Új privát üzeneted érkezett!

azt elfelejtettem mondani, h a számítógép romlott el természetesen..

:D
Vendég
 


Szió újra itt mia!

Murphi törvénye, hogy minden egyszerre romlik el sajna :S De látom hálisten a szgép rendben van már :D
Noss amik történtek... szegény Magdi kórházban van. Rosszul lett bevásárlás közben, azóta nem tudunk róla semmit.
Szenvedünk a melegtől, én ma a hidegtől :)
Ja igen, levizsgáztam :) (bocsi, nem hagyhattam ki :D )
Na de nálatok mizujs? Hogy vagytok?

Kép

Kép
pindimano
 
 


jaj neeeeeee..!! komolyan?? remélem minden okés vele.. eztnemhiszemel..

az igazság az, h megértem, mert már én is elég rosszúl viselem..tegnap 10-re értünk haza az IKEÁ-ból..azt hittem leszakad mindenem, annyira el tudok fáradni..

mi amúgy jól..kedden megyünk CTG-re és teljes vérképre, szépen gyarapszunk, Martin akkorákat rúg belém, h belejajdulok :)

csak már nagyon türelmetlen vagyok..annyira várom már a fiamat.. tegnap megvettük neki a komódot végre, elkezdek belepakolni, már összeraktam a ruhácskákat. a 7végén meg megpróbálok magamnak is bevásárolni, mert a szűlésznő azt mondta, h a 34. hét környékén tegyem meg..hátha..
ja ott is voltunk..megnéztük a szülőszobát és beszélgettünk a szülésznőmmel..jó fej, határozott..ez kell nekem..akkor nem nyavalygok :D

egyenlőre ennyit..

Magdi: ha olvasod: jobbulást!! szorítooook!!

¤mia¤
Vendég
 

 
 

Mia!Jó,hogy újra köztünk és szuper hogy minden rendben van :D

Pindi köszi a tippet :) Én azt a krémet eddig csak a lábamra használtam,eszembe sem jutott,hogy a derekamra is jó lehet.Minden esetre estére kipróbálom,hátha nekem is beválik :D

Szép napot nektek!
hubcsa
 
 


Mia!
Jújj már nektek is ctg... tök jó meg vérkép, remélem majd beavatsz minket az eredményekbe :D
Örülök, hogy sikerült megvenni a komódot :) a belepakolás meg külön élmény :) dejó neked!
Milyen a szülőszoba??? Na akkor a szülésznő reméljük (ha eljön az ideje) határozottan kiparancsolja Martint :)
Hubcsa! Nincsen mit :) Tök jó, hogy ismered a krémet! Nekem bevált, de lehet már nem csak esténként kenem majd magam vele! Annyira imádom az illatát! :)

Kép

Kép
pindimano
 
 


Pindi: a szülőszoba egész jó :) nem kórházszerű ép ezért elég barátságos, féltem, h Apának félelmetes lesz, de egész jól tűrte :)
tetszett neki.. feltett egy csomó kérdést, ennek örült a szűlésznő is

a szűlésznőm nagyon jónak tűnik, olyan mint az orvosom, nemhiába dolgoznak együtt már ezer éve..nincs mellébeszélés, határozott, de egyben megnyugtató is..szóval olyan ember, akiről lesüt, h ért a munkájához. remélem minden rendben lesz.

nektek már minden megvan? én "gyerekügyileg" jól állok, csak magamnak kellene már vmit venni..papucs, köntös, szülőszobás hálóinget, eldobható bugyi, melltartó + betétet..szóval elég csehűl állok..

pussz-pussz
Vendég
 


Sziasztok!

Mia! Noss igen, Apák nagyon szuperhősök tudnak lenni, és ezzel minket meglepni. Hihetetlen, hogy mennyire érdeklődőek, féltőek
és megértőek tudnak lenni, főleg így a vége felé. Legalábbis nálunk ez így van.
Szupi, hogy ilyen jó a szülésznőd is, jó kezekben leszel, tuti minden rendben lesz :)
A kórházi csomagról... Nekem köntös, papucsok, hálóing megvannak. Eldobható bugyim nincs, de elég olyan, amit nem sajnálok. melltartóból meg nincs szoptatósom még, be kéne szerezni, csak nem tudom honnan. Betétig sem jutottam még el, pedig nincs olyan messze a gyógyszertár :) Lassan pedig nem ártana.

Hű lányok, lassan elkezdek fázni, itt egész nap esik az eső, csöndesen és jól lehűtötte a levegőt.
Viszont kaptam páromtól tegnap egy egész vödörnyi nagy bordó ropis cserkót, nyamm... :) csak nehogy pocifájás legyen belőle :)

Dittke! Ma vége lesz a sulinak is, igaz?! Végre no buszozás :D

Kép

Kép
pindimano
 
 


Sziasztok!
Nincs már iskola, se buszozás!!! :lol:
Én már megvettem mindent, kivéve a szoptatós melltarót. Azt majd hétfőn, ctg után. De lehet, hogy valamit elfelejtettem. :oops:
Az eső itt is esik tegnap este óta! A cseresznyével óvatosan! Nehogy úgy járj, mint én!

Kép
dittke
 
 


Remélem nem járok úgy. Bár most inkább ittam egy forró kakaót, én nem tudom, de annyira rám tudja hozni a fázást ez az esős idő. (Mindig van valami bajom, hol a napsütés, hol az eső, meg a hűvös :D )
Csak nem felejtettél el semmit. Gondolom neked is listád van, ha meg elfelejtetted, majd Apa beviszi neked utólagosan :D
Szeded még a Magne B6-ot? (már ha eddig szedted, bocsi, én erre nem emlékszem sajnos... :oops: )
Én ma nem vettem be, mert elfelejtettem (terhes agy) és vezetés közben a bal lábam egy merő görcs lett, alig állt ki belőle. nagyon szenvedtem, egyfolytában váltottam :)
Na de jó hír is van mára... Párom jövőhéten visszakapja a jogsiját, mert úgy néz ki, hogy végre kapott vizsgaidőpontot! Nem semmi, 8 levél után.

Kép

Kép
pindimano
 
 


tök érdekes..én meg állandóan izzadok a melegtől..pedig fázós volnék, vagy mi.. nálunk már elállt az eső, egész jó idő lett.
megyek bedobok egy tejesjkávét..mert ma más 2x szundítottam..és támad a 3. is :D

tegnap azt mondta egy ismerősöm, h milyen kicsi a hasam..úgy felhúztam magam..én meg már mozogni is alig tudok..ez meg lekicsinyíti itt nekem!! :x sztem meg szép nagy..és különben is van még 40 nap..addig meg..

na megyek lehúzom a kávémat..Apa legénybúcsún van, 3 napos.. már 5x rámtelefonált, már tök spicces :D ilyenkor szászorosan jobban szeret.. :D annyira vicces :)))

¤mia¤
Vendég
 


Mia!

Aranyos lehet Apa :)
Szerintem nem kicsi a hasad, már ugye az iwiwes képekből ítélve. Na meg az könnyen ítélkezik, aki nem cipeli!!! Jó kávézást :D rám meg itt mosolyog a cserkó! :) de még egy darabig hadd mosolyogjon, kicsit később ehetek csak :)

Kép

Kép
pindimano
 
 


Nem szedem már a magne b6-ot. Azóta 2-szer úgy keltem fel, hogy borzasztóan begörcsölt a lábam! :cry: És még mindég esik! :cry:

Kép
dittke
 
 


Nekünk is ki kellene menni anyuhoz cseresznyét szedni. De ilyen időbe? :roll:

Kép
dittke
 
 


Na én is félek a görcsöktől, most is vannak, pedig még szedem... jajj, szóval nem lesz egyszerű :S
Ilyen időben nem lehet cserkót szedni sajna. De legalább az előmosás meglesz :D

Kép

Kép
pindimano
 
 


ma nekem is volt hajnalban..borzasztó erre kelni.. anyukám vett nekem cserkót valamelyik nap..annnnyira jól esett..meg dinnyét is ettem..de azt csak ritkán szabad..nehogy felszökjön a cukrom..bár eddig mindig rendben volt..a karom még mindig lila a vérvételtől..hetente lecsapolnak..de annnnyira bénák a nővérek..vén szipirtyók..a múltkor szétszúrkáltak egy kismamit..már mindenki ki volt akadva..kb 10 percig szúrkálta..én meg úgy nézek ki, mintha verne az uram :D remélem jövhéten nem lesz megint ez..

nemtom, h ti hogy vagytok..de olyan fura az étvágyam..mintha csökkent volna..meg iszonyat undorodós lettem..nektek is változott a gyerek mozgása? annyira vicces néha..kifeszíti magát, és már nem forgolódik..lehet, h már megfordult és kevés a helye..még van 2 hét, h lássam..kiváncsi vagyok, mennyit fejlődött..már biztos hízott :D
csak a ctg-m legyen jó..annyira izgulok..

na pusza,

¤mia¤
Vendég
 


Na én a tegnapi napról lemaradtam,gyakorlatilag végig aludtam az egészet.Sikerült összeszednem egy jó kis torok és fülfájást náthával az uncsi hugomtól.Így be lettem parancsolva az ágyba.Még szerencse,hogy lázam nem lett,csak egy pici hőemelkedés.Most tea,méz és C-vitamin kúrán vagyok,de lekopogom már jobban érzem magam.Remélem holnapra kutya-bajom lesz :D

Nekem a lábgörcs éjszaka jön vagy amikor lépcsőzöm,pedig szedem a magne B6-ot...ilyenkor mindig arra gondolok,hogy mostmár nincs olyan sok hátra és nemsokára a kialvatlanság váltja fel ezeket az "édes" problémákat :D
A mozgás nállam is változott,sokkal erősebbeket rúg és sokszor az egész hasam hullámzik,olyan ficánkolást rendez :)

Mia ne izgulj biztos minden rendben lesz a ctg-n!! :lol:

Na megyek teázni,puszi
hubcsa
 
 


Sziasztok!

Mozgás nekem is változott! Nagyon szokott feszíteni és sokat csuklik. Ha rúg, azt már mindenki érzi, aki a közelemben van :D
Mia, tuti minden oké lesz a ctg-n :) és nemsoká UH, utána meg már attól sem választ el sok, hogy meglásd Martin babust :D
A dinnyétől tényleg felszökik cuki???? :)
Cseresznyénk még mindig rengeteg van, szerintem megszületik a fiam, utána évekig nem nézek majd rá a cserkóra :D
Hubcsa, jobbulást neked! Sok sok tejjjával :D ;)
Na megyek kinyúlok, mert ma sokat szereltem autót :D meg sok volt minden, asszem kezdek hisztimiszti lenni!
Vigyázzatok magatokra, meg a pindúrokra!

Kép

Kép
pindimano
 
 


Pindi! Gratula a 34. héthez! :lol:

Kép
dittke
 
 


jesszusom Dittke..már csak 21 nap... de jóóóó!!
neked is gratula a 37. héthez :)
nekem 8.-án van a szülinapom.. látom, h 5.-ére vagy kiírva :D

most kajáltam be..a gyerek meg beindult..le kell feküdnöm, nagyon rossz így ülni.. na jóéjt mamácskák, holnap "beszélünk"!

pusz,
¤mia¤
Vendég
 


sziasztok!
Egy rohadt gyors bekukk, lopjuk a netet Very Happy és nem nagyon tudok visszaolvasgatni sajnos. íúgy hiányzik a topik Sad
Nem akarnak 7végére hazaengedni, de az egyik jófej nővérke nagyon küzd értem, hogy legalább csak a szombati napra hagy menjek haza.
Kaja:
annyira nem vészes, ettem mondjuk már jobbat is, mint itt..... ja és iszonyat kevés :S úgyhogy ettől szédelgek egy picit.... majd beáll mondják... Hát remélem mert kb 8 napja van már csak neki és inzulinra meg nem nagyon szeretnék fanyalodni. Tudjátok ha 10 naPON BELÜL nem áll be akkor elvileg végig kórház inzulinnal.... íúgyhogy most minden lelkierőmet össze kell szednem. a gyerekemért mindent!!!!!!
Nagyon jófej szobatársaim vannak! íés ez nagyon sokat dob. íhála égnek az egyik csaj tvt hozott be és nem uncsizunk. Minden nap ctgzni kell. Lizus nagyon lusta kishölgy. Reggel 5kor és este 10kor lehet értékelni a mozgását.....

Ja... ma kíváncsiság kedvéért evés után reggelire 1 órával megszurattam magam, hogy használ e a diéta és már nem 8.3at mértek, hanem 6.4et úgyhogy a lelkierőmen nagyot dobott!!!

Remélem mindenki jól van. Kicsit kivagyok azon, hogy 33.héten 2890gr a kiscsaj

Puszi mindenkinek :shock:
magdolnam
 
 


Magdolna..lehet, h nem olvasod..de hátha..kitartás!! diétával jó karban lehet tartani a dolgokat..nem te vagy az első és nem is az utolsó terhességi diabétsesszel küszködő kismama, és a babák hihetetlen erősek, minden okés lesz..a lányok meg főleg masszívabbak :)
3 hetet húzzál még ki! Kitartás, és pozitív hozzáállást! minden rendben lesz!

remélem nekem sem lesz gáz a cukrommal, mert most, h még szerelés alatt van a konyhabútorom, elég nehéz a diétámat szigorúan tartani..bár eddig jól ment..

ez az idő idegölő..tegnap szegény kutyám szxxxá ázott..mint egy ázott veréb :D
hol megsülünk, hol megfagyunk..nem beszélve arról, h Martin anyukájának hangulatának sem tesz jót ;)
Ma jön haza Apa a legénybúcsúról..biztos tök fáradt lesz..elég "keményre" sikeredett..már haza akart jönni tegnap..

más: tegnap kimostam az összes bébiruhát, most vasalja őket Anyu.. a kisszoba kész, már csak kiskádat kell neki beszereznem..

na vége a szóáradatnak... puszi a pocaklakóknak,
¤mia¤
Vendég
 


sziasztok!
nos úgy látom mindenki eltűnik.. :(

én már tűkön..holnap lesz életem első CTG-je..annyira várom már.. de azt hiszem ezt már mondtam..
most megyek körülnézek a szoptatós melltartók piacán, remélem találok valami elfogadható árút.. meg azt hiszem pár hálóinget is veszek..
na majd este visszanézek, remélem addig valamelyikőtök jelentkezik..

Magdolnam, ha olvasod: kitartás!!

pusz-nyusz:
¤mia¤
Vendég
 


Sziasztok!
Doki, ctg oké. Igaz, 2 napja fájdogál a hasam. :roll:
Mia! Jó vásárlást! :lol:

Kép
dittke
 
 


Merre jártok lányok?

Kép
dittke
 
 


na én itt..nem mentem sehová..annyira elfáradtam, meg esőre állt, h inkább itthon maradtam...majd holnap..vagy azután..
uh dittke..19nap!! mingyá itt van.. annnnnnyira irigyellek :D

nem ismétlem magam a holnapi nappal kapcsolatban... már én is unom :D

de tényleg hová tűnt mindenki?? csak neeeem..?? naaaa!!!jelentkezzetek mááááá!!!! kezdek megijjedni, h már csak mi vagyunk "egyben"..
:shock:
¤mia¤
Vendég
 


De mi nagyon egybe vagyunk! :lol: Hát igen, már csak 19 nap. Holnap meg írjál, hogy mi volt!!! :lol:

Kép
dittke
 
 


Sziasztok Lányok!!!!

Noss vagyok én is, bocsika nagyon eltűntem, de van magyarázatom :D
Szóval tegnap nagyon megrémültem, amikor kézmosás közben egyszer csak egy kisebbet robbant a cirkónk (olyan ablakrengetőset), na gáz elzár, stb telefonáltunk szerelő után, aha persze könnyű dolog ez vasárnap délután. Persze nem jött ki senki. Este... nosztalgia, fürdéshez vízmelegítés a tűzhelyen, hát marhára meghitt volt :D Hálisten ma találtunk olyan embert aki hajlandó volt kijönni, és csak annyi volt, hogy kompresszorral kifújta a port. így már van melegvíz, és mi is élünk. :)
Kocsit is levittük ma mert aktuális a vizsgázás nekije :D Ja közben mamámmal sincs minden rendben. Azt hiszi mindenki csak dirigálni akar neki, pedig csak segíteni szeretnénk. Nehéz már ilyenkor velük sajnos.
Jahh, legszebb, megjelent ma a védőnőm. :S Az úgy volt, hogy... délelőtt hívott telón, de a nagy felfordulásban pont a telefonra nem értem rá, erre dél körül megjelent (pont nem akart a kocsi sem beindulni, akkor akartunk menni anyuval vásárolni.) pont lógtam ki a kocsi motorházából, erre megáll a kapuban... anyám telefonon beszélt közben. Ez meg rákezdett, hogy beállhat e (szegény anyu azt se tudta ki ez a csaj :D ). Anyum mondta neki, hogy pillanat, de addigra én is megjelentem. Mondtam neki, hogy most nem alkalmas, mert nyakig járunk a gondokban, erre besértődött. Megy júliusban szabira (jelentem egész júliusban) és nem nézte még meg a családi fészket... Ahhoz képest, hogy megmondtam neki, hogy nem ide hozzuk haza a gyerkőcöt. Na közölte, hogy akkor szerdán ő eljön 11 után, csak egy órát kér tőlem és végzünk. Erre sarkon fordult és köszönés nélkül bevágódott a kocsiba, és elviharzott. Én csak néztem mint rozi a moziban! Nem semmi :D
Magdolnám! Kitartás... Nagyon ügyes vagy, hogy a diétával lejjebb gyűrted a cukrot. Remélem nem kerül inzulinra a sor.
Mia! Remélem Apa már rendbe jött a görbe hétvége után :D Neked is kitartás a diétához, annyira ügyik vagytok. Örülök, hogy Martinnak már vasalva is vannak a rucik, biztos már ő is örül neki :) Drukk drukk drukk az első ctg-hez!
Én majd jövőhéten csatlakozom hozzátok ctg szempontjából!
Dittke!!! Kevesebb mint 3 hét, aztaaaa, jajj én már úgy izgulok :) Örülök, hogy a te ctg-d rendben volt, meg a dokinál is minden oksin ment, viszont remélem a hasfájásod elmúlik, nem lesz semmi komoly.
Na mára lelövöm magam! Bocsika a hosszú szövegért. Pótoltam :D

Kép

Kép
pindimano
 
 


Sziasztok!

Magdolnám! Nagyon szorítok neked, remélem, minden rendben lesz!

Pindimano! Hát, nem unatkozol! Ügyes vagy, hogy még autót is tusz szerelni! Én ma szerelőhöz vittem az autót, a Volvónkkal iszonyú nehéz parkolni, persze pont kint állt a műhely előtt két hapsi és nézte, ahogy bénázom... De sikerült!

Hajjaj! Érzitek, hogy már csak pár hét van hátra? Én kezdek izgulni!

Múlt hét szerdától itthon vagyok nyári szüneten! Lassan beszereztünk mindent, azt hiszem. Tegnap elkezdtem szortírozni, pakolgatni a babholmit. A mózeskosár a helyén, a mobilunkba betápláltam a szülészet telefonszámát ...

Ti hogy álltok az alvással? Én napközben is le szoktam pihenni egy félórácskára. Ja, és szinte egyfolytában éhes vagyok, mint az első hónapokban! Szombaton hajnalban fél ötkor fel kellett kelnem reggelizni, annyita korgott a gyomrom!

Mi is az a CTG egész pontosan? (BOCS!)

Szép napot, írjatok!

Svedbaba

Kép
svedbaba
 
 


Sziasztok! megjöttem :)

minden rendben zajlott, reggel teljes vérképhez vérlecsapolás, utána reggeli, és utána ctg. olyan hamar végeztem a laborban (meglepő módon nem voltak sokan..) , h lehet, h túl korán reggeliztem be, mert 9-kor kezdtem neki, és 10-re mentem ctg-re és Martinom bealudt közben..de beszéltem vele..és képzeljétek el!! szót fogadott és elkezdett mocorogni :D
rendes fiam van, nemde?
szóval minden oké, a vérnyomás is, jövhéten megyek a köv ctgre, a hét csütörtökjén meg a dokihoz..már a program sűrűségéből is lehet érzékelni, h már nincs sok hátra..izgi-mizgi ;)
svedbaba: na végre, h előkerült magácska is! :) a ctg a magzati szívhangmérés. ilyenkor megnézik, h a baba és a méhlepény keringésével minden rendben van-e. fekszel 15-20 percet egy ágyon oldalt, és tappancsokat raknak rád, és közben hallgatod gyermeked szívverését. és ebből a dokik sok mindent megtudnak..

na megyek enni..az étvágyam most megint jobb..tegnap gombapörköltet főztem..nagyon fincsi lett..és beszereztem némi cserkót..iszonyat éhes vagyok..

puszi nektek, köszi a drukkolást!!majd jövök!!

¤mia¤
Vendég
 


Vérvételt megjártam! Örülök, hogy mindenkivel minden ok. Megyek, lepihizek, mert nagyon álmos vagyok. Borzasztó rosszul, inkább sehogy nem alszok már jó pár éjszaka.

Kép
dittke
 
 


Sziasztok!

Tök jó, hogy mindenkivel minden rendben van! :) Jó hírek ezek így a finishben. Jézusom és tényleg a finish, és én állok a legvégén :D
Nembaj én először meghallgatom a tapasztalataitokat, és megnézem a szebbnél szebb babókat, és csak utána megyek át anyuciba :) Rafinált vagyok, nemde ?!
Alvás: Nekem is szörnyű éjszakáim vannak, kb 10 percenként pisilnem kell, aztán a tökmag nyomja ki belőlem a szuszt, olyan érzéseim vannak, mintha a bordáim közé befeszítenének egy kést és forgatnák, kellemes... az a legrosszabb, amikor már elájulsz olyan álmos vagy, de nem hagy a tested pihenni.
Svédbaba, tök jó, hogy előkerültél! Várunk sűrűn. A Volvós parkolásért le a kalappal, nem könnyű dolog akkora autóval.
Jövőhéten már én is becsatlakozom a táborotokba CTG és labor is. :)
Jajj holnap védőnő, nem akarom. Ráadásul anyukám aludni fog, mert éjszakás. A ház belső szigetelése meg kb egyelő a nullával. Nembaj, legalább hamarabb hazamegy :) Anyu nagyon kedves tud lenni, ha felébresztik :D
Na puszi nektek, rohanok tovább :D

Kép

Kép
pindimano
 
 


na újra itt..jót szundítottam ebéd után..kikészít ez az idő..
asszem kezd úrrá lenni rajtam a szűlés előtti nyugtalanság..ma jól indult a napom, de délutánra iszonyat nyűgös lettem..még apának sem örültem amikor hazaért, el is ment gyorsan edzeni.. :D

belestem a nyári kismamák topikba..bár ne tettem volna..rámtört, h mi vár rám..pedig megfogadtam, h nem olvasok el szűléstörténeteket..a legjobb barátnőm is azt mondta, h nem meséli el, (2 hete szült), AZT MONDTA, H MINDENKIÉ MÁS, szerinte nekem jól fog menni :D és azt javasolta, h beszéljek Martinnal, h segítsen..ezt amúgy már régóta teszem, pár hónapja kezdtem el vele beszélgetni erről, h mi egy csapat vagyunk :) ma bejött, hallgatott rám, remélem ezután is fog..

Pindi: a védőnő nem gáz, próbálj meg megbarátkozni vele, mert még elég sokat fogtok talizni :) az enyém szerencsére jó fej

pusz-pusz ¤mia¤
Vendég
 


Sziasztok kedves júliusi Kismamik!

Én még új vagyok, ezúttal csatlakoznék a csapathoz. Július 11-re várjuk kicsi Ficánkánkat, vagyis ha a számításoknak hinni lehet, gyanúsan egy időben szülünk, kedves Svédbaba! Már legalábbis ami a kiírást illeti. És Te hol fogsz szülni? Hát, ha még ez is egyezne... Én a Margitban.

Na persze annyit mozgolódik ez a kis babócafiú, hogy szerintem addig nem marad nyugton odabent. Én is próbálom megbeszélni vele a dolgokat, hátha sikerül hatni a drágára és együttműködik.

Abban tudnátok segíteni, hogy hogyan applikáljam ide be a babavonalzót? Régen csináltam egyet, de akkor nem volt még időm vele foglalkozni, így fórumozni sem, ezért csak elmentettem a linket a levelezőrendszerem postafiókjában, onnan szoktam néha előhúzni. Gondolom van erre egyszerűbb megoldás is, mint a copy paste.

Ja és a CTG másik neve NST, sok helyen így hívják, hátha így már ismerős.

Amúgy ez az általános fáradtságérzet nálam is erősen bejátszik. Képes vagyok egy szimpla mosogatás után elfáradni. A vasalásról már ne is beszéljünk...napok óta halogatom a babaruhák kivasalását, pedig már nagyon itt lenne az ideje, mert innentől kezdve jöhet a bébike bármikor, aztán jól kifutok az időből. De hát muszáj pihenni, nincs mit tenni, mert nem hiányzik egy hirtelen idő előtti burokrepedés, vagy ilyesmi, ami pedig a túlhajszoltság egyenes következménye. Úgyhogy én is be-be iktatok egy délutáni alvást, ha tehetem, viszont akkor képes vagyok 2-2,5 órát is aludni egyhuzamban.

Na hát így elsőre ennyit magamról, a terhességem jelen állapotáról.

Holnap is próbálok jelentkezni, bár húzós napom lesz, mert de. megyek 2. CTG-re, vérvételre, délután meg a védőnő látogat meg. Az enyém is nagyon jófej, lelkes, de nem az a mindent túlparázós fajta és sokat segít, hasznosak a beszélgetéseink.

Sziasztok!

Tulipka
tulipka
 
 


Sziasztok!

Sűrgősen elcserélném védőnőmet, ha felkeltettem érdeklődésedet, jelentkezz nálam :D
Szóval, az egészben annyi a legnagyobb gáz, hogy anyukám itt alszik, és nem is ide lesz hazahozva Krisz. Amúgy semmi bajom nem lenne. Na meg utálom parancsra rendbetenni a lakást. Szépen lassan komótosan. Na védőnőről ennyit!
Mia, ne olvasgass, árt az egészségnek, meglátod Martin csak úgy száguldozni fog kifelé, látod a ctg-n is együttműködő volt. Nem lesz semmi gáz!!!!
Én egész nap nyűgös voltam, még bőgtem is, csak nem tudom miért. Vannak újabban ilyen kitöréseim.
Tulipka üdv itt közöttünk! Szuper, erősíted a fiú tábort :D
Vonalzó: Ha elmentetted a fabrikáltat, akkor kell ott lennie egy [url]-lel kezdődő sornak, aminek[/url] a vége... na ezt kell bemásolni az aláírásodhoz, amit fönt a segédletek menüsorban találsz a profil menüpont alatt! Remélem tudtam segíteni.
Mi lesz az Úrfid neve?
Drukk a ctg miatt meg a vérvételért is persze!

Kép

Kép
pindimano
 
 


sziasztok!
na a tegnapi nap nem volt semmi..nálam is eltört a mécses..jól kibőgtem magam..nem tesz jót nekem ez az idő.. ma meg elmentem a klinikákra a belgyógyászhoz, h megbeszéljük a cukrom állását..erre!! szabin van.. :( akkora tuskó ez a doki (ezt a véleményt a saját dokim is osztja), h nem szólt.. képzeljétek el, h hetente 2x rendel, 8-15-ig, de 12-kor már pofákat vág amikor kinéz, h hányan várnak rá.. a múltkor is kinéz -már csak én voltam 12 óra körül- erre megkérdezi, h : ugye Ön nem rám vár? mondom, h de igen. erre ő: h ez elég szomorú.. hát nem egy tuskó?? na mindegy..ez van.
na megyek, megtömöm a bendőt, ma vendégeink lesznek és még ezer dolgom van..

jók legyetek, és kitartást sorstársak ;)

pusziiiiii

¤mia¤
Vendég
 


Sziasztok
Védőnőmet én is szívesen adom!!! Eddig másik védőnő volt (még nekem is ő volt :) ) Vele egész jól kijöttünk. De az újjal?! Legnagyobb problémája, hogy hajlamos vagyok-e a depresszióra, meg hogy hogy viszonyulok a szüléshez, milyen érzésekkel! :roll:

Kép
dittke
 
 


A védőnéni nálam is sarkallatos probléma.Utálom,hogy egy vadidegentől kell okosságokat hallgatnom arról,hogy hogyan kellene élnem,és hogy folyton jönni akar vizslatni a körülményeket :shock:
A bőgés mostanság mindennapos vendégem.Üdv az újra tomboló hormonoknak :D
Olyan jó,hogy mindenki jól van. :D Olyan kevés időnk van már hátra,lassan kezdődnek az izgalmak :)

Tulipka!Üdv közöttünk...gyere gyakran

Kép
hubcsa
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is, csak nincs időm mostanában netezni. Még egyben vagyunk Hanna babával, bár az éjjel jóslófájásaim voltak.
A pocakom éjjelre elég kemény, de még mindig szedem a magnéziumot. Hétfőn voltunk már szívhang hallgatáson, egy élmény volt!!! :))

Csajok, aszem beindult nálam a para.
Ráadásul Apából már kezd elegem lenni.... Annyira aggódik, hogy pl. az előbb is rám szólt, sőt!! veszekedett, hogy a számgép hozzáér a hasamhoz, raktam távolabb, meg ne nyomorgassam a gyermekünket, üljek rendesen, stb. Ma egész nap szinte csak feküldtem, és sokat aludtam, erre hazajön este 7-kor, végre neki állok mosogatni, ami egész nap várt, erre veszekszik, hogy miért nem pihizek!!!! :shock: :shock: Tudom, hogy imád, de már ez kezd sok lenni.......... :roll: :roll: :shock:

Kérdeznék Tőletek valamit.
Az, hogy szülésznőt választ valakit, az mitől függ?? Egyáltalán kell szülésznőt választani, vagy ez csak egy új módi dolog??? :roll: :roll: Nekem az orvosom abszolút nem mondott semmit, se a védőnőm, igaz nem is kérdeztem... :roll: :roll:

Puszi Lányok, vigyázzatok Magatokra!!!

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


Sziasztok!

Tegnapi napot túléltem! Egész jó dolgokat mondott a védőnő, mindent elmondott töviről hegyire, hogy mi miért lesz szülésnél (a legrosszabbakra is felkészített), sőt ma megkaptam Krisz első receptjeit! :) Be kellett mennem érte a védőnői szolgálathoz, és csecsemő rendelés volt, annyira édes babók voltak, tök nyugodt környezetben éreztem magam.
Ja igen, mert reggel kibuktam. Annyira hasznavehetetlennek érzem amúgy is magam, már alig bírok mozogni, keveset alszom, tegnap a bordáim ki akartak esni a helyükről, mindenütt szúr, nyom, fáj... Erre ma reggel viszem Apát, és kajak rám ordított, hogy nem tudok vezetni. Mindenhez közel megyek, össze fogom törni a kocsit stb. Annyira szarul esett (jó lehet igaza van), soha eddig még csak fel sem emelte a hangját velem, most meg rám kiabált. Nekem sem kellett több, a hormonok beindultak, hazafelé végigbőgtem az utat, és utána még a kocsiban ülve is bőgtem, miután félreálltam. Aztán felhívott, hogy ne sírjak, meg, hogy szeret. Erre mégjobban rám jött. Na jó, abbahagyom, bocsánat, hogy így kitört belőlem.
Csak Kislányról jutott eszembe, na meg még most sem hagytam abba.
Szóval... Kislány! Nekem ugye nincs fogadott orvosom sem.
A szülésznőre már elég sok variációt hallottam. Azt is, hogy őket jobban megéri felfogadni, mert többet van veled mint a doki. A másik pl a tarcsai kórházban állítólag mindegyik aranyos, és kedves, így nem éri meg felfogadni, jó az ügyis is, ha gondolod adsz neki pénzt a végén.
Jóslófájások???? Jajj akkor már nálad is izgi a dolog :) :shock:
Mia! Pfúú ezek a dokik, egyesek annyi mindent megengednek maguknak, aztán még csak halálra se dolgozza magát! Mi lenne vele napi 10 órát kéne kemény fizikai munkát végeznie?! Milyen volt a vendégség???
Dittke! Mondd meg a védőnőnek, hogy igen, ha sokat kérdezik hajlamos vagy a depire, és akkor kitekered a nyakát annak, aki a közeledben van :D Ezt a hülyeséget. Na meg a másik, hogy hogy viszonyulsz a szüléshez, kérdezi ezt egy 3 gyerekes anyukától. Megáll az ész!!!!
Lányok!!!! Sírjunk együtt! :)
Na jó, amúgy kitartást mindenkinek, főleg, akiknél már jóslók is vannak, ismét itt a melegedés és újabb hűlés!!!!

Kép

Kép
pindimano
 
 


Sziasztok!

Lehet, hogy én tegnap CTG-n voltam? :o Hallgattunk szívhangot, igaz, csak pár percig, és ilyen vizsgálat már a 15. héttől volt. A baba továbbra is fejfekvéses, de még nem rögzült. Szívhang 150. Kéthetente járok védőnőhöz (vagyis remélhetőleg már csak egy alkalom van hátra), orvost, ha minden jól megy, a szülőszobán sem látok majd (csak komplikációs szüléseknél jelennek meg).

Mia: tök jó, hogy már most együtt tudsz működni a kisfiatokkal! Én azt olvastam valahol, hogy a szülés közben, amikor jönnek a fájások, képzeljük el, hogy kézen fogjuk a kisbabát és segítunk neki egyre lejebb süllyedni a medencénkben. A szüléstörténetekkel ne foglalkozz sokat, nem azért, mintha nem lennének igazak, hanem mert a tiéd, az enyém úgyis más, egyszeri és megismételhetetlen lesz. És ez a fontos, nem?

Pindi: Még hogy hasznavehetetlen lennél! Ne hülyéskedj! A szervezeted duplán dolgozik, kemény munkát végez! Ne hallgass senkire, ha jól esik, pihenj le! Az autóvezetés nálunk is sokszor veszekedés tárgya. Az én férjemnek az a mániája, hogy a biztonsági övem nem jó helyen van, mindig igazgatja, hogy a hasam alá kerüljön! Ja, és hogy ne üljek túl közel a kormányhoz, mert az egy erősebb fékezéskor megnyomhatja a babát. Lehet, hogy az ő (apák) hormonjai is változnak, csak ők nem kibőgik, hanem kiveszekedik magukat? :wink:

Tulipka: üdv a topikon. De jó, tényleg lehet, hogy egyszerre szülünk. Sajnos nem egy helyen, mi Svédországban élünk!

Dittke: a depresszióról faggatózó védőnő kísértetiesen hasonlít az itteni hozzáálláshoz, szerintem ez egy új trend az egészségügyben. Én sem szeretem ezt, az érzéseimről nem egy vadidegen (bár néha kedves) egészségügyi dolgozóval beszélgetek el a legszívesebben!

Kislány: jó, hogy te is előkerültél végre! Hagyd apát mosogatni, ha hazajön, hátha attól jó kedve lesz! :D

Ma délután lesz az utolsó alkalom a szüléselőkészítőn, azt hiszem, a szoptatásról lesz szó.

Szép napot midenkinek, és igen, ha úgy tetszik, sírjunk együtt! :(

Svedbaba

Kép
svedbaba
 
 


Hej de jó, h mindenki előkerűl :D

Pindi: köszi az érdeklődést, a vendégség jól sikerült, mindenkinek tetszett a lakás, bár én nagyon, de nagyon elfáradtam, azt hittem leszakad a lábam nap végére..de reggelre kipihentem magam..

dittke: a depressziós kérdéseket nem értem..sztem nem egy áldott állapotban lévő nőtől kellene ilyeneket kérdezni..ha "normális" körülmények között lenne, megérteném, de így??

kislány: sziaaaa! de jó, h megint itt :D
a szűlésznős dolgot az orvosom vetette fel, bár én gondolkoztam rajta, h szeretnék. igazából azért jó sztem, mert gyakorlatilag nála szűlsz, a doki csak a biztonság kedvéért kell, illetve komplikációk esetén. meg ő végig veled van, ő az első ember akit értesítesz, elindul a kórházba és előkészít mindent, mire odaérsz. a doki meg majd rádnéz, ha kell. én szeretném tudni, h ki lesz körülöttem, szeretném, h egy megszokott, ismert arc legyen velem ha eljön az idő, ezért inkább fogadtam szűlésznőt, és nem az épp szolgálatban lévőt választom..de attól még jó lehet az is, csak én így érzem jobbnak a számomra, mert mindent megbeszélhetek vele már előtte is, és a leleteimet is például megnézi CTG után.

svedbaba: képzeld, nekem van egy nagyon jó ismerősöm (munkakapcsolatból lett nagyon jó viszony közöttünk), aki svédben szült :) pont ma beszéltem vele, mert tőle kapok kiságyat, és mesélte, h tényleg olyan terhesgondozási rendszer van ott, mint amilyet meséltél :) vasárnap utaznak Göteborgba 3 hétre, vszínűleg holnap találkozom vele :)

Tulipka: üdv neked! kitartás, július 11 nemsoká itt van ;)

amúgy nekem is vannak este keményedéseim, de nem vészesek, csak kellemetlenek. meg mostanában úgy be tud szorulni a bordáim közé a gyermek, h... az elég kellemetlen..
ma megyek orvoshoz, kiváncsi vagyok mit mond.
ha azt mondja valaki nekem, ilyen lenne a következő terhességem mint az elmúlt 2 hónap, lehet, h még bevállalnék pár babócát..

jó csak vicceltem :D

pusz-nyusz,
¤mia¤
Vendég
 


Sziasztok
Látom mindenki szereti a védőnőjét! :wink:
Amúgy nem vagyok depis fajta! :lol: Nem is voltam szerintem soha.
Pindi! Örülök, hogy túlélted a tegnapi napot. :)
Kislany! Szülésznőt én se fogadtam! De egyre többet hallom, hogy fogadnak. Tényleg többet van veled, mint a doki!
Svedbaba! Mindjárt 37. hétbe leszel! :lol: Neked se sok van már! :lol:

Kép
dittke
 
 


Mia! Mi volt az orvosnál?

Kép
dittke
 
 


Jók legyetek! Elmentem tanévzáróra! Amit persze tornaterembe tartanak, és a pici lányom is jön. Egyre nehezebben bírom. :oops:

Kép
dittke
 
 


nos meggyűttem :D

minden rendben. 25.-én és 2.-án megyek CTG-re, most már hetente kell menni, és ami jó hír, h már bent a kórházban vizsgál majd az orvos, ez azt jelenti, h nem kell ezreket kifizetnem minden vizsgálatért..főleg, h még légzésfigyelőre gyűjtök..

a méhszáj zárva van, és a gyermek méretei is megfelelőek. ez a lényeg. majd 2-án csinálnak hüvelykenet vizsgálatot. hát ja..most már ketyeg az óra, a legnagyobb melegben majd izzadunk egyet a szülőszobában :)
a szűlésznő sztem azért is jó, mert bármikor felhívhatod, kérdéseket tehetsz fel, iszonyat felkészültek (végűl is ez a dolga)
mert a dokit mégsem zavarhatod..bár az enyém sosem vette zokon.. :)

na szóval, minden oké, örülök, h nálatok is minden rendben. én ma kaptam egy óriási doboz ruhát..nemtom, h hová fogom tenni őket, de jó, h van..

Dittke: Kitartás, igyál sokat! és leülniiii!!

pusz
Vendég
 


Sziasztok!

Mia, szuper, hogy oké minden. Az izzadás a szülőszobán édes dolog lesz, majd gondolunk egymásra, főleg ti rám, mert addigra ti már otthon babáztok, mire én következem :D Múltkor ezen poénkodott egy ismerősöm, aki július végén megy nyaralni tengerpartra, hogy majd gondol rám, jah mondom én is a szülőszobán szépeket fogok róla gondolni :D :D
A vendégek meg ilyenkor már... hát én vendégek nélkül sem bírom a pörgést, elismerésem!!!! ;)
Húhh Dittke, te szegény, nem irigylésre méltó a tornatermi dögmeleg, ráadásul az évzárón annyit tudnak dumálni, hogy jujj. és két hét két napod van a kiírtig, nem semmi!!!!
Svédbaba! Köszönöm a bíztatást, aranyos vagy, jól esett! Lehet benne valami, hogy a pasik kiveszekszik magukat, az én párom egyre feszültebb. Nehéz a hasuk :D
Na de azóta felhívott háromszor, meg képeslapokat is kaptam e-mail-ben, szóval tündérkedett! :)

Voltunk ma tesco-ban vettem babalepedőt, tetra törcsit, sőt még babakesztyűt is találtam. Annyira édes cuccok vannak megint. Csak nagyon elfáradtam. A derekam tök kész van. Akkor séta közben meg olyan volt, mintha az alsó izmaimat valaki tépkedné kifele. Közben keményedtem. Isteni volt!
Na mára eldugulok! Szép álmokat nektek és aludjatok jó sokat!

Kép

Kép
pindimano
 
 


Sziasztok!
A tanévzáró egész gyors volt, sőt túl is éltük egybe! :wink:
Mia! Örülök, hogy minden ok.

Kép
dittke
 
 


na sziasztok!
Gyors bekukk, mert apa is nagyo hiányzott ám!!!!

Helyzet:
erre a 7végére hazaengedtek saját felelősségre. Egyébként szüésig nem engednek haza. Titkon abban reménykedem, hogy 7végente hazajöhetek. Holnap be kell mennem ctgre és komolyan kell számolni a magzatmozgásokat. A baba 34hetesen volt 3200gr..... Rákérdeztem, hogy mi lesz velem, de azt mondták "hogy még korai erről beszélni", ez alatt azt értették valószínűleg, hogy hétfőn lesz benn a docensem és vele konzultál az osztályos meg a vezető meg a mittudoménki, hogy mi lesz a sorsom. Én valószínűsítem, hogy a 40.hetet nem fogják kivárni, hanem kiveszik belőlem. De nem tudom. Egyébként egyfolytában azt mondogatják, hogy ha valami van, akkor itt vagyok kéznél és műtő és nem hagyják óriásbébire nőni az én kis drágaságomat. Hát már nagyon nagyon kíváncsi vagyok a dolgokra és most már nagyon szeretnék túlleni rajta.
Ott bennt mindenki tiszta ideg, rettegünk az újjabb vizsgálatoktól, mert mindig találnak valamit.

Múltkor este 10:15kor jöttek a hullaszállítók hozzánk aztán kipakoltak és persze pont én vettem észre őket. Kicsit kivoltam.... egyből 2magneb6ot kellett bevennem.... aztán másnap épp előttem ájult el egy kismama, stb, stb, stb

Hetente kb 2-3 alkalommal lesz cukorprofilom..... a könyökömön jön ki már a sonka, mert szinte csak azt eszek a kenyérhez, mert ugye mást nem igazán lehet ami szénhidrátos....
magdolnam
 
 


Sziasztok!

Csajok, akik vezettek!!!
Muszáj még Nektek vezetni????? Ezt komolyan kérdezem, mert én aki imádok vezetni, megjártuk Krétát, egész Görögországot, Korzikát, Milánót autóval már kb. 5 hete nem vezetek...... Átmentem a vonat előtt, majdnem összetörtem az autót, stb..... egszerűen nem érzem az autót, nem olyan a reflexem, stb.
Kérlek szépen, ne üljetek a volán mögé már ilyen nagy pocakkal Ti sem!!! Vigyázzatok magatokra és a Babátokra!!! Elég, ha csak a bordáitok közé berakja a pici lábacskáját a Bébitek...........
Bocsássatok meg a dorgálásért, csak aggódom miattatok..........

Pindi, ne pityeregj!! Apa szeret Téged, csak Ő is változáson megy át. Szorul a hurok a nyaka körül, hamarosan többen lesztek, és rá egyre kevesebb figyelem lesz majd...........

Puszi Nektek.

Kép

Kép
kislány és kislánya
kislany
 
 


Magdolnam! Örülök, hogy a hétvégén otthon lehetsz! De azért nagyon vigyázz magadra!!! Jó nagy a babóca! Gondolom a 37. hetet megvárják?!

Kép
dittke
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?