Új privát üzeneted érkezett!

Marcsi!

Jaj szegénykém, küldök egy interaktív finom masszázst a derekadra!!!
Lehet, nem ártana dokival beszélni......

Judit!

Nekem 4 hónapos volt Domi, akkor. Előtte már a fájt a hasam.
De mondjuk nekem mindig görcsöl és fája a hasam, mert szinte folyamatosan cisztáim vannak.
Ebből azért ne vond le azt a következtetést, hogy neked is az lenne!!!!!

Bábaildi!

Mi a véleményed az injekciós fogamzásgátlóról???Én irathatnék már fel ilyet?

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

köszi Kriszta az interaktív masszázst, várom a hatást... :D Az a baj, hogy a háziorvos szabin van, és nincs helyettese most, csak az ügyeletet hívhatnám, azok meg adnak egy hatalmas szrit, és ezzel el van intézve! Holnap viszont megyek a dokimhoz, bár még nem tudom hogy fogok felmászni a vizsgálóasztalra, de majd kifaggatom, hátha van valami jó ötlete, mert tényleg nem akarok fájdalomcsillapítót szedni, még csak egyet-egyet se, de sajna muszáj, mert néha annyira elkezd fájni, hogy még a hasam is megfeszül tőle! És persze mikor legyen a legaktívabb az én kis pocaklakóm???? naná, hogy ma! Most nem nyomkod, meg rugdal, hanem fúrja fele a térdét, meg a talpacskáját az oldalamba, és csikiz is egyben, meg fáj is! Kész vagyok teljesen!!!!!

Üdv: Marcsi

Kép
marcsi0503

Marcsi!

Ő is érzi amit TE!
Ne csodálkozz, ha a fájdalom miatt rugdal.

teratológiai tanácsadás: 363-2229 vagy 363-5272 terhesség alatt szedhető gyógyszerekkel kapcsolatban.
Hátha tudnak valami épeszű gyógyszert javasolni.

Kép

Kép

Kép

dominika1

ildi nagyon csini vagy a képen!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
jovolna ha minél előbb tunánk talizni mega dokival is mert a menzim még mindíg sehol és ilyen krémes fehér folyásom van!.
Pénteken telik le a 6 hét a műtét után! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lyányok!!!!

Teszek fel két képet, hogy nevessetek egy kicsit rajtunk, milyen hülyék vagyunk :lol: :lol:

Kép Túró arcpakolás, merthogy mi igazi nők vagyunk ám!!! A túró csak vicc: a képen látható arcpakolás fürdetőkenőcsből van. Akkorát röhögtünk ezen a maszkos csajon!!! :lol:

Kép Szopogatom Anya ujját. :lol:

Nnnna puszi mindenkinek:

Évi+Miss Zsófia

Kép
evisan

Nitácska! Nyugi, a hat hét még normális, valszeg hamarosan megjön a menzesz. Egyébként a jövő hét péntek majdnem biztos, de hétfőn eldől. és telefonálok.
Dominika! Minden fogamzásgátlást egyénre szabottan helyes alkalmazni. Nem tudok Rólad fontos dolgokat (kor, súly, ciklus milyensége, szervi bajok, gyerekszám stb....) így nem tudok igazán tanácsot adni sem. Általánosságban nincs rossz híre az inj. fog. gátlásnak. Holnap elutazom, hétfőn jövök haza, akkor visszatérhetünk rá. Szép álmokat mindenkinek.
bábaildi

Ildi!

Köszike! Írok privit, abba leírom az adatokat. Jó pihikézést neketek!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Mi tegnap jöttünk haza az egyik nagyszülőtől és holnap megyünk a másikhoz hétvégére.
Csak gyors bekukk és megyek mosni.

Lilla: Nagyon aranyos a Kira baba. Remélem minden rendben és jól vagytok. Még egyszer nagy gratula Nektek és sok boldogságot.

Bábaildi: Nagyon kis aranyos az unokád és így utólag is az Isten éltesse Őt nagyon sokáig.
Mi vettünk a Milánnak egy játszószőnyeget. Már 100%-ben lát és nagyon tetszik neki a sok kis figura és csak úgy ganyog hozzájuk. Annyira aranyos. És már 4,67 kg. Születési súlya:3,05 kg volt:)

Pussz Mindenkinek!
Szép napot!
Edina

Kép

Kép
mannogab

ildi azt tudom,hogy normális csak már kezdek türelmetlen lenni mert a januári vetélés után 5 hétre megjött!
várom hívásod! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Evisan! Nagyon édi Zsófi az arcpakolással! :wink: Nem is mondtad, hogy együtt jártok a kozmetikába... :) És most nézem csak, hogy ma három hónapos a vonalzótok szerint. Boldog hónapfordulót.!!

Marcsi! Mi a helyzet a derekaddal?

Mannogab! Azért nem semmi, hogy már másfél kilónál is többet hízott Milán a születési súlyára! Jó étvágyú kisfiad van! Esetleg friss képet lehetne róla kérni? :wink: Nálatok a nagyszülők már nyugdíjasok? Most egy irigy smile kellene...

További jó délutánt!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Ildi!
Nagyon szép a kisunokád! Gyönyörű szép szeme van.

Évi! Nagyon jópofi a krémes kép!

Végre újra jó idő van. Tegnap nálunk olyan zuhé volt, hogy szinte ki sem láttam az ablakon.
Gigi is megérezte, mert nagyon nyűgös volt.

Ma este lesz a mérlegelés, kíváncsi vagyok mennyi a súlya. Az 5 kg-os határt a múlt héten léptük át. :lol:
Bár mostanában csökkent az étvágya, azért a gyarapodást érzem a karomon. Komoly zsibbadások állnak bele amikor dajkálgatom a kis popóját.

Én is teszek fel pár friss képet.

Szép napot, sziasztok!

Judit

Kép letornásztuk a zoknit

Kép de nehéz ez az esti torna!

Kép el is fáradtam rendesen

Kép

Kép

Kép
yusz

Mi is voltunk ma mérlegelésen. A súlyunk 4560g, hosszunk pedig 57cm. Tegnap szerencsésen kifakadt a BCG oltásunk is, így ma egy nagy leragasztott gézlappal vagyunk, mivel nagyon jön ki az anyag belőle. Mérlegeléskor pedig szerencsésen lepisilt a kisasszony. Az oltást jövőhéten kapjuk meg.

Yusz! Nekünk is van ugyanilyen badynk (csak sárga az alja), és ugyanez a macis csörgőnk is.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Zsuzsa!
Ebből a badyból van a kisasszonynak narancssárga és piros is. Lehet, hogy egy helyen vásárolunk?

A bcg oltás szivárog egy ideig, Ginusnak egy hete fakadt ki, és még mindíg látok reggelre nyomokat a hálórucin.

Nekem az első mérlegelés volt élmény, mivel akkoriban minden pelenkacserénél volt kaki, a mérlegen is szépen rakott egy adagot.
Még szerencse, hogy 2-3 textilpelenkát szoktam vinni a biztonság kedvéért.

Kép

Kép

Kép
yusz

sziasztok!
Látom nektek is vannak kelemes élmények a mérlegeléseken! :lol:
yusz nagyon cuki csajszi a Georgina!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Először is köszönöm a sok gratulációt és jókívánságokat.
Ahogy az Ági is írta Kira 2008.06.13-án 10,25-kor született 3.700 gr. 51 cm-el, úgyhogy nekünk a péntek 13. nagyon szerencsés nap. A szüléstörténettel még adós maradok, de hamarosan pótolom.

A kórházból hétfő du. jöhettünk haza. Kirus jól van, nekem hétfőn és kedden iszonyú méhvisszahúzódásom volt, nagyon szarul voltam. Szerencsére Kirus gyerekorvosa homeopátiás orvos is (ezért választottuk Őt, pedig nem hozzá tartoznánk) és mondta, hogy mit szedjek, úgyhogy a görcsölés elmúlt.

A tejcsi is elindult, csak Kirus még nem eszik annyit, amennyit kéne, mert többet alszik rajta, mint szopizná.

Ági!
Köszi, hogy tettél fel képet, és a borogatós tanácsot is. Tényleg jobb lett tőle.

Bábaildi!
Köszi, hogy meglátogattál és hogy elláttál ott tanáccsal, tényleg nagyon jólesett.

Képeket mindjárt megpróbálok feltenni, remélem sikerül.

Sziasztok
Lilla és Kira
Vendég

jaj de jó jönnek babós képek!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Megpróbálom a képeket.

Lilla

Kép Kórházban [img]

Kép Fürdés után

Kép Tisztába tettek

Kép Aluszkálás közben
Vendég

lilla meseszép lányod van!!!!!!!!!!!!!!
gyönyörű a Kira!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Olyan széééép Kirababa ,Lillaaaaaa!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Yusz-egy igazi tündér ez a kiscsaj! :D

Mazsuzs-köszönöm, egész jól vagyok már, igaz kedd óta nem mentem dolgozni, de mgeérte, mert helyre jöttem. Flectort ajánlott az orvos, és két nap után egész jól helyrehozta a derekam! Így szerencsére csak az első éjszaka kellett gyógyszert bevennem, így azért jobb érzés! Viszont hogy a ma éjszakám se teljen el izgalmak nélkül, begörcsölt az epém, így hánytam egy sort hajnalba. A legrosszabb az volt, hogy a pocilakóm folyamaotsan az poémet, és a gyomromat rugdosta, és ez nem segített valami sokat. Úgy múlt el a görcs, és úgy tudtam végre elaludni, hogy a kezemmel nyomtam elfelé a lábacskáit, mert amikor betalált egyszer-kétszer azt hittem csillagokat látok!
Kicsit ijesztgetnek ezzel az epekővel, hogy majd szülésnél is tutira beindul, mert akkor a kitolás előtt egyébként is előfordul a hányás, de nekem meg így nagyobb esélyt jósolnak neki, ráadásul egy is epegörccsel kipótolva. Hát kíváncsi leszek rá, de nem idegesítem magam előre emiatt, mert fölösleges. CSak hát ugye szülés közben nyilván enm fognak semmilyen görcsoldót adni, és ha egyszerre jönnek a fájások, meg begörcöslök, akkor az nem lesz semmi! viszont rá kellett ma éjjel is jönnöm, hogy egyre jobban bírom a fájdalmat. az első ilyen epegörcsnél azt hittem meghalok, igaz, most is volr, hogy már könnyezett a szemem, de határozottan jól viseltem. De azért nem akarom többet!!!!
Bocsi, ha hosszú voltam!

Kép
marcsi0503

poémet=epémet! Bocsi, de tök zizi vagyok ma, és nem bírok értelemesen írni! :lol:

Kép
marcsi0503

SZIASZTOK!!!

LILLA!!!
GYÖNYÖRŰ SZÉP BABA KIRA TÉNYLEG!!!VAGESZ A CUMIJA IS!!!

NORINA MA ADDIG NYÜSZÖGÖTT AMÍG 14KOR LE NEM MENTEM VELE SÉTÁLNI!!!HADD NE MONDJAM HOGY MÉG A SEGGEMEN IS FOLYT A VÍZ!!!HOLNAP MEGYÜNK A TELEKRE!!!KIVI VAGYOK HOGY HOGY FOGJA BÍRNI!!!
JA ÉS MA VAGYUNK 1 HÓNAPOSAK!!!ATYA ÉG!!!EL SEM HISZEM!!!MINDJÁRT MEGYEK VISSZA MELÓZNI UGY ROHAN AZ IDŐ!!!
NA TOVÁBBI SZÉP NAPOT NEKTEK!!!
ÁGI ÉS NORINA Kép Kép

Kép
Kép
snápi

Sziasztok!

Szeretnétek babátoknak egy igazán nélkülözhetelen kelléket?
Egy olyan takarót amit nem rúg le a sétánál, az autósülésben vagy alváskor?

Ami jó ha kéznél van vendégségben. Használható takarónak, hempergőzőnek vagy ágytakarónak.

Sőt! Te állíthatod össze, hogy milyen színű legyen milyen minta legyen rajt és még a babád neve is szerepel rajta?

Mi készítjük ezeket a névre szóló takarókat. Ölelni valóan puha, polár anyagból szimplán, duplán és egy különleges polár - pamut kétoldalú kombinációban.

Gyertek a www.gportal.hu/babatakaro oldalra és rendeljetek most 10% kedvezménnyel.

Üdvözlettel:Rempi
rempi

sziasztok!
snápi boldog hófordulót Norinának!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Ági!

Tündéri a kis Norina. Boldog hófordulót Nektek! :P :P :P

Majd írj, hogy hogy bírta Norina a telekre való kirándulást.

Szia
Lilla
Vendég

Ági!

Utólag bár, de boldog hófordulót Norcsikának!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

sziasztok!
ti hogy bírjátok ezt a tikkasztó hőséget?na és a babák is bírják e? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZIASZTOK!!!

MINDENKINEK KÖSZIKE A GRATULÁCIÓKAT!!!
EL SEM HISZEM HOGY 1 HÓNAPOSAK VAGYUNK MÁR!!!
A TELKET ISTENIEN JÓL BÍRTA NORINA BABA!!!SZALKSZENTMÁRTONBA VAN TELKÜNK ÉS OTT ISTENIEN FRISS A LEVEGŐ UGYHOGY NORINA ÉPPEN HOGY CSAK ENNI KELT FEL ÉS MÁR ALUDT IS, MÉG BÜFIZNI IS ELFELEJTETT!!!AZ ESTI KIS SÍRÓS BULI NEM MARADT KI UGYE DE NAGYON JÓL VISELKEDETT NORINA NAGYON!!!SZERET CSAVAROGNI NAGYON!!!MOST ADOM NEKI A HASFÁJÁSRA A HOMEOPÁTIÁT ÉS OLYAN ÜGYESEN KAKIL HOGY AZ CSAK NA!!!NEM FÁJLALJA ANNYIRA A POCIJÁT MEG FESZÍTI A LÁBÁT AHOGY EZT A GOLYÓT SZEDJÜK!!!REMÉLEM BEVÁLIK KÉSŐBB IS!!!
NA MEGYEK LETUSOLOK MERT ÖMLIK RÓLAM A VÍZ!!!
SZIASZTOK!!!
ÁGI ÉS NORINA!!!

Kép
Kép
snápi

snápi örülök,hogy jóléreztétek magatokat a telken!és hogy Norina is jólérezte magát!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ági!
Nagyon jó baba akkor Norina, ha ekkora utat kibírt. Ezek szerint ti nem vártátok meg a 6 hetet és viszitek már mindenfelé? És milyen homeopátiát adsz neki hasfájásra?

Csajok!
Ti hogy bírjátok ezt a hőséget? Én nagyon sz.rul, épp most vesztem össze a légzésfigyelősökkel. Angelcare van nekünk bébiőrrel. Egész éjszaka jelzett. Szegény Kirus már fel is ébredt rá, ez meg csak visított, hogy nem vesz levegőt. A végén kikapcsoltuk (jó, hogy van). A garanciajegyén nincs semmi szervízcím csak egy mobil szám. Felhívom őket, közlik, hogy csak Győrben van szervízük, de mondja, hogy mit csináljak. Erre felment a pumpám, mondtam, hogy majd az apukája ha itthon lesz kérünk egy visszahívást, nem fogok mobilon órákat vele beszélgetni, ráadásul Kirusra is figyelnem kell. Szóval jól összevesztünk.

Remélem ti jobban viselitek ezt a hőséget.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Lilla,

Nekünk is Angelcare légzésfigyelőnk van, és az első napokban én is fél óránként dobtam el, ami a kezemben volt, mert állandóan sípolt. A mi kiságyunkban ágyrács van a martac alatt, ami valamennyire követi a gyerkőc mozgását, még a mellkhasának mozgását is. Mivel az ágyrács és a matrac között van az érzékelő, így az együtt mozog az ágyráccsal, és így nem igazán érzékeli a baba mozgását. Mi vágattunk egy farost lemezt az első útba eső lapszabászatba, és azt betettük a matrac és a rács közé. Azóta csönd van:)
Ez csak egy ötlet, lehet, hogy nálatok nem ez a gond.
Üdv,
Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

lilla mi anno pont ezért nem vettünk légzésfigyelőt mert csak idegesíti az embert feleslegesen!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Judit!

Köszi az ötletet, nekünk is ágyrácsos a kiságy, lehet, hogy nálunk is ez a baj? Majd este mondom a páromnak, hogy mi is tegyünk oda
valamit.

Hát fogyóznom nem kell, az biztos, mert mindig ezerrel szaladok be a kertből meg a konyhából Kirushoz.

Sziasztok
Lilla
Vendég

lilla az jó ha teszel a rácsokra valamit,mi is ilyen rácsvádőt használtunk így nem félt a gyerek a kiságytól! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lilla!

Pont ezért nem vettünk angelcare-t.....Helyette Babycontroll van.Még SOSEM adott le fals risztást, pedig Domi vándorol az ágyban. Minden pontján érzékel!
Nekem angelcare-ből a bébiőr sem jött be. 18 000 volt és porosodik a szekrényben. Nem hallom mikor domi felsír mert nem kapcsol be.
Sztem egyébként az érzékenység beállításával lesz a baj.

Ági!

Nekem Dömsödön van telkünk. Szalkra jártunk mindig fürdeni a bányatavakra.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Lilla!

Pont ezért nem vettünk angelcare-t.....Helyette Babycontroll van.Még SOSEM adott le fals risztást, pedig Domi vándorol az ágyban. Minden pontján érzékel!
Nekem angelcare-ből a bébiőr sem jött be. 18 000 volt és porosodik a szekrényben. Nem hallom mikor domi felsír mert nem kapcsol be.
Sztem egyébként az érzékenység beállításával lesz a baj.

Ági!

Nekem Dömsödön van telkünk. Szalkra jártunk mindig fürdeni a bányatavakra.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Lilla,

Mióta betettük ezt a farost lemezt a kiságyba, semmi gondunk nem volt az Angelcare-rel. A bébiőr része is tök jól működik. Amikor Danca 15 hónapos volt, elmentünk síelni Ausztriába. Az apparmannal szemben volt egy hütte. Kipróbáltuk, még ott is működött. Miután lettük aludni a kiságyba, átmentünk vacsizni. Egyszer sírt fel, azt hallottuk is. A lényeg, hogy én elégedett vagyok vele.

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!

Az Angelcarhoz: nekünk is ez van, bébiőrrel együtt, de mi elégedettek vagyunk vele. Krisztának igaza van, hogy az érzékenységgel lehet a baj, ugyanis az elején nekünk is besípolt párszor. Aztán a párom addig addig állítgatta az érzékenységét, amíg jó lett. Mostmár mindig bekapcsoljuk, mikor a kiságyban van Zsófi, és soha nem visít. Meg arra is kell figyelni, hogy a matrac ne feszüljön neki a kiságy oldalának. Én a bébiőrt is mindig használom, bár tényleg lehet, h a kisebb sírásokra nem jelez, de mikor nagyon belekezd Zsófia a sírásba, akkor már hallani lehet rajta rendesen.

Na puszi, jó éjt:

Évi

Kép
evisan

sziasztok!

Nem tudjátok, hogy mi annak a fájdalomcsillapító injekciónak a neve, amit szülésnél is alkalmaznak. Nem okoz teljes érzéstelenséget, de csökkenti a fájdalmat, és állítólag méhszájtágító hatása is elég jó. Col....... akármi a neve, de nem akar az eszembe jutni!

Előre is köszi a segítséget!

Kép
marcsi0503

Sziasztok!

Huhh, jó rég írtam ide, de ahogy látam ebben a nagy melegben itt is kissé meglassult a forgalom.

A légzésfigyelőhöz én is hozzáteszem a saját tapasztalatomat, ha megengeditek. Nekünk nincs, Hanna a kezdetektől velünk aludt egy szobában, a kiságy úgy van beállítva,mintha mellettem aludna. Azt hallottam, hogy ahol a szülőkkel együtt van a babuci, ott átveszi a szülők légzésének ritmusát. Aztán lehet, hogy egy nagy blődli...
Bébiőrből Tomy volt, de az is csak az első időkben, kicsi a lakás, meghallom az "angyali üvöltést" bármelyik pontjáról.

Marcsi, remélem a derekad jobb már! Sajnos a szuri nevét nem tudom, talán majd bábaildi!

Lilla, Kirus tüneményesen szép!

Mindenkinek szép napot és árnyékot! :D
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Hexina-köszi, egy fokkal jobb a derekam, de megnyugtattak, hogy amíg bent lakik a pocaklakóm, addig nem fog elmúlni tutra. Ráadásul állandóan a jobb oldalamra kúszik, így az jobban is van terhelve, ezért fájdogál annyit. Ha sikerül átcsalnom őt a másik oldalra, akkor enyhülni szokott a fájdalom! Már csak 1 hónap, azt meg csak kibírom valahogy... :D

Kép
marcsi0503

Sziasztok!

Köszi a tanácsokat a légzésfigyelővel kapcsolatban. Mi is teszünk be faroslemezt, bár azóta rájöttünk, hogyha nyitva van az erkélyajtó és az ablak, akkor a huzattól is megszólal, ha fúj a szél.
Egyébként elégedett vagyok vele, nélküli ki se mernék menni a kertbe, de ott tényleg jól hallom, ha felsír Kirus.

Marcsi!
Én úgy tudom, hogy a dél-pestiben csak EDA-t adnak fájdalomcsillapításra. De majd Bábaildi biztos megírja, ha mást is lehet kapni rá.

Sziasztok
Lilla
Vendég

sziasztok!nekünk nem volt légzésfigyelőnk mégis nyugodt voltam,tudtam nem lehet semmi baj! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Contramal az injekció neve, és bár most csak a neten tudtam utána olvasni, de bármelyik linket nyitottam meg, sehol nem javasolják nagyon. Elég érdekes! Na majd holnap kifaggatoma dokimat!

Kép
marcsi0503

mire jó ez az injekció?bocs de én még halani se halottam róla! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szülésnél használható fájdalomcsillapítóként. A Bajcsyban legalábbis használják. Ott egy kicsit furán állnak az edához, előre kell kérni hetekkel pl, és az egyik orvos, aki a szüléselőkészítőt tartotta múltkor (mivel én ott fogok szülni), ő mondta, hogy létezik más megoldás is, mert ez az injekció jól csillapítja a fájdalmat, és puhítja-tágítja a méhszájat. És ez tényleg így is van, viszont átmegy a babába, aki függővé válhat még minimális mennyiségtől is, kiválasztódik a tejben is. ezért holnap mindenképp rákérdezek a saját dokimnál, hogy ő mit gondol erről.

Kép
marcsi0503

és te mit szeretnél?szeretnéd alkalmazni majd?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nem tudom, hogy lesz-e rá szükségem. Jobb lenne, ha nem kéne, és kibírnám nélküle, vagy bármilyen fájdalomcsillapító nélkül, de hát nem tudhatom, hogy hogyan fogom viselni az egész tortúrát. Abból a szempontból szimpatikusabb, hogy nem tartom olyan drasztikusnak, mint az edát, persze lehet, hogy ezt csak én gondolom így, de mindenképp kifaggatom ma a dokimat erről, mert benne 1000 %-ig megbízom, és majd kiderül, hogy ő hogy áll a dologhoz!

Kép
marcsi0503

az jó ha teljesen megbízol a dokdban!
Én kértem ano edát de nem adott a dokim mert nagyon hamar tágultam,helyette kaptam nospát az oldalamba,az annyit ért mint halottnak a csók!
de kívánom,hogy gyors és könnyű szülésed legyen mint nekem is volt! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszönöm, remélem is, hogy gyors lesz!
ti meddig szedtétek a magnéziumot? Most vagyok a 37. hétben, és talán abba kéne hagyni, nem? Még a végén bent marad a törpicsek...

Kép
marcsi0503

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?