és is hívtalak :wink:

És Beát is :wink:
kpetro78
 
 


Mia, Ti készültök már a szülinapi bulira? Torta? Én még nem döntöttem, és annyi vendéget kellene meghívnom is :lol:

Vicus, nem szeretsz olvasni? Én mostanában olyan jókat olvastam, ajánlhatok, ha gondolod :lol: :lol:

Szilvi, téged is puszillak, és Zsombit és Blankát is :lol:

Remélem nem hagytam ki senkit :roll:

Oszifő szervezzünk találkozót, már olyan sokan vagyunk!
kpetro78
 
 


Kata, köszi. Fenistilem nem vot itthon és ez már este történt. Adtam neki Calcimuscot, reggelre szépzn visszahúzodott. De az ilyen esetekből tanul az ember mi az ami jó ha mindig van itthon. A homeós ötletek érdekelnénk. Még előttünk a nyár, előfordulhat máskor is.

aha, cumi, mostmár értem. Én arra tippeltem, hogy az egyre romló evésébe ne küldjön tanácsokat. :lol:

Találkozó..., nem akarok frusztrálódni. Már egyszer nem jött össze. Én egy Békés megyeibe benne lennék. De egye- fene a Spanyolországiba is. " hét múlva mennem kellenne, csoporttalálkozóra, de az meg gyerek nélküli ottalvós buli. Asszem nem megyek el. Nagyon jó lenne velük találkozni, de elriszt a több órás vonatozás, oda vissza és hogy este nem vagyok itthon. Bár én vagyok olyan pótolhatatlan, mint akik szoptatnak este, de biztos sokat járna rajta az agyam. Még gondokodom rajta, de nagyon nincs kedvem végigutazni a fél országot.

Jaj, nem írtam de akartam. Tök jök a szülinapos képek. Nekem az esküvőmön voltak ennyien. :lol:
Vendég
 


" hét= 2 hét
Vendég
 


calcimusc receptköteles vagy nem? az ampulla, igaz??
Jó hogy írjátok nekünk semmi ilyen nincs otthon :roll:

Hajni, kefírt és túrót kapott már, ill. joghurtot is de az nem jön be Neki azóta sem. Szóval kap tejtermékeket már. Igazából előtte is ilyesmi volt Neki :roll: lehet nála ez a normális. Ritkán van kemény kaki vagy csak úgy kaményebb, mint szokott. Jellemzően ez a krémes van, amiből a pelus is be tud szívni valamennyit, már bocs :oops: lehet rá kellene kérdeznem a védőnőnél, bár nem tudom sokra mennék-e vele. :roll: Meg többször van napont nem csak egyszer. lehet még az anyatej hatása?? Ugye kisbabáknál az anyatejesek többször kakilnak, ha jól tudom, de ennek lehet már nincs ilyen nagy korban hatása.

Kép
ági_bp
 
 


Ági, inkább kérdezzd meg az orvost, minthogy ezen aggódj, de nem hiszem hogy gond lene. Ő azért kevesebb szilárdat eszik, mint aki nem anyatejes.
Vendég
 


Ja, calcimusc úgy emlékszem receptes, de nem esküszöm meg rá. Jó a pezsgőtabletta is, csak hát ahhoz kb. 2 deci folyadékot meg kell igyon egyszerre,. Én ennyit nem tudnék beletuszakolni abból.
Vendég
 


Kép

azt a fényképezőt kérem ide, de gyorsan!
Kép

Kép
Vendég
 


Köszi Hajni, nektek a gyerekdoki írta fel? Jók a képek 8)

Kép
ági_bp
 
 


rozi a kezemben alszik ezért egykezezek. tegnap szinte egész nap lillafüreden voltunk ott elviselhető voltaz idő. anido szerintem már elutazott a számom nélkül, de tegnap nem tudtam olvasni sem. :cry:

Hangáról már régen aktuális volt egy kép, az az első elég ijesztő :lol: morcos a csajszi :?: a harmadikon viszont el lehet olvadni, mit monjak ő se semmi.

Bercel bulija is szuper volt,hányan is voltatok etus :?:

mi augusztus 30-án megyünk apa haverjának az esküvőjére és nem viszem rozit, eldöntöttem. nem lesz túl messze max 20 perc alatt otthon lehetünk. du.6-kor kezdődik és rozinál az már este , mert ilyenkor már nyűgi , fürcsi és ő 8-9 között alszik , igaz szopival :roll: nem tudom még hogy lesz pontosan szerintem egy két főpróbát tartunk még addig. én szeretnék kicsit kikapcsolódniés rozival ez nem menne, ismerem. egy gyereknek amúgy sem nagy élmény szerintem ez a cécó.

rozi nem hogy kevesebbet szopizna inkább többet.néha kiakaszt már ezzel.

majd még jövök, már teljesen összeizzadtunk.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


tudja valaki anido számát :?: hajni :?: :lol:

kata olyan jó, hogy jössz néha. nos lehet,hogy ez hülyeség,de arra gondoltam talán marcinak a meleg miatt magasabb a testhője :shock:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


ági így tolja

Kép

Bea

Kép[/url]
június
 
 


na milyen vagyok fél kézzel :?: már nagyon izzadok de nem merek megmozdulni :lol: :shock:

jó hogy vannak az emok :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


lotti hisztije se volt semmi :shock: dráága pofi

holnap extra nagy uvb sugárzás lesz.


kata nem tudnál pár képet mutatni arról ahol vagytok, hagy csöpögjön a nyálunk :?: :lol: 8)

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Bea, nem tudom Anido számát, sőt senkiét. De értettem ám a célzást. :lol: Jó vagy fél kézzel is. :wink:

Morcoska?? Hát igen van egy távolságtartó nézése, az bizos. Rám is mindig ezt mondták, pedig olyankor csak szorongtam. Na mindegy. Hanga is akkot néz ilyen komolyan mikor még nem oldódott fel. De ugye hogy tud bűbáj is lenni? :lol: Ja, egyébként szerintem a képeken sütött a szemébe a nap, nem ennyire morcika Ő.

Rozi édes ahogy tolja, nem semmi, azt a nagy kocsit tolni. :lol: Milyen cipőt is vettetek? Külalakra a miénk is ilyen.
Te vágod még Rozi haját?

Ági, igen gyerekdoki írta fel. Ha jól emlékszem ,mikor rekedt volt, de biztos felírják csak úgy is, ha kérsz. Nekünk a védőnő mondta ez mindig legyen itthon, életmentő lehet.
Vendég
 


Hajni, tündéri Hanga. Nagyon csajos.
Bercelnek tényleg jó "kis" partyja volt. :)
Kata, jó, hogy spanyolhonban is eszedbe jutunk.
Bea, a telószámod még jöhet, itthon maradtunk. :cry:
Apának begyulladt a foga, második napja lázas. Majd ha jobban lesz, akkor utazunk. Remélem, még a napokban.

Ja még a rizstejjel kapcs., én nem tudok csinálni, csak azokat a recepteket láttam, amivel Etus éjszakázott.
Azt még mindig nem árultátok el, hogy mit főztök vele?

És még Doo-nak akartam, hogy valószínűleg én babó nélkül mennék lagziba. Szerintem ennyi kikapcsolódás 14 hó után jár. Azt hiszem, még nem olvastam Tőled, hagytad már másra Vikit?

Enyém gyerek sem jár még magától. Valamibe mindig kapaszkodik, ha nem elég stabil, azonnal lecsüccsen. A dokonőnk szerint augusztus végére fog stabilan járni. :shock: Nagyon messze van. még.

Kép
anido
 
 


Anido én most zabtejet vettem és ugyanúgy főztem vele mint rendes tejjel. Csináltam pl. tejbegrízt, tökfőzeléket, lencsefőzeléket habartam vele. A lencse azért nem lett ugynolyan mert azt tejföllel szeretem, de nem rossz. Bár Hangi természetesen csak belemaszatolt és kész. Bezzeg a margarinos kenyér paradicsommal, csirkemellelsonkával, az csúszott. Amint elfogyott a sonka, máris mondta: "kérsz sajt" (mert a múltkor a sajtot kockáztam fel úgyanígy és arra emlékezett)
Vendég
 


haho,
sztem Hanga álmodozó :D nekem rögtön olyan romantikusnak tűnt a képeken. És okos a szeme is :lol: Olyan jó lehet, hogy így kommunikál Marci csak sír álmos-éhes-szomjas ugyanaz, nehéz eltalálni :oops:
Megnézem estére a homeot, mert alszik a szobánkban.

Bea, kösz az ötletet, de már otthon is magasabb volt, és már 3 hete "tart". Próbálom nem túlreagálni, tényleg több fogacska be van duzzadva, fehérlik, bár nem bújt ki még semmi. Olyan nyafka most megint :cry: És annyit alszik, itthon ülök vele :( Tök jó lába van a mennyasszonynak :lol:

Anido, ha megindul akkor szaladhatsz utána, én néha szeretném ha kicsit lassabb lenne a tempó. És végre beszélne :roll:
kpetro78
 
 


Kép strand után, elvileg alvás előtt

na melyik a Marci?
ez az egy képem van, mert a csajszinál volt fényképező :oops:
kpetro78
 
 


Na melyik a Marci?

Sokan mondják, hogy addig jó, míg nem megy. Viszont most olyan köztes állapot van. Sokszor szeretne kiszállni a babakocsiból vagy a kezünkből. De vásárláskor, orvosnál, az utcán nem tudom letenni mászni. Ezt pedig nagyon zokon tudja venni. Pedig régebben egész jól el volt a babakocsiban. Most viszont...
Persze nem panaszkodni akarok, hiszem tudom, van olyan gyerek, aki egyáltalán nem marad a kocsiban. :wink:

Kép
anido
 
 


Szerintem a baloldali Marci. :wink:

Kata, ez tényleg nagy segítség, hogy már többnyire kifejezi a szükségleteit, főleg a hasára vonatkozóakat. :lol: Én sose tudtam a sírását megkülönöztetni. Ismertem nagyjából a bioritmusát, abből következtettem, hogy álmos vagy éhes-e, de a fülemre nem tudtam hagyatkozni. Hiába írja le a Suttogó a sírásfajtákat, én nem tudom milyen az ugató, a szagattot vagy a mittomén milyen sírás. Én csak a nyafogást és az üvöltést különböztettem meg.
Most olyan voltam mint Etus, visszamentem Ádámig és Éváig. :lol: . A lényeg hogy nagyon jó, hogy már ennyi mindent mond, de még így is sokszor tippelgetek.

Jaj, ma olyan ölbebébi volt, alig állt ma a saját lábán. Amúgy jókedvű volt, csak ne tegyük le. :lol:

Valamit még kartam, ja igen Anido, férjednek jobbulást.
Vendég
 


Holnap kezdjük itt az utolsó hetünket. Ezzel kapcsolatban van egy kis dilemmám, várom a véleményeteket. Mint írtam, egy kis időre, (1-2 hónp, anyukámékhoz költözünk. Itt Hangi külön szobában alszik és ez teljesen jó így nekünk. Közel a két szoba, egymásra nyílik, mindent hallok, szerintem Ő is hallja a mi szuszogásunkat, reggel pedig ha feláll az ágyban lát minket. A lábunkat. :lol: Anyukáméknál, lenne lehetőség külön szobába tenni, közel van, de nem nyílik egymásra, biztos nem érezné annyira hogy ott vagyunk. Meg eléggé idegen közeg. Ismeri a helyet, de az emeleten szinte sosem voltam vele. Ha mentünk, a nappaliban mostanában meg főleg az udvaron voltunk. Kérdésem: tegyük.e külön szoába vagy legyen velünk? Én azt szeretném ha velünk lenne, de félek ha az új házba költözünk, már nem marad egyedül a szobájában. Mert egyelőre úgy tervezzük, ott is külön alszik. Hosszú voltam, meg a problémám sem izgi, de nekem ez most fontos.
Vendég
 


Tök égő, senki nem ír annyi hibával mint én. Légyszi javítson a szemetek. :wink:
Vendég
 


Sziasztok

Hangás képek nagyon jók,hangyák képessek voltak megcsipkedni :evil: :evil:

Én nem tudom melyik Marci :D :D
Mi a bulival,úgy álunk 12-én lesz akkor ér rá a család,mi 15-en leszünk,közeli rokonok,mamák, a mi testvéreink,meg nekik a gyerekeik,férjeik.Még nem tudom mi lesz 30négyzetméters nappali konyha nem a legnagyobb ennyi embernek,anyós mondta tartsuk nála,de mi itt lakunk és ez Emma otthona,főleg az első szülinapja,és én itthon szeretném,majd lesz valahogy,én Doo tortájárabenevezek,megpróbálom megcsinálni.
De lenne kérdésem milyen zselatint és pudingot vettetek a neve érdekelne a spárba néztem de nem találtam amibe,csak zselatin van és citomsav,pudingot se találatam.Eléggé izgulok miatta.
mia2007
 
 


Hajni, én egy hibát sem láttam :shock: :shock: :lol:

Hát nem tudom, vannak érvek-ellenérvek. Mert Neki is új közeg lesz, ebből a szempontból biztosan jobb lenne Veletek, mint biztos ponttal a változások közepén. Viszont így fenáll a lehetőség, hogy utána nehezebb lesz külön tenni újra, bár az új ház is ÚJ hely lesz, tehát ha ott eleve úgy indítanátok, hogy külön alszik, akkor anyudéknál is lehetne úgy indítani. Vagy mindkét új helyen előbb Veletek, aztán külön, ha már megszokta a változást. Na, jó szüleidnél lehet már nem kerül arra sor, hogy külön tedd majd. Vagy az új házban is egymásra nyílnak a szobák? Fúú, jó kusza lettem, de közben gondolkodom én is. Ilyen kuszán :oops: de remélem értehető. Az is egy út, hoghy kipróbálni milyen különszobában, és ha nem működik, akkor költözés a Ti szobátokba. De akkor szerintem az új házban is Veletek kellene kezdeni amíg megszokja.

Kép
ági_bp
 
 


szerintem Marci a jobb oldali (szemből értendő) 8)

szia Mia!! :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Sziasztok!
Elolvastam végre a mostani hétvége termését. :D

Etus, nagyon rendes Tőled, hogy ennyit fáradoztál a rizstej készítés kipróbálásával.

Vicuska, nekem nem okoz gondot kitölteni a Blanka alvásidejét. Akkor babanetezek és házimunkázok. A Nők Lapját hiába járatom, 80%-ban olvasatlanul adom tovább rendszeresen Anyukáméknak. Ráadásul nem túl kiszámíthatóan alszik Blanka. Vagy csak 1-1,5 óra délben és akkor még van egy alvás 5-fél 6 körül. Vagy 2,5-3 óra délben és akkor már nincs alvás délután. Szóval, ha délben mondjuk végzek az alapdolgokkal, akkor ha mondjuk elkezdek még vasalni, mire kipakolom az állványt és bemelegszik a vasaló, biztos felébred. De ha úgy döntök most nem vasalok, akkor biztos alszik még. :? De azért nem akarok panaszkodni, mert legalább alszik.

Ági, ami a lakásban lévő rendet illeti, én már nagyon régen voltam teljesen elégedett az állapotával.
Zita milyen ügyes a babakocsival! (A konyhai székeket mostmár Blanka is elkezdte tologatni.) És milyen aranyos, hogy eteti a játékait! :D
Ja, és Zita-apa milyen jól megoldotta a bevásárlókocsi lesúlyozását!
Zoknik: Blankának is mindig vissza kell hajtani a zoknijait, mert bevág a gumi. Azt hittem ez biztos csak nekünk gond, mert jó kis husi lába van.

Mia, még mi sem járunk. Mármint Blanka nem.

Kata, Marci nagyon ügyes, hogy így beindult!!! Gratulálunk!!!
Hőemelkedésre nekem nincs tippem, reméljük csak a foga miatt van és gyorsan elmúlik már. Én nem tudom, melyik Marci a fotón, ne haragudj. :oops:

Hajni, Blankának is külön kell még kotyvasztani. Neki sem nagyon kell még a mi kajánk, kivéve margarinos kenyér és társai.
Bár ma főztem neki bolognait a Kismama babakonyhája receptje alapján, de gyakorlatilag rendes bolognai volt, csak sajtot nem kapott rá és ízlett neki!!! De aprítógéppel leaprítva is nagyon lassan ette, nyitogatta ő rendesen a száját (persze közben ment a szokásos szórakoztatás), de olyan sokáig forgatta a szájában a falatokat. Ha botmixerrel leturmixolom teljesen pépesre biztos gyorsabban ment volna, de azért nem akarok már annyira pépes kajákat adni mindig. Vagy turmixolnom kellene, és ha kinn lesznek a rágó fogai, akkor úgyis gyorsabban mennek ezek a kaják is?
Tényleg nagyon nagylányos Hanga a fényképeken!!! Nagyon széééép!!!!! :D
Apukámék még mindig nem jöttek azóta, hogy kiválasszák melyik apartmanba próbáljunk helyet lefoglalni. Félek már késő is lesz.... Pedig engem jól ráugrasztottak a témára, hogy keressek nekik szálláshelyet, pár órám azért ráment. :?

Kata, ha több cumit teszek a kiságyba, én is csak azt érem el, hogy több cumit találok a padlóra kidobálva, kisöpörve.

Etus, Bercel nagyon édes azon a huncut képen! És persze a többin is!!! Nagyon klassz tortákat csináltál!!! És mennyien voltatok, az igen, jó nagy buli volt! És én még azt hittem, mi sokan voltunk Blanka szülinapján (16-an és ketten nem jöttek el). :roll:

Doo, én nem tudok Neked tanácsot adni. Blanka még nem nagyon volt másra hagyva, de Ő nem is szopizik és nem is nehezen-elalvós már jó ideje. De talán tényleg érdemes kipróbálni előtte, ha úgy döntesz, hogy kettesben mentek.

Ági, Blanka is általában 3x is kakil egy nap és igazán szilárdnak nem mondható, inkább krémes állagú, pedig már január közepe óta nem kapott anyatejet. Én is akartam már ezt kérdezni tanácsadáson is, de mindig felhúzom ott magam valamin, aztán ezt elfelejtem. Én is azt olvastam valahol, hogy 1 éves koruk körül már a napi 1 a jellemző.

Calcimusc receptköteles, nekünk akkor írta fel a gyerekdoki, amikor márciusban Blanka allergiás tüneteket produkált egy antibiotikumtól. De aztán a maradék jól jött a héten, amikor megcsípte egy hangya.

Bea, Rozi nagyon cuki, ahogy tolja a nagy babakocsit!!! És Ő is igazán nagylányos már!

Nálunk megvolt ma az első pancsizás a teraszon. Azt nem mondom, hogy elsöprő sikere volt, de azért élvezte Blanka. Elvolt több, mint 1 órát a kismedencében, de nem olyan nagy csapkodósan, csak olyan light-osan játszadozott, szórakoztatni kellett.
mary74
 
 


Mia, pudingot a dm-ben vettem, bio részlegen. Zselatin-azzal én is küszködtem, mert vettem olyat amiben minden sz.r volt, aztán uolyan márka de más típust. Ez ami okés, kis zacsi, mint a vaníliás cukor, a másik nagy zacsiban volt. Talán de oetker, de nem esküdnék meg rá. Ha hazamegyünk megnézem, szólj rám ha elfelejtem.

Emma kap már glutént, vagy miért nem javasolta a védőnő a tésztát? Persze van tojásnélküli, durumtészta. Én adom, mióta glutént kap, bár ritkán, mert ugyan ráveti magát, de hamar ráun és csak köpködi kifelé.

Kép
ági_bp
 
 


Sziasztok Ági, Mia! (Úgy láttam, Doo is be van jentkezve. :) )

Mia, pudingport én is dm-ben vettem, zselatinból Horváth Rozi étkezési zselatint használtam.
mary74
 
 


Hahó van még itt valaki?
Vendég
 


Ági, most látom babakocsit írtam a bevásárlókocsi helyett, de biztosan értetted.
mary74
 
 


Helló Mary!! :D jaj, ezt a lakásban lévő rendet félreértettétek, én azt írtam a bombatámadás után elpakoltam, szal semmi nagytakarítás, csak egyszerűen nagyvonalakban a helyén voltak a dolgok, s ez töltött el olyan örömmel :lol:

Zitát tegnap és ma is kínáltuk anyum sütötte piskótával, ezzel elkezdve a tojásfehérje bevezetését, de alig ette, tegnap szerintem semmit, ma 2 falatot. :roll:

Hajni, hanyan voltak az esküvőtökön? Volt lagzi, tánc, ilyesmi?? Csak írtad, hogy annyian voltatok, mint Bercel buliján :lol:

Mary, nekem téynleg fura, hogy még ilyen a kakija. Bár most lett számomra fura, valahogy eddig nem izgattam magam rajta, mert mindig ilyesmi Neki. Mint mikor csak anyatejet kapott...na, jó nem annyira, de majdnem. :roll: És ma 4X kakilt :shock: kicsit aggaszt. :? Foga jön-e, elég nehéz megmondani, de apájával úgy gondoljuk valószínű. Hintázás közben ahogy nevetett úgy láttam mintha be lenne duzzadva alul, de nem "vészes".

Bea, köszi a babakocsis képet, nagyon cuki :D hogy figyel közben, drága. A miénk szélesebb, mert az nem sportbabakocsi, így azt ilyen módon nem tudná tolni.

Kép
ági_bp
 
 


Ági, mindent értettem, nem voltál kusza. Az új házban is biztos kell idő, nem nyílnak egymásra a szobák,de úgy gondoltam, ha kell, én alszom vele egy darabig. De anyuéknál nem leszünk, -remélem- annyi ideig hogy előbb szoktassam aztán külön, aztán megint költözés, újabb szoktatás, értitek? Én úgy érezném magam a legjobban ha mellettem szuszogna, defélek akkor még nehezebb lesz a külön szoba ha végleg költözünk. Áh, nem tudom. Majd lesz valahogy.

Bea, Rozinak tényleg csini lába van, de tegyél mostmár fel olyan képet is amin úgy igazán látszik. Még a szülinaposokon sem látszott, csak profilból.

Mary, én van hogy leturmizom, csak haladjuuuunk.
Vendég
 


Helló Hajni :wink:

Mary, persze értettem. kár, hogy videót nem lehet feltenni, annyira cuki. Minket néz közben és vigyorog, hogy Ő milyen ügyes, és közben mindig elkanyarodik kissé balra :lol: :lol:

ma kicsivel több, mint 6 óra telt el cicizés nélkül délután :shock: :shock:

Kép
ági_bp
 
 


Ági, azért túloztam az esküvővel kapcsolatban, csak azt akartam ezzel mondeni, hogy jó sokan voltak. :lol: Mi 90-en voltunk és volt minden buli, tánc. :lol: De jó is volt... :)
Vendég
 


Most visszanéztem, tényleg de jó kis lába van Rozinak :lol: :lol:

képzeljétek már, legújabb játék, én fekszem, pl olvasok mesét ma este, Zita meg kacarászva ráül a fejemre :lol: :lol: de a fejem teteje felől közelít, rámfarol :lol: :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Hajni, ez enyhe túlzás volt akkor :lol: :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Ági, biztos puha. :lol: :lol:
Hangi meg a hasamra és azonnal lovagolni kezd. mondanom sem kell, aki tesóra gyúr annak ez nem olyan jó játék.
Vendég
 


Jaj, mi volt ez az életmentő szöveg a védőnőtől?? Mire gondolt darázscsípés, ilyesmi-nekem az parám. :oops:

Kép
ági_bp
 
 


köszi, puha a fejem?? Esetleg az feneke :lol: :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Ugye, hogy jó lába van Rozinak? Semmi babás görbeség, manöken alkat. :lol:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?