Juca pocaklakójának üzenem:tartson ki!!!
A lábad szörnyű
, a kiscsaj csajos nagyon,édes
. Te a padlótok miből van?Már néztem máskor is,olyan parafa lapok lelakkozva? Nagyon praktikus. Milyen mosni?
Preni, őrület a bankos mizéria.
Bizom benne, hogy mindez azért történt,mert a Te állásod már vár rád valahol.
Szülinaposoknak sok sok boldogságot!
Viera! Magán dokid van, hogy ki mered hivni egy amúgy gondolom nem tegnap óta kiálló köldök miatt? Én ezeket a ráérős témákat felirom és ha megyünk amúgy is-akkor megkérdezem a dokitól.
Kimike! és az érintettek!!!Kődobásos, kaszás sztori hátborzongató-fúúúúú, nagyon begurulnék ám!!!
!Békásmegyeren a barátnőm kisfiát találták a babakocsi búráján keresztül úgy koponyán a hülye gyerekek kővel,hogy koponyatörése lett pár hónaposan.
Zalán édes nagyon_!
Marcy! Hamár 8 kor úton vagytok mit uzsizik Marci és Te hogy birod ki délig kaja nélkül és délben hogy mentek haza ebédre, ki főz?
Praktikus tanácsokat várok, mert nálunk egymást érik az étkezések, főzés, szóval mire elrakom a reggeli maradványait jön a 10 órai, és már főnie kéne az ebédnek, még a boltot is csak apával tudjuk megoldani.
Gab4 Remélem nem lesz baja Meskének.
Nagyon gyomorrontás, vagy virus szagú a dolog.
Kaptatok nyaralást? Mi megkaptukCsopakot, a regenerálót-fúú, ugráltunk örömünkben!!!!!
Fanni is csúcs!
Körkérdés,:mi gyakorlatilag csak ruha nélkül,általában fehérneműben vagyunk itthon,én így nőttem fel(bár csak anyum volt, így Jucához hasonlóan én is elég későn láttam hús vér férfit
) Ártatlan is voltam 19 évig!
A gyerekeknek ez természetes. Bár ma már el kellett takarnom a cicit,mert ha elöl volt Beni le nem szállt róla,folyton szopizna,de csak a szeme kivája- így egy lenge kendővel tekertem be, hogy ne szoritson a cicifix. Beni persze indiánként szaladgált legújabb skalpjával, „anya titi tatóóó”.
Fürdés :ált. a két gyerek együtt, mi zuhizni szeretünk,de néha beszállunk mi is, fröcskölünk, spriccelünk-van, hogy 4-en is. Viszont utána reggelig csupasz mindenki, nem kultiváljuk a pizsamát. Már Blani sem használja, csak ha hideg van,most meg Beni is egy rövid bodyban alszik.Mi igy szoktuk meg.
Blani még nem kérdezget,bár a menses témáján már túl vagyunk. Rémülettel nézem az arcát a tamponreklámoknál-ezt még nem tárgyaltuk ki,mert azt ugye fel kell helyezni ,de hova és oda mit még...brrr remélem ráér még-bár tuti egy tök laza és természeets mondattal kielégitem adott kiváncsiságát, emészti, aztán pár hét múlva majd kérdez még.
Az már megvan hogy honnan jön ki a baba (az ő kijövetele premier planban fotósorzatban albumban van)-no de, hogy hogy megy oda be?
Ez még nem merült fel. Meg az sem,hogy a pisilésen és anyánál a szülésen kivül mire való még az adott szerv.
A múzeumok éjszakáját az Egri várban töltöttük,nagyon jó volt!!!!!!!
Strandoltunk is,meg mamáztunk anyóséknál, jó volt.Kicsit lefáradtak az öregek,de előtte azt mondták, bezzeg nekik mennyi türelmük volt a 2 gyerekhez,mi meg panaszkodunk Benire
-háát most megtudták,mert biza mi 10 ig aludtunk.
Reggel 6-kor szopizott a srác, aztán magától kiment nagyiékhoz, így 10 kor úgy szóltak,hogy na most már szeretnének pisilni,meg esetleg egy kávét meginni.
Brutál ez a meleg, sistereg a beton,nyomja a hőt,a légkondis lakásban vagyunk 3 napja,meg a teraszon pancsolunk 5-6 ig az árnyékban. Remélem jön egy 5 fokal alacsonyabb enyhülés., az a tuti nyár-ez elviselhetetlen!!!!
Hétvégén sümegezünk:lovagi hétvége a kis stréber 5-5-re diplomázó uramnak!!!Fúúú,de jóólesz,várom már!
Szép hétvégét lányok!