Új privát üzeneted érkezett!

Mami? Krisz? Gizi? Mofly? Többiek? Mi van veletek?
Biztos mindenki nyaral, sütteti a pocakját. Jól teszitek, csak velünk is osszátok meg! :D
kolibri28

Kolibri!

Maradjunk annyiban inkább, hogy jó nagy! 8) Neked is lesz nemsokára nyugi, persze tudom, nehéz kivárni, de lesz! :wink: Még nem voltam uh-on, majd jövőhéten megyek dokihoz, az azt követőn pedig uh-ra!

Ugye senkit nem ijesztettem el a fotómmal? :oops: :roll: Ma kicsit szar napunk volt megint, egész nap szurkált a hasam, a végén már algot vettem be, mert nem mertem több magnéziumot! Az hatott, azóta nincs baj! Hát nem mondom, hogy nem félek, sőt egyre jobban! Elértük azt az időszakot amit ha átvészelünk, valszeg nem lesz nagy baj! Apjuk hétfőtől megy vissza dolgozni, nem lesz segítségem (ne kérdezzétek anyumat :evil: ) , de befizettem kajára, így arra nem lesz gondom, a mosogatást megcsinálja apjuk, ha hazajön, a lakás továbbra is le van szarva :oops: :lol: gyerek pedig nagyon együttműködő, úgyhogy alapvetően csak apjuk hiányát érezzük meg! Számíthatok azért egy-két emberre, ha nagy szükségem lesz rá, csak egy telefon is már itt is vannak! Érdekes, jobban, mint a családra! :? Na, befejezem a panasznapom, ma már úgy is sok voltam magamnak....is! :oops:

Kép

Kép
gröni

Jo reggelt! :D

Gröni!
Ez a szúrkálás xar dolog lehet. Okozhatja esetleg a varrófonal vége is. :? Majd kérdezz rá szakitól. Én is megkérdem a barátnőmet.
A fotód egyálltalán nem ijesztő. :P
Sajnálom, hogy így állsz a családi segítséggel. Ismerem. Nekem sincs senkim, de szó szerint. :( Mostanra már megszoktam, de azért félek, mi lenne velem kettő gyerkőccel. Főleg az elején. :D
Csak a páromra meg a fiamra számíthatok. Teljesen igaz az is, hogy néha a barátokra jobban számíthat az ember mint a rokonokra. :cry:

Kicsi fiam ébresztett 5 percel 8 elött. Telefonon hívott. Elújságolta, hogy mit tud a telefonja. :shock: Mondtam: nagyon örülök, csak még álmos vok. :D Este is beszéltünk nagyon jól érzik magukat a drágák. Voltak már a Balcsiban , és mentek Badacsonyba is . Tök jó nekik! 8)
Ma délelött nagytakarításé leszek. Most nyugodtan tudom az egész hetes-hónapos harcteret rendezni. :oops:

Szép napot!
kolibri28

sziasztok!

Vicuska, gratula az ikergalambokhoz! :lol: Nemsoká jönnek az ikerbabócák is :wink:

Gröni, nem ijesztő a pocid, szép kismamis! Bezzeg az én mellem nem nőtt... :roll: Sajnálom, hogy kevés a segítséged - nálunk ugyanez lesz a helyzet...A babóka sem lesz elkényeztetve, az idő nagy részében majd ketten leszünk itthon...na meg majd apjuk is többet fog itthonról dolgozni, azt tervezi :lol:
Köszi az infót Littikéről, ide is benézhetne néha!

Kolibri, jól hangzik ez a tábor :lol: Biztos meg fogod oldani két gyerkőccel :wink: én legalább 3-mat tervezek :wink: és mint megtudtam a védőnőmtől, esélyünk nem lesz majd bölcsire meg ovira sem, olyan kevés a férőhely :evil: 8 helyre 40 gyerek vár most is az oviban :?

Ditke, bizony már van kiskönyvem, hétfő óta! :lol:

Zsu, az jó, ha élvezted az otthonlétet - én már 2 héttől tiszta depi voltam, mikor egyszer inszem után itthon maradtam... :roll: Kitartás a munkához, nemsokára annyit leszel otthon, hogy még meg is fogod unni! :wink:

Nem tudom, emlékeztek-e, egyszer írtam, hogy fölidegesített egy kolleganőm - na képzeljétek kiderült, hogy őt miért nem cseszegeti senki, pedig semmi eredményt nem tudott eddig felmutatni a munkájában, sőt azt is tönkrevágja, ami eddig működött, de ezt mindenki elnézi neki, és ő a sztár.

Hát kiderült, hogy bevetette még a legelején a női bájait a megfelelő helyen :evil: Lehet, hogy én vagyok túl naiv, de ilyenkor mindig akkorát csalódok az emberekben. Mindig rá kell jönnöm, hogy nem az eredményeid, vagy az eszed alapján ítélnek meg :evil: Vannak "érdemek", amik ennél többet nyomnak a latban...hát ezért nem lesz belőlem soha senki :evil: de ilyen áron nekem nem is kell a karrier :? Ha nem jönnék el babázni, akkor most tuti felmondanék. Azon gondolkodom, hogy minél hamarabb eljövök táppénzre, kiszámoltam tegnap, hogy nem kapnék egy fillérrel sem kevesebbet, mint ha dolgozom, és ilyen közegben nincs kedvem tovább maradni...

Bocs, hogy így rátok zúdítottam a nyavajgásomat...

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Gröni

Úri asszony dolgod van, hogy még a védőnő is házhoz jön! :D
A család meg hát......., na mindegy! :evil: Úgy is tudod mi a véleményem! :wink:

Nati

Fiúk otthon vannak már? :wink:

Kolibri

Jót tesz a fiacskádnak is egy kis kikapcsolódás, és Nektek is! :wink: :D

Susy?????????????????????

Vicky

Várd ki majd nő még a cickód is! :wink:
Én sem vagyok ilyen "stréber", nem is jutok előre így, de nem is akarok!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A főnök így is szeret, a bér ugyanannyi mint a főnök asszonynak, és kevesebb a stressz! :D
A múltkor csak 3 napra jöttem el, és hétfőn már azt kérdezte a lányoktól hogy Editke most sem jön? :( Aztán kiabáltam neki az öltözőből hogy De igen, itt vagyok, csak öltözök! :lol:

Én alapból két vetélésem után veszélyeztett terhes leszek, így rögtön táppénz! :wink: Ezen nincs vacillálás! :? De mindent a babáért! :D
Apropó baba! :lol: Hát Apjukot alig lehet levakarni! :lol: Ma reggel mentek vadfőző versenyre, a lüke sógorom nevezett be, de a Páromnak kell megfőzni, van is minden baja! :lol: Tegnap már részletesen el kellett mondani a munkamenetet, milyen fűszereket rakok bele(Tudod ahogy Te szoktad főzni, mert az nagyon finom! :lol: ), aztán segítség képpen kimentem velük még a Tescoba! :wink: Ma reggel kelt 1/2 6-kor, lezuhizott, és 6 előtt már taperolt! :lol: :lol: :lol: Mondtam is neki: Na ne!!!!!!!!!!! :shock: :lol: :lol: :lol: A válasz az volt, hogy olyan izé vagy! :lol: :lol: :lol: Most miért nem? :? :wink: Na ugyan miért? :lol:
Kérdeztem tőle hogy kint van-e a füves ember? (Egyszer régebben 5-6 éve említette hogy ott volt a bükkszentkereszti gyógynövényes bácsika.) Mert adhatna valami mixet babásodásra! :wink: :D Azt mondta nem látta, de ha akarom elvisz Bükkszentkeresztre a bácsihoz! :wink: :D
De szerintem ennyi keksztől már nem lesz szükség rá! :wink: :D Ha most nem leszek babás akkor sosem!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jaj Csajok! :D

Ma van Gabynak az esküvője! :D :D :D :D :D :D

Kép
Vendég

Helló csajok!

Kolibri! Nagyon jó idő van a gyerekekre!!!!!!!

Ditke! Az én fiaim sem jöttek haza, kint akarnak maradni apunál! De sokkal jobb helyen vannak kertesházban medencében, mint itt a panellban! :? :?
Viszont mi is megyünk viz mellé egy faházba, ha az uram hazajön a melóból! Bográcsolás este, pezsizés kicsit hamarabb is akár, medence, úszás! Jó lesz ,majd holnap este jövünk haza!

Gaby sok boldogságot nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nati

Akkor jó szórakozást Nektek is! :wink: :D :D :D :D :D
A sajátotok a faház? Ha nem titok merre van?
Vendég

Üzemorvosi vizsgálat

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Kérjük, 3 napon belül szíveskedjen ellátogatni hozzánk vérvételre, és hozzon magával székletmintát. Munkáltatója kérésére szükséges megállapítanunk, hogy a munka a vérében van-e, vagy szarik rá!

Üdvözlettel:
Üzemorvosi Labor
Vendég

Ditek!

Nem a miénk, Szabi keresztszüleié, de ők nem járnak ki, mi rendbe tartjuk, és cserébe kijárhatunk :D :D

Pü ment
Vendég

Szép reggelt csajok!

Kolibri!

Nem, ez a tipikus hasszúrkám! Egyedül fiamnál nem volt ilyen vagy csak nem emlékszem már! Azért mélyen bízom benne, hogy ez normális és csak a méhnövekedésétől van! Odabent most kivagyok puceválva baciilag, méhszájam nem nyílhat, ezek talán nem okozzák.... :roll: Család.... Mikor fiam megszületett itt laktunk anyuéknál rövid ideig, maga a megváltás volt mikor eljüttünk! Ha éjjel sírt a gyerek az volt a baj, ha felkapkodtam, hülye vagyok, a fejemre nő, áááá semmi nem volt jó! Nekünk nagyon bejött, hogy jól megvagyunk hármasban, nem kell segítség! Most viszont jól jött volna, de mindig van más megoldás! Előre félek, ha nem lesz kész a házunk novemberre mi vár ránk, bár anyu magától levált rólunk, remélem így is marad!

Ditke!

Nem lehet, hogy tüzelsz? :oops: 8) Ej de jó accony dolgod van! :P

Vicky!

A hülye ribanca! :evil: De utálom az ilyet! Bár én is a nőiességemmel érek el dolgokat a munkahelyemen! :lol:

Nati!

De irigy vagyok! Érezzétek jól egymást! :wink:

Gabynak sok-sok boldogságot!

Pár napja azt tapasztalom, hogy Őtökössége odabent (egyelőre nevezzük így 8) ) csak akkor hajlandó életjelet küldeni, ha benyomok egy pohár kolát vagy 3in1 nescafét! Így ha késő délutánig nem jelez, akkor adok neki és kezdődik a buli! De most elgondolkodtam, hogy nem alakul-e ki nála valamiféle függőség, ha így játszok vele! :roll: Soha nem értettem, hogy sok kismama honnan tudja, hogy ha mozog a bébi az jó vagy rossz a babának! Annyi olyat olvasok, hogy nem teccik a babának ahogy fekszek, mert jelez, vagy tetszik neki, hogy kapott fagyit, mert szintén jelez! Ki érti ezt!? :roll:

Kép

Kép
gröni

Nati

Nem kaptam püt! :shock: :(

Gröni

Én nem tüzelek, de Apa valami ginsenget ehetett!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát ehhez a colás dologhoz nem tudok mit hozzáfűzni! :? De lehet ha nagyobbacska lesz, meg majd jobban pörög! :lol: De lehet hogy attól van, hogy Te is csak pihizel és Ő is azt teszi! :wink: :lol:
Vendég

Ditke!
Küldöm megint, nekem meg jelez a freemail, hogy kaptam, közbe meg nem, még ilyet! :shock: :shock: :shock:

Gröni! Jönnek a barátnőmék is, úgyhogy ez most kimarad!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ditke megkaptad most már :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
Vendég

Nati

Pedig én meg most írtam! :wink: :D Úgyhogy kellett kapnod választ! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Megkaptam!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válaszoltam is!

De hallom hogy kacagsz de nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
Vendég

Nati

Megint ment egy, azért olvasd el! :wink: :lol:
Vendég

Szóval csajok Ditke azért nem kapta meg a privimet, mert magamnak küldtem el!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Kép
Vendég

Nati

Csak egy kicsit!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Megyek főzök egy kávét, mert q..a álmos vagyok! :wink: :lol:

Mindenkinek szép hétvégét!
Vendég

Na ezt még elmondom!

A Tiszán találkozott a Párom egy régi ismerőssel, kérdezte van-e már baba? A Párom mondta hogy még nincs! Erre ő: hogy van egy ismije akiknek szintén nem jött össze, örökbefogadtak egy ikerpárt, és a csaj rögtön terhes lett! :wink: :D Mondtam is a Zuramnak hogy itt a csajok sorra babásodnak befelé! :wink: Erre Ő kikerekedett szemmel rám néz: Te is hármat akarsz? :wink: Mondtam hogy egynek is nagyon fogok örülni! :wink: :D Kettőnek meg még inkább! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ditke!

Kávé nekem is jöhet!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nati

Küldtem kávét is a pü mellé, csak óvatosan nyisd ki, mert amilyen jó formában vagy, még rád ömlik véletlenül! :wink: :lol:
Vendég

Ditke!

Soha nem lehet tudni, hisz vadász! :wink: Lehet, hogy mostanra fejlődött ki az ilyen fajta érzéke! Úgyhogy ne állj ellent! 8) Majd most bekapod a legyet! :P

Nati!

Éééésss???? :P Így még izgalmasabb! 8)

Azért jól elvoltatok! :lol:

Kép

Kép
gröni

Gröni :D

Én Krisit csak a 21. hét végén éreztem. Neked Őtökössége még olyan kicsi, hogy nem csoda, ha nem érzed mindig, hogy mit akar. Pár hét múlva már visszasírod ezeket a napokat, amikor majd nem tudsz aludni tőle, vagy bevásárlás közben a kasszánál fizetésnél akar fociedzést tartani. Utána megint jobb lesz egy kicsit, amikor már olyan nagy lesz, hogy nem tud forogni odabent, aztán amikor már a vége felé jársz, akkorra már megint olyan nagy lesz, hogy van aki az utolsó két hónapban már azért imádkozik, hogy jöjjön el a szülés ideje minél hamarabb, mert az álmatlanságot tovább már nem lehet bírni.
Bocs, ha kicsit bonyolult voltam, szóval az a lényeg, hogy tudni fogod, amikor neki jó, azt meg pláne, ha neki nem tetszik valami!
Drukkolok neked nagyon, hogy átvészeld még ezt a rizikós időszakot, és végre nyugodtabban élvezhesd a kismamaságot és a kisbabidat a pocidban.

Persze nagyon drukkolok a többi kismaminak is!

A kismami lét előtt állóknak pedig azt üzenem, hogy kitartás, utána pedig nagyon vigyázzanak, mert a ketteskék suttyomban támadnak, a mami észre sem veszi, és megint pocakosodik!
Nekem is mindig azt mondta a dokim, hogy csak az elsőt nehéz összehozni, utána már úgy megváltozik a szervezet, hogy sitty-sutty jöhetnek a kistesók! :D

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4

Nem volt valami nagy forgalom! :shock:

Bobóka!

De jó, hogy ide is írsz! Jól belehuztatok, mindjárt itt az idő! :shock: :wink: Tudom, hogy nem kell mindig éreznem, csak most azon gondolkodtam, hogy jól teszem-e, hogy így játszok vele! :roll: Nekem azt mondta a dokim, hogy a 20. héttől már érezni kell magzatmozgást, rendszeresen a 25. héttől és ez rám is ugyanúgy vonatkozik, tökmindegy, hogy ez már az 5. terhességem! Így is hálás vagyok ennek a csöppségnek, hogy úgy, mint a többi hamar életjelet adott! :wink: Láttam, hogy micsoda babyboom van amott! :shock: :wink: Hát tényleg úgy tünik, hogy hamarabb jön a második, az nálunk is nagyon hamar jött, 2 hónappal a szülés után, de ugye a folytatás..... A harmadikra meg röpke 10 évet vártunk, na de mindegy...... Most nem negatívkodok, kivételesen isteni napunk volt! :wink: Kristóffal mi van? Fejlődik szépen?

Kép

Kép
gröni

Sziasztok Csajok! :P

Zsu!
Köszi! :lol: Nálatok is lassan letelik a várakozási idö! :D :D

Fenci!
Köszi neked is. Azért kis háj van,de nem bánom! :wink: Majd muti miket vettél!

Kolibri!
Nem baj, ha nem látod! Ami a lába közt van lehet kuki is,meg más is. Elvileg! :lol: Sógornöm ma mondta épp, hogy a kislányuknak elején ugyancsak kukit láttak! :roll:

Dikte!
Nyuszik vagytok?? 8) A végén még összehozzátok spontán.
Van e még cisztád?

Gröni!
Nem is nagy a pocid!
Nekem meg az a bajom, ha nem érzek szurkát, vagy valamit. Tudod gyagya vagyok. De olyankor legalább tudom,hogy zajlik bennt a növekedés. Most pár napja nem fájt a hasam. :shock: Hiányzik is. :)

Vicky!
A cicim nekem se nött! :evil: Na de ami késik nem múlik! :wink:
susy75

Susy!

Tényleg gyagya vagy! :P Persze biztos kell érezni valamit, de én inkább szeretnék semmit sem! Én sem vagyok épp komplett! :roll: Szerintem sem nagy a pocim, tavaly sokkal nagyobb volt! De van egy másik kép is, bár az totál elönytelen, de megosztom! Talán attól is függ, milyen irányból készül a kép! :roll:

Kép

Kép

Kép
gröni

Most látom a vonalzómat, még mégegyszer ennyit kell kibírnunk és megnyugodhatunk! Nagyon gáz ez a kép! :oops: De sk és ez nem semmi! 8)

Kép

Kép
gröni

Gröni!
:lol: :lol: Amúgy azért is nem tünik nagynak a pocid,mert a póló alja nem simul a hasadra!! Mennyit híztál?
susy75

Susy!

Olyat biza nem kaptok! :P Alapból sem szeretem a szűk cuccokat, főleg nem most! A saját polóim már feszülnek nagyon, ez apjuké! :oops: Úgyhogy olyan feszülöst és csupasz pocakost nem adok, az a szűk családé marad! :P Most épp nem tom, talán egy hete mértem, akkor +4 volt rajtam, de elötte híztam ötöt, de a kórházban lement kettő, egy héttel később plusz egy, így számolhatok azzal, hogy heti +1 jön fel! :oops: :? Neked mennyit mutat a mázsa? :P Ilyet nem illik kérdezni egy kismamitól, úgyhogy megelégszem a plusszal! :wink: Amúgy, hogy vagy? Hányinger, rossz közérzet van még? Az utobbi pár napban elkezdtem savasodni, tökmindegy mit eszek, iszok, de ezt az apró kellemetlenséget már kibírom. Ez szinte semmi a többihez! :roll:

Kép

Kép
gröni

Halihó!!!!!!!! :lol:

Kolibri!
örülök, hogy a fiad jól érzi magát 8) szuper hogy kicsit kényezteted magad :P

Fenci!
remélem kifosztottátok Bécs összes kismamaboltját :D

Ditke!
irígy-irígy :wink:

Susy!
van már névötletek? :roll:

Gröni!
tök csini a pocakod :P

Vicky!
még ilyet!én is gyűlölöm az ilyen kis kurvákat :twisted:
az jó, ha nem dolgozol is annyi manit kapsz mint :twisted: ha igen :lol:

én ma kicsit kiköltekeztem a nagy shoppingolásban :oops: de jót tett a lelkemnek :lol: :lol: (apa bankszámlájának már nem annyira :D )

Jó éjt! :P

Gaby!
sok boldogságot :lol:
Vendég

Sleepin!
Bocsika elfelejtettem reagálni, hogy írtál! :oops: Szóval köszönöm a drukkot! :lol: :P

Gröni!
Jóvan na! Elég nekünk ez a pocakfotó is! :wink: Èn kb 2-3 kiló plussznál járok. Mérlegtöl függ... :? :? Az itthoni mindig többet mutat, de pl a szüleimnél 1 kg-val kevesebb voltam. :roll:

Vicuska!
Nekem van, párom még bújja a könyvet. Aztán meglátjuk jutunk e egyezségre. Ùgyhogy még inkább nem írok semmit. 8)
susy75

Szerintem ha párszor eljátszol vele, még nem lesz semmi baja, az a lényeg, hogy téged most ez megnyugtat. Én is rájöttem, hogy ha a jobb oldalamra fekszek, mindjárt mocorog, és ha már régen nem adott életjelet, néha odafekszem, és mindjárt jobb. :oops: Én is nagyon parázok ám!
Krisi jól van. Most rendeltek vissza csütörtökön a SOTE-ra korautángondozásra, mert az 1 kg alattiakat iskolás korukig visszahívják félévente-évente, amit velünk csak most közöltek. Nagyon meg vagyunk dícsérve, hogy Krisi milyen szépen gondozott gyerek. Mondjuk azok után, hogy hetente minimum kétszer menni kell vele valahová, nem is csoda, pedig semmi baja nincs. Időben és anyagilag sem semmi, amit az utógondozásra kell szánni, de azért mindig jó, amikor a lelet negatív.
A többi kismaminak is csak azt tudom üzenni, hogy mindent tegyenek meg azért, hogy a kisbabájuk ne legyen korababa, mert a szülőknek sem könnyű ezt végigcsinálni, de a babáknak még nehezebb. Pihizzetek sokat, no stressz, próbáljatok meg minél kevesebbet hízni, és persze semmi káros szenvedély!
Na jól van, nem untatlak tovább benneteket, szép az idő, használjátok ki!

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4

Susy!

A mienk is többet mutat 1 kilóval! :shock: Érdekes, szerintem lestresszeljük, míg ráállunk idegen mérlegre! 8) Nálunk az itthoni mérleghez viszonyítunk, mert tudtuk, hogy lesz műtét, így egyértelmű volt, hogy házhoz jön a védőnő!

Bobóka!

Tudom milyen! :cry: Nekünk konkrétan a házunk ment rá a 4 évig tartó mindennapos utazásra, fejlesztésre! De megérte, mert nem tartanánk itt..... Örülök, hogy Kristóf ilyen ügyes! :wink:

Vicuska!

Én is, én is..... Az én lelkemnek is jót tenne! Mit vettél?

Kép

Kép
gröni

Sziasztok Lányok!

Gyors beköszönés, még élek.
Hétvégén mi Hajdúszoboszlón süttettük a hasunkat, jó volt.
Egész hétre ilyen jó kis meleget mondanak, kár, hogy a munkahelyen ezt nem nagyon tudjuk élvezni.

Eddigi görbém:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f ... 79200_.png

Lehet, hogy még peteérésem is van? :shock:

Pusza Mindenkinek!

Kép
mofly

Sziasztok csajok! :D

Meggyüttem! :wink: Már melózom! :evil: Semmi kedvem nincs hozzá. Tök jó volt odakint, megdöbbenésemre már elkezdődtek a leárazások, úgyhogy nagyon jó áron vettem csomó dolgot. Miután lefogytam, nincs egy nadrágom sem, így abból vettem vagy 7-8-at, meg pár fölsőt, egy kis őszi dzsekit meg páromnak egy pólót. :wink: Mondtam is hogy izzítsa anyóst, mert egy-két nacit fel kell majd varrni. :D Voltunk strandon is uszikázni, napozni, voltunk a fociforgatagban (hihetetlen hangulat), sétáltunk, aludtunk, szóval nagyon jól eltelt ez a pár nap. :wink:

Gröni :D Nagyon szép a pocakod! :wink: Csak így tovább vigyázz magadra, lakást szard le, nem fontos! :D

Ditke :D Te kis kekszőrült! 8) :oops: :lol: :lol: :lol: Remélem összehoztátok a babót! :wink:

Vicky :D Majd szólj ha voltál a dokinál, feltéve ha úgy döntesz hogy hozzá mész. :wink: Gratula a kiskönyvhez! :wink:

Kolibri :D Irigylem kicsi fiad, én is mindig imádtam a nyári táborokat! Lennék szívesen megint gyerek, na de csak a vakáció alatt! :lol:

Vicus :D Még nem is hallottam ikergalambokról. :wink: Én a kéttojásos verzióra tippelek. :D

Mofly :D Jól alakul az a görbe, tényleg lehet lesz belőle pé! :wink: Azt szeretném kérdezni, hogy nálad a progi emelte a hőt korábban? :roll:

Köszönöm a babatapikat, még kérem szépen őket további 9 hónapig! :wink: Nem érzek semmit. :shock: Ma msn-eztem Sleepinnel, ő azt mondta semmit nem érzett ilyenkor, se poci, se cici. Szóval még reménykedek. :oops:

Puszika mindenkinek! :wink:
fenci

Sziasztok!

Úgy látom, mindenkinek jól telt a hétvégéje! :wink:

Mofly :D

Jó hallani felőled. A görbe is alakul. :D

Végigolvastam a termést, de olyan híg az agyam ebben a melegben. :?

Ditke :D

Így hipp-hopp babás leszel.

Szép a pocid, nem is gáz a fénykép.

Vicuska :D

lehet egy szakmai kérdésem? Ha nem baj, persze. Nem szoktam így kérdezni, de most lényeges lenne. Egy 6 hetes kiskutyának tejen kívül mit lehet adni? A tejet hígitjuk neki, s kap junior konzervet. Az elég neki? Mikor lehet mást is adni neki? Hogy lehet hozzászoktatni, hogy egy helyre járjon wc-re?

Ugyanis szombaton új családtaggal bővültünk. Elhoztunk egy 6 hetes keverék kislány kutyust. :lol: Imádni való, nagyon virgonc, harapdál, futkározik. Tinának hívják, s már utazott is velünk egy hosszabb útra, s nagyon jól bírta.
Ma volt a dokibácsinál, megkapta a féreghajtót, az oltást 10 nap múlva fogja kapni.Csak a párom elfelejtette megkérdezni ezeket idegességében. Jobban félt a dokitól, mint a kutya. 8)

MOst megyek dolgozom tovább, mert csak ketten vagyunk a kolleganőmmel 5 helyett. :evil:
Pusz mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Sziasztok!

Jó olvasni, hogy jól sikerült mindenkinek a hétvégéje.

Zsu!
Gratula a kis jövevényhez! Biztosan nagyon falatka. :D Jó anyáskodás gyakorlást rajta. Csak ösztönösen. Olyat adj ami szerinted jó neki. :D :wink:

Fenci!
Irigyellek a vásárlás miatt. Jó kis választék lehet odaát, ha ilyen sok gatyát tudtál a csinos alakodra választani. :D
Ne izgulj. Jönnek majd azok a bizonyos tünetek. :wink:

Mofly!
A hőd nagyon bíztató. Kéne egy lh teszt is, ami alátámasztaná a sejtést. :D
Én is imádom Hajdúszoboszlót. Csak nem jutok el oda mostanság.

Gröni!
Remélem a hétvégéd kényelmesebben telt és nem szurkált a pocid.
A súlyoddal nem kell foglalkozni, hisz tudod. :wink:

Susy!
Szerintem is teljesen mindegy, hogy kukis v. nunis. :D Később úgy is megmutatja a tutit. :wink: :D A lényeg, hogy nevekkel majd készülni kell. A volt sógornőm járt úgy, igaz 15 éve, hogy lánynak várták és fiú lett. A nevet már csak az anyakönyvező elött volt képes valahogy kitalálni. Na jó a normálisabbja azért gondol erre az esetre is. De ő nem az volt egyébként sem. :twisted:

Ditke!
Én is hallottam már erről a gyors babásodásról örökbedogadás után. Bizti van benne valami, hisz egy csomó stresszt levesz, ha már van kit tutujgatni. Pedig az is jó hosszú folyamat idehaza.
:cry:
De nektek spontán fog sikerülni ebben a hónapban! :D :wink:

Vicuska!
Téged is irigyellek a vásárolgatás miatt. Majd én is feldobom magam a napokban néhány új cuccal. :D

Vicky!
A franc a pofáját a kis p...-nak ! :evil: Most már nem kell sokáig látnod a képét. Ha nem vagy ott csináljon jót, v. rosszat már nem árthat neked.

Nati!
Medencézés? :D Nekem is bejönne ha szabadulhatnék a városból.

Ma mentek le az egyik kisfiú szülei a táborba a gyerkőcükért, mert nem akart maradni. Persze Ádámot is felzaklatta. Reggel nem érezte jól magát kissebb napszúrásra gyanakszom, de később már jól volt, de szeretett volna haza jönni. A másik anyukával telefonon megbeszéltük, hogy ha betegnek látja a gyerekemet, akkor haza hozzák. Szerencsére eddig nincs gond. Úgy hagyta ott, hogy megpróbálja jól érezni magát a hátralévő időben még. Azért baromira dolgozik bennem az aggodalom.
kolibri28

Zsu :D Édes lehet a kis kutyu, tegyél majd róla képet lécci! :wink: Ne dógozzál sokat! :roll: :oops:

Kolibri :D Biztosan jól érzi magát a kisfiad, hát hisz kirobban a megszokott környezetből, jó levegő, jó idő, barátok, jó programok. Maximálisan megértem hogy aggódsz érte, de legalább tudtok telcsin konzultálni. A mi időnkben ilyen nem volt, max levél meg képeslap! :lol: 8) :wink: Tegnap szerintem én is kicsit hőgutmant kaptam, sokat feküdtem a napon, le is pirultam, de ma már bebarnult. Óriási gatyóválaszték volt kint, de nem csak az, minden. A nagynéném meg baromi jó divattanácsadó, segített mit mihez, hogyan. :wink:

Jaj, de munkaundorom van, csajok!!! :evil:
fenci

sziasztok,

köszönöm az együttérzést a ribanccal kapcsolatban, máris jobb a kedvem (főleg ha belegondolok, hogy mekkorát fog nézni, amikor majd hirtelen eljövök beksibe és minden a nyakába szakad :lol: :lol: :lol: )

Kolibri, nem beszéltél vele telefonon? Hívd föl, hátha megnyugtatna és őt is...

Fenci, a vásárlás miatt irigy :oops: Én most lelkiismereti okokból egy darabig nem shoppingolhatok az elveszített pénz miatt :cry: A dokihoz lehet már nem kell mennem, képzeld, elkezdtek maguktól múlni a ragyák :lol: úgyhogy még kicsit várok, hátha... :D
Szerintem sem kellene semmit még most érezned, nálam az igazi tünetek a 6-7. héten kezdődtek! Mikor tesztelsz???? Kibírod hétfőig? :wink:

Zsu, gratula a családbővüléshez! Tegyél képet a kutyiról!!!!! :lol:

Mofly, szépen felment a hőd, szerintem volt pé! :wink: Akcióztatok? :wink:

Ditke, azé' nem jössz, mert még mindig nem tudtad apjukot levakarni? :wink:

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Vicky!
Ez a beszéd! Csak igy tovább! Sőt, nehezítsd meg a dolgát a férgesének. :D

Fenci!
A munkaundor nálam is játszik. :evil:

Sajnos ma már nem tudtam beszélni kicsikémmel, mert lemerült az a fránya mobilja. Én meg töltőt nem pakoltam, gondoltam kibír 5-6 napot napi 1-max. 2 hívással. De sokkal több lett, így már nem futotta többre. Mielött kérdeznétek: Tudnám hívni a tanárnőt, de nem akarom még felizgatni a gyerkőcöt. Most talán így lehiggad. Holnap viszon este hívom. Addig elég nehéz lesz, de muszáj kibírnom. Bízom benne, hogy most már jól fogja érezni magát.

Mindenkinek jó éjszakát!
kolibri28

Sziasztok! Kép

Fenci,
Örülök, hogy jól telt a hétvége. Mikor is lesz teszted?
Nekem egyébként is fent szokott lenni a hőmérsékletem 2. félidőben. A progi egy kicsit ki szokta tolni a menzimet 2-4 nappal.
Irigykedek én is a sok gatyóért. Itthon semmit nem tudok venni, már áthippeltem az összes áruházat.

Zsu,
Jó, hogy egy kicsit megnyugodtál, és újra itt vagy. Rengeteg fagyibaba vár rád, biztosan sikerülni fog.

Kolibri,
Érthető, hogy aggódsz a kisfiadért, reméljük, megnyugszik és jól fogja érezni magát.

Tegnap megnézettem magam ultrahanggal, és valóban megvolt a peteérésem. Tehát ezzel minden rendben, a petefészkem normálisan működik. A nyálkahártya viszont még mindig vékony. Ezzel kéne valamit kezdeni.
A menstruációm miatt meg jövő héten fölkeresek egy dokit, kértem hozzá időpontot.

Kép
mofly

Sziasztok!

Élek én is, csak ritkán vagyok gépközelben, ha meg mégis akkor meló. Délután meg strand. :lol: Van előnye, hogy ha az ember lánya a Balaton mellett él és 5 percre lakik gyalog a strandtól. :lol: Ma este meg kimegyünk az egyik barátunk vitorlásával éjszakai fürcsizésre, már nagyon várom.

Közben otthon felfordulás, mert cserépkályhát rakatunk. Csütrörökön meg megyünk Horváországba, Pagra, az uram merül, én meg naphosszat henyélni fogok és regényt olvasok! :lol: :wink:

Tegnap voltunk szurin, egy hét múlva kedden megyek Tapolcára. Nem tudom mi lesz az aszisztens egyáltalán nem tudta, hogy mi van. Mondtam neki, hogy T azt mondta 5. szuri után menjek vissza. Erre a csaj közli velem, hogy akkor a 6. után 3 héttel! :shock: Mondom mi van???? Elismételtem mit mondott a doki, mire nagy csend és kinyögte e jövő heti időpontot. :roll: :lol: Most akkor mégsem műtenek meg mindenkit, csak engem akar a doki ezzel szóríkoztatni így 40 fokban?

KépKép
zsófikukac

Jó reggelt! :lol:

Mofly!
szija 8) tecc a görbéd, szerintem is pé gyanús 8) csak így tovább :wink:
látom a vonalzódon, hogy együtt leszünk ikres kismamik :D

Kolibri!
szerintem biztos jól érzi magát a kisfiad, csak néha rátör a honvágy :lol:

Ditke!
nincs izomlázad? :roll: :oops: :lol:

Kukac!
hogy megy a semmittevés? :D

Fenci!
szuper lehetett, m9i is sokat jártunk Bécsbe anno, csak úgy nézelődni :D

Gröni!
remélem minden oksika veletek 8)

Vicky!
szuper, hogy gyógyulnak a ragyáid :oops: :D

Zsu!
gratula a kiskutyihoz :lol:
a lényeg, ne bonyolítsd túl a dolgot.Ne olvass össze sok szakkönyvet, mert csak bezavarnak 8)
addig mehet a tej, amíg nincs hasmenése tőle, aztán felezheted vízzel, aztán leállhatsz vele(én biztos nem adnék :shock: )
enni meg szinte bármit lehet, junior konzerv a legjobb, aztán mehet majd junior száraztáp is hozzákeverve.Ezen kívül minden ami nem csíoős, nem zsíros, nem fűszeres( parizer, főtt csirke, májkrém, főtt rízs, virsli, főtt zöldség(sárgarépa, fehérrépa, kicsi krumpli, minden ami nem hüvelyes), túró....lightos husileves. :P
a szobatisztaság meg idő kérdése csak :D , ha rossz helyre sikerült, szidd le, mondd hogy nem szabad(de csak szóbeli fenyítést alkalmazz :wink: ), a kakit meg vidd oda ahova szeretnéd, és a nap folyamán többször vidd oda a kutyit, meg fogja érzeni a szagát, és majd oda fog. 8) Kitartás!!!!!!!! :lol:
(jó kis felkészítő gyakorlat lesz a gyerek előtt :D )

Én tegnap egész délután kertészkedtem, rózsákat metszettem :lol:
tudjátok, hogy ma lesz Szent Iván éj??? :lol:
Vendég

Kukac!
de jó neked!!!!!!!!!! :lol: én is imádom Horvátot....úgy néz ki idén kihagyjuk :( nem tudjuk megszervezni a helyettesítést :? , 3-4 napra meg nem érdemes lemenni....na de majd késő ősszel, ha betöltöm a 12.hetet, elrepülünk vhova messze :wink:

Mofly!
drukk a dokihoz 8) a Mastodynont próbáltad? :roll:
Vendég

Sziasztok!

Eltűnt minden, amit írtam. :evil:

Most mennem kell dolgozni tovább, majd jövök, s újra írom. :D

kobzoszsu

Vicuska!
Semmittevés jól megy, tele vagyunk munkával!!! :twisted: :roll:
Horváto.-ba mi is csak 3 napra megyünk. Igaz hozzánk kicsit közelebb van 4-5 óra alatt lent vagyunk.

Én terhesen már nem merek messze repülni. ÍYgy csak akkor megyünk, ha addig nem lesz baba.

KépKép
zsófikukac

Sziasztok csajok! :D

Kukacka :D Irigyellek horvát meg Balcsi miatt! Érezzétek jól magatokat, és csak henyélj, igazán megérdemled! 8) :D

Mofly :D Köszi az infót! Gratula a pédhez! Doki mondott valamit tegnap hogy mit lehet a nyálkahártyával kezdeni? Kiváncsi vagyok a másik doki mit fog ajánlani/mondani. :roll: :wink:

Vicus :D Biztos nagyon szép lett a kertetek! :wink: Te hát ez szörnyen hangzik, hordozni a kutyakakit oda ahova kakiltatni akarjuk? :shock: :oops: Te jó ég! :shock: :roll: Zsu, csak ügyesen! :wink:

Vicky :D Így van, jól nehezítsd majd meg a ribanc dolgát! :lol: :lol: Tegnap kérdeztem párom mikor teszteljek. Azt mondta ha a doki azt mondta hétfőn, akkor hétfőn. Apjuk megmondta a tutit, addig bírnom kell. 8) :wink:

Kolibri :D Majd mesélj este mit mesélt a kicsi fiad! :D :wink:

Hát itt a melóhelyen már mindenki szabin van, már én is úgy mennék!! Majd júli végén megyünk Ausztriába meg Svájcba. Már alig várom, remélem akkor is ilyen jó idő lesz! :D :wink:
fenci

Sziasztok!

Itt vagyok ismét, megpróbálom újra elküldeni.

Kolibri :D

Köszi, nagyon édes pofa, s ráadásul nagyon okos is. Bár még most kezdjük tanítgatni mit szabad és mit nem. A fiad a tábor végén majd nem akar hazamenni, annyira jól fogja érezni magát ott, úgyhogy nyugi. :D

Fenci :D

Azért te se dolgozz sokat! MAjd teszek képet a kutyuról. Mikor tesztelsz? VAgy vv lesz? Most látom, hogy hétfőn fogsz. Nemsokára itt van július, s te is mehetsz szabira. Addig is küldöm a babatapikat.

Mofly :D

Jó, hogy az uh is megerősítette a pé-d. Igyál sokat, az jó a méhnyálka vastagítására.

ZSófi :D

Kicsit irigy vagyok, hogy minden du. fürödhetsz a Balatonba. Ez most az uccsó szurid volt vagy még lesz? Úgy látom a vonalzód is nagyon várja a kezelés végét, nemcsak te. 8) (s persze mi is :wink: )

Vicuska :D

Köszi a tanácsot. Még nem olvastam szakkönyvet, csak elkezdtük etetni és nevelgetni. Akkor ezek szerint te már nem adnál neki tejet?
Megpróbálom "szobatisztaságra " nevelni. Ahogy mondtam, nagyon okos, már tudja, ha nyitva az ajtó, akkor sem mehet be a házba. :D

Biztos szépek a rózsáid. Mikor ültettétek őket? Nem teszel képet?

Megyek, jók legyetek!

kobzoszsu

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?