Sziasztok Lányok!!!!
Noss vagyok én is, bocsika nagyon eltűntem, de van magyarázatom
Szóval tegnap nagyon megrémültem, amikor kézmosás közben egyszer csak egy kisebbet robbant a cirkónk (olyan ablakrengetőset), na gáz elzár, stb telefonáltunk szerelő után, aha persze könnyű dolog ez vasárnap délután. Persze nem jött ki senki. Este... nosztalgia, fürdéshez vízmelegítés a tűzhelyen, hát marhára meghitt volt
Hálisten ma találtunk olyan embert aki hajlandó volt kijönni, és csak annyi volt, hogy kompresszorral kifújta a port. így már van melegvíz, és mi is élünk.
Kocsit is levittük ma mert aktuális a vizsgázás nekije
Ja közben mamámmal sincs minden rendben. Azt hiszi mindenki csak dirigálni akar neki, pedig csak segíteni szeretnénk. Nehéz már ilyenkor velük sajnos.
Jahh, legszebb, megjelent ma a védőnőm. :S Az úgy volt, hogy... délelőtt hívott telón, de a nagy felfordulásban pont a telefonra nem értem rá, erre dél körül megjelent (pont nem akart a kocsi sem beindulni, akkor akartunk menni anyuval vásárolni.) pont lógtam ki a kocsi motorházából, erre megáll a kapuban... anyám telefonon beszélt közben. Ez meg rákezdett, hogy beállhat e (szegény anyu azt se tudta ki ez a csaj
). Anyum mondta neki, hogy pillanat, de addigra én is megjelentem. Mondtam neki, hogy most nem alkalmas, mert nyakig járunk a gondokban, erre besértődött. Megy júliusban szabira (jelentem egész júliusban) és nem nézte még meg a családi fészket... Ahhoz képest, hogy megmondtam neki, hogy nem ide hozzuk haza a gyerkőcöt. Na közölte, hogy akkor szerdán ő eljön 11 után, csak egy órát kér tőlem és végzünk. Erre sarkon fordult és köszönés nélkül bevágódott a kocsiba, és elviharzott. Én csak néztem mint rozi a moziban! Nem semmi
Magdolnám! Kitartás... Nagyon ügyes vagy, hogy a diétával lejjebb gyűrted a cukrot. Remélem nem kerül inzulinra a sor.
Mia! Remélem Apa már rendbe jött a görbe hétvége után
Neked is kitartás a diétához, annyira ügyik vagytok. Örülök, hogy Martinnak már vasalva is vannak a rucik, biztos már ő is örül neki
Drukk drukk drukk az első ctg-hez!
Én majd jövőhéten csatlakozom hozzátok ctg szempontjából!
Dittke!!! Kevesebb mint 3 hét, aztaaaa, jajj én már úgy izgulok
Örülök, hogy a te ctg-d rendben volt, meg a dokinál is minden oksin ment, viszont remélem a hasfájásod elmúlik, nem lesz semmi komoly.
Na mára lelövöm magam! Bocsika a hosszú szövegért. Pótoltam