Új privát üzeneted érkezett!

Hajni, ugye milyen szar? Nekem egy barátnőm mindig azt idézi ilyenkor "boldogok a lelki szegéynek, mert ővék e mennyek országa"?

Doo, azt hiszem, ti esztek régóta közösen. Kérlek, szépen írj nekem néhány írány vonalat. Marci eszik halat, rákot, krumplit, zöldséget alig akar, fussilit. Húsit én sem nagyon adtam, mert nem tudom hogyan rágná meg :roll: mi lesz otthon :?: :?: :?:
kpetro78
 
 


Hajni, autizmus :? most mondhatnám vicces amit írtál, de inkább irónikus. Tényleg a legrosszabb jut soszor az ember eszébe :?

Egyik neurológus kolleganőm mondta, ha az ő gyereke hányt egyszer, akkor jaj, agyhártyagyulladása van, ha kétszer hányt akkor agyvelő...

Kép
ági_bp
 
 


Kata és nem akarod turmixolni a húst? Én turmizom, úgy megeszi. Ráér megrágni ha meglesz minden rágófoga.


Lelki szegények :lol: :lol:
Vendég
 

 
 

Mia, barrillának, van tojás nélküli (Doo-tól), azt nem tudom miért nem ehetne. Viszont Marci kenyeret már két-három hónapja rágcsál. Sőt pogit is evett, Zsóka mami sajtost.

Elköszönök, mert azzé hátha sz.r lesz az éccakám.

ja, és nyugo spanyol gyerekek későn fekszenek, Marci is 10 körül, de én örülök, mert így lehet jönni-menni. Szóval mediterrano :wink:

Hajni, sajnálom, Marci remélem nem kap üzit Hangitól...
kpetro78
 
 


de, nem eszi meg a turmixolt kaját pár napja. eddig én is úgy adtam, persze. csak a darabos, nem vicc. a hal puha, azt eszi darabosan. meg virslit, nem tudok mit tenni ki se nyitja. hál istennek gyümit eszik, különben sztem nme lenne széklet
kpetro78
 
 


Doo, igen-igen, érdekelne a véleményed, az esti progival kapcsolatban, azaz hogy Zita szemszögéből ez milyen lenne?? Köszi előre is. Meg úgy amúgy, általában minden pszichoesettel kapcsolatban örülünk a hozzászólásaidnak, tudod. :wink: Analizálhatsz is :lol: :lol:

ja, és Hajni, szerintem a legjobb megoldás nyugodtnak maradni, nem felhúzni magad és nem megmondani a megmondandót, ami én esetemben sokszor hülyeség is.

Kép
ági_bp
 
 


mi ez a Marci nem kap üzit Hangitól?? :shock: :shock: lemaradtam valamiről?? :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Ági, de azért Te is tapasztalod biztos hogy nem tudod laikusként nézni a gyereked? Te is most aggódsz a járássegítőn cipőn, (meg én is) Kata is beképzel minden őrűltséget... Nagyon nehéz kikapcsolni.

Etus Te nem járatod angolra Bercelt? Nálunk a fél játszótér oda jár. :wink:
Vendég
 


Hát írtam Hajni, hogy végigaggódtam a várandósságomat. Már eleve ott sem voltam laikus. Meg persze most is, cipő...hát én hogy ajánlgattam anno így az a cipő meg úgy az a cipő, most meg nem tudom eldönteni, meg hogy zoknival vagy nélküle és melyik lyukba legyen a csatt?? :shock: :lol: :lol: :oops:

Kép
ági_bp
 
 


Etsu biztos vacsizik :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Én is elvesztette a fonalat. Milyen üzit ne küdljön Hangi? Mert megbeszélem vele csak én sem tudom pontosan. :lol:
Vendég
 


Nekünk van angolul gyerekcd, így alapozzuk az angolt. Ennyi. Fél játszótér? :shock: persze, ez is biztos divat lesz, mi? :?

Kép
ági_bp
 
 


Etsu :lol: :lol: ez az indián neved :wink:

Kép
ági_bp
 
 


én is elbúcsúzom. Jó éjt mindenkinek.

Kép
ági_bp
 
 


Ági, zokni, meg csatt :lol: :lol: . Tényleg igazi paramamik vagyunk.

Nekem is mennem kell, Apa lefeküdt, nem zúgatom tovább a gépet.
Még most megyek zuhanyozni

jó éjt!
Vendég
 


Doo a közelben.

Kép
ági_bp
 
 


Na ezért jöttem vissza hogy ezt jközöljem, de tényleg mennem kell. :lol:

Szia Doo, írj sokat mert reggel Veled kezdek.
Vendég
 


Na kozben persze megjott Oliver, vacsi meg sehol, meg jo hogy megsult ugye a kenyer, igy kapott szendvicset slussz-passz! :)

Hajni: boven eleg lesz Bercelnek ha majd a suliban tanul angolt, ugyis egesz nap angol dalokat hallgat, tokre imadja oket, berakom a kedvenceit a youtube-on, es kirakom a konyhaba egy szekre a laptopot, ele Bercelt a hordozojaban - csak igy tudok fozni... :oops: :shock: Az incy-wincy spider-t mar mutogatja is, amikor jon hogy: "down came the rain and washed the spider out" mar emeli a kezet es mutatja szepen hogy esik az eso, tunderi... :)
En anno jartam az oviban nemetre, es igy utolag szerintem semmi ertelme nem volt, utalom a nemetet, (mondjuk a suliban utaltattak meg velem), annyit tanultunk masfel ev alatt, hogy kell elszamolni 20ig, meg hogy hivnak, hol lakom, megy par eneket, mondokat... par nagyon alapveto szot mint hogy kutya meg macska... Ha vki az iskolaban kezd "csak" el angolul tanulni, akkor ennek a hatalmas hatranynak a behozasa igenybe vesz kb. 2 hetet... :) Aztan egy ido mulva lehet hogy elkezdek neki neha angolul karattyolni, majd meglatjuk... :)

Jaj meg akartam regagalni tobb dologra, de Bercel felkelt, rohannom kell.

joejt!

zetus8
 
 


Ja, es tetszik az indian nevem :)

zetus8
 
 


Na egy pillanat alatt visszaaludt, csak szomjas volt, megivott egy deci vizet... o rengeteget iszik, napkozben kb. 1 liter vizet, de van hogy tobbet! Ehhez jon meg ejszaka/reggel 2,5 deci (ebredesig)... Ez normalis?!?!? Pedig eszik rendesen... mar azon gondolkoztam vmelyik nap, hogy lehet hgoy ehes... :roll: Mondjuk egyebkent hihetetlen "ehenkorasz", pl. ebedel, tok nagy adag kajat bevag, de ha meglat vmi etelt a kezemben, rogton nekiall kuncsorogni, hogy neki is adjak. Ha megyunk a utcan, es meglat vmelyik gyerek kezeben egy kiflit, vagy BARMIT aminek kaja kinezete van, rogton nyujtogatja a kezet, meg kiabal...

En maniakusan visszahajtok minden zoknit Bercel laban, mert en utalom amikor bevag a labamba, vagy csak ugy jobban fenn van mint boka... brrrrrrr!

Kata: de jo hogy jelentkeztel! Jo lehet akkor nektek, mindig tudtok Spanyolorszagban nyaraltni... akkor ott kene tartani topic-talit! Hehhe... :):)

Hajni: edes nagyon Hanga ezen a kepen :) Tenyleg milyen nagylanyos! Olyan szep kis arcocskaja van, nagyon birom! Elkepzelem a te furtos hajaddal... a fiam tuti bolondul majd erte... az a par honap meg nem szamit, Bercel nagyon erett gondolkodasu! :):):):):)

Na megyek aludni

zetus8
 
 


Sehogy nem allok a szulinapos kepekkel, de ezt muszaj felraknom meg igy alvas elott, annyira imadom rola ezt a kepet, olyan kis huncut ... :) olyan "valos" kep rola... :) Kép

zetus8
 
 


Etus, nálunk mindenki erre a Helen Doron féle angolra jár. Nem hiszem hogy semmit nem ér, de azt sem hiszem hogy társalgási szinten fog beszélni angolul. Mert az oktató ezt mondja. Na mindegy én nem vittem.
De Bercel, már nagyon keni-vágja, ha elmutogatja az angol dalt. Hű, ez igen. A kép nagyon cuki róla. :lol:
Tetszett hogy Bercel nagyon érett gondolkodású :lol: Egyébként Hanga szerintem nem lesz fürtös. Úgy is tetszeni fog Bercelnek? :wink:
Vendég
 


mi ez a pangás, lányok?! így kidorbézoltátok itt magatokat este? :shock: :lol:
Vendég
 


valóban itt voltam, olvastam, de még a végére sem értem, már fel is ébredt Vikó.

na, majd mindjárt jövök még, csak befejezem a levest. csak addig megint fel ne ébredjen csemetém...! :roll:
Vendég
 


majd reagálok is, de tanácsot szeretnék kérni (egy-két kanalazgatás között :roll: :wink: )
szal jövő szo eski. nem a mienk, az már megvolt :lol: pesten, ráadásul a vacsi az ajtósin, ami a santana konci közelében lesz - gondolom h mekkora embertömeggel, tehát nemtom, mi lesz a városban. a templomi meg a 11.ker-ben, vagyis a világ másik felén... :roll: ja és 4kor kezdődik az egész hacacáré.
én arra hajlok h nem vinném Vikit, mert autóban beizzad odafele, akkor még a városban kavarogni, folyton arra figyelni h el ne tűnjön-essen-rá ne lépjenek, a szertartáson kimenni vele, ha éppen visongani akar v lépcsőzni, stb szal az nekem nem lenne egy nagy ünneplés. vacsorán meg uez. uakkor a fodrászom kivételével, vagyis a család szerint vinnem kéne (vele egyidős másoduncsitesója is ott lesz, csak hát ők ugye pesten vannak egyébként is). de tegyük fel viszem és akkor mit csinálok vele este? mert ha 7kor hazajövünk, akkor is bealszik a kocsiban és korántsem biztos h fel tudom hozni alvó állapotában a lakásba, nem beszélve arról h addigra max vmi aperitifet fognak sztem prezentálni... ha meg ottmaradunk végig, akkor lesz ugyan szoba, ahol le lehetne tenni, de most akkor őrizzem ott reggelig, akkor meg hogyan vezetek haza?! :shock: ráadásul egy esküvő nem arról híres h a csendben zajlik. de ha nem viszem, akkor meg az a dilemma h akkor is haza kell rohannom h elaltassam, mert még soha nem altatta senki más, nem biztos h be merem vállalni. de ha igen, akkor is vszínű h viszonylag korán felébredne. legalábbis ezt tippelem, akkor meg kell a szopi.
sztetek? ki hogy csinálná? Ági, téged külön megkérnélek h A, B, és C tervet dolgozz ki számomra! :wink: :lol:
Vendég
 


Én is olvasó üzemmódban, de még mindig nem értem a végére.

Bea: elküldenéd a számod priviben? Elviekben holnap indulunk Miskolctapolcára. Ha úgy alakul, akkor felhívlak és talizhatunk. :)

Kép
anido
 
 


Doo, ha jól értem az altás miatt félsz itthon hagyni. Mi lenne ha pénteken tartanál egy főpróbát hogy el tudja -e más alatatni. Kérdés kinek a rokona, a Te szüleid ott lesznek-e. Vagy ha elviszed és viszel magaddal egy bébiszittert aki a szertartás alatt lépcsőzik vele, este pedig őrzi az álmát. Hm, jobb nem jut eszembe.
Vendég
 


Nincs itthon a kicsi fiam!!!!!!! :( :roll: Ma vitte el a baratnom meg az o fia az allatkertbe, reggel 8ra jottek erte, es majd 6 utan hozzak. Az en kis vacak-pocakom most van eloszor ilyen sokat tavol tolem... nem mondom hogy nem aludtam egy jot igy nelkule delutan (4 orat :shock: :lol: ) meg pakolni is egyszerubb igy, de mar uuuuuuuugy hianyzik! :):) Eddig max 1-2 orara volt vele anyukam vagy Oliver, amikor vhova mennem kellett pl. fogorvoshoz... De allitolag nagyon jol erzi magat, persze mar ketszer rajuk telefonaltam mi ujsag... :oops: :lol:

Doo: haaaaaaaaaat nem egyszeru a dontes... kapasbol azt mondanam, hogy szerintem hagyd otthon, de ez Viko eseteben nem biztos, hogy a legjobb megoldas, mert ha tenyleg felkel, es tenyleg szopizni akar, akkor az nagy szivas, nem tudsz csak ugy hazarepulni hozza... :roll: Ha meg viszed magaddal, akkor meg nem nagyon fogsz tudni kikapcsolodni egy kicsit se... Nem egyszeru... En valoszinuleg magammal vinnem, aztan remenykednek benne, hogy jol birja a bulit (Bercel kicsi tobb mint egy honapja mondjuk este 10ig birta, aztan nagyon nyafka lett, de apukamekhoz hazavittem es elaltattam, es bar akkor meg o is szopizott, ejjel eleg volt neki a viz amikor felkelt). Hmm. talan akad tobb csaladtag, aki szivesen tronol Viko mellett egy-egy fel orat, ha elaludt, es akkor nem neked kell vegig ott lenned...na? Fel ora az nem sok, es elore osszeallithatsz egy tervet erre vonatkozolag, ki hogy valtja egymast :):):):)

Hajni: Szerintem nem vesztettel semmit azzal hogy nem vitted erre a Helen Doron-os cuccra, hallottam mar rola, uncsitesomnak megvannak a kazik, majd holnap megvizsgalom amikor megyunk hozzajuk, milyen... Oliver jobban beszel angolul mint en, a munkajahoz tartozik, hogy szinte napi szinten fordit, tolmacsol is, igy voltunk az USA-ban masfel eve, meg o most Parizsban, osszel megyunk Horvatorszagba, stb. mert tolmacsolt embereknek. Na mindegy ez csak azert erdekes, mert o soha nem tanult angolt iskolaban, 19 eves koratol 2 ev alatt tanulta meg igy a nyelvet, igaz, akkor amerikaiaktol, de a lenyeg, hogy nem feltetlenul az szamit, ki mikor kezdte... Lehet ha anno engem nem nyaggattak volna a hulye nemettel, most nem utalnam, es tudnek nemetul...
Nah mindegy, aztan meg lehet hogy en is viszem angolra Bercelt, ez a kulso nyomas meg a minden...:):):):) Egyebkent persze nem ert angolul a kis dragam, csak siman utanozza amiket en szoktam neki mutatni az enek alatt... :)
Hangi akkor is csudaszep lesz (mar az most is) ha nem lesz furtos, ugyhogy mindenkepp igenyt tartunk egy-ket randira!! :)

Anido: mi ez a "titkos" talalka-terv kerem szepen?!?! ):):):)

zetus8
 
 


Szia Hajni :):):):):)

zetus8
 
 


Sziasztok!

Azt hittem többet fogtok írni, ejnye! :wink:

Doo, dilemmádat abszolút értem :) és egy cipőben járunk, bár mi egy héttel később megyünk esküvőre. (nem a miénkre) Nem tom. Mi visszük, pedig nálunk fordítva, mint nálatok, anyum pont hogy azt mondja hogy hogy viszem?? :shock: mármint a szertartásra :shock: felajánlotta jön Ő is és mivel oda Zitát NE vigyem be, majd Ő ellesz Vele. ja, mondom és míg mi vacsizunk? Addig Anyu, aki nem hivatalos az esküvőre? Egyébként szüleimtől kb 40 km-re lesz, tehát nem Pesten, mi is kocsival megyünk, és ugyanígy 4kor kezdődik, én is attól tartok üres gyomorral fogunk hazajönni :cry: :)
A. terv: gyerekestől bevállalósan, lesz ahogy lesz, nem idegeskedünk semmin, ha úgy van, hogy haza kell jönni, akkor haza kell, majd 10 év múlva jót nevetünk, hogy az xy lagziján meg milyen nyűgös voltál kislányom :roll: :lol:
B.terv: gyermek itthon marad, csak felnőttek mennek az esküvőre. Én speciál nem hiszem hogy jól érezném magam nélküle, mármint aggódnék mi van épp hiányol, szegénykém. Oké, hogy imádja mamát, de apát is imádja, mégis keres ha nem vagyok otthon 1-1 órát. Bár asszem mamával jobban bírná, mert mama nagyon impulzív, de akkor is.
C. terv: Ez a hazaugrok verzió, tehát itt is egy lábam és ott is...ezt én kivitelezhetetlennek tartom, mivel nem 10 perc hazaugrani, tehát ha még egy városban lenne a két esemény, akkor talán bevállalható, de így... :roll: :?

Szóval azt hiszem el kell fogadni, gyermekkel már minden másképp van, és kész. Mivel mindkét csajszi cicifüggő és nem az az egyedül elalszom és reggelig fel sem ébredek típus, mert természetesen az más szitu lenne, így marad az A terv. Persze szabadon választható. :lol:
Mindenesetre örülök, hogy Te egy héttel előbb főpróbát tartasz, majd oszd meg légyszi a tapasztalataidat.
Hopp és még egy! 4től hogyan lesz ez az egész, mikor Zita olyankor általában alszik?? Ez most jutott eszembe :evil:
(Azt már csak zárójelben jegyzem meg hogy ez Apája szülővárosában lesz, és tavaly adták el ott a kertesházukat, ha az meglenne, fú, csak oda hazaszaladnánk, mikor éppenmindjárt elalszik és nem bírja tovább a táncot és mulatságot Zita. Igaz laknak ott rokonok, de mittudomén gyakorlatilag egymásba nyílik a két szobájuk, azért az nem túl diszkrét ott aludni egy kisgyerekkel, zavarni sem akarnám őket.) :roll:

Kép
ági_bp
 
 


ma korábban chetelünk?? :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Képzeljétek ma FÉL 6-KOR KELTÜNK!! :shock: :shock: :? felült nézte a szobaajtót és mondta mama! Mondom Neki -suttogva :éjszaka van :oops: :lol: lefektettem, hogy cicizzen hátha visszaalszik de nem! Ugatott a kutya, erre Zita va-va. Mondom akkor jó reggelt.
Nem voltam meglepő módon álmos, viszont ráparáztam megint esküvőnk napjára, mi lesz ha egy ilyen korai kelést előad??? :roll: Persze már 7kor olyan nyűgös volt, totál fáradtan sírt csak, és egyből elaludt. Egy a bökkenő...én aznap ugye már 7körül gondolom indulok fodrászhoz meg ilyesmi, tehát ha felébred hogy alszik vissza? :roll: jaj, na, nem részletezem az A B c terveimet :wink: de arra trenírozom magam, hogy nyugi lesz ahogy lesz és kész. Jó lesz. Max majd fogom a kezemben mikor az anyakönyvvezetőnél állunk. Tomi azt mondja, csak nehogy pont mondja, hogy "mem-mem" mikor megkérdezik hozámegyek-e? :shock: :lol: Anyum szerint egy családi barát kell, aki istáplja Zitát míg a szertartás komoly része folyik, mármint a "pezsgőzésre" már oké a helyzet, de előtte lehet kellene valaki, aki eljárkál vele. Mert ugye a vandégek székein egyedül a 3 dédi lesz, szülők szülők, testrvérek-tanúk. Na, értitek. Dédik mégsem rohangálhatnak utána, meg a tanú se tűnjön már el, szülők meg mégiscsak szeretnék végignézni :D

Kép
ági_bp
 
 


Na, vegre eljutottam idaig: itt vannak a szulinapos kepek!! :):):)
Kép Reggel 8:38-kor, pont 1 evvel kesobb... :)Kép
Kép Kép Kép

folyt kov...

zetus8
 
 


Kép Kép Itt a vendégek kb. fele lathato... :)
Kép A legrégebbi haver, Marci; egy korteremben voltunk anno...
Kép

Kép

zetus8
 
 


Agi: fel 6kor keltetek? Az nem semmi... :shock: Hogy birtad a napot? Nem voltal nagyon nyugos? Ne izgulj, az eskuvo napjan minden tokkkeletes lesz majd!! :)

zetus8
 
 


hahó!! :D

Kép
ági_bp
 
 


Etus, miután Zita elaludt 7 után kicsivel, én még jól bereggeliztem :shock: komolyan éhesebb voltam, mint mikor 10kor kelünk :oops: és utána én is visszafeküdtem aludni. 8)
Most este egész korán elaludt. Gondolom elfáradt ma a nagy produkálásban, hazajött Apum melóból és bemutatta a tudományait, kosártolás , kacsintás, mindenféle pofivágás, és ahogy nevettek rajta, Ő egyre jobban csinálta :lol:

elküldöm...hiperlassú a babanet :x

Kép
ági_bp
 
 


most is egyedül vagyok?? :roll: :( szóval mindenki leszokott az esti chatről csak én nem?

Doo, feltétlenül értekezzünk a haditervről! Mit döntöttél?

Etus, a várva várt képek nagyon jók, az első adagot olyan sokáig elnézegettem :D vendégsereg :shock: jó nagy banzáj volt :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Doo a közelben :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Szia Agi, en itt vagyok :)
Bercel annyira elfaradt ma a nagy kirandulasban, hogy alig birt elaludni, teljesen fel volt porogve... de mar alszik persze... :) Oliver meg mindig dolgozik, orulok ha ejfelre hazaer :( Babanet egesz nap benazott, volt tobbszor hogy irtam vmit, erre kiirta, hogy egy darabig most nem irhatok, varjak :shock:

zetus8
 
 


Volt nagy egymásratalálás mikor hazaért a kirándulásról?? Nem unja még az állatkertet? :lol:
És a szopival mizujs? teljesen vége lett? Vagy azért csurran-cseppen még egy kis összebújás cicizésre? Írj róla, mert érdekel. nekem ma estére megint úgy bekeményedett a cicim, du megint nem szopizott csak a 20 mp-s cumizás, pedig Ő kérte.

Kép
ági_bp
 
 


párom rokonsága, így anyósom és mi megyünk, anyum tudna maradni Vikivel. igen, az alvás a gondom... az is marhára idegesítene, ha eljövünk h álmos és az biztos h két perc után bealszik a kocsiban, majd mikor felhoznám tutttter h felébred és akkor meg itthon virrasztok vele hajnalban, ahelyett h még nyomnánk a partit. :evil: az igazsághoz az is hozzá tartozik különben h mi nem vagyunk bulizósak. szal én pl elég biztos h nem fogok táncikálni. szal végülis nem lenne egy akkora nagy lemondás, csak ahhoz képest h ugye bő 14 hónapja gyakorlatilag sehol nem voltam :x az is felmerült különben h csak a szertartásra megyünk és ágyő. mellesleg páromnak koncertje is van aznap, úgyh ez még rátesz egy lapáttal. lehet h a D terv lesz és csak templom, aztán csók...

na, még megyek zuhizni és meggyet magozni, aztán ha még lehet, jövök.
Vendég
 


Doo
Én Ági A verzióját válsztanám,nem érezném jól magam,hogy nincs velem,mindig azon járna az agyam,hogy éppen alszik-e vagy sir.

Etus
Berceles képek nagyon jók,mennyien voltatok :D :D a torták nagyon szépek :D :D

Fél 6-jor kelni én meghalnék,ha 7-kor kelünk is minden bajom van,álatlában 8-9 óra körül ébred fel Emma,együtt alszunk reggel,akkor kelek amikor Ő.
mia2007
 
 


nincs itt soproni v szegedi kolléganő?
Vendég
 


hát az a baj h tudom h sehogyan sem fogom jól érezni magam... :roll: ha ott van, azért, mert azért tud alakítani... anyósom másik uncsija is ott lesz, szal ő nem biztos h teljes gőzzel tudna segíteni... ha meg itthon hagyom, akkor én is azon aggodalmaskodnék h el tud-e aludni anyuval. vszeg nem... azt nem hinném h sírna, azért már elég összeszokott páros.
Vendég
 


Agi: orult nekem, jol odabujt, de aztan porgott tovabb, mert ott volt nalunk apukam meg a tesoim, es tokre szereti oket. Kepzeld, az allatkertbe el se jutottak, mert annyira tetszett neki a MArgit szigeten a szokokut meg a jatszoter, hogy egesz nap ott voltak! :shock: :lol: Ki kene mennunk egyszer nekunk is... :)
Szopi... tok fura, mert egyaltalan nem erdekli mar, pont tegnapelott kiprobaltam, hogy nem ker-e, es most ez lehet hogy hulyen hangzik igy, de ugy csinalt, mintha nem tudna, hogy mit kell kezdeni a cicivel... :shock: :roll: Bekapta, de csak tartotta a szajaban, aztan meg nevetett, de meg veletlenul se szopizott... szoval nem eroltettem a dolgot, es "hivatalosan" is veget ert Bercel szopizasa... en ugy gondoltam, hogy mar nincs is tejem, erre tegnap este furdes elott eszrevettem, hogy raszaradt tej van rajtam... kivancsisagbol elkezdtem fejni (bar meg voltam gyozodve, hogy semmi nem jon majd), es 5 perc alatt lefejtem 60 ml-t, aztan abbahagytam, pedig meg jott volna! :shock: :shock: En ezt nem ertem, kozben meg nem erzem hogy ugy kulonosebben feszulne a mellem vagy ilyesmi...

Doo: jo furcsizest!

zetus8
 
 


Mi februárban voltunk esküvőn,Emmával mentünk,úgy indultunk addig maradunk,amig jól bírja,és nagyon ügyes volt,egy kicsit védett helyen voltunk a zenekartól,és aludt is,talán 11 óra fele jöttünk haza.
mia2007
 
 


Etus, 40 :!: szoptatás nélküli nap kell ahhoz, hogy elapadjon a tej teljesen, de valakinek több. Tehát ha próbafejed, elég valószínű, még jó darabig jönne. Szerintem azért nem feszül, bár tényleg furi, de gondolom az az oka, hogy nem Te választottad el Őt, hanem Ő magát fokozatosan, így fokozatosan követte a tejtermelésed a csökkenő igényt.

Jaj, Doo, szóval még most is a D terv fog bejönni? :roll: amire nem gondoltam? Hát ez a sorsom?? :cry: :lol: akkor ezek szerint férjed ott sem lesz? Így nehezebb a szitu, az tény.
Én táncolós típus vagyok, de valószínűleg most nem fogok :lol: :roll:

Kép
ági_bp
 
 


Azért úgy igazán őszintén belegondolva, tényleg tök jó lehet egy hajnalig tartó mulatság, zene tánc büfé hangulat-ezt idéztem a miki manóból :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Mia, én is meglepődtem, hogy nem voltam fáradt fél 6kor, szerintem vaaogy jó fázisban ébredtem meg, pedig elég későn feküdtem le.

Doo, égő, hogy nem tudom tutira, de ugye akkor kellett csöppentened a szemébe alvás közben, mikor nem mozgott a szeme? Vagy fordítva? :oops:

Kép
ági_bp
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?