Yusz-egy igazi tündér ez a kiscsaj!
Mazsuzs-köszönöm, egész jól vagyok már, igaz kedd óta nem mentem dolgozni, de mgeérte, mert helyre jöttem. Flectort ajánlott az orvos, és két nap után egész jól helyrehozta a derekam! Így szerencsére csak az első éjszaka kellett gyógyszert bevennem, így azért jobb érzés! Viszont hogy a ma éjszakám se teljen el izgalmak nélkül, begörcsölt az epém, így hánytam egy sort hajnalba. A legrosszabb az volt, hogy a pocilakóm folyamaotsan az poémet, és a gyomromat rugdosta, és ez nem segített valami sokat. Úgy múlt el a görcs, és úgy tudtam végre elaludni, hogy a kezemmel nyomtam elfelé a lábacskáit, mert amikor betalált egyszer-kétszer azt hittem csillagokat látok!
Kicsit ijesztgetnek ezzel az epekővel, hogy majd szülésnél is tutira beindul, mert akkor a kitolás előtt egyébként is előfordul a hányás, de nekem meg így nagyobb esélyt jósolnak neki, ráadásul egy is epegörccsel kipótolva. Hát kíváncsi leszek rá, de nem idegesítem magam előre emiatt, mert fölösleges. CSak hát ugye szülés közben nyilván enm fognak semmilyen görcsoldót adni, és ha egyszerre jönnek a fájások, meg begörcöslök, akkor az nem lesz semmi! viszont rá kellett ma éjjel is jönnöm, hogy egyre jobban bírom a fájdalmat. az első ilyen epegörcsnél azt hittem meghalok, igaz, most is volr, hogy már könnyezett a szemem, de határozottan jól viseltem. De azért nem akarom többet!!!!
Bocsi, ha hosszú voltam!
Üdv: Marcsi