Hajni, azt mondta múltkor a szopisklubban a pszichológus
hogy mondani kell, ha oltást kap, mert akkor tudni fogja, hogy akkor kapja, mikor mondod is neki, s nem lesz minden egyes dokilátogatás előtt frászban, hogy most vajon kepok-e szurit vagy nem?
Én még azt a jó tanácsot kaptam, ha elmegyek otthonról köszönjek el Tőle, inkább könnyes búcsú, mint kisurranás, mert akkor más alkalommal ha a szomszéd szobába megyek is szorongani fog, vajon elltűnök-e otthonról...? Egyébként általában látta mikor elmentem, de volt alkalom, hogy nagyon sírt, s akkor gondoltuk, majd legközelebb kisurranok, de pont mentünk klubba, s megkérdeztem, így azóta búcsúzások vannak.
Lotti 3 órát alszik, aztaaa..Hát unatkozni én sem szoktam, valahogy úgy, mint Hajni, leülök "néhány percre"
netezni, s kész elrepült az idő, közben ebédelek.
Lányok, ma rekordot döntöttünk, 28 percet aludz egész nap
és így sem tudtam este csak 10 előtt 10 perccel elaltatni, pedig próbáltam korábban is.
Ugye ma utaztunk Anyuékhoz, a kocsiban nagyon nehezen aludt el
s hamar felébredt, nagyon nyűgös volt. Aztán minden oké volt, de most este
És ami még meglep, már akartam írni, csak másnap rácáfolt Zita, de mostanában napközben kevesebbet cicizik. Volt, hogy 4 alkalommal csak
és ebből kétszer én kínáltam. Próbálok figyelni, vajon hány alkalommal kér Ő és hány alkalommal kínálom én...
Ma is én kínálgattam, erre cumizott vagy 20 mp-t,s dolgára ment. A cicim tiszta csomó volt már, na ilyen is nagyon rég volt. Gondolom ez most egy ilyen szakasz. OLvastam, hogy ez is váltakotózhat, mármint hol kevesebbet igényli hol többet. Ezzel párhuzamosan-nem tudom melyik volt előbb, több szilárdat eszik. Kezdi élvezni, kanalazgat, meg mindenkit, és minden körülöttünk lévő játékot megetet és megitat
elküldöm..