Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönöm Panna nevében a szülinapi köszöntéseket.

Kimike!

Sajnos Mi nem megyünk nyaralni. de szerencsére van egy nyaralók így ott fogunk nyaralni az is szuper lesz.

Kép

Kép
katus73
 
 


http://gportal.hu/portal/igenyesgyermekrucik/

Helló lányok!
Ezt a fenti cimet a fő topikunkban találtam,meghallgattam ami alatta megy, hááát elsirtam magam miközben meg röhögtem annyira,de annyira édes. Érdemes rászánni az időt és meghallgatni!!!!!Nagyon cuki!!!!!! Mindenképpen hallgassátok meg, 2 perc kb az egész. Megzabálom azt a kiscsajt!

Mári! hát épp ez a jó benne, hogy modern örömök,masszázs, pezsgőfürdő, szauna a szállodában,a várban meg kardozás,kézzel evés, lovaglás, korhű ruhák stb.
Modern szálloda, régi kort idéző programmal. A gyarló civilizált ember igényeinez igazodva.

Méz! Esküszöm ha nem lenne gyerekmedence meg állatsimogató, meg ló mi iskettesben mennénk.azt hiszem kell keresnem valami oylan helyet, ahová tilos gyereket vinni és akkor,de csak akkor lennék képes rászánni magam egy kettes hétvégére. ÓÓÓÓ,én már egy 3 órás szinháznak utána vacsinak is örülnék.De! Szombaton megyünk este diplomás buliba, anyósék vigyáznak Benire éjjel,de ugye mi altatjuk el-ehhez ragaszkodom, meg ugye a szopi.De jó Julcsinak!
Örülök,hogy már olvasni is sok(Meteor) Beni tetteit, igy nincs lelkismeretfurdim,hogy tuti én vagyok a türelmetlen, lázadó anya,aki kiakad a saját gyerekén-megnyugodtam, ez tényleg nem átlagos, ergo igen is jogom van elfáradni!!!!!!!!!!!!!!

Na a férjek már csak ilyenek. Anno nem tetszett hogy a Dallasban „Dzsoki Juing”(csak igy fonetikusan leirva)
a titkárnőjével veteti meg a nejének a jobbnál jobb ajándkokat! Gyermeki lázadássalakadtam ki anno ezen,ma meg mit nem adnék egy ilyen titkárnőért!!!!Mármint szigorúan vásárlási feladatok ellátására. :wink:

Mári! Nagyon csúúúcs anya vagy, hogy így foglalkozolVencel fogaival és meg szeretnéd előzni a feketedést! Ezt a dokinak is honorálnia kellett volna egy jó szóval legalább. Kell a biztatás. Én most azt hallottam az alma nagyon rossz a a fogaknak,mert savas, roncsolja a fogzománcot. Sajtot,répát rágjon,ha elfogadja-mondják.
Amúgy szerintem is tipusfüggő, óvhatod Te, ha genetikailag kódolva van a rossz fog bennünk.

Meteor!

Csodálkoztam volna ha nem buksz ki ennyi hajtás után.
Fúú,kemény csaj vagy, nekem nincs szivem leüresezni a még csepegő cickómat, meg őszintén szólva jól is esik reggel este ez a kis(mértem ma:1,5 perces) összebújás. Olyan édes simizi közben az arcomat, bekucorodik kisbabás szopi pózba-imádom nnnna.
Panni nagyon ügyes, már alig várom, hogy találkozzanak-megigérem nem rombolja le a fiam a nyaralót.30-án akkor érkezünk szerintem inkább kora délután-úgyhogy ne várjatok,pancsizzatok nyugodtan,de majd csörgök ha a kompon vagyunk.

Torok:ami nekem többször is bevált:homeogene 9- homaopathiás szer, az a titka, hogy azonnal,az első torokköszörülésnél be kell venni, napi 6-7 szemet elszopogatni(mentolosat és ,enni, inni előtte utána fél órával tilos).Nekünk ez a szer 2 nap alatt elfújja az amúgy 1,5 hetes megfázásos taknyosságig duzzadó betegséget.
És ha éjjel így fáj a torkod többre mész azonnali Belladonna nevű szerrel(égő,lüktető,skarlátpiros torok, nyeléskor nagy fájdalom,a fülek felésugárzik),
vagy Apis mellifica, (ha nagyon fáj a torok,de nem sötétpiros,és a torokfájdalmat a hideg enyhiti meleg rontja)
vagy Causticum(ha ég, fáj a torok,állandó nyelési kényszer van,nyilt seb érzet a torokban,javul hideg folyadék ivásakorés nyálka felköhöfgésekor)
Ezekből2-5x 5 golyó. Legközelebb próbáld ki,szerintem jobb mint az algopiryn.

Ja! csajok4 Turiztamma 5 rucit összesen 1800 ft-ért!!!!az egyik ruha(szerintem tökállat) 350 ft volt!!!!!Jupiiiiii

benianya
ákosbenianya
 
 


Benianya! Jaj, de édes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 

 
 

Sziasztok lányok!

Hát én már teljesen kivagyok. Megint elleptek minket a szárnyashangyák. Egyszerűen kírthatatlanok. Eddig legalább a falból jöttek, ott látni lehetett a gócpontot. Most meg úgy tűnik, a parkettából bújnak ki. Mindenhol ott vannak. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

amandi
 
 


Sziasztok Csajok,

jelentem, én is levizsgáztam!!!

Olvasgattalak benneteket, de az íráshoz vhogy több időre van szükség, azért nem jelentkeztem.

Múlt héten voltunk ugye 4D UH-on, nagyon élveztük, bár babóka már útra készen, és belefúrta magát a méhlepénybe. Azért 1-2 képet sikerült csinálni, de pont ezért nem annyira tiszta a kép. A kis kukiját is megmutatta megint. Igazi kissrác :) !
Tegnap Marci kereste a kukimat, mondtam, hogy a kislányoknak nincs. Megbeszéltük, hogy a Hannának sincs. Ekkor kérdezte, hogy baba??? Mondtam neki, hogy a babának lesz. Akkora üdvrivalgás volt, hogy csak na... :) :) :) . Remélem ha megszületik is így fog örülni :) .
Majdnem elfelejtettem: 1612 g volt a 29. héten. Marci ekkor 1680 g. Azért van különbség, de szerintem kistesó is nagy baba lesz.

Marci minden nap továbbra is meglep bennünket újabb és újabb szavakkal. Néhány pl. hosszú (WC papírt segített tekerni nekem :roll: és mondta, hogy hosszú). Majdnem megzabáltam.
Mostanában az autóit a radiátorra szereti rakosgatni. Egyszer csak kiválasztja az egyiket és mondja, hogy dzsip 8) és tényleg egy dzsipet választott. A cabrio is megy neki :lol: :lol: :lol: !!!
Amióta tudja mondani a nevét, azóta mindent csak Marci, Marcika csinálhat egyedül.
Ha megyünk kezetmosni, akkor már követeli a szappant és most már a mos is megy.
Annyi mindent tud már, ez csak néhány helyes példa, úgy örülök, minden egyes szó melengeti a szívemet :) !!!

Én most már nagyon érzem, hogy jó, hogy nem kell többet suliba és vizsgázni menni, mert már elég fárasztó volt így a vége felé. A hasam hatalmasat nőtt, még olyanok is meglepődnek, akik 1 héttel korábban láttak.
Teszek fel egy képet, de ez már másfél - 2 hete készült.

Úgy várom a nyaralást, olyan jó, hogy most már nem kell idegelnem magam és a jó dolgokra is tudok koncentrálni.

Bocsi, hogy csak magunkról írtam, de annyi mindent írtatok az utóbbi időben, hogy nem is tudok reagálni.
CSak néhány dolog:

Mári: múltkor sem igazán tudtam tanácsot adni a lepedékre, talán tényleg csak annyi, hogy amilyen gyakran csak tudjátok mossátok Vencelnek. Banán nem tesz jót, mert az lepedéket képez a fogon, azt hanyagolni kellene, ha szereti, bár lehet, hogy hülyeség emiatt...

Benianya: tényleg szuper ajándékot találtál ki!!! Csatlakozom Gombihoz, nekem is hiányzik néhány nap, amit csak Istivel tölthetnék, de szerintem ő jobban oda lenne tőle, hogy nem láthatja Marcit. Függő a drágám :lol: :lol: :lol: !!!

Amandi: vannak időszakok amikor a hangyák hajlamosabbak arra, hogy előbújjanak. Régen a nagymamáméknál volt ilyen. Szerintem az esős időszakokat kedvelik. Vegyszerboltban kellene megkérdezni, hogy van-e vmi tuti tippük arra, hogy mivel lehetne végképp kiírtani őket.

Ja még annyi, hogy Marci sem az az egyhelybenülős típus, úgyhogy csatlakozom azokhoz, akik nem unatkoznak a baba mellett. Anyukámék is vigyáztak most a vizsgaidőszakban rá többször és megállapította anyukám, hogy nem igazán tudott mellette semmi hasznosat csinálni.
Mondjuk nálunk azért ez másképp működik, mert még segít is takarítani, de azért a figyelmet kiköveteli.
Amikor a mosogatógépből szedem ki az edényeket, abban már rendszeresen segít, mindig adogatja. A műanyag edényeket ő teszi a helyére. Ő tölti bele a mosogatószert, persze fogom én is a dobozt, mert elég nagy és ő indítja el. Mosógépbe a ruhákat beteszi, amit odakészítek neki. Teregetésnél adogatja a ruhákat, sőt meg is rázza azokat :) , úgyhogy azért egy szavam sem lehet rá. Ja és imád porszívózni. Mindig úgy kell meggyőznöm, hogy először az anya, aztán Marci.

Kép

Eni
marcy
 
 


Sziasztok!

Aki kérdezte:Fanni meggyógyult ,köszönjük, eszik-iszik, dínom -dánom ,stb :)

Nálunk 1 éve megy a rendes (kornak megfelelö) fogkefével a fogmosás, elötte az ujjra húzhatós változattal, agyon is dicséri az orvosa,a múltkori motoros kaszkadör show-nál pedig a gyerekfogorvos is nagyon megdícsére,kapott 3 matricát :)

Attól,h genetikalilag kódolva van a rossz fog (ami írtó ritka egyébként) még kell sikálni, mert akkor nincs esély se adva annak,hogy probléma legyen vele.Már a babafog is ugyan olyan fontos, mint a felnött, hiszen az határozza meg sok szempontból.

Ex: Peti ezzel a séróval annyira vagyány kispasi, nagyon ééédes :) A másikkal is nagyon édes volt,úgyhogy én nem szavazok ,mindenhogy szép gyerek nagyon!
Vendég
 


Sziasztok!

Én is vagyok, csak olvasóban, mert Zoló elég nyűgös. Ez nem is csoda, ugyanis a héten már kétszer volt úgy, hogy indulunk a kórházba, mert elkezdett fulladni, de hálistennek mindkétszer elmúlt a köhögőroham és megúsztuk. :(

Csandy: Mégegyszer gratula Milánhoz! Nagyon szép baba. :P

Ex: jobbulást Petinek! Tényleg nagyon jól áll neki az új séró. :)

Benianya: Nagy gratula apátoknak! Érezzétek jól magatokat Sümegen. Biztos nagyon szuper
lesz. :D

Zizi fiúk: Hát én sem maradok ki a szórásból. Zoló is olyan mint 7 ördög! :twisted: És minden rosszasághoz, huncutsághoz olyan képet vág, hogy nem tudok haragudni rá.Egyszerűen zabálnivaló! :) Na azért ki tud hozni a sodromból. Ezt nézzétek! Itt tudja nagyon jól, hogy olyat csinál amit nem szabad:
Kép

Marcy: Szóval akkor Marci örül a kisöcsinek. Ez nagyon jó! Zoló is segít takarítani és pakolni. Van hogy hív, hogy menjünk porszívózni, és akkor menni kell, ha szükséges, ha nem. Nagyon csini a pocid!
:)


nancsa
 
 


sziasztok!

Benianya:én szedtem a Sedatif Pc-t,anélkül semmit nem aludtam volna se terhesen,se amikor petyka kórházban volt.Nekem nagyon jól bevált arra hogy el tudjak aludni.Amúg y is rossz alvó vagyok,már évek óta,terhesen abszolúte álmatlansággal küzdöttem,mindkét terhesség alatt,mikor meg kórházban volt petyus akkor meg ugye a folyamatos agyalás mitt nem tudtam elaludni.
Sztem próbáld ki nyugodtan,ártani nem tudsz vele.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Helló!

Mi elvagyunk hármasban. Na, szülinap kérdés, biza nálunk se könnyű, mindig mit kérsz, semmit....aztán együtt választunk valamit. Majd még írok, nem tudtam nagyon olvasni se....Bocs, hogy ennyi voltam, most.

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Sziasztok

Körkérdés!!

Mennyire meztelenkednek egymás előtt anyukák és kisfiúk,illetve apukák és kislányok?Eggyütt fürdés van e?

Tegnap voltunk a bethesdába!
3 órára volt időpontunk,amikor kaptam csodálkoztam i hogy ilyen későn,rá is kérdeztem,mondta a nő hogy igen.tegnap mikor bejelentkeztünk a kartonozóba,mondta a nő hogy nincs ilyenkor rendelés,és hogy minket próbáltak hivni,de nem sikerült. :shock: :shock: De nagy szerencse hogy a főorvosnő még itt van,szól neki.Kiderült hogy mindig más az asszisztense,igy aki adta az időpontot ,nem értett hozzá,és ha nincs ekkora mákunk hogy bent van még a főorvosnő,akkor lett volna egy felesleges körünk,ugyanis Ő 2-kor már haza szokott menni. :twisted: :twisted:

Azt mondta hogy az izombetegség ellen szól az hogy a CK nem magas(labor),hogy az EMG negativ lett,és hogy az SMA genetikai szűrés negativ lett.Viszont az izomhipotóniája a Petinek generalizált és nagyfokú.Leehet az hogy (kétféle izomrost van)aránytalanság van az egyes és kettes tipusú izomrostokban.
Vagyis,vagy kimutat valamit,vagy nem.Ha komoly izombetegsége lenne akkor nem fejlődne igy,mégha lassan is fejlődik.Lehet hogy soha nem lesz olyan mint mi,tehát soha nem fogja behozni a kortársait,de lehet hogy lassan ugyan, de igen.Ezt majd az dönti el ahogy nő és látjuk mit csinál.
Szeptemberben megyünk vissza és ha akkor is ennyire hipotóniás még,akkor megcsinálják az izombiopsziát.Addig Dévény torna,és HRG-TSMT torna.

Ma pedig voltunk az audiológián,teljesen jó a hallása.

A fejlődésneurológiára meg nem megyünk többet vissza,de fel fogom hivni a doktornőt és elmondom neki a véleményemet azért.
Már ajánlottak egy nagyon profi gyerekneurológust,ráadásul fejlődésneurológus is,úgyhogy szuper.

Hulla vagyok,Aminak gennyes torokgyuszija volt,alig aludtam 3 éjjel.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Ti hogy adtok be gyógyszert?eddig mindent bevett,de ez az ospen kezd kifogni.

tegnap este mikor beleraktam titokban a tejcsibe azt mondta:
anya ,másik tejet hozni,nem kell belerakni gyógyszert. :shock:
De sikerült kakaóval kiegésziteni és úgy bedőlt. :D :D

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!

Szeretnétek babátoknak egy igazán nélkülözhetelen kelléket?
Egy olyan takarót amit nem rúg le a sétánál, az autósülésben vagy alváskor?

Ami jó ha kéznél van vendégségben. Használható takarónak, hempergőzőnek vagy ágytakarónak.

Sőt! Te állíthatod össze, hogy milyen színű legyen milyen minta legyen rajt és még a babád neve is szerepel rajta?

Mi készítjük ezeket a névre szóló takarókat. Ölelni valóan puha, polár anyagból szimplán, duplán és egy különleges polár - pamut kétoldalú kombinációban.

Gyertek a www.gportal.hu/babatakaro oldalra és rendeljetek most 10% kedvezménnyel.

Üdvözlettel:Rempi
rempi
 
 


Pil!

Szuper, hogy Peti jól van. :P Remélem a torna segíteni fog és semmi hátránya nem marad.

Nekem eszembe sem jutna a tejcsibe tenni a gyógyszert, mert Zoló sosem iszza meg mindet. Rendesen az adagolóba öntöm és úgy veszi be. Mostanában már teljesen egyedül és nagyon büszke magára. Utána rögtön kap egy kis gyümilevet, így nem érzi az ízét. Nem mondom régebben voltak balhék, de mindig mi nyertünk. :twisted:

Csupaszkodni tulajdonképpen szoktunk. :oops: Mi pizsi nélkül alszunk, úgyhogy ha reggel közénk bújik bármit láthat, de nem érdekli a dolog. Szoktunk együtt fürdeni is, mármint Zoló apával, vagy velem. Teljesen hidegen hagyják a különbségek, neki ez így természetes.


nancsa
 
 


Zolót Isten éltesse 2. szülinapja alkalmából!!!!!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Pil!
Örülök, hogy Petikénél nincs semmi komoly baj! Meglátod minden rendben lesz!!!!
Peti is beveszi a gyógyszert az adagolóból. Bár én előkostólok és ha rossz ízű, akkor Kubuhoz rakom. Nálunk Peti a Kubura azt mondja, hogy gyógyszer, mivel csak olyankor kap.

Sajnos, tegnap óta ugatósan köhög, de csak nyugalmi állapotban, azaz álmában! Kaptunk megint antibikát és inhalálunk! :(

Én viszont tökre magam alatt vagyok. Ugyan hivatalos értesítést még nem kaptam a bankból, hogy nem vettek fel, de nem vettek fel. Mert akit felvettek, azt értesítették. Kapaszkodjatok meg: a csajnak csak egy érettségije van, amit 2 iskolában szerzett 6 év alatt. Azt hittem, hogy ilyen csak a mesében van! Ugyan láttam, hogy a csajt a fiókvezető kíséri és az is feltűnt, hogy vele egymagában iratták meg a tesztet, holott nekünk várnunk kellett egymásra, hogy 4-es csoportok alakuljanak ki, de úgy voltam vele, hogy ismerem a csajt, tudom, hogy nem egy észkombájn, nincs végzettsége, nem potenciális ellenfél. Hát, jól pofára estem. Csodálkoztam is, amikor találkoztunk az utcán és tök magabiztosan beszélt.
Én annyira elkeseredtem, hogy írtam a bank központba Bp-re. Leírtam, hogy mennyire csalódott vagyok, hogy meghírdetnek egy állást, ahol előny a banki tapasztalat és pénzügyi végzettség, és akkor felvesznek egy egy olyan embert, aki egyik krítériumnak sem felel meg és egy érettségit is 6 év alatt csinál meg levelezőn. Leírtam, hogy nagyot csalódtam bennük, hogy nem számít az iskola, a tapasztalat, csak úgy mond a külcsín és az esetleges kapcsolatok! Mindez rosszt fényt vet a bankra!!! Persze sokkal intelligensebben fogalmaztam meg. Már kaptam is egy válasz levelet, hogy elnézést kérnek az engem ért kellemetlenségekért és továbbították a levelemet az illetékeseknek. És tudjátok nem az bosszantó, hogy nem én kaptam meg az állást, hanem az, hogy a "győztes" nem egy hasonló végzettségű és tapasztalatú valaki, hanem egy végzettség nélküli plázacica!

A másik off! Kórházba kell feküdnöm, hogy szövettant vegyenek és valószínű, hogy Peti 2. szülinapján! :cry:

Viszont Peti olyan lett mint egy papagáj. Megzabálom!!!! Mindent ismétel, amit mondok és amit megfigyel kommentál!!!
Gyógycer, mánna, csesznye,eeper, Peti nem bótba megy, papához!

És még egy kis pozitívum. 10 kg mínusznál tartok. Zsebelem befelé a bókokat! Tök jó! 12 cm ment le a derekamból, 6-6cm a combjaimból!!!

Reni
Kép
prenata
 
 


Üdv.

Reni, hát én is jól kiakadtam volna a helyedben! Nálatok mindenre fény derül...hm. De igazán jó ötlet volt tőled a levél.

Nancsa, Zolót Isten éltesse!

Colett, Máténak boldog szülinapot!

Pil, nálunk van meztelenkedés, én és a tesóm is ezt szoktuk meg. Peti élvezkedik is ezerrel, mondjuk fürdeni csak velem hajlandó, ma nagy hisztizés közepette az apját még a fürdőből is majdhogynem kitessékelte. :shock:

Na ennyit akartam, végül egy kép (a minőség nem a legjobb, telefonnal fotóztam):
Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Jó reggelit! :-)

Reni, nagyon sajnálom a kórházat. :-( És a munkát is. Jól tetted, hogy írtál nekik.
A kilókhoz nagy nagy gratula! Szuper nagy az akaraterőd. Főleg, hogy rendszeresen főzöl is. Jársz még tekercselésre?

Zolónak nagyon boldog szülinapot kívánunk! :-) Szegényke, remélem semmi komoly baja nincs!

Marcy, még mindíg extra csini kismama vagy! Olyan kis helyes a pocid. :-)

Kmammy, elfelejtettem írni, hogy nagyon tetszik ez a kesztyű, amit feltettél. :-) Mindenki mást akar, őszintén, nekem nagyon tetszik a barna bőr. A szolis is. Mondjuk aki már extra durván szolizik, az nem. Néha én is el szoktam menni, mert a napot nem bírom. Tudom, tudom, hogy veszélyes stb. De nemrég anyajegy vizsgálaton voltam, és a bőrgyógyász azt mondta, hogy lehet szolizni, csak nem kell túlzásba vinni, de ami még ennél is fontosabb, hogy a szoliban is arra kell vigyázni, hogy ne égjen le az ember. Persze Milánt óvóm, védem nagyon. :-)

Gyógyszert én úgy adtam be, hogy tömény és sok gyümilébe tettem. Én nem küzdök adagolóval, régebben próbáltam, de felesleges, mert úgy nem vette be. És akkor viszont ha megérezte az ízét a gyümilébe már nem itta meg. Így viszont, hogy nincs előtte próbálkozás az adagolóval, hanem rögtön a gyümilével kapja, simán megissza. Nem is volt gond most sem. És meg is gyógyult!!! Hétfőn indulunk nyaralni, juhéjjjjjj! :-)
Meztelenkedés: nem hinném, hogy napi probléma lenne bárkinél is, kicsik még a gyerkőceink. :wink: :)

Amandi: szárnyashangya... :( Szerencsére nálunk semmilyen élősködő nincs.

Mentem, szép napot!
Vendég
 


Sziasztok!

Zolónak nagyon boldog születésnapot kivánok!!

Preni:jujj ez nagyon durva,kiváncsi leszek mit fognak még reagálni a leveledre!Kilókhoz nagy gratula!!!!,én lassan haladok most,de már minusz 5 nekem is megvan.Most pont a legrosszabbul állok,ami eddig jó volt már lötyög,ami meg utána van icirit passzentos.

A gyógyszeres irásokat köszi,de ha vmi nem izlik Neki azt megérzi mindenben,próbáltam án már mindennel,most már a kakaóban is érzi és nem itta meg.Gyümölcslevet sem issza meg amúgy sem,csak vizet iszik.Eddig mindent bevett,most ez az Ospen kifogott rajtunk.Adagolóval meg egyszerűen kiköpte a ruhájára.
Mellesleg piszok rossz ize van,és megkóstoltam bmibe raktam,és érezni hogy benne van.na mindegy.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!

Marcy:Nagyon csini kismami vagy :)

Pil:Örülök,hogy Petinek nincs komoly baja, kitartása tornákhoz,biztosan segiteni fog,nagyon jó híre van!
Nálunk nincs meztelenkedés semmilyen szinten, sem együttfürdés,egyikünk családjában sem volt igy, igy nálunk sincs.
A gyógyszert ,ha kell anno kanálból,most Nurofenes adagolóból veszi be Fanni,szerencsére szó nélkül,a c-vitamint pedig ha kell akkor a vizébe-tejébe kapja, de magában, a cumisüveg cumijába is bele csöpögtetve is kiszivja és utána kapja a vizet. De nappal pohárból iszik,igy a Nurofenes adagoló a megszokott.
Aminak jobbulást!!!!!

Reni: Petinek jobbulást!!!Jogos,h megirtad a levelet, persze nem lehet tudni, mi alapján választották be, lehet ,h valami olyan tulajdonságot kerestek (remélhetöleg belsö tulajdonságot) amire Ö felelt meg, de leginkább ki tudja :? Érthetö,hogy idegesit :( :evil:
A kórházhoz drukk,biztosan nem lesz semmi baj!
A kilókhoz GRATULA!!!Igen, ez a 2 méret közti rész elég zavaró, de akkor is nagyon jó érzés :)
Nagyon aranyos lehet Peti ahogy magyaráz :)

Ex: Peti Kép
Vendég
 


Zolónak Kép
Vendég
 


Sziasztok,

Zolónak nagyon boldog 2. születésnapot!!!

Reni: sajnálom, hogy nem jött össze az állás és megértem a dühödet!!! Jó lenne, ha lenne vmi hatása a levelednek!!!
Ügyi vagy, hogy már 10 kilótól megszabadultál. Mennyi is a cél???
Kiváncsi vagyok a szövettani eredményére, remélem nincs semmi komoly gond. Megértem, hogy magad alatt vagy Peti szülinapja miatt, de akkor szerintem inkább elötte ünnepeljetek, talán nem lesz akkora hiányérzet :( .

Pil: nálunk direktbe nincs meztelenkedés, csak ha öltözünk, vagy fürdéskor. Mi nem fürdünk együtt Marcival, de mindig ott van, ha én pancsizok. Általában reggel szoktam, este egy gyors tusolás van csak, de akkor ő már alszik.
Nekem az a véleményem (egyébként fogalmam sincs miért :roll: ) , de vhogy egy kisfiú elött természetesebbnek érzem a meztelenkedést, főleg egy apa részéről, mint egy kislány elött. Most nem arra gondolok, hogy egyszer kétszer meglátja a kislány, hogy apájának van vmilye, ami neki nincs, hanem hosszú távon.

Kimike: de jó lesz nektek!!! Jó nyaralást!!! Priviben majd küldhetnél pár képet, ha hazajöttetek :) !!! Ja és persze élménybeszámolót is kérünk. Én gyűjtöm az infókat Horvátországról, mert ugye mi ott még nem voltunk, de a gyerekekkel tervezzük vmikor (persze nem idén :) ) .

Ex: továbbra is nekem sokkal jobban tetszik a rövid hajú Petike. Nálunk is ma lesz nyiratkozás :) . Nálunk nincs különösebb "dizájn". Erre még nem is tudtam reagálni (Benianya :) ) .
Mi elektromos hajnyíró géppel végigmegyünk Marci haján és szerintem nagyon jól áll neki, ráadásul tök jó rövid lesz, ami ilyen melegben nem elhanyagolható.

Mi ma olyan este fél 8 körül megyünk Szentiván éji programokra. Na persze nem maradunk olyan sokáig, de elöbb nem tudunk kimozdulni a hőség miatt. Szerintem Marci is élvezni fogja, de nem bánnám, ha megmaradna a tolókájába.
Ja ez is téma volt. Én azt hiszem írtam már, hogy amikor Marci elkezdett járni, akkor utána nagyon sokáig nem volt hajlandó babakocsiba ülni, de amikor megkapta az új tolókáját, akkor nagyon lelkes volt és azóta is szivesen ül benne, ha hosszabb útra megyünk.

Na most ennyi voltam, azt hiszem fürcsizek és hajat mosok :) !

Puszi

Eni
marcy
 
 


Sziasztok

megint nem lesz időm visszaolvasni :oops:

Benianya
Ja,tudom én ,h nem rossz!
csak eddig olyan nyugis gyerek volt,most pedig változott.
Hát Alex pl olyasmi volt mint Beni :roll: Eyg perc nyugta nem volt az embernek.
Úgyhogy Zalán sehol nincs még :lol:
Gondolom a határokat próbálgatja. :roll: :wink:

Nálunk nincs meztelenkedés!

Ami ma történt:
Betörték az autónk oldalsó ablakát fűkaszával. :shock:
Ez ugye így önmagában is sokkoló,de tudom fokozni!
Menet közben !!!

A férjem ment az úton,ott kaszálták a füvet egyszercsak berepült egy kő a bal hátsó ablakon! :shock: :evil:
:arrow: Mi van ha ott ül a gyerek?
:arrow: Mi van ha a férjem ablakán megy be?

A vége az lett,h mivel a főnök akit egyből odahívtak,nem akart feljelentést,mert nagy baja lehetett volna így fizetett!Persze próbálkozott.
Vendég
 


ZOLÓ!

Kép
Vendég
 


Helló!

Reni!

Na erre céloztam, hogy az egész teszt, meg hr banda egy komédia. Kell nekik is meló, de úgyis azt választják, akit akarnak/ismernek, már megvan a helye. Lehet csak nekem vannak nagyon gáz tapasztalataim, de ugrok a témában, ha hr-essel találkozok legszívesebben hasbarúgnám élből. :evil: Nya fogjuk ezt is a terhességi hormonok javára. :twisted:
Remélem a levelednek lesz foganatja!

Pil: gyógyszer. Kingának nem kellett legalább fél éve, de inkább több. Ergo fogszim nincs hogy menne a dolog.

meztelenkedés: direktben nincs, nem direktben van. A fürdőből ált. ruha nélkül caplatok ki, vagy bejön a fürdőbe, mikor zuhanyozok. Amúgy most kissé nehezebben viselem a meleget, és van, hogy egy szál pólóban meg bugyiban lófrálok itthon. Apáját is látta már meztelenül, nem rohant világgá. :lol: Érdekes módon inkább a szőrmennyiségen akadt fenn, és kérdezte, hogy nekem miért nincs szőr a hasamon, apának miért van. :lol:

Örülök, hogy normálisan foglalkoznak Petivel. Reméljük felnőtt korára semmi baja sem lesz.

Ex!

Továbbra is hiányoznak a fürtök... :cry: Így olyan katonás arca lett Petinek. Persze ha korábban vágjátok, akkor ezt szokom meg. Abban igazatok van, hogy egy fiú legyen fiú, kivagyok a hoszzúhajú fiúgyerekektől. :roll:

Marcy!

Látom pörögtök ezerrel. Ezt a fiús lányos különbséget én speckó nem érzem. Mivel a szüleim elváltak, ezért én apámat max fecskében láttam a strandon. Elég hülye érzés volt, mikor tök öreglányként láttam először meztelenül férfit/fiút. :shock:

Az együttfürdést viszont én nem pártolom. Egy egyereknek gyerek bőre, flórája/faunája van, nem kell neki a mienk. (bár egyikünknek sincs állatkája/növénykéje, de valahogy nem vágyom rá, hogy együtt fürödjünk).

Alziza!

Hú teljesen kiakadtam. :evil:

Zoló!

Nagyon boldog szülinapot!!!

Rólunk: sajna az eredményeim nem túl "fittek".
másfél hete kiderült, hogy 2. fokban már érett a lepény, kevesebb a magzatvíz+ megugrott akkor a vérnyomásom.
Tegnapelőtt már ctg-re kellett mennem, mert a toxémia jeleit produkálom: vizes lábak, érett lepény, magasabb vérnyomás. Erre a ctg-n meg az volt gáz, hogy a megengedett tartományon felül volt Paca szívhangja, plusz megjelent a fehérje a vizeletemben. Innentől még fokozottabb ellenőrzés, itthon is kell mérnem a vérnyomásom, szívhangot kell sűrűn hallgatni, jön-megy a védőnő teszteli a pisit. Ja és a doki a 37. heti streptot is levette teganpelőtt, hogy legyen meg. :shock: Ezek nem jó jelek, remélem még benn marad ez a kölök egy ideig. Ma randizom a szülésznőmmel is. :wink: Na röviden ennyi.

tjuca
 
 


Juca!

Nagyon szurkolok, hogy Paca még bent lubickoljon egy pár hétig!!!!! Kiváncsi vagyok, hogy öcskös vagy húgica lesz e!

Na igen, én egy naiv állat vagyok és ilyenkor akkorát tudok pofára zuhanni, hogy az csak úgy szól!!!!!
Tegnap azon röhögtem a férjemmel (bár roppantul nem vicces), hogy kb. annyi tartalékunk van, hogy fél évig kihúzzuk 1 fizu+gyes mellett és ha addig nem találok valamit, én bizti nem akarom itthon mereszteni a hátsóm, mert derogál dolgozni egy sokkal alacsonyabb vagy másabb munkakörben, mint a végzettségem. Biza akkor jelentkezek a poplgármesternél( aki ráadásul tanárom volt anno) közmunkára utcát seperni, mert a számlákat és a hitelt attól még fizetni kell!

Alziza!
Brrrr, ez tényleg nagyon gáz! Még jó hogy nem lett semmi baj!


Meztelenkedés: Nálunk se megy direktbe, de ha ketten vagyunk itthon Petivel, akkor általában bejön, amikor fürdök. Régeben még mondta, hogy cici-tejci, de már ez is feledésbe merült, amióta zacsis tejet iszik! Bár azt már tudja, hogy neki, apának, papának fütyije van és anyának, mamának nunija. :lol:

Reni
Kép
prenata
 
 


Reni, ez a rossz a vidéki életben. Alig van munkalehetőség... Semmiképpen nem akartok visszaköltözni Pestre?

Alziza, ez nagyon brutál. Mikor Milán baba volt, a házunk közelében sétáltunk. Két vki vágta a fát, a többiek a kisbuszban ücsörögtek. Senki nem biztosította a folyamatot, dőlt a fa, amerre a gravitáció húzta. Mondanom se kell, hogy nem messze tőlünk csapódott a földre. Na amit tőlem kaptak... Úgy kiabáltam velük, hogy csodájára jártak. Iszonyatosan megijedtem.

Nálunk Milán még mindíg apával fürdik, nagyon szeretik. Ez az ő kis esti programjuk. Közben verselgetnek, énekelnek, mókáznak, vigyorognak. :)

Veráska, mi a helyzet az angollal? Hogy haladtok?

Marcy, feltétlenül beszámolok. :-) Nagyon várjuk már. Igaz, még össze se pakoltam, viszont minden ki van vasalva, csak be kellenne hajtogatni. Mi az az új tolóka, amit kapott Marcika? Mikor a tali volt meg akartam nézni az autósüléseteket. Emlékeztem rá, hogy Marcikának nem öves van. Nekünk az övessel most az a nagy bajunk, hogy bármennyire szorosan is kötöm be Milánt, valahogy mindíg addig ügyeskedik, míg ki nem húzza mindkét kezét. :evil:
Milyen volt a tegnap estétek?
Vendég
 


Üdv.

Fogügyben én két napja ijedtem meg, de rájöttem, hogy csak a popcorn volt a hibás. :? De ehhez az kellett, hogy elővegyem a fogkefét és a fogkrémet, de mivel Peti még nem köp, így egyelőre kétnaponta mosom meg a fogát, így döntöttem.

Mi tegnap de. Kiskunmajsán voltunk a fürdőben, Peti aludt a hazafele úton, és utána még itthon is, fél hétig. Aztán kilenckor még a városban voltunk, itthon még játszott, és tizenegykor aludt el. De fél kilenckor már fent is volt.

Marcy, mi is géppel vágtuk le Peti haját...de nagyon nő neki. Nálunk sincs dizájn, a férjemnek és öcsémnek is egyféle a haja. Mármint nagyságügyileg.

Alziza, tudod, mi a szomorú? Épp a héten olvastam egy hozzászólást a helyi újságban, hogy egy autóvezető hasonlóan járt, mint a férjed. Mondjuk neki csak az autója oldala bánta, megúszta egy horpadással, de ő is járhatott volna rosszabbul is.

Juca, nálunk is imádja Peti az apja mellkasán a szőrt, nálam is próbálkozik, aztán rájön, hogy nincs, és a cicimet piszkálja. :?
Nálunk Peti most szokott rá arra, hogy velem fürdik, de azt is megérti, hogy nem megyek be mellé. Nem lehet ez rosszabb, mint a strandon a fürdőmedence. Ott aztán bármi lehet. :o
A jobb eredmények érdekében: ++++++++++++++++++++++++++++

Kimike, mi is küzdünk hasonló problémával...mondjuk mi tudjuk olyan szorosra húzni, hogy ne bújjon ki, de akkor bekapcsolni nagyon nehéz, majdhogynem lehetetlen.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket! Ma harmadik napja ünnepel, ugyanis szombaton anyáéknál voltunk, vasárnap Zoli apjáék, és anyósomék jöttek hozzánk, ma pedig a bölcsibe van buli. Mondanom sem kell, hogy mennyire élvezi! Kb 15 x kellett meggyújtani a gyertyákat minden alkalommal. :P Persze a tortákat meg sem hajlandó kóstolni. Itt egy kép a kétévesemről:
Kép

Reni: Sajnálom ami veled történt. Szerintem is mocsok dolog olyan állást pályáztatni, ami elvileg már be van töltve. :evil: Remélem nem csak félredobják a leveled, hanem következménye is lesz. Gratula a – kilókhoz!!! :P

Alziza: Nem semmi a fűnyírós sztori!!! A frászt kaptam volna az tuti!

Juca: Remélem még egy pár hétig egyben maradhattok és otthon. Én kétszer 1 hétig feküdtem kórházban. Koplaltattak (só és minden-mentes diéta) – mintha attól elindulna lefelé a víz... Kitartást!!!

Kimike: Érezzétek jól magatokat!
:P


nancsa
 
 


Csajok, ennyire meleg van????

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Halihó!!!

Van itt valaki?!

Merre jártok?


nancsa
 
 


Sziasztok!

Marcy: Hol voltatok Szent Ivánozni? Mi Veresegyházán, szombaton, nagyon hangulatos volt,imádom a Veresi rendezvényeket :)
Nagyon ügyes Marci,h igy mondja amit csinál, Fanni is mondja a szappant /kezet /mosást, én is meg tudnám zabálni ilyenkor :lol:

Tjuca: Drukk,hogy Paca még pocakozzon pár hétig!!! Sokat gondolok a kismamikra ezekben a nagy melegekben-Fanni is 35 fokos napon született anno ,elötte már nagyon kész voltam :)

Nancsa: Nagyon klassz ez a tortás kép-ünnepeljen csak,napokig,ahol csak lehet, biztosan imádja :)

Alziza,Kimi: Borzalmas még olvasni is ezeket a storykat,örülök,hogy nem lett semmi baj!!!!!

Mi megvagyunk, nappal bent hüsölünk, ma megyünk ide :
http://www.csokonaimk.hu/index.php?haz= ... rekrendezvény (ha nem adja be jól,akkor bal menüsor,Gyerekrendezvények)
Apa elöbb ment el Békésbe megint, majd szombaton jön :(
Ma du.,vagy holnap de. a Közlekedési Múzeumba megyünk Fannival, ott legalább hűvös van és imááádja :)

Tegnap apa kiharcolta,h ez a névnapja is tartandó, de majdnem lecsúszott róla, mert én csak a márciusit gondoltam tartandónak amikor egyszerre van hármunknak, de Ö mindet tarja ezek szerint :lol:

Szép napot Nektek!

Kép
Vendég
 


sziasztok

Juca

remélem még kihúzzátok egy pár hétig!
Gondolom azért ez a meleg most nem jön túl jól :(

Borzasztó milyen meleg van Kép

Nancsa
Édi a kétévesed! :lol: :wink:

Fanni kép is nagyon jó! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.17 20:04-kor.
Vendég
 


Alziza: Nagyon édes Zalán ezzel a hajjal (is) !!!
Javitás: Rossz progit linkeltem be ide is ,teháát ahová ma megyünk (habár kerületiek nem sokan irnak ide, de hátha valakit érdekel: http://www.csokonaimk.hu/pekh/Klubok/manoklub.html
Vendég
 


Helló!

Hát ahogy írjátok nem fázunk. :twisted: Viszont ez engem ennyira nem üt ki. A toxémia amúgy is van, ettől függetlenül is. Kingával nem volt meleg, mégis mindent produkáltam.

Két kép: egy cakkpakk 34+2 meg egy láb 34+3

Kép
Kép
Kép

tjuca
 
 


Sziasztok!

Bocsi, semmi erőm nekem se!

Zolónak kissé megkésve, de nagyon sok boldogságot kívánunk 2. szülinapja alkalmából!

Pil! Meztelenkedés. Gyerekek szoktak fürödni apával, vagy velem tusolni, átöltözünk előttük, de direkt nem mutogatjuk magunkat.

Reni! Mocsokság, ami ment a bankban! Franc! Ügyes vagy, hogy írtál! Én szerintem megálltam volna a magamban fortyogás szintjén.

Kavics berepülős sztori tényleg elég durva! Na meg Kimike favágósa is.

Hétvégén nálunk kivágtak 3 fát, irtó nagyok voltak, féltünk is rendesen, nehogy a házra dőljön, de megúsztuk, csak 3 db cserép tört, a ház sarkán van egy kis nyitott rész, annak a legsarkán, de van annyi cserép, ki tudjuk cserélni. 2 öreg és tetves akácfa volt meg egy marha nagy eperfa, az is öreg, és annyi epret potyogtatott, hogy szörnyű! Aztán meg itt rohadt, lepték a legyek, nem ért annyit az a kis árnyék. Legalább lesz a télre tüzifánk, nem a gázt kell használni. Most meg a ház elé apánk felrakott egy katonai álcahálót, az alatt van most nálunk a beach! Kerti bútor, medence, napernyő, tiszta hawaii!

Képzeljétek el, mondom ha már medence, kiviszem a bilit, Mesi pisiljen fürdés előtt bele. Ok, pisilt is. Beültek pancsolni, én beszaladtam pár játékért, de már hallom, Lackó kiabál, hogy Mesi kakált. Na, mondom király, moshatom a medencét! Durcás fejjel kimegyek, és mit látok? A bilibe kakált! Tök magától kijött a vízből, ráült a bilire, elvégezte a dolgát, és várta, hogy megtöröljem, csak akkor ment vissza. Hát nem okos? :D Spórolunk a pelussal! :)

Juca! Fú, nem irigyellek! Nem értek hozzá, de így, vizesen még rosszabb a meleget elviselni, nem? Na nem okoskodok, inkább drukkolok ezerrel, hogy még 2-3 hetet kihúzzatok!

Zalán meg Peti frizurája is tök jó! Édes pofák!

Zoló mért nem akart tortát enni? Nem csípi az édességet, vagy sajnálta a szép tortákat?

Fanni is nagyon édes pofi!

Na megyek, ebédelnünk kell!

Sziasztok! Pusszantás!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Helló!

Frankó az ídő, minden gyerek nyűgös volt a játszón, pedig korán megyünk direkt. Különben semmi érdekes nincs velünk. Noi is kakilt tegnap wc-be, mondjuk pekusba is ment. Erre én ezen felbuzdulva nem adtam rá pelust lentre, bugyiba ment, egyszer pisilt bokorba, de aztán bepisilt. Nem baj, alváshoz kap, aztán váltóruhával közlekedünk. Meglássuk....

Reni: Az a csaj bizti valakinek a valakije volt.....Aztán, hogy ne kegyen annyira feltűnő azért másokat is hívtak....Te ügyes vagy, találsz majd!!! Jajjj, én még az önélatrajzomat se küldtem el.. :oops:

Gabella: Ügyes a lánykád! Nálunk is Máté kiabált múltkor, hogy Noi biliba pisilt! ja, pelenka marha drága, és férjem sose hiszi el, hogy ilyen hamar elfogy.....Mindig azt mondja, most vettünk....Ja, majd őszre csinálhatnál nekünk valami jó kis élénk pink pulcsit sapival, meg hozzá illő pioncsóval, az lehetne csíkos rojtos. De ráér naggyon, úgy augusztusra, oksi???

Kimike: Noi is kibújik állandóan.....Ha erélyesen rászólunk visszabújtatja magát, nade.....

Meztelenkedés: Hát, engem félmesztelenül láthatnak, azt is azért, mert nemrég is láttak, mikor még szopizott Noi. Együtt fürdés apával van, velem nincs.

öööö, ennyi, ma csinálunk Dr. Oetker-es muffinokat, tök jó muri, odaadom magamnak szülinapra. Mentem.

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Sziasztok!

Tényleg lelassult a fórum. A meleg rovására írható. Legalább is nekem nincs kedvem semmihez.
Petit ma doktornéni gyógyultnak nyilvánította. 2 napja Peti is alul semmiben nyomul, ha a maminál vagyunk az udvaron. Ügyesen leguggol pisilni. Itthon mégcsak 2-szer volt pelus nélkül. Ráültettük a bilire, de inkább egy fél óra múlva a bodyba kakilt. Amikor kivettük és megmutattuk neki, sirni kezdett. Pedig magyaráztuk neki, hogy anya és apa is ilyet csinál. Tegnap este ügyesen sprintelt a bilire, ráült és pisilt, csak éppen a body volt összekapcsolva, de legalább már a szándék megvolt.
Én holnap megyek intézni a gyest Nyíregyházára. Remélem délig elintézem, mert délután állásintejúm lesz itthon. Bár ez olyan nem igazán szeretem állás, de jobb mint semmi! És holnap este még a nőgyógyászomnál is jelenésem van megbeszélni a műtétet.
Petit csütörtökön viszük a kardiológiáa. Pénteken pedig megyek Pestre, a felmondásomat intézem. Jó kis forgalmas hét.

Alziza!
Édes Zalán!!!! Mi tegnap vágtuk Peti haját. Üvöltött, mint a sakál!

Juca!
Lábad szép! :( Kingáról gen raktál fotót!

Benianya, Viera!
Merre jártok?

Gabi!
Meske ügyes lány nagyon!
Ma én is voltam egy fegyveres szervnél leadni a pályázati anyagomat. Ritka ellenséges egy népség! Először próbáltak elrettenteni, hogy kevés a fizu stb., de a végén azt is kinyögte a parancsnok, hogy a diplomám szakirányúnak számít, plusz a nyelvvizsgáért nyelvpótlékot fizetnek, de túl kvalifikált vagyok, nem gondolom?! Ha-ha-ha! Jó duma! Majdnem visszakérdeztem, hogy az a baj, hogy a családból senki nem dolgozik náluk? Mert előszeretettl veszik fel a családtagokat! Na mindegy, én pont ezért gondolom, hogy nem fognak felvenni!

A bankból még nem válaszoltak. Bár ma még annyit írtam nekik kiegészítésképpen, (mivel én hülye kihagytam a lényeget a korábbi levelemből) hogy miért iratják a tesztet ceruzával. Ez nagy komolytalanságra vall. Mostmát tényleg kíváncsi vagyok, hogy ez egy ilyen komolytalan bank, vagy csak itteni fiókja ilyen korrupt! És ez onnan jutott eszembe, hogy a másik jelentkező, akit még felvettek (szintén csak érettségivel) a 40 feladatból 15-öt oldott meg. A teszt után beszélgettünk, és még ő mondta, hogy nem számított ilyen jellegű tesztre!

Reni
Kép
prenata
 
 


Reni!

:lol:

Egy képet találtam:

Kép

tjuca
 
 


Reni!

Nekem épp ez a bajom, hogy az állások többsége le van kenve. Lehet csak nekem vannak rossz tapasztalataim, de Pesten is!!!

Legalábbis pénzügyi területen biztos. Nem baj, ha hülye valaki, ha van hátszele, akkor megy a buli. :roll: Természetesen a színjáték megvan hozzá, tesztek, interjúk miegymás, de a legtöbb helyen tudják kit vesznek fel, csak ugye a HR-eseknek is el kell szórakoztatniuk magukat munkaidőben.

tjuca
 
 


Gondolom, a HR-esek is a főnök gyerekei, miegymás, csinált már nekik egy helyet, de hót fölösleges, mert igazából nem is kellenének, ha úgyis minden helyre csókosokat nyomnak be...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Lehet csak én vagyok ilyen megátalkodott. Az első állásomat egy maffiózónál találtam több, mint fél év keresés utána. Aztán balhésan jöttem el. A kóruson egyik csákó megkérdezte mit csinálok, mondtam neki. Onnnan az összes állásom úgy ment, hogy kézről kézre adtak, ahol hivatalosan meg kellett hirdetni, utólag rám szabták stb. De második gyerek után is valszeg a régieket kérdem meg először, hogy tudnak-e valamit...

Tesóm dettó. Egy régi tanárához odament, hogy ki van bukva, hogy mennyire nem talált állást, ahova került, mennyire visszafejlődés minden szempontból. A néni egy hét múlva telefonált a Kincstárból, azóta is ott van, fejezeti referens (az egyik leg elitebb meló).

Előtte meg rohangálhattunk, tesztelgettek minket, bizonygattuk fűnek fának, hogy hát értelmesek vagyunk stb. lószart sem ért, csak baromi megalázó volt néhány helyen...

tjuca
 
 


Juca, látod-látod, helyezkedni tudni kell! :wink: Na meg muszáj is!

Kinga nagyon cukker! Ez valahogy lemaradt! Olyan kis csini!

Mesillám kisbugyiban nyomja egész délután, és még száraz, le is kopogom!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Ne hari, nagyon le vagyok maradva, legalább egy héttel, sőt...
De amióta ilyen idő van, meg szünet, strand és strand és bicajozás, meg játszótér.
Délelőtt meg nincs időm netezni.
Nagyon nem vagyok képben, de legalább 3 oldalt tuti vissza kell olvasnom.
Most az nem fog menni.

Akinek lemaradt annak BOLDOG SZÜLI- ÉS NÉVNAPOT!!!
Sorry, hogy csak így natúr írom, de tényleg lefáradok ilyenkorra és már csak punnyadok.

Rólunk két mondat:
Zoránnal sajna ma voltunk bőrgyógyászaton, tiszta ekcéma. Kapott nagyon jó tusfürdőt, Sebamed, meg valami testápolót: Sanatopid vagy mi, lehet, hogy nem. Meg valami kis kenőcsöt még. nagyon csúnya a mellkasa és a hajlatok, de mehet vízbe. Nem tiltotta el a bőrgyógyi.
Noémit is el kell vinnem, mert a szeme alatt nőtt egy futószemölcs.
(szerintem)
A bőrgyógyásznak őt is megemlítettem, azért nem vittem magammal, mert aludt épp a strandolás után, azt mondta, hogy igen, tuti, hogy szemölcs, mert ha hajlamosak a tesók az atópiára, ráadásul a ZOránnak rengeteg futószemölcse volt (legalább 10 fagyasztottak le neki), akkor az lehet.
Szóval őt is viszem, de csak 2 hét múlva, amikor a Zoránt kontrollra viszem.
Viszont holnap ki kell hívnom a gyerekorvost Nonóhoz, mert nagoyn kiáll a köldöke. A többi gyerkőcnek is? Én azt hittem, hogy bezabált és nagy a hasa, attól van. Mindegy, kihívom a dokit és kész.
Ez izgat a legjobban!

No bocsi, jó két mondat lett. Megyek is!
Ja! Szól, ha pisilni kell (néha!!)

Puszika!

Erika

Kép
viera
 
 


Colett!
Akkor BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép
Vendég
 


Sziasztok

Juca
Láb :shock: :shock:

Viera
Én Zalánnak pici kora óta sebamedet használok.nem azért mert ekcémás,hanem mert jó!Zinánál is bejött anno.

Zinának is rengeteg futószemölcse volt az uszodától :roll:

Gabella
Meske ügyes!
Vendég
 


Viera, néha Petinek is egészen kiáll a köldöke, és még a kicsi hegek is látszódnak, ahogy anno elvágták a zsinórban az ereket. Legalábbis szerintem az lehet, mert nem koszos, próbáltam már dörgölni.
Sebamed: én nem szeretem, nekem szárítja a bőrömet. :o De kinek mi válik be, remélem, Zoránnak használ, és lényegesen javulni fog az állapota.
Peti most melegkiütéses a nyakánál, de nagyon. Tegnap már letestápolóztam, mert a hintőpor inkább rontott a helyzeten.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Colett! Akkor neked boldog szülinapot! Kötéseket vettem, a poncsó milyen csíkos legyen? Mármint pink meg mi? Rózsaszín? Van tök jó melírozott pink fonal a teszveszen, lehet, rákattintok!

Era! Jaj, mindig van valami! De legalább használ, amit kaptatok! Noémi szemölcse :cry: Neki is lefagyasztják majd? Köldökre nincs ötletem.

Nálunk most az van, hogy Mesinek hőemelkedése van. Remélem, alvás után nem lesz belőle láz! Reggel jó hígat kakált, de nem nevezném hasmenésnek, mert az az egy csurig tojt pelus volt, azóta semmi. De megijedtem, mert ezután pedig köhécselt párat, és elkezdett öklendezni, hányt egy picikét. De ivott rá vizet, és elmúlt, evett is rendesen. Erre ebéd után meg ez a hőemelkedés. Nagyon remélem, hogy nem lesz beteg.

Ma meg még ráadásul a vagyonnyilatkozatot kellett írnom, alig maradt időm. A kaja félig van kész, a bababarát nyaralásra meg csak most volt időm belépni...

Teregetni, mosogatni, takarítani, kötni, hajtogatni, vasalni, pakolni, varrni és főzni kéne, de hulla vagyok, kiveszi minden energiámat ez a meleg!

Remélem, csak én vagyok ilyen nyűgös, mindenki más élvezi a nyarat!

Pusszanat mindenkinek!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Szép estét mindenkinek :) !

Hát ez a meleg engem is kezd egy kicsit megviselni, főleg így esténként, de azért ha választani kellene, akkor inkább egész évben ilyen, mint más :lol: .

Nem is tudom, hogy mit akartam írni...

Viera: én életemben nem hallottam még futó szemölcsről :roll: , biztos van ilyen, csak én nem tudom... Látszik mennyit értek hozzá. Inkább nem adok tanácsot :oops: .
Jó az új profil képed :) .

Gab: látom te sem unatkozol, én most élvezem a sulihoz képest rengeteg szabadidőt :) .

Juca: remélem tényleg kihúzod még néhány hétig, bár ha a korábbi terhességedre gondolok, jobban bírtad, mint én :wink: . 40 hét...

Colett: utólag is boldog szülinapot!!!

Néhány szó rólunk:
Marci ugye megmaradt régi jó szokásánál és már fél 6, 6-kor kukorékol. Ennek köszönhetően már 8 órakor útra készen állunk a játszótérre :roll: . Ami nagyon jó, hogy van egy olyan játszótér a közelünkben, ami hatalmas árnyas fák alatt van és egész de. ott vagyunk, csak ebédre jövünk haza. Utána pancsi, kaja aztán egy nagy alvás. Mostanában előfordul a 2,5 órás alvás is. Naaaggggyoon jóóóó!!!

Marci is már kéri a bugyit, de azért még simán kell a pelus, mert nem 100%-os a dolog és szerintem azért még egy darabig így is lesz. Mindenesetre nem bánom, mert nagyon meleg van, neki is kell egy kis szabadság :) .

Szentivánéji programokra végül nem mentünk ki, amit utólag nagyon bánok, de mielött indultunk volna esett az eső és egy kicsit elment a kedvem. Viszont utána beszélgettem néhány ismerőssel és mondták, hogy pont jó volt, mert felfrissítette a levegőt. Szóval így jártunk...

Ma meglátogattuk a dédimamiékat az otthonban, kint voltunk a szabadban. Volt ott kugli golyóval, hát Marci nagyon élvezte. Vagy 30-szor eldöntötte a kuglikat és állítgathatták Istivel, Isti persze egyáltalán nem izzadt :wink: ...
Szedett füvet a dédimamiéknak Marci, nagyon édi volt :) .

Úgy néz ki, hogy kb. 3 hét múlva elkészül Marcika új ágya, holnap akarunk matracot nézni neki, mert ha nem találunk vmi elfogadhatót, akkor ugyanattól a cégtől rendelünk, akitől az ágyat, de a matraccal már egyszer befürödtünk, amikor rendeltük...

Egyébként olvasgatlak benneteket, de most már kezdek babavárási lázban égni és a 2008. aug. babák topikot is olvasgatom (már jó régóta). Nem igazán írogatok, talán ha 5-ször szóltam hozzá a témához, de jó olvasni őket :) .

Puszi mindenkinek, ha letöltöttem a telefonomról a képeket, akkor dobok pár játszótereset :) !

Eni
marcy
 
 


Juca pocaklakójának üzenem:tartson ki!!! :lol:
A lábad szörnyű :shock: :cry: , a kiscsaj csajos nagyon,édes :wink: :D . Te a padlótok miből van?Már néztem máskor is,olyan parafa lapok lelakkozva? Nagyon praktikus. Milyen mosni?

Preni, őrület a bankos mizéria. :twisted: Bizom benne, hogy mindez azért történt,mert a Te állásod már vár rád valahol. :wink: :lol:

Szülinaposoknak sok sok boldogságot!


Viera! Magán dokid van, hogy ki mered hivni egy amúgy gondolom nem tegnap óta kiálló köldök miatt? Én ezeket a ráérős témákat felirom és ha megyünk amúgy is-akkor megkérdezem a dokitól. :oops:

Kimike! és az érintettek!!!Kődobásos, kaszás sztori hátborzongató-fúúúúú, nagyon begurulnék ám!!! :twisted: :evil: :roll: !Békásmegyeren a barátnőm kisfiát találták a babakocsi búráján keresztül úgy koponyán a hülye gyerekek kővel,hogy koponyatörése lett pár hónaposan. :twisted: :cry:

Zalán édes nagyon_! :P

Marcy! Hamár 8 kor úton vagytok mit uzsizik Marci és Te hogy birod ki délig kaja nélkül és délben hogy mentek haza ebédre, ki főz? :shock: Praktikus tanácsokat várok, mert nálunk egymást érik az étkezések, főzés, szóval mire elrakom a reggeli maradványait jön a 10 órai, és már főnie kéne az ebédnek, még a boltot is csak apával tudjuk megoldani.
:?
Gab4 Remélem nem lesz baja Meskének. :D Nagyon gyomorrontás, vagy virus szagú a dolog. :cry:
Kaptatok nyaralást? Mi megkaptukCsopakot, a regenerálót-fúú, ugráltunk örömünkben!!!!! :lol:

Fanni is csúcs! :P

Körkérdés,:mi gyakorlatilag csak ruha nélkül,általában fehérneműben vagyunk itthon,én így nőttem fel(bár csak anyum volt, így Jucához hasonlóan én is elég későn láttam hús vér férfit :shock: :? ) Ártatlan is voltam 19 évig! :oops:
A gyerekeknek ez természetes. Bár ma már el kellett takarnom a cicit,mert ha elöl volt Beni le nem szállt róla,folyton szopizna,de csak a szeme kivája- így egy lenge kendővel tekertem be, hogy ne szoritson a cicifix. Beni persze indiánként szaladgált legújabb skalpjával, „anya titi tatóóó”. :wink: :shock: :? :lol: :P

Fürdés :ált. a két gyerek együtt, mi zuhizni szeretünk,de néha beszállunk mi is, fröcskölünk, spriccelünk-van, hogy 4-en is. Viszont utána reggelig csupasz mindenki, nem kultiváljuk a pizsamát. Már Blani sem használja, csak ha hideg van,most meg Beni is egy rövid bodyban alszik.Mi igy szoktuk meg.

Blani még nem kérdezget,bár a menses témáján már túl vagyunk. Rémülettel nézem az arcát a tamponreklámoknál-ezt még nem tárgyaltuk ki,mert azt ugye fel kell helyezni ,de hova és oda mit még...brrr remélem ráér még-bár tuti egy tök laza és természeets mondattal kielégitem adott kiváncsiságát, emészti, aztán pár hét múlva majd kérdez még.
Az már megvan hogy honnan jön ki a baba (az ő kijövetele premier planban fotósorzatban albumban van)-no de, hogy hogy megy oda be? :? Ez még nem merült fel. Meg az sem,hogy a pisilésen és anyánál a szülésen kivül mire való még az adott szerv. :wink:

A múzeumok éjszakáját az Egri várban töltöttük,nagyon jó volt!!!!!!! :lol: Strandoltunk is,meg mamáztunk anyóséknál, jó volt.Kicsit lefáradtak az öregek,de előtte azt mondták, bezzeg nekik mennyi türelmük volt a 2 gyerekhez,mi meg panaszkodunk Benire :twisted: -háát most megtudták,mert biza mi 10 ig aludtunk. :P Reggel 6-kor szopizott a srác, aztán magától kiment nagyiékhoz, így 10 kor úgy szóltak,hogy na most már szeretnének pisilni,meg esetleg egy kávét meginni.

Brutál ez a meleg, sistereg a beton,nyomja a hőt,a légkondis lakásban vagyunk 3 napja,meg a teraszon pancsolunk 5-6 ig az árnyékban. Remélem jön egy 5 fokal alacsonyabb enyhülés., az a tuti nyár-ez elviselhetetlen!!!!

Hétvégén sümegezünk:lovagi hétvége a kis stréber 5-5-re diplomázó uramnak!!!Fúúú,de jóólesz,várom már!

Szép hétvégét lányok!
:P

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok!

Ma elintéztem a gyest a MÁK-ban. Ott voltam 8 előtt 10 perccel és 8.20-kor már végeztem! Azt hittem tovább fog tartani. Délután voltam egy állásinterjún, ahol 90ezer bruttó bért ajánlottak 4 műszakban, plusz kocsi szükséges. Szerintem látták a döbbenetet az arcomon. :shock: Ennek a pénznek több mint 3X-val jöttem el gyedre! Jó, tudom ez nem Bp., de akkor is! Egyébként meg ott dolgozó ismerős kioktatott, hogy minimum bruttó 160-at kérjek, mert kb. az a kezdő bér. Ahhoz képest jól leadták. Akkor inkább 8-4-ig utca seprés minimálbérért és akkor tudom, hogy nem kell éjszaka dolgoznom!
Ma megbeszéltem a dokimmal a műtétet is. Júl. 8-án lesz, Peti 2 szülinapján! :cry: De minél előbb le akarom tudni!!!!!!!!!


Képzeljétek, ma Peti nem aludt délután. Általában 1-kor fekszik le, 5-10 percig duruzsolok neki, aztán kijövök és elalszik. De ma még fél 3-kor is karatyolt, így megkegyelmeztem neki! :lol: Ahhoz képest este 10-kor dőlt ki! Nem tudom mi van vele mostanában, de az elmúlt 2-3 napban többször is előfordult, hogy lebiggyedt a szája, elkezdett sírni, belém bújt és azt mondta, hogy szejetlek!!!! Hát, én is majdnem sírtam, de honnan veszi? Vagy érez valami rosszat?!

Marcy!
Nem irigyellek a korán kelésért, de gondolom cserébe korán alszik el Marci!

Gabi!
Hogy van Mesi?

Viera!
Nonóval mizújs? Volt a doki?

Reni
Kép
prenata
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?