Sziasztok!
Na itt vagyok én is végre.
Megpróbálok reagálni az elmúlt napok eseményeire.
Balwin, köszi a képeket, nagyon csini Annalucus ebben a nőcis kis cuccban, és az a csat a hajában…!nagyon tetszik! Szépek a „tortákok” (Téged idézve
) és a közös képetek is szupi! Amúgy nálunk is, mióta Zsófi megszületett, 5 képen, ha rajta vagyok… Ja, és az András nekem is tuti lenne, csak előlünk már Tesómék elhappolták.
Még ennél a kistesó témánál maradva, én is úgy vagyok vele, hogy nem tudom elképzelni, hogy milyen lenne, ha lány után fiam lenne, de ez nem jelenti azt, hogy nem szeretnék fiút! Sőt, tök kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet fiú anyukájának lenni. Úgy hogy nálunk a köv. gyerek tényleg az a kategória, hogy tök mindegy, hogy mi lesz!
Anikó, grat a tejcsihez, mármint hogy csak este kell pótolni, ez tényleg szuper. Szépek vagytok Ti is a képen.
Kata, szóval akkor fiúcska mégis? Lényeg, hogy egészséges legyen, hogy ezzel a szerintem egyáltalán nem közhellyel éljek. Már Apa is biztos megbarátkozott a gondolattal. Szerintem ne vacilláljatok, ha a Márton tetszik, mit számít az, hogy egyszerre lesz a név- és szülinapja, évközben úgyis megvesztek neki mindent, amire szüksége van.
Niki, örülök, hogy jobban vannak már a csajok. Katának még gyógyulást. Én is olvastam a Kiskegyedben, hogy sógorodék milyen neveket választottak, gondoltam is Katára meg Balwinra.
Tényleg, mi lesz akkor a talival, áll még a meghívás?
Szilbee, Neked is jobbulást! Örülök, hogy srácok legalább nem betegek.
Katlina! Robikának is jobbulást, szegény, hogy pont a szülinapjára lett beteg. Ti mikor tartjátok a bulit?
Dorka, látom, tetszettek Szabinak az ajik, de aranyos! Melyik játszón voltatok ma? Mi ma tök későn indultunk, 10 után (Zsófi 8-ig aludt!), csak a piacra mentünk és jöttünk si haza, mert már meleg volt, így nem hívtalak, hogy merre vagytok. Ja, láttam ám, hogy új vonalzótok van!
Fanna jó az avatarod tényleg. A szandival végül tudtál valamit kezdeni?
Jaimee, hogy tetszik Rékának az új kocsi? Én idegenkedtem ettől a szarvtól, de nem rossz, sok ilyet látni már a városban.
Évi, nagy gratula Csonginak, irtó büszke lehetsz rá! Szerintem is sokra viheti még. Talán Neked mond valamit Juhász Roland neve (a válogatottban játszik), na ő abból a faluból származik, ahonnan én, ovis csopitársam volt. Hát valahogy ő is így kezdte.
Újak, Munya, Kitten, hol vagytok?
Tényleg, Kata, mennyi volt Tóth Zolinál a 4 D? Na nem mintha mennem kéne
…csak úgy kíváncsiságból.
BBJudit, de jó, hogy a csajok már ilyen jól eljátszanak együtt! Gréti már a nyáron akkor nem is megy oviba, igaz? Mentek valahova nyaralni? Hogy állsz a fogyival? A múltkori -6 már nagyon szép teljesítmény!
Olga?
Na rólunk: nincs semmi különös
. Elég jól telnek a napjaink, hála annak, hogy úgy néz ki Zsófi rászokott a délutáni 2-3 órás alvásra. Most is annak köszönhetitek, hogy itt vagyok. Na remélem, nem kiabáltam el. Nagyon drága egyébként, ha valamire mondjuk neki, hogy nem, vagy nem szabad, ő is mondja, hogy „nem nem nem” annyit nevetünk rajta! Mostanában sajnos elég rosszul eszik, de bízom benne, hogy majd ez is elmúlik, ahogy az összes többi rigolyája is elmúlt.