Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Koszi lanyok, bar tenyleg nem ezert irtam, de azert jol esett.Kép
Apa szegeny megint dolgozik, pedig ejfel elott kicsivel ert haza. Es igazam lett: babauszi elott hazajon, elmegyunk, utana ebedelunk, de aztan megint megy vissza dolgozni. De mar csak hetfoig kell kibirni, persze foleg neki.

Na megkinalom banannal a kis potyogost. Puszi:

Leszter
leszter

Sziasztok!

Éjszaka: szörnyű, szörnyű, rémség, borzalom. És reggel hétkor kelés. Ha apa nem kelne fel vele, én nem bírnám reggel héttől este kilencig, tízig a folyamatos készenlétet. Így hogy apa reggel- este áveszi a műszakot, még csak-csak. Vége lesz ennek valamikor?????

Elli! Nemhiába taníttattak!Kép

Sofka! Elliéknél jó lesz. Átgondolom, mit akarok még karácsonyra, kell-e valami a hobbiboltból. Majd jelzek.Oda úgyse jutok el soha.

Beu
beu

Sziasztok,
Apaja ma is dolgozik, igy cincognak az egerek itthon, jottem is netezni..Kép

Kangi,
nagyon edes Julcsi! En is lanyt szeretnek masodikra. KépTAlis kepek szuperek, koszi, mar mentegetem is oket! Kép

Timici,
koszi a receptet, lehet, hogy karacsonyra megprobalom. Csak olyan sutoformat is venni kene hozza elotte. Kép

Toffi,
ez igen, angollecke iras megis sikerult! Kép

PIldi,
akkor meg egyszer megkerdezhetek egy fontos csacsi dolgot? Ez a csacsi is ugralo? VAgy ezen csak ulni lehet, nyargalaszni nem? Aha, most latom Momo fotojat. Akkor 2 eves keresztfiamnak inkabb az Orsoly fele Rody csacsi lenne az idealis. Kép

Leszter,
KAtaval meg nem jott ossze a talalka. Kulonben a Millenaris a MAmmut mogott van.

Heppi,
ezek szep meretek! Kép Gratu hozza! Kép

Zulu,
sigatyos sztori...az olyan Zulus...KépKépKépKép Jo utat es pihenest Nektek! Kép

Sofka,
Orsi elobb tanul meg gepelni, mint irni? Az uj kor gyermeke...Kép
Hat, lehet, hogy megse kene kislany? Kép De, de, csak kibirjuk valahogy! Kép

PsAndi,
a festek neve Efcofun, mar amit en hasznaltam a tappancsokhoz.

Virga,
bolcs elorelatasra utal jovo evre csinalni az Advent naptarat. Kép Jobbulast a takonykorosoknak! Kép

Myssina,
na vegre! MAr tobbszor is hianyoltalak! Kép Szilard tovabbar is jokepu hapsi...KépAkkor tovabbi jo munkat Neked! Kép

Beu,
Te mit uvegfestesz? Lorinc megtanulta mar rendesen kihuzni a fiokokat? Kép
Ja, en nyugtatom Azurt. Bevallom, nem szeretek parazni, ha nincs min...csak valahogy Zsombi sokszor ad okot ra. Kép

Franyo,
Anka tovabbra is gyonyoru, nekem az az olvasos kep tetszik legjobban. Kép

Urszila,
fokhagyma...aaaaa....
Sajnalom, hogy nem tudtunk a talin tobbet beszelgetni, csak amikro beszelni kezdtunk, Zsombi vegre enni kezdett, akkor meg ha megszolalok, kitepi magat a kezembol es a hangra figyel inkabb. Bocsi. Kép

Megyek, mert hiszti van. Kép
Gombóc
gombóc

Zsombi megis elfoglalta magat, most a vasalot tologatja maga elott a foldon. Kép

Leszter,
szerintem semmi gond, ha utana rogton vigyorgott, akkor meg tuti. Amiota ZSombi maszik, meg felterdel, meg felall, nagyobbakat koppan a foldon. Kép Pedig sokszor resen vagyok, de meg igy is sikerul neki. Kép

Sofka,
mikor mentek a varosba? Es hova? Lehet csatlakozni?

megint mennem kell Kép

Gombóc
gombóc

Kétfogú lett a vísító ördögöcske. KépKépKép Lehet ez volt a gond.
B.
beu

Lányok,
tudja vki, hogy van-e olyan szemcsepp, amit vény nélkül ki lehet váltani szemgyulladás esetén?
Bencének ugyanis mára csúnyán feldagadt a jobb szeme és váladékozik.KépKépKép
Valószínüleg a buszon az a hülye huzat ártott meg neki, mert a jó idő miatt kinyitottak egy csomó ablakot a népek. Kép
Egyenlőre kamillázom, de az a múltkor sem használt.
Hétfőn persze leviszem a dokihoz, csak gondoltam, addig is jó lenne vmi.
Köszi előre is.

Bocs, hogy most semmire nem reagálok, de kicsit nyűgös itthon a helyzet, Apa sulibanKép, én meg ismét nagylány lettemKép.

Timici
timici

Timici,
Anyatej Bence szemebe?
Ha homeos gyogyitarban jarnal: Euphrasia (szemviditofu), bizti hasznal kotohartyagyuszira.
Talan van valami gyogyszertari dolog is, amit recept nelkul is adnak. De ha viszed Bencet, es sirsz egy sort, hogy hetfo meg milyen messze van, stb. szerintem adnak olyat is, ami elvileg receptkoteles.
Nagylanysag miatt reszvetem. De jo, hogy engem legalabb ettol meg megkimelt a sors! Van helyette mas!
Ma megint ugy erzem, hogy talan jobb lett volna, ha egy gyereket sem szulok! Kép Kép Kép
Ferjem jotekonykodik, kollegajanak segit a koltozesnel. Anyamat meg ne is emlitsuk, csak szitja itt a tuzet, a kolykok meg miatta gusztustalanul viselkednek. Komolyan azon gondolkodom, hogy nem megyunk haza karacsonyra. Kar, hogy az ajandekok mar hazautaztak.
Zsuzsi
zsuzsi74

Sziasztok!

Megint itt vagyok, azaz ritkán, mert épp, hogy olvasni tudlak
Benneteket.

Ma nagytakarítottam és találtam pár dolgot, ha valakit érdekel, e-mailben megbeszéljük az árát és elküldöm!
Van egy Brevi márkájú szivargyújtóról uzemelő bébiétel-cumisüveg melegítőm (kb. 2X használtam, amikor még Bencével Hajduszoboszlóra mentünk nyaralni, de akor nagy szolgálatot tett)
Van egy Nuk márkájú hálózatról működő bébiétel- melegítő (szintén nyaraláskor használtuk)
Meg egy egyszer használt Hauck kengurum.
Ha valakit érdekel, írjon.

Először Benneteket akartalak megkérdezni, aztán utána meghirdetem, ami megmarad.

Kangi

Örülök, hogy Julcsi megint jó evő lett

Norka
Gartula a vizsgához

Zsuzsi

Remélem minden hamar rendbejön

A babák csodaszépek

Dorina legújabb szokása, hogy mindenhova felmászik, de le még nem tud, és bizony előfordulnak esések
Megirigyelte a Bencétől a lépcsőn lefelé menést, és Ő is úgy akar mennei. Engem meg a szívbaj kerülget.
Tehát ezért nincs nekem időm írni.

De a jó hír, hogy már nem mászik, hanem csak jár
Tud tapsolni, pá-pát inteni, és a teti (tessék) szót mondja, ha odada valamit

Bence is „jó” gyerek ám:
A múltkor a húgát be akarta tuszkolni a mosógépbe
Meg bemásztak az akasztós szekrénybestb.

Megyek mert túl nagy a csend…..

Még megpróbálok jönni

Heni
heni1979

Sziasztok!

Timici
Köszi az Auchanos infót, ha arra járunk, lehet, hogy veszek (csak mostanában nem tervezzük az arra járástKép)

Leszter
Szerencsére aki leburkolta a lakást, eltette a plusz darabokat, mert mi most elég nagy slamasztikában lennénkKép

Apa squashol, azt hittem, tovább netezhetek, de kb. 3 hozzászólásig jutottam. Na jó, kicsit többig.

Csacsi: két eset lehet. 1. fotó alapján aki kéri, Apa megveszi, Elliéknél átadom. 2. Elliéknél kipróbáljátok - megnézitek, döntés után, ha kell, Apa megveszi és nem tudom hogy, de megoldjuk az átadást. Ha Momo hozza az övét, akkor én nem viszem. Ja, és három szín van, csak hogy még kavarjak rajta egy kicsit, de azt nem tudom, éppen milyen van a cégnél.
Az a helyzet, hogy úgy kellene intézni, hogy csak egyszer kelljen menni, mert kétszer nem hiszem, hogy meglesz az 5 db. De szerintem, ha Elliéknél eldöntitek, karácsonyig meg kell lennie (hozzáteszem, ha van még a cégnél).

Még egy kicsit olvasok, nem bírom kiiiiKépKép

Heppi
Gratula a gyarapodáshozKép

Sofka
Ügyes OrsiKépKép
Hóember átlátszó, mert nem hófehér festéket vettem, hanem víztisztátKép, persze erre csak akkor jöttem rá, amikor megszáradt és a hóember átlátszó lettKép

Help!!! Mehet rá még egy réteg? Amúgy így is jól néz kiKép

Megyek, majd hétfőn folytatomKép
Toffi + Zsombi
toffifee

Sziasztok!

Beu!
Gratula a 2. fogacskához. Kép

Mehetek is mert Zsuzsi hív, majd még jövök.

Magdi
gallainémagdi

Zsombi, szerintem nyugodtan kend át mégegyszer. Ha úgy jobban tetszenék...

sofka
sofka

Itt vagyok megint...

Sofka
Az előbb kimaradt, Szandi is fél négynek mondta a négy és feletKép

Andi
Már husit adsz? De jóKép Én még nem mertemKép

Myssnia
Végre Rólatok is hallaniKép
Zsiráfevő helyes pasiKép

Beu
RuhaleszólásKép Közösen nézett daraboknál ami neki tetszik, az meg nekem nemKép
Gratula a harmadikhozKépKép

Jajj, még mindig nem tudtam megnézni a képeketKép Vagy olvasok-írok, vagy képet nézek. Így is megy már a mamma-mamma (vagy hamma-hamma)

Franyó
Ezzel a mosollyal Anka teljesen feldobja a topikotKépKép
Komoly képen szerel valamit?

Leszter
Ágyról leesésKép
Szerencsére semmi gond (az utána írtakból gondolom)

Andi
Szempillához nem értő pasikKépKép

Elli
Milyen barnát? Milyen fajtát? OVI boltban vettem soft brown-t. Most meg nem nézem, így kell-e írniKép

Tegnap elkezdtem második matrica-művemet. Apának üvegajtaja van a cégnél, arra kért egy karácsonyisat. Ez azért komolyabb, mint a hóemberesKép
Pampers zacsiKép, tegnap én is a kukából szedtem ki, enyém Apa kidobta.

Megint üvöltés van... Miért nem bírja ki Szandi, hogy Zsombi csöndben van? Megint megyünk le, hátha most elalszik, az előbb úgy ordított, hogy feljöttünk enniKép

Szandi menetkész, úgyhogy sziasztok!Kép
Toffi + Zsombi
toffifee

Sofka
Ez most nekem????
Toffi
toffifee

Neked bizony, egy ilyen ötgyerekes nap délutánján... Hiába, nem vagyok már mai csirke, viszont minden ajtónkon adventi koszorú lóg. Mackókkal. Beindult a nagyüzem.
Ha végre képes leszek kicsinyíteni, megmutatom.

sofka
sofka

Sziasztok!

Mivel követni benneteket nem tudlak, csak egy gyors helyzetjelentés, Bencémről:

Csütörtökön múlt öt hónapos, szerdán, és ma kibújt az első két foga!
Így már kétfogas vénemberek vagyunkKépKépKépKép

Anyatej ügyben bocs, hogy nem jelentkeztünk, de Benci állandóan beteg volt, így nem nagyon volt időm jelentkezni. Na szóval kaptunk anyatejet, de Benci nem fogadja elKépKépKépKép

Most próbálkozunk úgy, hogy ízesítjük, háthaKép

Puszi mindenkinek!!!

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok Kép
ma nagyon fujj kedvem van, így csak röviden. Sajnos jó pár napja nincs kaki, ma sikerült kinyomnia két kőkemény bogyót, szegényke Kép Továbbra is hús gyümölccsel vagy máj babapiskótával a menü Kép Egy csomó mandarint megevett a vacsorához, ami sült csirke volt. Fülig ette magát, aztán persze szájraesett a hurciból, mert hüjeanya nem kötötte be Kép Szerencsére a földön volt, mert azt leste, Anyacuka mikor végez már a zuhanyzással, hogy jó meleg vízben pancsolhasson telepocijú kislányával Kép

Sofka Kép
nekem azon az egy ajtómon se lóg koszorú. Gyanúzom, hogy majd akkor lóg, mikor elpatkoltam Kép Bocsi a depiért, de Apacuka Somlón holnap estig, és én úúúgy utálom, hogy nincs hétvégém KépKépKép Múlt héten a sz.gépet berhelte, azért nem tehermentesített Kép Váháháááá! Nyafikangi! Kép

Mindenkinek köszönjük az alvós képet ért bókokat, Julcsi nevében. Később felébredt és folytatta az ebédet, mintha mi sem történt volna Kép

Ja, és örülök, hogy teccettek a talis képek, hiába, jó géppel könyebb több jó képet csinálni, na meg a tökhomályosokat le lehetett törölni. Még így is maradt néhány, sebaj Kép

Pussz, mert ma csak mérgezem a közhangulatot

Kangi
kangi

Egyébként se higgyetek nekem, mert múlt hétvégén Apacuka igenis főzött, csak nekem ma a sz@r is keserű Kép

Hazudóskangi
kangi

Sofka
Gondoltam, hogy valami ilyesmi lehetettKépKép
Kész a Te-féle pogimKépKép Nekem is fincsiKép, családnak is ízlik...
Ajtódíszt sem csináltam még soha, egyszer az is leszKép

Kangi
Pedig már a régi voltál...

Megyek pogizniKépKép
Toffi
toffifee

Na, itt vagyokKép

Hála a férjem lustaságának, megvannak a zacsik!!Kép Az ajtó elé kivitte a szemeteszacsit, a ledobóig már nem jutott el vele reggelKép Hugi miatt tök lelkifurdim volt, 2 hétig itthon volt, tök sokat segített, 2x is eljutottam moziba a barinőmmel (Nemo, és ma Mátrix 3) én meg hülye zacsik miatt felkaptam a vizet...Bár semmi durvát nem mondam, csak idegbeteg lettem. De már minden oké, csak nem tudom hol tartottam a válaszokkal. Namindegy.

Leszter
LeesésKép Én is megeskettem apát, hogy SOHA nem hagyja már ott Kevint a pelenkázón, ahogy eddig soxor. Már ott is simán hasraforog.

Magdi+Urszila,
Ja, bocsi a kép miatt. Felületes voltam, csak a szitut néztem, a konkrét gyereket nemKép

Myssnia
Jóképű ficekó ez a SziszkóKép

Franyó
Ez az Anka mindig vigyorog? Kép Na jó, látom a "komoly" képet is.

Zsuzsi
Látod, nekem szerencsém volt a zacsikkalKépApa halálfia lenne, ha ő dobna ki valamit, ami kell, én meg kerülgetem a sok hülye magazinját.

Toffi
Oviboltban nem voltam azóta, mióta barnát keresünk BeuvalKép Múlt 7 péntek óta...de azért köszi az infótKép

Sofka,
ha úgyis mész, nekem jöhet a barna, nembiztos, hogy eljutok az oviboltba a 7enKép KöszikeKép

Heni
Dorina produkciókhoz gratula.Kép És méltem is.

Zsófi
Fogaaaak? Kevin 5,5 hós, és semmi. Bár lehet, hogy szerencse ez, mármint a cicimnekKép

Kangi
Hozod a szupergépedet a talira? Mert anyáéknak van 1 télapósapijuk, és abban sorra lekaphatnánk a kölköket...sőt, most hogy így filózok, lehet, hogy veszek még egyet, és akkor baba-mama képek is lehetnek.Kép Mégiscsak MikitaliKép

Apropó,
Magdi, Mikid most tartja a névnapját?

Bekevertem a Zulu-féle egyik mézeskalácsot, holnap formázgatokKép És lusta dög vagyok, de asszem holnap kész adventi koszorúkat fogok venni, már nincs kedvem/időm hobbizni. Így is
röhög a férjem, egy "hadsereg" hóembercsomagot gyártottam a családtagoknak, gyógytornásznak (Gombóc el ne árulj hétfőigKép) stb. Itt sorakoznak a polcon, az adventi Praktikában volt benne, és szuper jó fejek lettekKép

Na, jó éjt mindenkinek!Ja, és Kangi, fel a fejjel, ma enyémapa is dolgozóba volt, utána meg gyúrni, este vállalt 30 perc gyerekfelügyeletet, amíg bekevertem a sütitKép Pedig életem eddigi legfinibb marhahúslevesét rittyentettem a hálátlannak!! Irgum-burgum!Kép

pusza
Elli
ellimami

Elli Kép
aha, lesz gép! Mikisapis képek, már előre vihogok Kép
Hát igen, csak Apacuka már tegnap délután elutazott, és csak holnap este jön haza, utálom az estéket egyedül! Meg az egész napot, nincs kihez szóljak, és bekunyerálom magam a barátainkhoz, hogy ne zöldüljek meg Kép
Tudom, tréül hangzik, hogy nem elég nekem Julcsi társasága, de ez van. Emellett Julcsi is jobban érzi magát társaságban, ma a cimboráéknál két másik gyerekkel hancúrozott az ágyon (plusz szülők meg én), és mondhatom, nagyon élvezte!
Csak én undok vagyok ma, és azt szeretném, ha az Apja is hancúrozna vele néha, én meg végre leszedhetném a szőrt a lábamról, mert már Tarzan is eltévedne benne KépKépKép

Pussz
Kangi
kangi

Viszont holnap kimegyünk Anyuékhoz, és végre nyugodtan vasalhatok, minő kikapcsolódás! KépKépKép

Kangi
kangi

Lányok:-)

Aztán szegény vidékieket nem illik ám megfosztani a mikisapis képektől :-O

Heni
heni1979

Maci_2
Pohárból ivás:Ádinak délben szoktam pohárból adni a vizet viszonylag ügyesen iszik már amikor éppen nem bohockodik és köpi ki Kép
Avent csőrösből 4 hónapos kora iszik mára már ügyesebben mint cumisüvegből. Kép

Kangi
Kép Kép Tündéri a kiscsaj

Franyo
Borozgatás nem semmi Kép

Leszter
Ágyról leesés Kép De szerintem tényleg ne hibáztasd magad .Mondjuk én is frászt kapnék.

Sajna nem tudom végig olvasni holnap folyt.köv.

Ja és holnap megyünk látogatóba uyganis reggel
megszült a sogornőm.
(Kisfiú, Dani 3,18 kg és 49 cm.)
2 órahossza alatt.(előkészülettel együtt)
A mázlista.

Szilvi aki elálmosodott mert a pici fia mostanában reggel hatnál tovább nem óhajt aludni Kép
szedem

Sziasztok!

Egy gyors kérdés: Létezik, hogy 4 hét után már halványan látszik a BCG oltás?

Mert ha igen akkor hurrá, ha nem akkor mit kell kenni a pókcsípésre?Kép

Réka
muki

Sziasztok!

Leszter: ez még csak a kezdet! Nálunk akkor volt nagy gáz, mikor Ancsi elkezdett felállni. Kb 4-5 napig rengeteget potyogott, pedig mindig volt mellette valaki. Meg kellett tanulnia, hogy muszáj kapaszkodni, meg az esést is kellett gyakorolni. Most már sokkal jobb. (persze lesz még ilyen)

Sofka:nem semmi vagy, ajtódiszek!! Én örülök, hogy ma (először!!) elkészült saját készitésű adventi koszorúnk. Nehezen jött össze (megvenni némi kelléket stb), de aztán nagyon klassz össznépi program lett megcsinálni. Idén végre én is akarok készülödni karácsonyra, nem csak a vásárlással, takaritással meg a végén a főzéssel.

Kötőhártyagyuszi: na ez az, amin mindig felhúzom magam. MIkor az ember gyerkőce 3-4-5.ször csinálja, és pontosan tudom, hogy neomycint fog adni az orvos, de épp péntek este van, és legközelebb hétfőn rendel, amikorra meggyógyulhatna a gyerek.... akkkor juszt sem ad recept nélkül a gyógyszertáros. Ráadásul kemény 10 ft nagyságú valami volt régebben (több a műanyag cseppentő, mint a benne levő) brrr. Bár igaz, ami igaz, mikor gyerkőcnek ez a visszatérő menete volt, a végén az használt, mikor nem kapott ab-t rá!!
Kamilla, anyatej, aloe-vera (FLP) szembe valója??

Rugik nagy méretben: aha, itt van nálam is a hiány, 74-ig van, azt kész, pedig ANcsin feszül a 74. És nézem a boltban (na jó, auchan meg tesco nagyon azért nem rohantam utána) és szinte semmi, inkább már csak pizsama van ekkorában. Pedig még én lábfejes rugit akarok neki! (nagyobbaknál itt volt nyár, nem kellett..., ikrek meg amilyen picik voltak mindig is, 74-esben már egyedül jártak 1 évesen)
Apropó: látott valaki valahol cipőcske félét, olyat, amiben nem jár a gyerek, de télen az overállból kilógó lábra rá lehet húzni??? Tudom, ma már overállok többségéhez eleve jár, na a mienknek nincsen. Nagyoknak anno még nem lógott ki ilyenkor a lábuk, elég volt némi plüss cipőcske. Ancsinak kilóg, és már most hideg. Valami jó kis bunda mamusz akármi, ami jól rajta marad a lábán, és nem kerül sokba (nem vagyok hajlandó erre a télre 6 ezerért lábbelit venni, mert számitásaim szerint március előtt úgyse hagynám kint gyalogolni -ill. nem fog-, és igy majd csak tavaszra akarok neki igazi cipőt.

Ma körtét kóstoltunk, be is vágott egy egészet, nesze nekem fokozatosság (alexander körte).

Sziasztok:
ILdi

Ildi
pildi

Réka, létezik! Pókcsípésre fenistil. És a pókcsípés közepén két picike lyuk van, mert a dög valami fogfélékkel harap.

Szilvi, minden jót az új gyereknek!!!

Kangi, épp most akartalak invitálni. Szőrteleníteni itt is lehetne. Mondjuk kalákában. Egyikünk vasal, másik a gyerekek után hasal, és közben együtt tépjük a hajunkat. (Ők meg egymásét)

sofka
sofka

Ildi, Kenguruban nem is túl vészes áron van bélelt tutyi. Még tappancspontok is vannak az alján. Ajtódíszeket meg takarítás HELYETT csináltam. Idén csak az étkezőben és a nappaliban lesz ablakmosás. Legalább van mire fogni. Ugye a dec. 9-i vastalanítás meg a szopós baba... Különben meg a lányok pókiszonya miatt hetente rohangálok partfisra kötözött porronggyal. Az nekem épp elég nagy takarítás.
Holnap asztali koszorú, képeslapírás. Hétfőn gyespótlék kiváltása (megjött az utalvány), majd elherdálása (bár Miapánk szerint küldjem el a tb-nek, de csakazértsem, majd a gyedet, azt is visszamenőleg kapom).

Gombóc, kedden shoppingolás? Ha megírod merre laktok, összeszedlek. Vagy tesco féle, vagy Mammut-féle. Ja, és kora délelőtti indulással.

Na megyek, megnézem vízszintes-e még az ágyam. Marcipán tegnap éjjel is lázas, ma is nyűgös volt. Most meg énekel. Egyik felső foga áttörőben. Két csipkecsúcs látszik. Hogy ez a kölök hogy nem dől ki a germicid c-től? Lehet, hogy pont attól nem alszik?

sofka
sofka

Sofka Kép
aranyos vagy, de a kutya somlózók a kocsimat is elvitték (cimbora vezet, mert Apacuka ugye nem) KépKépKép

Jó éjt!
Kangi
kangi

Sofka,
a szovegeiden mindig jot mulatok! Csak elkepzelem Kangival rendezett ossznepi haj- es szortepeseteket, mindezt vasalas kozben!

Kangi,
Sajna fujj kedv az itt is a kobon! Istenem, ha csak egy gyerekem lenne!!! Nagyon kivagyok! Nem birom idegekkel! Aki ma latott minket a DM-ben, az tuti nem akar 3 gyereket (se kettot, se egyet)! Vagy csak az enyeim ilyenek? Miki jo. De a masik ketto? Miert viselkedik egy 11 es fel eves gyerek ugy, mint a 3 eves occse? Vagy talan meg ugyabbul? Valamit nagyon elcseszhettem...
Jon valaki velem vilagga?

Zsuzsi
zsuzsi74

ZSuzsi! Majd holnap, ha jól kialudtam magam, kötünk batyut. Félúton találkozunk.

sofka
sofka

Sziasztok Csajok!

Visszatertunk a nagyszulozesbol, jo voltKép Lacko mar rendesen maszik vegre, tapsol, neha int papat is, egyre tobbszor alldogalKép Ja es megnyiratkozott, majd teszek fel kepetKép

Megproba visszaolvasni.

orsoly
orsoly

Kangi, mondanám, hogy majd jövünk mi, de köhögnek, prüszkölnek, és koszorút akarnak kötni. Meg dekopácsolni. Meg mézeskalács. Csoda, hogy este tíz, mire végzek a lakás restaurálásával? De amúgy mostanában nagyon jó gyerekek. Pl. Orsi csak a kedvenc Betlehemét, ami olyan kerámia-féle ejtette le. Tiszta véletlenül, valószínűleg nem direkt hullahoppozott kezében a becses tárggyal. Ja, és a mai dekupálás hozadéka, hogy a tavalyi mikulásokkal díszített viaszos vásznon (messziről nem is látszik, hogy mű) újságpapírcsíkok díszlenek, levakarhatatlanul. Orsi kipróbálta, hogy a ragasztó ott is ragad-e. Meg az ecsetnek is üdítő volt eme változatosság.
Úgyis kihajítottam volna. De lehet, hogy csak jövőre. Idén már marad ez barkácsoláshoz.

sofka
sofka

Sofka!

Köszi az infót. Megnéztem, nincs a közepén semmi, kb. fél centi átmérőjű, pirosas folt, a bal vállán. De csak kedden lesz 4 hete, hogy az oltást kapta és 6 hetet mondtak, akkor is lehet a BCG?
Ti Kangival kutyát szőrtelenítetek? MErt a miénkre is lassan ráférneKép De lehet, hogy szólok Daninak és végre nem az én hajamat tépkedi.

Réka
muki

Na itten van kep rovidhaju Lackorol, visszaolvasni meg nem tudtam, de igyekszemKép

Kép

orsoly
orsoly

Sziasztok,

Beu,
gratu a masodik fogacskahoz! Kép

Sofka,
Adventi koszorus kepet kerunk! Kép Ot gyerek mellett keszultet. Kép

Zsuzsofi,
gratu a ket fogacskahoz! Kép

Kangi,
fel a fejjel! Gondolj csak arra, milyen jo lesz telen iszogatni a fincsi borokat, tavasszal meg csaladilag Somlozni a jo friss levegon, a szepen rendberakott szoloskertben KépKépKépKép Kakigond nalunk is hasonlo, probalj kortet adni a lyanynak, az hajt. Legalabbis ZSombit. Kép

Elli,
hurra, megvannak a zacsik. Kép
Hoembercsomag? HAt ezt meg hogy kell? Na jo, nem arullak el Tianak...Kép

Szilvi,
sogornodnek sok boldogsagot es egeszseget kivanok! Kép

Sofka,
MArcipannak jobbulast! Kép Gondolj csak arra, a csajok milyen oromml fognak visszaemlekezni ezekre a karacsonyi keszulodos napokra! HAt nem megeri...? Kép
Kedden? Elvileg kedden 10-12 kozott a MArcibanyi teri Muv. HAzban leszunk baba-mama klubban. VAn egy csomo jatek, a gyerkocok eldorbezolnak, a mamaknak meg kezmuves foglalkozas van (eddig egyszer voltunk, de allitolag mindig van Kép). HA a MAmmutban lesztek, akkor megyunk mi is minitalizni Veletek. Kép

Zsuzsi,
meselj, mit muveltek ezek a rosszcsont hapsik? Kép

Pussz,
Gombóc
gombóc

Zsuzsi,
köszi, de az ügyeletes patika tuti nem homeós, mind1 majd hétfőn dokinéni ír rá vmit. Addig kamilla.

Kangi,
ne hagyd, hogy ez a ronda idő elrontsa a kedved!
Nekem sincs 7végémKép, enyém Apa sulizik egész szombaton. marad a vasárnap, amit házimunkával ünnepelünk.Kép vagy inkább Kép
Csináljunk megint talit! hátha feldobKép
Múltkori képek egyébként szuperek, gratula!!!

Elli,
de jó, hogy megvannak a zacsikKépKépKép, úgy sajnáltalak, mikor írtad, hogy kidobódott...de minden jó, ha a vége jó.Kép

Gombóc,
muffin sütő forma is akciós az AuchanbanKép 1699.-

Orsoly,
rövidhaju Lackó nagyon helyesKép

Sofka,
hogy Te mennyit kreatívkodsz, tök jóKép Marcipánnak jobbulást.

Képzeljétek Bence már minden kapaszkodó nélkül lépeget, ált. 4-5 lépést tesz.KépKépKép
Ha az egyik kezecskéjét fogom, úgy átsétálja a szobát is(5,5m). Karácsonyra már tuti futni fog.Kép
Ja és már kb. 1,5 hete hagyom éjjel sírni, 3-4napja csak 1x ébred úgy 5-6fele, de akkor is csak lefektetem és 5-6perc után újra alszik 7-8ig.
Úgy örülökKépKépKép

megyek én is festegetni, szép jó éjt Mindenkinek,
pusza
Timici
timici

Kangi,
Édesen durmol Julcsi.Kép

Norka,
Akkor nem reménytelen.

Toffi,
Hát, száradás után sem lett jobb. Így leszedtem azt a részt, amit elrontottam és újra festettem.
Jobban szeretem a világos színeket, és ezért fogy sok fehér.
De jó, Roni nem akar pohárból inni.
OVI boltban mennyibe kerül a festék és hány ml?
Ez aztán a siker, ha a párod is kért matricátKép

Roni nyekereg. Már harmadszorKép

Heppi,
Szép súlyKép

Zulu,
SígatyóKép

Virág,
Ajánlom a festékes tappancs megörökítését, vagy a só-liszt gyurmát (mi ilyet csinálunkKép).
Levi nagyon ügyes, gratula a kézenfogva járáshoz!

Myssnia,
Jó kép, nagyon ügyes Szilárd.Kép Képek jöhetnek!

Beu,
Az Elli-taliról szólt valaki Manócskának? Ha még nem, megtehetedKép

Franyó,
Szupi képekKép

Leszter,
Nem lett semmi baja Petrának, ez a lényeg! De előbb utóbb történik (kis) baleset, elkerülhetetlen.

Erről jut eszembe. Ma almát ettünk és Roninak megtetszett. Kapott ő is. Persze sikerült a másfél fogával leharapnia kis darabot, amitől elkezdett köhögni. Párom felkapta, fejjel lefele lógatva elkezdte püfölni a fuldokló gyerek hátát. Szegény Roni megijedt a hirtelen mozdulattól és ezért nem vett levegőt.

Beu,
Gratula a 2. fogacskáhozKép

Timici,
Jobbulást Bencének! Hogy van a szeme?
Vááááááá, egyedül lépeget! Gratulálok!Kép

Zsuzsi,
Szegény Kép

Heni,
Milyen ügyesek a gyerekeidKépKép

Zsuzsófi,
Gratula a fogakhozKép

Kangi,
Aludj egy nagyot, aztán jobb kedvvel ébredjKép

Szilvi,
Gratula a sógornődnek, ez aztán gyors voltKép!

Orsoly,
De ügyes ez a kislegény! És jó a haja isKép

Maci_2
maci_2

Sziasztok lanyok!

Most jutott eszembe, ahogy olvastam a fogkibujasokat, hogy ket napja nekunk is van am uj, a negyedik!Kép

Neomicin: erdemes feliratni szerintem a gyerekorvossal, datum nelkul. Nekunk adott az elejen receptet a doki, hogy ha kell, akkor kivalthassam, es amikor ezt elhasznaltuk, rogton irta is a kovetkezot.

Csacsi: Momo, Toffi, Heni, tenyleg, ugye lehet ezen is ugralni? Toffi, nekem mindegy, melyik verziot valasztjuk/jatok, igazodom a tobbiekhez.Kép

Huseves tema: en meg nem adtam hust Petranak. Hogy kell? Siman vizben megfozni? So? Esetleg egyeb fuszerek? Teflonban piritani nem lehet? Nekem az valahogy jobban izlene...

Matol Petra halado lett a babauszin.Kép (Na jo, nem csak o, az osszes tobbi baba is a csoportban.) Egesz uj feladatokat csinaltunk, amik nem mindig tetszettek Petranak, tok fura, hogy merulni viszont kifejezetten szeret.Kép

A Hetihetest vegigvasaltam, de meg maradt holnapra is...

Kangi,
En is egyedul voltam ma (meg mindig, fel 12-kor!), es holnap is igy leszek. Bar nalunk apa dolgozik, es ezt konnyebb talan elfogadni. Kar, hogy nincs kocsid, mert en is szivesen athivtalak volna.Kép

Zsuzsi,
Mi a gaz anyukaddal? Segiteni ment, es megsem segit? Es a kolkok, en kivancsi vagyok, mivel bosszantanak, csak hogy keszuljek lelkileg a kesobbiekre.Kép

Heni,
Sztorik.Kép Gyere gyakrabban, ha tudsz!Kép

Zsuzsofi,
Te is!

PIldi,
Na igen, csak hat agyrol leeses, es felallas-probalkozas kozbeni odakoppanas szerintem felelosseg szempontjabol kulon kategoria, meg ha az eses nagysaga kb. ugyanolyan is. Es tenyleg, a kapaszkodast meg kell tanulnia minel elobb, de az agyrol lemaszas meg korai lenne...
Belelt nem jarasra valo kiscipot Franyo Ankajan lattam a talin, es ha jol emlekszem, azt mondta, hogy az Elefaniban vette. (Ugye, Franyo?)
Petra nem ette a kortet.

Reka,
Szerintem a BCG az!Kép

Nem ertem a vegere, de ferj azt allitja, indul haza. Ugyhogy en lepek, puszi:

Leszter
leszter

Sziasztok!!!
Vagyunk mi is, de még olvasni is csak 11 után tudok leülni és mire elovasom a termést már nincs erőm írni.

Zsanka szépen fejlődik (hála az égnek még nincs foga, gyűjtünk protkóra Kép) A kiságyat pénteken lejebb szereltem, mert ülésből gebeszkedik felfele. És elkezdett kutyázni is és nagy előrevetődésekel halad 20 cm, majd ugyanazzal a lelkesedéssel htratolja a kezével magát, így kb egyhelyben marad, de már küzd. Vasárnap megyünk a szüleimhez, anyám bizti azzal kezdi hogy eszik e már a gyerek, hisz lassan 6 hós, de szerencséje lesz, mert szinte tök mindegy mi van a kanálban, ha az kaja jöhet (főleg a mi kajánk jönne be neki, így két kanállal eszem, eggyel én a másikkal a bébikosztot Zsani, de így meg van a z illúzó, hogy ugyanazt kapja (persze lehet a majonézes sültkrumpli csirkecombbal csúszna neki, meg a tőtikápi, de még ráér)

Timici
Én is ma este vettem észre hogy jé jött a mikulás. Igaz 6 nappal korábban Kép Pedig Zsani igaz eszik már mást is, de csak szopi után, és többször szopik azóta, gondolom mert szomjas, mert a vizet nem szereti, mást meg nem kap csak tejcsit és inkább a tejcsi. És még is megjött. Ki érti ezt? Nem baj úgy is a kistesót tervezzük, így legalább tudok mihez viszonyítani

Réka
Zsaninak is BCG 1 hónaposan már látszott, szerintem az lesz az.

Na megyek, mert apa kidőlt, lány úgyszintén (fél 12-ig fent volt, mert délután a csálád beköltözött az ágyba TV-t nézni, Zsani elaludt majd mi is és 4 órát aludtunk, így Zsani úgy döntött éjszakai bagoly lesz)

NA puszi csajok, próbálok gyakrabban jönni majd

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sofka Kép
leragasztott mikiterítő Kép Kép

Zsuzsi Kép
az nem lehet, hogy nem lehet élni 3 gyerekkel Kép Már megint nem irigyellek!

Gombóc Kép
hát gondolnék én a borokra, de nem esik jól az iszákolás, rémes! KépKép
Körte: nagyon durván csavarja Julcsi hasát, nem merek adni neki. Majd ma sárgabarackolunk. Ha nem jön be (de már muszáj lenne, hiszen az a nagy keménység valahogy csak meg kell szűnjön!), akkor körte.

Orsoly Kép
Lackó nagyon snájdig az új hajával! Kép

Timici Kép
jujj, én is úgy örülök, hogy jók lettek a képek. Elli talijára valszeg jön Apacuka is, és ő majd még jobbakat csinál. Bencesétához gratula!

Kislányom ügyesen elbontotta a video-DVD komplexum elé műszaki elhárításként felállított tankcsapdát, persze a LEGO meg a képeskönyv nem érdekli, csak a hosszabbító ... még mindig nem tud felülni, csak a babakocsiban, amúgy féloldalasan feltámaszkodik, mint egy díva Kép

Nadine Kép
nahát, Mikulásolsz te is?! Igaz, én most hagytam abba a Cerazette-et, de sehol semmi. Csirkecomb lassan becsusszanhat Zsankának is, látod, mi is kudarcot vallottunk a főzelékekkel, oszt húsfaló a csaj, csak győzzem mellé adni a gyümit, hogy jobban csússzon Kép

Leszter Kép
váááuuu, negyedik fog! Hurrá! Köszi a majdnem-meghívást, már ettől is jobb a kedvem Kép

Nagyon csúf hangokat ereget ki pici szájából a csajszi. Pedig itt kever a lábaimnál. Meg a kovácsoltvas újságtartónál. Meg egy egész doboz CD-t rántott most le! Jajj! Megyek!

Pussz
Kangi
kangi

Szegény Marcipán, ma negyedik napja lázas. Pénteken kicsit enyhébb volt, aztán tegnap újrakezdte. Nem arról volt szó, hogy a szoptatott babáknál enyhébb lefolyásúak a betegségek? Konzultáltam dokinénivel telefonon, és mit mondott? tegnap volt ügyeletes, ez egy járvány. Hasmenéssel. Lázzal. A pelenkagyártók csinálhatják, mert mi nagyfelhasználók lettünk... Kép
És a lányok meg morcak. Valószínűleg az idő. Kata már az emeleten duzzog. És még csak délelőtt fél tíz!!!!
Na megyek, Orsinak alkothatnékja van, jobb ha mellette vagyok. (Hozza a "dekupákat". )

sofka
sofka

Sofka Kép
szegény, szegény MArcipán Kép Gyors jobbulást!!!
Morc lányokhoz kitartást!

Pussz
Kangi
kangi

Sziasztok!

Síííroook Kép

Ez a hóemberes matricám, tudom, vannak benne hibák
Kép

Szegény hóember elolvadtKép. Fóliáról való leszedéskor a karácsonyfa összeragadt... Kezdhetem elölről... De amit most Apának csinálok, sokkal nagyobb, ha ez is összeragad, kiugrok az ablakonKép

Elli
ZacsikKép, még jó, hogy lusti a párodKép
Enyém Apának hiába mondom, hogy félre se nézzen, amíg Zsombi a pelenkázón van. Az ágyat is én tettem le, azt mondta, hogy ha majd látja, hogy a felállással próbálkozik Zsombi, akkor lerakja. Hát én nem akartam megvárni...

Kangi
Én is vasalnék, de nekem most duettben nyomjákKép. Várom a barátnőmet, ő talán az egyiket lefoglalja (Szandira gondolok), Zsombi meg aludjonKép (azt a három órásat, amit szokottKép)

Szilvi
Gratula a sógornődnekKép Jó gyors voltKép

PIldi
Recept nélkül semmi normális szemcseppet nem kapsz. Viszont a neomycin nálunk Szandinál túrót sem ért, Zsombival rögtön brulamycint írattam, az használt.
Mi a Fáy piacon vettünk műszőrme béléses "kiscipőt" Zsombinak, egy ezresbe került és szupi jól néz kiKép

Sofka
PortalanításKép
Gyors nyügimentességet MarcipánnakKép

Orsoly
Lackó édesKép ügyesKép

Megtakarítottam a hozott telefont, most már Zsombi csendben vanKép

Timici
Gratula a kis lépegetőnekKép

Maci_2
Spec. az a matricafesték, amit én vettem, a 22 ml-s flakon 70 Ft-tal drágább, mint az ovi-boltban, de muszáj lesz a Munkásotthon u-ban is venni, mert oda pénteken ment a nagy választék, ovi bolt eléggé ki van fogyva.

Leszter
Gratula az újabb fogacskáhozKép
Csak lesz valami a csacsi-projektbőlKép

Nadine
Már Zsanka is ilyen nagy, hogy mobil? És felfelé gebeszkedik?KépKép
Mi is így ebédelünk, csak Zsombi bámul a tányéromba erősen, meg a kezembe tartott üvegre, gondolom, nem érti KépKép

Van valaki, aki szocpolban jártas? Az érdekelne, hogy meg van-e határozva, hogy x személyre mekkora lakásra adják, vagy bármekkorára? És össze kell házasodnunk érte?

Megint megy a vinnyogás... Tegnap Szandi olyan borzasztó volt, hogy lemondtam a harmadik gyerekről, esetleg tíz év múlva, addigra elfelejtem, milyen volt Szandi. Persze Apjával normális volt, így közöltem, jövő héten mehet vele squasholni, engem nem fog égetni a talin. Erre Szandi azt mondta, hogy jó lesz. Hát kíváncsi vagyok...
Biztosan valami front van, megyek...

Ennél sokkal szebb napot kívánokKép
Toffi + Zsombi + Szandi
toffifee

Sofka
Már a negyedik nap! Jobbulást gyorsító energia megy KépKépKép
Alkotó lányokKép
KitartááásKép (én is mindjárt bedobom a türcsit, pedig itt csak kettőKépKép)
Toffi
toffifee

Sziasztok,
csak gyorsan:

Pildi,
bélelt bunda-tutyit a BrumiMaciban vettem, nem emlékszem az árra, de olcsó volt. (Mester u. - Tinódi u. sarkán.) (Leszter, szerintem Elefániban is van, nagyjából ugyanazok vannak Kép)

Toffi, Urszila, és akiknek még összeragadt a matrica Kép:
az én tapasztalatom az, hogy akkor ragadt össze, amikor nem hagytam elég ideig száradni. Ált. 24 óra a száradás. Egyébként az én festékem még sose csinált ilyet, tudom ajánlani (DEKA Happy Window a neve, kis, 30 ml-es kiszerelésben is lehet kapni a HobbyMűvész boltokban, Margit körút és Üllői út).
Még egy ötlet egyébként (lehet, hogy tök hülyeség, de érdemes kipróbálni): ne teljesen sima felületre fessetek, hanem arra az iratgyűjtő dossziéra, aminek picit rücskös, egyenetlen a felülete. Arra nem tapad annyira, szerintem könnyebb lehúzni.

Puszi
F.
franyo

Franyó
Rücskös volt a dosszié és két napig száradtKép. Viszont a festékem más. És még a fagyóba is betettem. A másik lapon el is tört a karácsonyfa, de az ablakon nem látszikKép És az enyém Apáé tök sima fólián van...
Egyébként kösziKép
Most nyomtattam egy halom mintát, mert a hóemberes vendégségben vanKép, mindjárt nekikezdek egy másiknakKép Vagyis vasalás utánKép
Toffi
toffifee

Szerintem is sokkal konnyebben lejon a matrica a rucskos dosszierol!
Tofi,
Mar kidobtad? Nekem a szarvasaim ragadtak ossze, de brutal modon. Mind a harom szarvas szarva es labai osszekutyulodtak, mar en is majdnem feladtam, aztan vegul fel oras kuzdelem utan minden alkatreszuket a helyere tettem. Lehet, hogy kozben picit megnyulik, de legalabb megmarad! Ha meg megvan az osszeragadt hoember, probald meg szetvalasztani! Amugy szerintem nagyon jol nez ki, en nem latok benne hibat!

PIldi,
Irtam mailt, megkaptad?

Zsuzsi
zsuzsi74

Urszila
Andrisnak boldog névnapot!Kép

És mindenkinek, aki AndrásKép

Toffi
toffifee

Zsuzsi
Köszi a segítséget, de kidobtam... Én is próbálkoztam a szétszedéssel, de gondolom a kezem melegétől is kezdett összeragadni, aztán szét is szakadt, de szétválni nem akart. Szandi nézte, elkezdett beledumálni, aztán majdnem bőgött, mert nem sikerült. Ígértem másikat. Már szárad a kontúr, vasalás után színezekKép.
A hibát nem mutatom meg Kép Majd a következőnél nem követem elKép

Toffi
toffifee

Sofka! Jobbulást szegény Marcipánnak.

Urszila! Andrisnak boldog névnapot.

Toffi! Nagyon jó a hóember.

Kérek szépen mintákat, amit festhetek! Honnan szeditek? Nekem van egy kifestőm, de nem ilyen aranyos. Kép

Beu
beu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?