Sziasztok!
Petivel minden OK, végül kapott antibiotikumot, mert a torokváladékából tenyészett ki kétféle baci, de nem látszik rajta, hogy beteg!
Tegnap voltunk Kiskunmajsán a fürdőben, megyünk a jövő héten is. Peti imádta...
Ja, a mai napig műanyag kanállal eszik, én a DM-ben vettem, azt nagyon szereti. Persze néha a fém is a kezébe kerül, azzal sincs bajom.
Matteo, itt fent vannak a Sziksósfürdő árai:
http://www.szegedifurdok.hu/furdok/inde ... &Itemid=62
Nem tudom, hogy a Partfürdőn hogy működnek a dolgok, de a Sziki egész jó hely, ha eljöttök "nyaralni". Amit Toncsi írt, az a Napfény Camping.
Anett, nagyon jók a fotók a lányodról. Olyan édes, kerek pofija van, és azok a loknik!
Mellügyileg én alapból hasonló problémával küzdök, mint te, de próbálom magam túltenni a dolgon.
Kinga, gratula Kittinek a szobatisztasághoz. Nálunk még mindig a beszéd hibádzik, hogy szóljon a fiam, de majdcsak eljön ez is.
Zitacicu, jó módszert találtál!
Ha már az alvást írtad, nálunk a legújabb fejlemény az, hogy Peti a saját helyén alszik el, egy ideig mászkál mellém, aztán vissza, de az elalvásra a helyén hajlandó csak. Szóval fejlődünk.
Toncsi, a kolléganődnek igaza van! Emlékszem, mikor a bnőmnek megszületett a lánya (3 hónappal fiatalabb Petinél), megemeltem, és mintha semmi nem lett volna a kezeim között! Észrevétlen kondi.
Nagyon édes a lányod a képeken, annak idején Petinek is kilógott a nyelve.
Kármen, mennek a drukkok keddre!
Szilde, végre képek!
Zsuzsu, szuper, hogy jó lett az eredményed!
Gira, C-vitamin!!! (Rutascorbin pl.)
Cseppek, totál le van engedve Zolka ágya? Mert akkor érdekesen mászhatott ki...ráállt valamire? Nálunk kb. 3 hete nincs rács Peti ágyán, előtte semmi gondunk nem volt.
Szilcsi, azért vigyázzatok a darázzsal, rájuk is érvényes, hogy jobb nem bántani őket, mert akkor tuti ők is bántanak. Én valamelyik nap, mikor Peti közelében volt, mondtam Petinek, hogy ne kalimpáljon, nem is tette, és elszállt a darázs. Mondjuk kisebb babáknál ezt nehéz megvalósítani, mert őket még érdekli is, hogy száll.
Én is úgy tudom, hogy a golyókat nem lehet kézzel megfogni, hanem abból a kis "kupakból", amibe belecsavarod, kell lehörpinteni. Egyébként én azt olvastam, hogy a legjobb hely a könyvespolc a tárolásukra.
Na ennyi voltam, végül egy kép. Vettünk Petinek új gyerekülést a Corában...hátha ebben nem dől el, persze ebben is előreesett fejjel alszik.
Nem tudom, miért jó ez így neki, de már törpekorában is igen érdekes pozíciókban aludt.