Na, itt vagyok
Hála a férjem lustaságának, megvannak a zacsik!!
Az ajtó elé kivitte a szemeteszacsit, a ledobóig már nem jutott el vele reggel
Hugi miatt tök lelkifurdim volt, 2 hétig itthon volt, tök sokat segített, 2x is eljutottam moziba a barinőmmel (Nemo, és ma Mátrix 3) én meg hülye zacsik miatt felkaptam a vizet...Bár semmi durvát nem mondam, csak idegbeteg lettem. De már minden oké, csak nem tudom hol tartottam a válaszokkal. Namindegy.
Leszter
Leesés
Én is megeskettem apát, hogy SOHA nem hagyja már ott Kevint a pelenkázón, ahogy eddig soxor. Már ott is simán hasraforog.
Magdi+Urszila,
Ja, bocsi a kép miatt. Felületes voltam, csak a szitut néztem, a konkrét gyereket nem
Myssnia
Jóképű ficekó ez a Sziszkó
Franyó
Ez az Anka mindig vigyorog?
Na jó, látom a "komoly" képet is.
Zsuzsi
Látod, nekem szerencsém volt a zacsikkal
Apa halálfia lenne, ha ő dobna ki valamit, ami kell, én meg kerülgetem a sok hülye magazinját.
Toffi
Oviboltban nem voltam azóta, mióta barnát keresünk Beuval
Múlt 7 péntek óta...de azért köszi az infót
Sofka,
ha úgyis mész, nekem jöhet a barna, nembiztos, hogy eljutok az oviboltba a 7en
Köszike
Heni
Dorina produkciókhoz gratula.
És méltem is.
Zsófi
Fogaaaak? Kevin 5,5 hós, és semmi. Bár lehet, hogy szerencse ez, mármint a cicimnek
Kangi
Hozod a szupergépedet a talira? Mert anyáéknak van 1 télapósapijuk, és abban sorra lekaphatnánk a kölköket...sőt, most hogy így filózok, lehet, hogy veszek még egyet, és akkor baba-mama képek is lehetnek.
Mégiscsak Mikitali
Apropó,
Magdi, Mikid most tartja a névnapját?
Bekevertem a Zulu-féle egyik mézeskalácsot, holnap formázgatok
És lusta dög vagyok, de asszem holnap kész adventi koszorúkat fogok venni, már nincs kedvem/időm hobbizni. Így is
röhög a férjem, egy "hadsereg" hóembercsomagot gyártottam a családtagoknak, gyógytornásznak (Gombóc el ne árulj hétfőig
) stb. Itt sorakoznak a polcon, az adventi Praktikában volt benne, és szuper jó fejek lettek
Na, jó éjt mindenkinek!Ja, és Kangi, fel a fejjel, ma enyémapa is dolgozóba volt, utána meg gyúrni, este vállalt 30 perc gyerekfelügyeletet, amíg bekevertem a sütit
Pedig életem eddigi legfinibb marhahúslevesét rittyentettem a hálátlannak!! Irgum-burgum!
pusza
Elli