sziasztok!
Vicuska, gratula az ikergalambokhoz!
Nemsoká jönnek az ikerbabócák is
Gröni, nem ijesztő a pocid, szép kismamis! Bezzeg az én mellem nem nőtt...
Sajnálom, hogy kevés a segítséged - nálunk ugyanez lesz a helyzet...A babóka sem lesz elkényeztetve, az idő nagy részében majd ketten leszünk itthon...na meg majd apjuk is többet fog itthonról dolgozni, azt tervezi
Köszi az infót Littikéről, ide is benézhetne néha!
Kolibri, jól hangzik ez a tábor
Biztos meg fogod oldani két gyerkőccel
én legalább 3-mat tervezek
és mint megtudtam a védőnőmtől, esélyünk nem lesz majd bölcsire meg ovira sem, olyan kevés a férőhely
8 helyre 40 gyerek vár most is az oviban
Ditke, bizony már van kiskönyvem, hétfő óta!
Zsu, az jó, ha élvezted az otthonlétet - én már 2 héttől tiszta depi voltam, mikor egyszer inszem után itthon maradtam...
Kitartás a munkához, nemsokára annyit leszel otthon, hogy még meg is fogod unni!
Nem tudom, emlékeztek-e, egyszer írtam, hogy fölidegesített egy kolleganőm - na képzeljétek kiderült, hogy őt miért nem cseszegeti senki, pedig semmi eredményt nem tudott eddig felmutatni a munkájában, sőt azt is tönkrevágja, ami eddig működött, de ezt mindenki elnézi neki, és ő a sztár.
Hát kiderült, hogy bevetette még a legelején a női bájait a megfelelő helyen
Lehet, hogy én vagyok túl naiv, de ilyenkor mindig akkorát csalódok az emberekben. Mindig rá kell jönnöm, hogy nem az eredményeid, vagy az eszed alapján ítélnek meg
Vannak "érdemek", amik ennél többet nyomnak a latban...hát ezért nem lesz belőlem soha senki
de ilyen áron nekem nem is kell a karrier
Ha nem jönnék el babázni, akkor most tuti felmondanék. Azon gondolkodom, hogy minél hamarabb eljövök táppénzre, kiszámoltam tegnap, hogy nem kapnék egy fillérrel sem kevesebbet, mint ha dolgozom, és ilyen közegben nincs kedvem tovább maradni...
Bocs, hogy így rátok zúdítottam a nyavajgásomat...