Nincs itthon a kicsi fiam!!!!!!!
Ma vitte el a baratnom meg az o fia az allatkertbe, reggel 8ra jottek erte, es majd 6 utan hozzak. Az en kis vacak-pocakom most van eloszor ilyen sokat tavol tolem... nem mondom hogy nem aludtam egy jot igy nelkule delutan (4 orat
) meg pakolni is egyszerubb igy, de mar uuuuuuuugy hianyzik!
:) Eddig max 1-2 orara volt vele anyukam vagy Oliver, amikor vhova mennem kellett pl. fogorvoshoz... De allitolag nagyon jol erzi magat, persze mar ketszer rajuk telefonaltam mi ujsag...
Doo: haaaaaaaaaat nem egyszeru a dontes... kapasbol azt mondanam, hogy szerintem hagyd otthon, de ez Viko eseteben nem biztos, hogy a legjobb megoldas, mert ha tenyleg felkel, es tenyleg szopizni akar, akkor az nagy szivas, nem tudsz csak ugy hazarepulni hozza...
Ha meg viszed magaddal, akkor meg nem nagyon fogsz tudni kikapcsolodni egy kicsit se... Nem egyszeru... En valoszinuleg magammal vinnem, aztan remenykednek benne, hogy jol birja a bulit (Bercel kicsi tobb mint egy honapja mondjuk este 10ig birta, aztan nagyon nyafka lett, de apukamekhoz hazavittem es elaltattam, es bar akkor meg o is szopizott, ejjel eleg volt neki a viz amikor felkelt). Hmm. talan akad tobb csaladtag, aki szivesen tronol Viko mellett egy-egy fel orat, ha elaludt, es akkor nem neked kell vegig ott lenned...na? Fel ora az nem sok, es elore osszeallithatsz egy tervet erre vonatkozolag, ki hogy valtja egymast
:):):)
Hajni: Szerintem nem vesztettel semmit azzal hogy nem vitted erre a Helen Doron-os cuccra, hallottam mar rola, uncsitesomnak megvannak a kazik, majd holnap megvizsgalom amikor megyunk hozzajuk, milyen... Oliver jobban beszel angolul mint en, a munkajahoz tartozik, hogy szinte napi szinten fordit, tolmacsol is, igy voltunk az USA-ban masfel eve, meg o most Parizsban, osszel megyunk Horvatorszagba, stb. mert tolmacsolt embereknek. Na mindegy ez csak azert erdekes, mert o soha nem tanult angolt iskolaban, 19 eves koratol 2 ev alatt tanulta meg igy a nyelvet, igaz, akkor amerikaiaktol, de a lenyeg, hogy nem feltetlenul az szamit, ki mikor kezdte... Lehet ha anno engem nem nyaggattak volna a hulye nemettel, most nem utalnam, es tudnek nemetul...
Nah mindegy, aztan meg lehet hogy en is viszem angolra Bercelt, ez a kulso nyomas meg a minden...
:):):) Egyebkent persze nem ert angolul a kis dragam, csak siman utanozza amiket en szoktam neki mutatni az enek alatt...
Hangi akkor is csudaszep lesz (mar az most is) ha nem lesz furtos, ugyhogy mindenkepp igenyt tartunk egy-ket randira!!
Anido: mi ez a "titkos" talalka-terv kerem szepen?!?! ):):):)