Új privát üzeneted érkezett!

igen nekem is volt de én nem mentem dokihoz mert akkor kezdtem el a fogigátlót és amúgy sem vagyok a gyógyszerek híve pláne mióta kiderült allergiás vagyok így kerülöm az antibogyókat .szenvedtem vagy két hétig és csak tantum verdét használtam közbe.lehet gyógyszerrel hamarabb elmúlik.a gyerekek zoviraxot kaptak,nem tudom az van e felnőtteknek is.Amúgy nekik is olyasmi hólyag volt.Na meg nekem is de rengeteg főleg a torkomon és a mandulám helyén olyan sárgás akármi.

Kép
Kép
zitacicu2

zita: nekem most jött ki a második hólyag, nekem mind a kettő az ínyemnél van.
elég rossz. neked volt az ínyeden is?

Kép
gyanixi

ott nem volt inkább csak a torkomon de olyan mintha ezer vízhólyag lett volna nagyon fájt.Próbáld ki a tantum verdét

Kép
Kép
zitacicu2

sziasztok

szilcsi
remélem már jobban vagy!jó nagy Lali. (mindig elgondolkozom, hogy hogyan bírjátok cipelni :roll:(nem csak te, hanem mindenki) , de kolleganőm megnyugtatott, hogy erősödik az ember, bár a gyerek nő és mindig nehéz marad, azért elbírjuk :lol: )

matteo
párom szerint az Izabellahíd körül rég volt egy kemping még. én nem tudom, mert nem vagyok született szegedi és mostanában nem is járok arra. talán többiek???

anett
málna cúúúúki. egy ismerősöm látott Babe szórólapott és lesz holnap a Kabayban akció.10-18 óráig.

mi jól vagyunk.bár mostanában időnként hisztis :roll: rendeltem hordozókendőt. tegnap már kipróbáltam és aludt benne másfél órát :wink: . van remény, hogy nem szakad le a hátam az egész napos cipelgetéstől.
és képek(mert nem győzöm mutogatni :oops: :lol: )
minis ruhában. már egy ideje a Mini becenév is fut nálam :D meg még ezer, nemtom miért de mindent becézek, és mindenkinek egy csomó hülye beceneve van. :oops: Kép
ezeket meg nem tudtam eldönteni, mert mindkettő olyan...(hát igen egyforma :lol: , de mégis...)
Kép Kép

minden jót
toncsi

toncsi80

sziasztok

szilcsi
remélem már jobban vagy!jó nagy Lali. (mindig elgondolkozom, hogy hogyan bírjátok cipelni :roll:(nem csak te, hanem mindenki) , de kolleganőm megnyugtatott, hogy erősödik az ember, bár a gyerek nő és mindig nehéz marad, azért elbírjuk :lol: )

matteo
párom szerint az Izabellahíd körül rég volt egy kemping még. én nem tudom, mert nem vagyok született szegedi és mostanában nem is járok arra. talán többiek???

anett
málna cúúúúki. egy ismerősöm látott Babe szórólapott és lesz holnap a Kabayban akció.10-18 óráig.

mi jól vagyunk.bár mostanában időnként hisztis :roll: rendeltem hordozókendőt. tegnap már kipróbáltam és aludt benne másfél órát :wink: . van remény, hogy nem szakad le a hátam az egész napos cipelgetéstől.
és képek(mert nem győzöm mutogatni :oops: :lol: )
minis ruhában. már egy ideje a Mini becenév is fut nálam :D meg még ezer, nemtom miért de mindent becézek, és mindenkinek egy csomó hülye beceneve van. :oops: Kép
ezeket meg nem tudtam eldönteni, mert mindkettő olyan...(hát igen egyforma :lol: , de mégis...)
Kép Kép

minden jót
toncsi

toncsi80

bocsika
ennyira azért mégsem tolom a csajt :D . szarakodott itt vmi :?
toncsi

toncsi80

zita:köszi, nekem tantumból a szopogatós változat van, de nyomom ezerrel. Sztem akkor nekem ez nem egészen olyan, mint neked volt.
Remélem hamar elmúlik és semmi komoly!!

toncsi: nagyon édes Hédi mindegyik képen.Főleg az elsőn, annyira aranyos abban a kalapban, ahogy szorítja az öklét. De rég is volt már Rékám ilyen pici....

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Matteo: 3 kemping van Szegeden.

Napfény Camping, 6728 Szeged, Dorozsmai út 4.
Kemping férőhely: 600 fő, 80 lakókocsi
Szobák / férőhelyek száma 16/62
(Ez az, amit valaki fentebb már említett, az Izabella-híd lábánál.)
------------------
Partfürdő Strand és Kemping, 6726 Szeged, Középkikötő sor
---------------------------------------
Sziksósfürdő Strand és Kemping
6791 Szeged-Kiskundorozsma, Széksósi út

Ha majd kicsit több időm lesz, lehet, hogy találok tel.számot is hozzájuk.

Üdv:

Mónika

Ui: lányok, lehetséges az, hogy ma még senki sem írt semmit erre az oldalra??!!Vagy csak rosszalkodik a babanet?

vesm

Sziasztok!

Szeretnétek babátoknak egy igazán nélkülözhetelen kelléket?
Egy olyan takarót amit nem rúg le a sétánál, az autósülésben vagy alváskor?

Ami jó ha kéznél van vendégségben. Használható takarónak, hempergőzőnek vagy ágytakarónak.

Sőt! Te állíthatod össze, hogy milyen színű legyen milyen minta legyen rajt és még a babád neve is szerepel rajta?

Mi készítjük ezeket a névre szóló takarókat. Ölelni valóan puha, polár anyagból szimplán, duplán és egy különleges polár - pamut kétoldalú kombinációban.

Gyertek a www.gportal.hu/babatakaro oldalra és rendeljetek most 10% kedvezménnyel.

Üdvözlettel:Rempi Kép
rempi

Matteo,

itt vannak a telszámok is.

Sziksósfürdő Strand és Kemping (ez egyébként naturista is)
Szeged-Sziksósfürdő, Vereshomokdűlő 1.
Kemping telefon: 62/463-988
------
Partfürdő Strand és Kemping
6726 Szeged, Középkikötő sor
62/430-843 , 1. okt. - 30. apr.: 62/487-711
-----------------------------
Napfény Camping
Szeged, Dorozsmai u. 4.
62/554-280

Mónika

vesm

Sziasztok!

Még mindig EB, még mindig csak kutyafuttában jelentkezek. Ez a szájhólyagosdi kezd érdekelni. Nem tudom, mi van Hajnával. Az egész jobb felső ínye tiszta vörös és duzzadt. Persze, persze, jön a foga, de ezen a téren tök tapasztalatlan vagyok, mert eddig soha egyik gyerekem sem szenvedett fognövés miatt. Már ki vannak bújva... normális, hogy még mindig tök piros, nem bír vele enni, és egész nap nyafog?
Vendég

Toncsi!
Küldtem mélt.
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

hello lanyok!

Ezer koszi a campinges uzikert...mostmar csak azon kell imatkoznom, hogy a parom ne dolgozzon legalabb tiz napig...es igy remelem talalkozhatunk mindannyian!!! Teljesen meg vagyok orulve...haza akarok menniiiii!!!!

Toncsi: Nagyon edi a Mini...minen kepen...sokszor en sem tudom eldonteni melyik kepet valasszam...mert minden oldalrol lefenykepezem az urasagot...

Anett: A Malna minden alkalommal egyre szebb!!!! azok a furtok es az akek szem...tuti elcsavarna a fejet a Teonak!|

Szilcsi: gratula a Lalinkohoz...szep sulya van..es jo hosszu. Te jol vagy?

Bibi milyen az uj munka?

Pusza
Kriszta es Teo

sziasztok
matteo0808

hello lanyok!

Ezer koszi a campinges uzikert...mostmar csak azon kell imatkoznom, hogy a parom ne dolgozzon legalabb tiz napig...es igy remelem talalkozhatunk mindannyian!!! Teljesen meg vagyok orulve...haza akarok menniiiii!!!!

Toncsi: Nagyon edi a Mini...minen kepen...sokszor en sem tudom eldonteni melyik kepet valasszam...mert minden oldalrol lefenykepezem az urasagot...

Anett: A Malna minden alkalommal egyre szebb!!!! azok a furtok es az akek szem...tuti elcsavarna a fejet a Teonak!|

Szilcsi: gratula a Lalinkohoz...szep sulya van..es jo hosszu. Te jol vagy?

Bibi milyen az uj munka?

Pusza
Kriszta es Teo

sziasztok
matteo0808

Matteo! Én sem tudok több kempinget.

Toncsi! Nagyon szép kislány Hédi, olyan édes hogy még ilyen kicsi, nekem már régnem tünik amikor Norbi ekkora volt.

Norbi vérképe jo lett, kedd reggel mehetünk a mütétre, ö lesz az elsö 8kor. Most ha jol megy nem leszünk távol olyan sokáig mint a multkoriban.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok.

Karmen, basszus már majdnem el is felejtettem, hogy rátok vár még egy műtét. :shock: Meddig tartanak bent titeket? Te vele lehetsz végig, ugye? Szopival hogy álltok?

Toncsi, majd látod, megedződsz te is, ahogy nő majd Hédi. Észre se fogod venni, de egy mukk nélkül emelgeted majd a 8 kilós popsiját. :wink: Szép formás kiscsaj. :lol: Hordozókendővel én is szemeztem, de végül nem vettünk, nem nyerte el a tetszésemet.

Kriszta, már én is várom, hogy gyertek, hátha összejön. :wink: Tök jó lenne egy tali.

Bibi? Barni jobban van? Hol fogsz dolgozni?

Anett, Málna gyönyörűszép! :lol: Csudajópofa a haja, ahogy égnek áll. :mrgreen: És az a napszemcsi... :mrgreen:

Köszi mindenkinek, én jól vagyok, egyre jobban. Erőnlét terén még nem az igazi a helyzet, alig bírom lecipelni őuraságát a hordozóban, pedig elsőn lakunk. Lali egyre jobban élvezi az ízeket, ma uzsira megevett két őszibarackot 10 szem meggyel, ebédre meg egy répát egy krumplival. Persze minden kaját szopival kezdünk, a reggeli és a tízórai csak szopi, a vacsi meg szopi+tápszer, de hál istennek nem kell sok pótlás.

Kép
szilcsi

szilde
válasz mail ment. (már majdnem feltettem, aztán gondoltam, bizti te szeretnéd :) )
toncsi

toncsi80

sziasztok

szilcsi
akkor neked még mindig jobbulást! Lalinak meg további jó étvágyat! :D a kendő neked miért mégsem?

Norbinak, Hajnának gyógyulást!

köszi a kép dícséreteket. hízik a májam(legalább nem csak apié :lol: , ja ővé az elfogyasztott bor miatt)

kérdés:
valakinél volt olyan vagy szerintetek? az van, hogy mindig is két mellből szoptattam(egyiket megette, kiköpködte, aztán jött a második). már három napja az van, hogy elkezdi, aztán 4 perc után kiköpi, nem kéri, sír. ha adom a másikat akkor az 4 percig szintén nyerő. aztán csere és ez így vagy 10×a 30-40perces szopi alatt :shock: fekve szoptatok, csak kicsit nézelődik, de nincs figyelem elterelés, nem ettem mostanában fura ízű dolgott és nem jött még meg. szerintetek??? ja és közben kis méregzsák :lol: és sír ,amig nem cserélek.

az előbb haza hoztunk egy kisverebet, aki kipotyoghatott. api be is rendezte a régi tengerészmalacunk ketrecét meg minden. de sajna már csak félórát volt utána :cry: :cry: szegényem

húzok
toncsi

toncsi80

Gyermekeink:Hanna és Kevin Kép Kép

szilde
Szeged

Toncsi!
Köszi a segítséget!!:)

Szopinál Kevin is csinálja ezt,ha kis lusti,és nem dől a szájába a tej...
Edit

szilde
Szeged

Sziasztok!

Edit: Hogy te miért titkoltad eddig előlünk a gyerekeket?!?!?! Gyönyörűek! Hasonlítanak egymásra! Kevinnek micsoda hajszerkezete van :) Hannát se láttam még (képen sem). Nagyon-nagyon szépek. :)
Hanna hogy viseli Kevint és a megváltozott helyzetet? (Gréti kezd furcsán viselkedni :( )

ATZita: Te jössz :)

Gira, Zsuzsu: Hogy vagytok?

Toncsi: Mini Hédi is csodaszép. Ilyen szopizós problémám nem volt eddig. Kaki rendben van? Nem zöld vagy ilyesmi? Hízik?

Bibi: Hogy van Barni?

Anett: Neked utólag boldog névnapot! Málnus cuki azzal a napszemüveggel meg a copfokkal :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Edit! Aztamindenit neki!! Csatlakozom az előttem szólóhoz. Mostmáraztán kérünk ezekről a gyönyörű csemetékről minnél több képet!! :)

Bea! Mit csinál Gréti???

Anett! Nagyon édes a lánykád, olyan igazi csajos már most!! :)

Toncsi! Annyira édes Hédi, úgy megdögönyözném! :)

Szilcsi! Sajnálom a veled történteket, remélem mihamarabb visszanyered a régi formád.

Lottinak a hét elején megcsípte a szemét vmi dög bogár, begyulladt, olyan volt mint Jumurdzsák, nem is volt a héten már oviban, ma meg bezárt a takarítási szünetre.
Lindus egyre többet van peli nélkül a bölcsiben is, mivel kint vannak feszt az udvaron, ez így annyira tökéletes. :)
Én még 2 hetet melózom, és húzok szabira :!: Juhéjj de várom!!
Nem tudom ki kérdezte, megyünk a Balcsira, meg az olasz tengerpartra. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Lotti 2 hónap múlva 6 éves!!!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!!

Köszi a hiányolást! Szoktam olvasni, de írni nem igazán sikerül. Kistesó nem örül neki :)
Jól vagyunk, túléltem a cukorterhelést. Nem lettem rosszul, igaz egy ablak mellett csücsültem a két órában. 4,36 és 5,68 lett vagyis OK. (Ábival 4,97-5,01 volt anno) Aminek nagyon örültem, h végre a vasam normális, igaz szedem a Tardyferont becsülettel.
A vizeletfehérjére azt irták, h TRACE..... ettől bepánikoltam, de egy kedves ismerős megnyugtatott, h az is rendben.

Még mindig titok, h Konstantin vagy Tirza lakik a pocakban. Nem jött össze a 4D, és elment a kedvem az egésztől.....

Ábel jól van, hátrafelé rohangál és élvezi.... A bicajjal komoly mutatványokat végez, nekem meg égnek áll a hajam.... Szerencsére kevésbé hisztis és ez nagyon jó.

Gira!
Fizikailag még birom, bár rendesen lelassultam. Lelkileg néha nehéz egész nap Ábival. A férjemnek rengeteg a munkája megint, szombaton is dolgozik, így csak vasárna marad időm igazán pihenni. Parázok, h mi lesz két babával, de arra gondolok, h nagyon sokat megoldották előttem, nekem is menni fog. :)
A szüléstől is tartok, szeretném, ha ezuttal más lenne.

Bocsi, csak magunkról irtam, de mennem kell, Ábel felébredt.

MINDEN BABÁNAK ÉS MAMÁNAK, CSALÁDNAK VIDÁM NAPOKAT!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Bea!

Máténál sem volt gáz eleinte pedig a szopi a fejés a háztartás nameg úgy alapból ikrek újszülöttek ellátása nem volt egyszerű(segítség nuku szinte).Érdekes akkor nem voltak hisztik.Később kezdődött a dolog ,hogy nekimegyek direkt az éppen állni tudó babának és még sorolhatnám.Még a mai napig van ilyen ,bár szelidűlt,de néha elég horror ha össze van zárva a 3 gyerek.

Melinda!
Olaszországba hová mentek?Mi a Garda tóra,de lesz vidámpark vizicsúszda megnézzük Ötzi-t szóval jó kis progik lesznek ,.Júli 7 én indulunk most hétfőn pedig az adriára.augusztusban meg megyünk Dédestapolcsányra a bandával ugyanabba az apartmaba ahol tavaly voltunk.Lesz barlangfürdő is.Mondjuk attól kicsit félek tavaly még nem akartam annyira kijönni az úszógumiból a kicsik de mostmár nem tűrik.annyiból jobb hogy Máté már nagyobb és nem fél a víztől.erre jó volt az úszásoktatás.Még jó hogy az augusztusi családi nyaralás üdülési csekkel lesz fizetve ,mert apa egész évi maszek melója ugrik a nyaralás miatt. :roll:

Máté tegnap vizicipőben és búvárszemüvegben ült a kádban :lol:
Ja és úgy tűnik beválik a reggeli szivecskés dolog már 3 napja egydül alszik a szobájában.juhéjj.El sem hiszem.Remélem így is marad.

Kép
Kép
zitacicu2

Köszönjük mindenkinek a dícséretet.
Bea!Neked a névnapi köszöntést is!

Hédi nagyon cukker még mindig.SZopi ügyben nálunk ilyen nem volt,a bal mindig mostoha volt,abba nincs is már nagyon,így a bal cicim sokkal kisebb,mit a jobb,bikiniben elég hülyén mutatok!

Szilde!
Nagyon szépek a gyerekeid.Tényleg gyönyörű haja van Kevinnek,Hanna pedig egy kis hercegnő!

JAj tegnap hogy jártam:ki kellett húzni a fogam,mert előző este beletört egy puha bougette-be,kettőbe elrepedt és ott lifegett :shock: persze sokkot kaptam.Reggel szerencsére fogadott a fogdoki,aki a fogklinikára küldött,hogy ki kell műteni,na fasza mondom,anyósék 8 év óta először elmentek nyaralni,emberemnek ezer a munka,anyut nem érem el.Gyerekkel férjjel bementem,1000 ember.NA Laci elment a munkahelyére Málnával én röpke 3 és fél óra alatt végeztem,ez alatt 5 szobát és 5 dokit megjártam + a röntgen,össze vissza küldözgettek.Na végül egy fiatal doki eldöntötte,hogy kihúzza.Kérdi gyökérkezelt??Mondom nem.SZuri és nekiáll,a fog darabokban törik,és azt mondja,hogy hát ez gyökérkezelt volt és tudnom kellett volna,mert akkor neki se áll,mert azt nem lehet kihúzni,de most már mindegy.Hozzáteszem,ha rápillantott volna a röntgenfelvételre,amire másfél órát vártam,tudta volna.Később beugrott,hogy kb 14 éves koromban csinálták,mikor még apu hordott fogorvoshoz.Na jó,akkor ad antibogyót,mert nagyon fog fájni majd,mondom szoptatok,akkor nem ad,köszi.Fogtam egy taxit és hazajöttem,de olyan nyomorultul néztem ki,fél fejem lezsibbadva,tiszta vér a szám,fogaim,beszélni sem bírta,hogy a taxis nem fogadott el pénzt,azt mondta gyógyuljak meg :shock: szerintem vmi szakadt ribancnak nézett,ez volt a tegnapi napom tragédiája!
20140113113746

Sziasztok!

Én is gyors leszek, ez a hét sajnos nem a mi hetünk.
Apánk leesett a lépcsőn, tiszta kék és lila, nem lett semmi komoly baja szerencsére. Zolka szuperül mondja, hogy lila :). Én szerda éjjel olyan jól éreztem magam, hogy ki kellett hivni az ügyeletet, kaptam a fenekembe egy jó nagy szurit. Másnap 2-re ki is derült, hogy epekövem van, egy gombostűfejnyi és hogy műteni kellene. Vagy azonnal vagy később. Hát, azonnal semmiképp nem engedtem, de később sem akarom, mert egy kicsit utána olvasva, úgy tűnik, hogy a sebész úr a II.kórházban nagyon szeretheti a szikét. Állítólag ekkora kő még felszivódik vagy elmegy. Most diéta 1000-rel. Valakinek volt már ilyenben része? Nagyon jókor jött, mert épp most kezdtem dokihoz járni ketteske ügyben, (mert hozzá is kell egy kis segítség sajnos) sebész bácsi pedig nem javasolja az epegörcsöket és a műtétet sem terhesség idejére. Nőgyőgyászt majd hétfőn kérdezem.
2 napja megint átalusszuk az éjszakát, mert este mindig megbeszéljük, hogy anyának pihennie kell. És működik :).
Reggel 1/2 6-kor keltünk ugyan, de ez is jó. Az viszont nem, hogy mire elkészitettem a reggeli tápot, kicsi fiam farkas szemet nézett velem a konyhaajtóban. Kimászott az ágyból!!! Lányok, tudtok valami módszert a kiságy megnagyobbitására? Egyáltalán a rácsoságytól mikor kell elbúcsúzni???
Ilyen az ágya, csak már le van engedve:

Kép

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Új fejlemény: szinte állandóan vérzik az ínye, de nemcsak ott, ahol most jött ki a foga :shock: Ez mi lehet??? Mondjuk most már amit nem kell harapni, azt megeszi, meg a hisztije se olyan durva, de én meg most kezdtem el aggódni :roll:
Vendég

gira
nem sok ötletem van(ugye nálunk még ilyenek nincsenek). ugye az íny az nyálkahártya. vérezhet, ha megsérül(jön a fog, de azt írtad, hogy nem csak ott), de lehet, hogy máshol is meg van duzzadva vérbő és ahogy egymáshoz érnek az alsó-felső részek(fogalmam sincs, hogy milyen a szájszerkezetük) lehet, hogy megnyomják egymást. gondolom Cvitamin hiány gyümi szezonban nem lehet. hát télleg nemtom :roll:

betegeknek gyógyulást. azért a fog és az epe fájdalom sem kutya

zsuzsu
mész még úgyis uh-ra hátha ott látják.

szilde
itt is megdícsérem a nagyon szép kölköket.

matteo
bizti irtad, csak én nem tudom, hogy mit is dolgozik a férjed? (gondolom vmi hajóval kapcsolatos)

hát, ma frászt kaptam.rokonok voltak. aztán az egyik szopi kezdeténél. amikor adtam a cicit nem vette be, és neki állt bőgni. gondoltam oké bizti a másik. hát nem :shock: gondoltam a másik. még mindig nem. kezdtem kétségbe esni.hoztam vizet, hogy hátha. az sem kellett. 15 percet sírt :cry:(kicsit én is) , api is dajkálta, de csak sírt. aztán nyomtam a szájába nagy nehezen a ciciből tejet és elkezdett szopni. én meg vigyáz fekvésben alig lélegezve szoptattam. nagyon meg voltam ijedve(kicsit még parázok azért). most már kétszer normálisan szopizott(persze folytonos cici cserével). remélem megoldódik.
ja, és nem zöld a kaki(csak hajnalban volt, mert nála kétnaponta van). most épp nem hízott három napja, de ma hízott egy keveset.
na, ez van.
toncsi

toncsi80

Zitacicu! Bibionéba. :) Ma sikeresen megalapozuk a bőrszínünket Mórahalmon. Szerintem szupi strand, Karmen gondoltam rátok. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok.

Toncsi, nekem is az a tippem, hogy nem jön elég gyorsan a tejcsi, ahogy Hédi szeretné. Nálunk mostanában van ilyen, bár Lali nem sír, csak szívogatja a cicit és közben morog, néha felnyüszizik, de ahogy megérzem a tejleadó reflexet, már csukja is be a szemét és hallom, ahogy nyel. Régebben volt, hogy ő is elutasította a cicit, fogalmam sincs, miért, próbáltam többféle testhelyzetben, előbb-utóbb mindig elfogadta. Nem lehet, hogy esetleg a nyaka fáj, megnyomta vagy elfeküdte, vagy a füle? És még akkor nem fogadta el, amikor beteg lettem vagy lázas.
Hordozókendőt az eladó csaj mutatta meg, magára kötötte, nem tűnt nekem biztonságosnak. Férjem szerint meg "egy lópokrócért nem adunk ki 10 ezer forintot". :lol:

Gira, nemtom, mi lehet ez, de elég rosszul hangzik. :shock: Elsőre vitaminhiány ugrott be, de gondolom, az nem lehet. Passz. :shock:

Anett, utólag is boldog névnapot! :lol: Hú jól megjártad a fogaddal, most akkor ott marad a félig kihúzott-beletört fogad? :shock: A taxis rendes volt. :wink: Bár ilyen áron inkább ne utazzon ingyen az ember lánya. :?

Edit, most már rakhatnál sűrűbben is képet a gyerekekről! Kevin hajszerkezete irtó jópofa, kis süni. :lol: Hanna nagyon szép kislány.

Zsuzsu, mi történt a 4D-vel? :shock: Miért ment el a kedved? Sebaj, lesz még uh, hátha kiderül, ki lakik odabent. :wink: Cukoreredményhez gratu, tök jó, hogy jó lett. :D

Melinda, szegény Lotti, basszus pont a szemét csípte meg. :shock: :? Jobbulást neki! Linda kis ügyes, őszre már teljesen szobatiszta lesz? :wink:

Lalira ma rászállt a babakocsiban egy hatalmas darázs, nagyon megijedtem, a mellkasára, de apa elhajtotta, nem csípte meg szerencsére. :shock: Ki akartunk menni a vadasparkba, volt valami nyárnyitó nap, de olyan meleg volt, hogy nem mentünk. Ma este már csak 40 tápit evett. :D

Zitusék ma jönnek haza, ugye?

Kép
szilcsi

Szedi valaki az urtica urenst? Ma vettem, de fogalmam sincs, hogyan kell szedni, mennyit lehet belőle bevenni. :oops: Napi egyet vagy hogy?

Kép
szilcsi

Szilcsi! Én szedtem anno, így:
3 napig 3x5, 2 napig 2x5, 1 napig 1x5 golyócska.
Használata előtt és után fél órával se enni, se inni, se erős aromájú (pl. mentolos rágó, mentolos fogkrém) dolgot enni nem szabad!
Nem szabad elektromos készülékek közelében tárolni a bogyókat, nem szabad kézzel megfogni őket.
Ennyire emlékszem. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Szilcsi!
Nem,kihúzta a fogam,az egészet,már minden ok!Én 2 x 5 bogyót szedek/nap!És megfogom kézzel :lol: Előtte utána negyed órával enni,inni fogatmosni (szal semmit) nem szabad!Nekem ezt a homeopata dokinénim mondta,aki 30 éve űzi az ipart,szerintem biztos.Fél óra butál sok lenne nekem!
20140113113746

Sziasztok!

Petivel minden OK, végül kapott antibiotikumot, mert a torokváladékából tenyészett ki kétféle baci, de nem látszik rajta, hogy beteg! :)

Tegnap voltunk Kiskunmajsán a fürdőben, megyünk a jövő héten is. Peti imádta...

Ja, a mai napig műanyag kanállal eszik, én a DM-ben vettem, azt nagyon szereti. Persze néha a fém is a kezébe kerül, azzal sincs bajom. :?

Matteo, itt fent vannak a Sziksósfürdő árai: http://www.szegedifurdok.hu/furdok/inde ... &Itemid=62
Nem tudom, hogy a Partfürdőn hogy működnek a dolgok, de a Sziki egész jó hely, ha eljöttök "nyaralni". Amit Toncsi írt, az a Napfény Camping.

Anett, nagyon jók a fotók a lányodról. Olyan édes, kerek pofija van, és azok a loknik!
Mellügyileg én alapból hasonló problémával küzdök, mint te, de próbálom magam túltenni a dolgon.

Kinga, gratula Kittinek a szobatisztasághoz. Nálunk még mindig a beszéd hibádzik, hogy szóljon a fiam, de majdcsak eljön ez is.

Zitacicu, jó módszert találtál!
Ha már az alvást írtad, nálunk a legújabb fejlemény az, hogy Peti a saját helyén alszik el, egy ideig mászkál mellém, aztán vissza, de az elalvásra a helyén hajlandó csak. Szóval fejlődünk. :)

Toncsi, a kolléganődnek igaza van! Emlékszem, mikor a bnőmnek megszületett a lánya (3 hónappal fiatalabb Petinél), megemeltem, és mintha semmi nem lett volna a kezeim között! Észrevétlen kondi. ;)
Nagyon édes a lányod a képeken, annak idején Petinek is kilógott a nyelve.

Kármen, mennek a drukkok keddre!

Szilde, végre képek!

Zsuzsu, szuper, hogy jó lett az eredményed!

Gira, C-vitamin!!! (Rutascorbin pl.)

Cseppek, totál le van engedve Zolka ágya? Mert akkor érdekesen mászhatott ki...ráállt valamire? Nálunk kb. 3 hete nincs rács Peti ágyán, előtte semmi gondunk nem volt.

Szilcsi, azért vigyázzatok a darázzsal, rájuk is érvényes, hogy jobb nem bántani őket, mert akkor tuti ők is bántanak. Én valamelyik nap, mikor Peti közelében volt, mondtam Petinek, hogy ne kalimpáljon, nem is tette, és elszállt a darázs. Mondjuk kisebb babáknál ezt nehéz megvalósítani, mert őket még érdekli is, hogy száll. :o
Én is úgy tudom, hogy a golyókat nem lehet kézzel megfogni, hanem abból a kis "kupakból", amibe belecsavarod, kell lehörpinteni. Egyébként én azt olvastam, hogy a legjobb hely a könyvespolc a tárolásukra.

Na ennyi voltam, végül egy kép. Vettünk Petinek új gyerekülést a Corában...hátha ebben nem dől el, persze ebben is előreesett fejjel alszik. :o Nem tudom, miért jó ez így neki, de már törpekorában is igen érdekes pozíciókban aludt.

Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok Lanyok! :lol:

8) Megegyszer mindenkinek 100 koszi a campinges hireket. Nem tudm mi lesz a dologbol, lehe, csak oktober, mert ujabb ajanlatok erkeztek hajozas ugyileg....es mostmar csak attol fugg menyit fizetnek naponta...aztan majd meglatjuk. Mindegy, elobb utobb ugyis talizunk, mert mi legkesobb oktoberben megyunk haza...meg a nagyim nem latta a fiamat...es ez nem egy szep dolog...engem a nagyim nevelt fel! :roll:

Szilde: Nagyon edik a porontyk...a Kevin egy gyonyoruseg...es a Hana is valami csuda lany! :lol: :lol:

Toncsi: :oops: szerintem is lassan folhat a cicibol a tejci, lehet meg van egy kicsit kemenyedve, szerintem , ha kemeny, ,,dolgozz" ra egy kicsit mellszivoval, vagy borogasd be meleg vizes torolkozovel.
:roll: A parom nyaron yachtokat vezet, telen kamionozik...termeszetesen a nyari fizetesbol lehet jol megelni. A csalad akinel jelenleg van, juli 15-etol st. Moricba mennek a masik nyaraloba, es csak augusztus 30-an jonnek visza, igy az uram szabad, ez iidore...ami mar nem is olyan tuti, aztan meg szeptember 30.-aig ujra melo, majd egesz oktober szabad es novembertol ujra kamion... :roll:

Anett: oszinte reszvetem a fogad miatt...gyogyulgass! :roll:

Cseppek: Neked is jobbulast...szerintem sem kellene muteni..a parodnak is jobbulast! :(

Gira: szerintem i c vitamin hiany! :?

Szilcsi: Orulok, hogy jobban vag...es a Lali is kezdi visszakapni az imadott ciijet...pusza. :lol:

Zsuzsu: latod latod...ezert kellett annyira parazni...ugyi vagy! Hogy birod a meleget? :oops:

Exedus: Orulok, hogy a Petivel minden ok! Olyan edi ezzel a nagyfius hajjal... :wink:

Zitacicu: jo otlet a pontozas, es ugy latszik hatekony is! Edi lehetett a Mate uszoszemuvegben a furokadban, mar nagyon varhatja a tengerezest. :lol:

:lol: Ma mi is voltunk a tengeren, es eloszor furodtunk, ugy tutira a vizben. Eleinte magammal vittem be es nagyokat ugraltunk a vizben, majd mikor lattam, teljesen bejon neki a vizi hancur belepakoltam egy speci uszogumiba (az a gaytas tius) es azzal furikaztam a vizben. 8) A parton pedig az egyik torolkozorol a masikra maszott...no meg a vegere mindig egcelozta a vizet. En meg egy szamar vagyok, mert ismet nem vittem a fenykepezott...a ket taskaba mnde benne volt csak a gepem nem! :twisted:

Tenyleg...nyaralas: valaki nem jon Szardinia fele...mindenki megall a csizmanal...??? :roll:

pusza Kriszta es Teo a vizieger
:wink:
KépKép

sziasztok
matteo0808

Sziasztok!

Tegnap apa mellett aludt a Máté de csak azért mert én mentem hajnalban dolgozni és egyik pasit sem akartam felkelteni így megegyeztünk hogy jobb ha én egyedül alszom a Máté szobájában,de ma már megy szépen az ágyába.Na mondjuk most is korán kelek az utazás miatt de nem baj ha Máté is kicsit magához tér legalább annyira hogy felöltözzön és a kocsiban alhat tovább ha akar.
Várom már az indulást ,de ugyanakkor fáj a szívem hogy az ikreim nem lesznek ott,remélem nem lesz baj .Sima volt az elválás(nekik)még integettek is.Rá fél órára hívtam anyut hogy mizu de nem sírtak nem volt hiszti.Na megyek lefeküdni ,addig sem cikáznak az agyamban a gondolatok.

Sziasztok

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok szegedi kismamák és anyukák!

Bocsánat, hogy beturakodok ide - még csak most leltem rá erre a topikra. :lol:
Egy kérdésem lenne Felétek. Van-e köztetek, aki hordozókendővel hordozza a babáját, vagy érdeklődik a kendő iránt, és érdekelné esetlegesen egy szegedi tanfolyam?
Az én kislányom 7,5 hónapos, és eddig is nagyon sokat használtuk a kendőt, de eljutottam arra szintre, amikor már szeretnék segítséget kérni (pl. háti kötések, kis trükkök, hogy minél kényelmesebb legyen...) Mivel nem tudok róla, hogy itt Szegeden valaki is oktatna (ha mégis, akkor légyszi szóljatok!) gondoltam, hogy, ha vagyunk rá elegen, leinformálnám Ónodi Ágit, a pesti kendőgurut, hogy mennyiért vállalna itt Szegeden egy tanfolyamot.
(Róla, és a pesti árairól részletesebben: www.hordozo.hu )

+ még egy kérés: ha valakinek közületek lenne Didymos, Lana vagy Girasol kendője, és megengedné, hogy kipróbáljam Annámmal, azt nagyon megköszönném

előre is köszi, és további szép napot nektek

Ancsi
KépKép
szaniko

Sziasztok lányaok!

Bocs, hogy kicsit eltűntem, de volt dolog ezerrel.

Köszi az aggódást a Nóri füle ügyében, Végül elmentünk hallásvizsgálatra, amit elvégeztek altatás nélkül (szerencsére) nagyon ügyi volt Nóri, szinte meg se moccant. És szerencsére az eredmény is jó. Hivatalos papírunk van róla hogy jó a hallása.
Ez megnyugtatott.

Amióta nem jelenteztünk, Nóri annyit fejlődött. Már felül egyedül és támaszkodás nélkül ül, mászik és tegnap felállt a kiságyban (egész sokáig ácsorgott). Szóval vége a nyugis időszaknak.

Kérdésem is lenne evvel kapcsolatban.

Bocsi, ha túl sok képet raknék fel, de annyira .... :)

Kép Nóri támasz nélkül ül (mamáéknál a járókában)

Kép Nóri mászik

Kép térdelve kukucskál a kiságyból

Kép Itt már fel is állt és beszélget a falon levő állatkákhoz

Kép mamáéknál édesdeden alszik :)
Ha ül, vagy mászik még néha előrordul hogy elesik, hátraborul... ezt kivédeni nem lehet, ugye? Úgy sajnálom olyankor, olyan keservesen tud sírni. Nem lehet a fejének ettől baja???

Felállás, nem korai még???? Nem lehet a lábának ebből baj, csontok stb? Ő csinálja egyedül, mi nem erőltettük... ??????

A kiságyat már szinte teljesen leengedtük, de félet, ha nagyon motoszkál így is kiborul. a mellékelt képen megmutatom hogy ál, és segítsetek eldönteni, hogy lejjebb rakjuk-e az ágyat (ezután már a teljesen leeresztés van)

Most csak ennyit írok, este még jövök.

Kép

Kép
sznanna

Sziasztok!
Kerestem mostanában szopis melltartót a NagyÁ-ban,de sajnos mind C-s volt,nekem meg D-s kellene..
Nem tudjátok hol találok D-st?
Köszi szépen.
E.

szilde
Szeged

Nagyon szépek ám a gyerekek!!:)
E.

szilde
Szeged

Szilde: Én az óriás méreteimmel a Centrumban vettem, Triumph van minden méretben nincs 4 ezer ft. Ha épp nincs amilyen méret kell pár napon belül hozatnak.
(nekem 95 F-kellett és hoztak) :)

Kép

Kép
sznanna

Szilde! A Kelemen utca és a Somogyi utca sarkán levő Context boltban F vagy H méretig vannak szopis melltrartók, ha jól tudom.

Ancsi
KépKép
szaniko

Szia Anna,

Jó újra hallani rólatok. Hatalmasat nőttetek és nagyon ügyesek vagytok már:)

Kérdésedre: én a helyetekben tuti leengedném a kiságyat. (Mi Dórikának mikor felállt magától, azonnal leengedtük, mert rengeteget mozgott már előtte is, ha ébren volt, s én féltem nehogy kiessen.)Ilyenkor már nagyon kíváncsiak, s ha kikönyököl véletlenül az oldalára nehogy kiessen...

Üdv:

Mónika

vesm

Köszi a válaszokat!

Háát , nem tudom, a Cebiont még most is adogatom neki, mert jövő télre már lejár a szavatossága... szóval nem hiszem, hogy C vitaminhiány :roll: Meg eszi a gyümiket is rendesen. Ha nem gyógyul meg, elviszem a dokihoz. Most már ha falatozom neki, akkor rág, de tegnap is tiszta véres lett a lepedője alvás alatt :( És harapni nem hajlandó :?

Bea!

Eljött az az idő, amikor már csak szuszognék a jó hűvös szobában :) Sajna ezt én már nem tehetem meg, úgyhogy irigylem az első gyereküket váró kismamikat :lol: Nincsenek ilyen gondjaik: "Anya, kakiltam, töröld ki a popsim!"; "Aja, Hajna kér inni!"; "Anya, vedd ki a biciklim!"; "Aja, edőt sátoj"; "Anya, pancsolni akarok"; "Aja, vizes polóm, vegyük le!"...stb. jaj ezt a végtelenségig sorolhatnám :D
Vendég

Gira: Hehe, igen :)
Épp tegnap mondtam a férjemnek, hogy mi a manót keseregtem 1 gyerekes anyaként, hogy milyen nehéz és fárasztó... :lol:

Jut eszembe, Réka mikortól fog végül oviba járni? Gondolkodtatok ezen?
Fogalmam sincs mi lehet Hajnával. Nem csak fogzik? :(

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Szilcsi! kb. másfél órás mütét lesz (ha az orvos nem cseszte volna el akkor 5-10 perc elég lenne kivenni :o :( :( . Vele lehetek, de amig mütét után alszik kb. 3 óra addig elküldik a szülöket. Én remélem hogy másnap reggel megint eljöhetünk és ugy mint máskor elég csak kontrollra reggelente visszavinnem. Hogy haza mikor tudunk jönni nem tudom, amig sürün megyünk kontrollra biztosan nem utazgatok, anyagi okokból sem. Szopi a multkori mütét után elmaradt, pár nap alatt elválasztottam, akkor már csak este meg éjjel volt, már az sincs. Könnyen ment szerencsére.
Örülök hogy sokkal jobban vagy!

Edit! Na végre hogy nem dugdosod öket! :lol: Sürübben is mutathatnád öket! Nagyon szépek! (Rolad sincs kép soha, iwiw-en sem, bár mi már találkoztunk végül :lol: )

Melinda! Lotti kezdi most majd a sulit v. vártok vele? Melyikbe fog járni? Orsi apával volt szombaton a strandon meg szerdán is megy. Én ilyen melegben nem birom elviselni kint annyi ideig hogy megérje befizetni. Norbi itthon pancsol meg homokozik igy.

Zsuzsu! Pedig gondoltam Rátok volt-e már 4D:(

Anett! ha gyökérkezelt akkor nem huzzák ki? Akkor mit tudnak tenni ha szabadulni kellene töle? Remélem gyorsan rendbejön a fogad! Nekem 3 hete elégették a szövetet (egy hatalmas lyuk lett az inyemen) mert megint gyulladt a fogam amit 3x mütöttek már. Elsö fog, igy amit lehet probálnak tenni ne kelljen kihuzni.(és nekem el sem zsibbad ugye, de fene bánja ha segit)

Cseppek! Nekem Orsi sosem mászott ki az ágy tetején, mert én amikor láttam már magátol kijönne kivettem 2 rácsot belöle (kivehetö) és azon közlekedett, biztonságosan. AMugy mi 3 éves korig használtuk neki, mert imádott abban aludni (és addig éjjel sem ébredt mint még most is azota is, hogy takarjam be, a rácsos ágyban nem tudta lerugni.)

Anna! nagyon ügyes már Nóri! És mennyi haja van!! Ágyat én is azonnal letettem teljesen ahogy felálltak a gyerekek!

Balcsi Déli partra tud valaki apartmant, szobát ajánlani?

Na elköszönök, majd valamikor jelentkezek. Holnap légyszi 8-min. 9:30ig drukkoljatok, ne bénázza el megint a doki, legyen meg az a tubus valahol!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Aki úgy gondolja, most görgessen egy nagyot. Képek következnek :oops:

Ha nem haragusztok, teszek fel egy két képet Dórika 2.szülinapjáról (jócskán megkésve :oops: , meg 1-2 mostani képet. Remélem nem foglalok túl nagy helyet...

Mónika
Kép Szülinapi torta - 101 kiskutyás
Kép Szülinapi torta-Thomas mozdonyos
Kép 2 éves vagyok
Kép Ez is én vagyok
Kép Fel a kezekkel! - alszom:)
Kép Édesanya meg én:)
Kép Kutyusos szülinapi tortám
Kép A mozdonyos tortával
Kép A szülinapi rózsáimmal
Kép Szeretem a virágokat!:)))

Nos, befejeztem :oops: Ez elég lesz megint legalább egy fél évre...

Üdv mindenkinek: Mónika és Dórika

vesm

Karmen! Jövőre megy Lottu suliba, hát kezd körvonalazódni, hogy melyikbe, de biztos akkor lesz, ha fel is veszik. :) Amúgy tuti Szegedre. :)
Víz mellett sokkal könnyebb elviselni ezt a dögmeleget. Mondom ezt én, aki egy 40 fős légkondi nélküli irodában nyomom ............

Gondolok rátok holnap!

VesM! Tündéri a lánykád!! :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

sziasztok lanyok!

Karmen: gondolni fogunk ratok...meglatod minden ok. lesz...aztan vege ennek a torturanak! Ezer pusza

Monika: Nagyon szep a Dorika!!!!

Anna: Nagyon ugyi es szep a Nori...nem semmi, mar 6 hosan maszni! Gratula!!!!

Gira: Lehet, tenyleg csak egy makacs fogacska...minet is teljesen kikeszit (igaz meg nem verzett, csa nem alszik).... oszinten csodallak, hogy birod a pocakkal, meg a csajszikkal ebbn a melegben! pusza.

Igaz tengerre nem vittemgepet..de itthon kattintgattam...bocsi, hogy sztarolom a fiamat

Kép Kép Kép
Kriszta es Teo

sziasztok
matteo0808

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?