Hello Csajok!
Honey: Sajnálom a megfázást, és az alacsony cukorért sem irigyellek! Bár még mindig jobb, mintha magas lenne...mihamarabb gyógyulj meg! És gyere gyakrabban! Érdekel ám minket, hogy mi van Veletek!!
És a pocakfotót kérjük szépen!
Starlark, Csibe: Szuperek a babakocsik. Nekem gyengém egyébként a szürke szín, főleg rózsaszínnel tetszik, de pont azért nem veszek rózsaszínt, mert mi van ha a második baba Zsoltika lesz? Mégsem vihetem rózsaszín babakocsiban
! Szóval Ti ügyesen választottatok!
Bagzerka: 112 cm!! Az igen! Tök jó, hogy ekkora a pocid!! Már a pocakfotók alapján is a Tiédet tippelem a legnagyobbra! Grat hozzá!!
Holka: Igen, szerintem akkor Emma is jó irányba helyezkedik! Drukkok mennek, hogy maradjanak is ebbe a pozícióba! És remélem a sima szülésed sima ügy lesz!
Alvással amúgy én is úgy vagyok mint Te, éjfél körül megyek csak csicsikázni, 2-3 óra felé egy gyors pisi,- erre Biankám felébred és elkezd poci-focizni, amit én alig bírok ki röhögés nélkül- aztán amikor ő elalszik, én is visszaalszom! Viszont reggel legkésőbb 7-8 körül felkelek!
Roni: SZüléses aggodalmaid miatt nem vagy nyomi, már engem is foglalkoztat a dolog. Hétvégén tesómat ki is kérdeztem jó alaposan, de neki pl. annyira más volt az 1. és a 2. szülése, hogy ha az egyiket nézem be vagyok sz@rva tőle, ha a másikat, akkor meg alig várom!
Sarkantyúka: Remélem a Te szülés élményed is olyan lesz, mint a tesómé: AZ első rossz tapasztalat után a második könnyű menet lesz!
Szeder, Márti: Örülök, hogy nektek ilyen pozitív volt minden szülés- élmény! Remélem Adél és a KIs Titokzatos nevű baba is hasonlóan könnyen fog világra jönni!
Tényleg, Márti: Miért annyira titkos a név?
A.m: Gratula a súlytartáshoz! Nagyon ügyes vagy, pláne, hogy igazán ilyenkor szokott elszaladni a ló a kismamákkal! De Te ügyi vagy! Az alacsony vérnyomásnak pedig szerintem inkább örülj. Jobb mintha 140/100 lenne... És tényleg röpül az idő, Te nemsokára már ott vagy a célegyenesben!!
Minyu: Gratulálok a hosszúcombú, pocakos Csongorodhoz! Tök jó gépgep nézhették, ha ennyire láttad, hogy mit csinál éppen! Én csak annyit láttam tegnap, hogy minden O.K, ott van, mocorog.
Sugi: Jó hogy jöttél, már éppen hiányoltalak volna! Szép neveket választottatok, nekem mindkettő tetszik! Kié lesz a döntő szó?
Lanta: Veletek mi van? Nem is írtál semmit Magatokról!