Új privát üzeneted érkezett!

Katlina, neked akkor jobbulást....
Etetőszéket Mamihoz szeretnénk, a másik mamánál van a fa, de Szabi nem mászkál ki belőle... Az itthonit is naon szeretem, bombabiztos benne a gyerek! :)

Virág, akkor hétfőtől hajrá!

Kép
Kép
dorkáék

Ja még lemaradt ha nálunk fiúcska lenne a következő lurkó akkor a Patonai Vencel nevet kapná :D

Szilbee!
Szőke Évike is babát vár vagyis így hallottam,de nagyon rosszul van állítólag dolgozni sem tud,Anikó talán többett hallott róluk

Kép

Kép
katlina

Háj!

Dorka!
Hátkérlek...tudod nagy cici, feszes fenék.... :lol: :roll:

Jaimee!
Jajajja....de most úgylátom "őszülünk"..... :? Tiszta nemnormális még idén az időjárás!!!!!!!!! Tavasszal a szél fújt úgy sokszor hg a babakocsit alig lehetett tolni ...mostmeg.... :?

Kata!
Gratulálok Mártonhoz!!!! (vanegy barátnőm azt szoktam Mártonnak hívni...Mariann után szabadon.... :D szóval nekem tetszik!!!!!!!)

Judit!
Akkor a kép????........ :wink:

Timi!
Nagyon jó a szempillád!!!!! Írtad már hg mennyibe került? Lehet az alsókra is rakni?

Judit!
Igen....teljesen egyet értek.....ha lenne mégegy fiam én is rájuk csuknám az ajtót..... :shock: aztán adjad neki:)))

fanna3

Hellabella :)

Újfent nemráérek, úgyhogy moscsak ihun a kép...a Zegyik :)

Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

Kukuccs!

Balwin: Jön több is? És a havi lebontásos? Időhiány? :( Amikor "találkoztunk", akkor vettük az új kocsit! :D

Virág: Alacsony? :shock: Ez már olyan vén babáknak való, mint az én lányom és plusz. ...... Amúgy van magasabb is? :shock:

Fanna: Avatar update? Jó!

Réka 2 órája alszik. Lesz még ennek böjtje.....
jaimee1

Katlina! Ez komoly?! :shock: De jó!!! Majd számolj már be róla, ha megtudsz vmit!

Anna! Király az avatatotok!!!! :D

Balwin! Nadejómár látni titeket is. :) PErsze élőben még jobb lenne...

Mi is van / lesz azzal a talival? :)

Judit! Hmm... lassan de biztosan közelít felénk is az a kor, mikor egymást verik a kölkök... Most még azért önytyöm-pöntyöm ... meg puszi a lábra van... de ez se tarthat örökké.

Kata! Uh-n remélem esmét mindent rendben találtak. Jelentem nem álltam neki a kamrának... helyette pizzás csigát sütöttem. :roll:

Vmit még akartam... Elfelejtettem. :( Erika! Szerintem neked akartam vmit írni... My name is Szenilla!!.... áhh...

Tessék drukkolni, hogy ne essen az eső 15-től 16-ig! Különben szétázok a fiúkkal! :?
szilbee

Anna=Anna :)
szilbee

Hali!
Jaimee: varázsitatóból issza a teát, először nem igazán szívta, aztán rájött. :) Ja! A DM-ben vettem 1490,-ért, a Ficánkában 2490,- volt ugyanaz... Szép a kocsitok! Drága volt?

Katlina, Szilbee! Én is hallottam, h. Évike babát vár, de többet nem tudok, nekem az is új volt, h. rosszul van... :oops: A házat csinálják, azt hallottam még. Meg h. talán Karácsony tájékán szül? De ez se biztos.

Balwin! Végre fotó!!! Szépek vagytok.Igazság szerint nekem a kendő szimpibb, mint a kenguru, láttam egyet, majd megkeresem a nevét, az nagyon bejött. Csak hát gőzöm nem lenne, hogy kössem magamra, ahhoz nem vmi tanfolyam kell? :roll:

Virág! Nekünk nem passzol bele. :cry:

donkoaniko

Mei Tai a neve!
Kép kicsi

Kép ez jó szín

donkoaniko

Szilbee!
Tudok több mindent is róluk de ezt már pü-ben írom

Fanna!
Jó az új avatar!

Balwin!
Ti is szípek vagytok ám!!!!!
Tegnap voltatok eszembe,hogy legelősször a bébimegörzőben találkoztunk!

Kisfiam ma átsétált az eggyi szobából a másikba na azóta folyamatosan kotor meg sem áll majd csinálok videjót
Amúgy ő jobban van én pocsékul,leültem tanulni de nem emlékszem hogy mit is olvastam :evil:

Kép

Kép
katlina

Ok! Várom akkor a mailt vagy pü-t! :)
szilbee

Hálócsákó!

Nemsemmikvagytok!!!!!!!
Azt hittem nem lehet észre venni...jellegre tök olyan mint a másik volt....csak ez talán még kivehetetlenebb..... :mrgreen: csak kicsi amérete..... :lol:

Katlina!
Világossítsál már fel....nagyon nem figyeltem bocsánat....... :cry: de mit tanulsz???.... :D

Szilbee!
És ti hová mentek?.....(Neked is bocsánat ham ár írtad.....,próbálom összeszedni magam.....)

Jaimee!
Az jutott eszembe hogy a kocsitoknak olyan a fogggantyúja mintha egy kis katicabogár füle lenne.....ari...hehehe :lol:

fanna3

Sziasztok!

Csak most tudtam jönni, mert Zoli megint külföldön van. (Ráadásul az előbb írtam egy tök hosszút és elszállt.) A lányok javulóban, Dorka már majdnem teljesen jól van, Katának még volt este egy kis hőemelkedése. Holnap délelőtt megyünk vissza a doktornénihez.

Katlina: MEGKÉSVE DE ANNÁL NAGYOBB SZERETETTEL KÍVÁNOK SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT AZ EGYÉVES ROBIKÁNAK! Mindkettőtöknek jobbulást!

Kata: Gratula a fiúhoz! Névhez érdekességképpen: Sógoromék is babát várnak, ikreket, és ha fiúk lesznek a Bence és a Márton nevet kapják. És Ők is novemberre várják. Ja, és ha lányok, akkor Anna és Luca.

Évi: Gratula Csongiéknak a szép eredményhez! Elhiszem, hogy büszke vagy Csongira. Lehetsz is. Suliösszevonásról van valami hír?

Dorka, Balwin Judit: Jók a szülinapos képek.

Szami: Elhiszem, hogy nincs időd semmire. Nekem a két lány mellett sincs, hát még akkor Neked három gyerek + a házfelújítás. Kitartást! Gratula a minusz kilókhoz meg a jó cukoreredményhez! Képeket köszönjük.

Virág: Lehet hercegnős tortát rendelni. Mi már csináltattunk: Hamupipőset.

Jaimee: Nekünk is PC sportkocsink van, én elégedett vagyok vele, de a lábzsákot nem tudtam rápatentolni.

Fanna: Én is kiszúrtam az új avatarod. Jó lett.

Balwin Judit: Jó a kép Rólatok. Én nem tudtam mi az a ZP, nagyon szőke vagyok.

Judit: Citromos álom milyen lett lime-mal?

Rami: Tudsz valamit A. Katiról?

Megyek vasalni. Hurrá!

Niki

Kép
Kép
csni

Na ja, a Te avatarod feltűnt! én lecseréltem a vonalzókat a kutya le sem kakilta! :mrgreen: (pedig nem kis időmbe telt, mire kitaláltam a koncepciót!)nem is jövök este tízig !

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Niki:Örülök,hogy jobban vannak a csajok!Katival kb.2 hete beszéltem,jól van,de már nehezen bírja.Pont ma volt az eszembe,hogy írok neki,mert már nem sok van hátra.Úgy izgulok,hogy minden rendben legyen most velük.
Ha tudok valamit,vagy ha tudsz vmit szólj.

Katlina:Jobbulást neked ésgratula Robikának a járkáláshoz.Innen már nem lesz megállás.

Szamóca:Nem csoda,hogy ki vagy merülve,én egy gyerkőcmellett is olyan vagyok sokszor,mint a mosott rongy,nem még három mellett.Kitartás!

Anikó:Örülök,hogy kicsit jobban vagy és tejcsid is maradt.

Kata:Gratulálok a kistököshöz,lényeg,hogy egészséges.Nálunk is apa szeretné,ha a második csajszi lenne,de én sem tudom már elképzelni,hogy vele nem autózni,hanem babbázni kellene.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
pné rami81

Anna, szegíny gyerkőc hadd lásson már nagy cicit feszes fenékkel... :P

Judit, több kép? Annalucus nagyon anyás, ugye? Szabi is már szokott simizni, meg puszit ad, ennél szebb dolog nincs is a világon!

Hulla vagyok, barátnőméknél voltunk, egy puklival több jött haza... :roll: Asztalsarok sajna 77 cm magasságban volt.... :cry:

Kép
Kép
dorkáék

Judit: Rá se ránts! És az én avatarom? Az smafu? :D Nekem csak most tűnt fel, hogy nem tűnt fel senkinek. :lol: :lol:

Anikó: 20-as volt.

Szenilla, beugrott már mit akartál nekem mondani? :D

Fanna: Bírom

Niki: Vasalás abszolválva? Holnap 30 fok, legjobbkor műveled. :wink: No, majd megnézem a lábzsákot. Mi fel sem próbáltuk.

Dorka: Hány centi Szabi? Most mondta a védőnő, hogy 75 centis egy átlag egyéves.

Lányok, ezt a Hunyadi utcai cukrászt ismeri valaki? TUdom, hogy én lakom itt, de még nem volt szerencsém a termékéhez. Csak úgy nem akarok besomfordálni, mereszteni a szemem.... :roll:

Valamit még akartam, de....itt ücsörgünk a nappaliban, várjuk, gogy RékámEgyetlenem visszaaludjon. Meghallotta Apa hangját és felébredt. Most tudatosítjuk benne, hogy még NINCS reggel. Abszolút nincs.
jaimee1

Ja, Fanna: a folytatás - Bírom a kormányát, időbe telt, míg megszoktam. Kb. 20 másodperc? :D ÉS MÉG NEM RÚGTAM BELE A KOCSIBA!!!!
jaimee1

Nekem csiga most a babanet vagy másnak is? :(

Erika! Szenilla válaszolt a másikba. :D Ha jól emléxem azt mondtad, hogy esernyő kocsi... tennél képet az esernyőre csukott állapotáról?!

Éjszaka visszaaludt a leányzó?
szilbee

Vasalásnak még én is most nekilátok, miekőtt szanuát csinálnék a lakásból... :?
szilbee

Ja és tutkó az avatarod. Észrevettem ám, csakúgy mint Judit új vonalzóit... csak abba a mosot f*s hangulatomban leledzettem éppen. :oops: Azééé nem rejagáltam..

No lépek! Pussz!
szilbee

Reggelt!

Jaimee, Szabi 77 cm, 56 cm-rel született.
Nekünk a Hunyadi úti cukrásztól volt az esküvőn minden, szépek voltak a torták, finomak a minirétesek, az aprókat viszont asszem egy kissé odaégette, ha jól emlkészem.... :oops: De jó áron dolgozik, 26 féle tortából lehetett választani 3 éve.

Szilbee, nekem nem lassult le a babanet....
ÉS JÓK ÁM A KÉPEK A FIÚKRÓL!!!! ÉSZREVETTEM!!! :) :wink:

Na tűztünk a játszóra, mielőtt megsülnénk!!!!
Szép napot!

Kép
Kép
dorkáék

Csajok!
Lenne 1 kérdésem..

Dávid még nem fordul hátról hasra (csak az oldalára ill. hasról hátra), viszont hason fekve kegyetlen magasra emeli a fenekét, és próbálkozik váltott lábbal tolni magát.

Olvasott vagy hallott vki arról, hogy jelent e vmit, ha felcserélődik a fordulás és "mászás"?? (Bár ez még nem nevezhető igazán mászásnak.)
Nem aggódom miatta, mert nagyrészt ez a 9600 g-ja miatt van, csak úgy érdekelne... :)

Előre is köszi a válaszokat.
szilbee

Szép reggelt!

most véletlen működik a babanet... néha bele tudnék vágni...

Szilbee: én régóta nem olvasok a gyerekek fejlődésével kapcsoltaban semmit, mert csak felidegesíteném magam. Ez kb. B. születése van így :lol: Majd csinálja, ha megérett rá a szervezete, idegrendszere. Lényeg, hogy boldog. Óriásbaba Dév, nem lehet tőle ugye akrobata mutatványokat remélni. De nekem van egy telószámom, aki a Dévényi Anna módszerrel gyúrmákolja a babákat... nagyon jó eredménnyel. Nekem van egy ismim, aki (már nem emléxem pontosan) talán 9-10 hónaposan vitte el a kislányát ehhez a csajhoz, mert az ülésen kívül nem csinált mást, illetve az angolspárgát. De nem feküdt hason, nem mászott. No ez a csaj néhány hét alatt speciális tornával és csípőerősítő gyakorlatokkal megerősítette a nem működő izmait a kiscsajnak és hihetetlen gyorsan elkezdett mászni, majd járni utána. Amúgy szolnoki a tornász csaj.

Fanna: jó az avatarod :lol:

És szerintem Szabinak is új vonalzója van. Hogy lehet ilyen korán játszira menni ?!

Jaimee: én észrevettem ám a Tied is, csak még mindig gondolkodom rajta, hogy annak a macseknak azért nagy a hasa, mert a halat megette az akváriumból, de akkor hová lett a víz (?) vagy, mert a vízben megfulladt és felpüffedt :lol: :roll:

Hí a gyerekem, azt hiszem egyenlőre ennyit.

Kép

Kép
szolkata

Anna!
Eu Pályázatíró a hivatalos neve

Robi 78cm és 51cm-vel született(igaz minket nem kérdeztél) :oops:

Amúgy prücsök jól van teljesen,én a taknyom tetőfokéán vagyok,egy kis torokfájással videjót ma felrakom ha lesz ídpm!

Szilbee!
Én erről még nem olvastam,de a barátnőmék kislánya is 9hónapos és most kezdett el mászogatni de fordulni még nem tud,de állni már igen nála is nagy súly van gondolom ez annak köszönhető
De Robi meg előbb állt mint saját magától ült
7hónaposan állt stabilan ülni meg csak 9hónap tájékán tanult meg,már mint úgy magától

Kép

Kép
katlina

Katlina!
Köszi! :) Hát én is a súlyra meg a nagy kuferra (ill. rövid lábakra) tippeltem, mint ok.
Neked is csak az Aspirin +C-t tudom javasolni, no meg a Tantum Verdét. Én is abba vok,mint te... de így egész elviselhető a dolog.

Kata! Köszi neked is! :) Egyenlőre úgy tünik, hogy küzd az átfordulással... Nagyon erőlködik, tehát tuti hogy a súlya.

Ja meg olyanokat csinál, hogy fürdőkádba (mikor teszem) úgy kell birkóznom vele, mert állni akar, de ülni nem... a fekvésről nem is beszélve. Bivaj erős lábai vannak. Totál kifeszíti magát... :lol: Ja és totál stabilan ül. (Van min...)

Kata! Hát vmivel le kellett öblíteni azt a sok halat! :lol:
szilbee

khm.. bivaj=bivaly :roll: :oops:
szilbee

Ja, tegnapi uh:amikor odaértünk, ment el Jakab. 10 perc múlva visszatért, majd bementem. Kb. másfél perc "alapos" genetikai vizsgálat közben kapott telefont, hogy a műtőben elő van készítve egy hölgyemény csak neki csak most, így felpattant és a kinyomtatandó papírokat is alig bírta megvárni, hogy aláírja... Az előző napi eredményekhez képest a gyerkőcünk feje 3 mm-vel, a combcsont hossza 2 mm-vel volt hosszabb... no comment... Megyek hajat szárítani, aztán viharzunk a városba.

Kép

Kép
szolkata

Szilbee, Szabi is soká fordult hátról hasra, csk próbálkozott, sztem sincs gond, majd' 10 kilát mozgatni nem egyszerű dolog! :)
Javulgattok?

Kata, ja-ja, új a mienk is, Szabi szülinapjára cseréltem ki...
Jakab akkor most télleg futószalagosat játszott? :? Gondolom, mennyire örültél... :roll:
Játszóra meg muszáj ilyenkor mennünk a meleg miatt is, meg azért i, mert egy hete Szabolcs csak kiságyban hajalndó aludni, babakocsiban nem, így a de-i alvásra haza kell jönnünk. (Azóta írogatok de. is... ide...)

Katlina, ha meggyógyultok, nem jöttök el hozzánk? Ez egy meghívás volt ám!
:wink:

Kép
Kép
dorkáék

Kata: Hát igen, ki hogy mér. Nagyon változó. Nem lehetne ezt valahogy egységesíteni????!!! Kiadni szabályba, hogy INNEN méred és IDÁIG, b....eg.

Gyk :wink: : A macska telezabáltam magát lekvárral.

Katlina: Akkor szép szál legény Robika is. :D

Dorka: Hű, ez jól hangzik, köszi! :D

Szilvi: Lapra csukható a kocsi. Szerelem volt első látásra, nem érdekelt, hogy esernyőt nem tud csinálni magából.

Én is megyek vasalni. Cupp!
jaimee1

Na megsasoltam má én is. Levente is 77 cm volt 1 éves státuszon és 11 és 1/2 kg.
szilbee

LÁnyok ha már ennyire oda meg vissza vagytok ezzel a vasalással, hagy dobjak már be mindenkihez egy kcisit, angol után meg összeszedem... na?

Jaimee!
és mi van, ha nutellát eszik az a macska?

Szilbee!
Vélemyén előttem szólók! nem lehet egyszerű azt a súlyt mozgatni, de a kérdésedre visszatérve, én azt hallottam, hyog aki nem mászik, annak a matek/nyelvek, meg még ami azon az agyféltekén vannak az megy kevésbé, ezért ezek a gyerekeket mászatják.. na most nálunk Gréti nem mászott, vagy csak nagyon keveset, de nem veszem észre, hoyg rosszabb lenne, mint az átlag, angolon. vagy majd kiderül.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka! Stagnálunk... :?

Na megyek babázni meg rittyentek néki vmi ebédet..
szilbee

ja mi akkor megint átlagon aluliak vagyunk, Leti 73 cm, és 7,8 kg talán, de holnap megyünk szurira, így majd ott jobban megmérik...

Gréti 72 cm, és 7930 volt egy évesen, én is megsasoltam!

na mentem altatni Letit.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit: Viccelsz? Szerintem Gréti a legügyesebb angolon. Dorka viszont... Hát, nem modhatnám, hogy nagyon menne Neki, pedig Ő mászott is.

Egyébként én is észrevettem az új volalzóidat, csak sajnálom, hogy nincsenek rajta képek.

Niki

Kép
Kép
csni

Niki! Voltatok ma akkor dokinéninél? Mit mondott? Marha nehéz egyedül két gyerekkel. :( Kitartást hozzá!!!
szilbee

Judit! Nem átlagon aluliak csak csajszik!!! :D

Ne is emlegessétek a Nutallát... úgy ennék...
szilbee

Sziasztok!
Megkaptuk a 3 hós szurit, volt egy kis sírás, de nem vészes.
Viszont mennünk kell ortopédushoz ( csípőficam-gyanú ). :cry: Ill. azt mondta a doktornő, h. nem állítja, h. az, ( nem egyformák a hurkái )de mivel kislány, vigyük inkább el.
Szilbee! Küldesz nekem Kövesdi elérhetőséget, ha megkérlek? Úgy gondoltam, hozzá visszük inkább, mint SZTK...

Dorci 2 hónaposan: 5008 g, 57 cm,
most 3 hónaposan: 5600g, 60 cm. Nőtt a kisasszony. :)

Ja pneumo-elleni: úgy tűnik, tényleg kamu volt az ingyenesség. :evil:

Kaki-gondjaink voltak, ma megérkezett 2. napra. Tegnap nagyon gázos állapotok voltak... Sztem az esti tápi fogja a pocit.

Kata! Nálam is kb. ilyen volt az AFP utáni genetikai uh, csak azt Erdődi csinálta. Kapott egy telefont, így 3 perc alatt végeztem ( vetkőzéssel-öltözéssel együtt)... Ja és közölte, hogy "EZ nincs 20, hanem csak 19 hetes!" Nem voltam ideges. :x

Tegnap fényképeztem.:
Kép

Kép

Ja! Nem tudjátok, hol lehet venni olyan fotóalbumot, amiben a fénykép 4 sarkát kell bedugdosni, és az oldalak előtt az a vékony papír van? Sehol sem találtunk eddig.

donkoaniko

Judit: Akkor ez egy még szerencsésebb macska. :D
Jaaaaaj, nutella...nyami :lol:

Átlagon aluli?! Ezt meg sem hallottam.

Vasalást hozhatod, 5000 Ft/óra. Nos? :wink: És nagyon lassan vasalok.

És aki kúszik, mint egy katona a szögesdrót alatt full speed-del? Az mit jelent? Közben szuszmákol és igyekszik és dúrja magát előre....

Dorka: 77 cm? Hűűű....kész dalia!!

Marha meleg van. Pizzát akartam sütni, de ki van zárva ebben a trópusban. Roston sütök inkább valami izét.
jaimee1

Dorka!
Szeretnénk mér bejutni,remélem mielőbb meggyógyulunk!
Robi sem hajlandó babakocsiban aludni így hát csavarogni mi csak délután mehetünk délelőtt kertészkedünk ha nem főzök

Ja nekünk azt mondta az eggyik jó indulatú isminkamikor mondtam neki hogy Robi nem tud magától felülni de állni áll,mászi mászik,hogy igyük orvoshoz mert lehet hogy szellemi fogyatékos,na kösz a jó tanácsokat :twisted: :twisted:

Nekem feltünt az új vonalzó az új avatar,de így is mindíg elfelejtek valamit így mire odaérek hogy írjak már nem jut eszembe :oops:

Kata!
Ez gondolom a kórházban volt :twisted:
Nekem mindíg ilyen futószalagos UH-im voltak mert ügy doki bácsinak nem volt a korházon kívül magánrendelőlye,vagy nem közölte velem,de ez már nem is lényeges most új orvost keresek,csak még nem tudom hogy ki is legyen a szerencsés áldozat :wink:

Kép

Kép
katlina

Anikó: Mi is 19 hetesek voltunk a 20 hetes UH-n. Csak Emődivel. Aszonta nagy kedvesem. " MOST nem látunk fejlődési rendellenességet." Ezt tök úgy mondta, mintha lenne, csak ő nem látná. De majd 2 hét múlva felbukkan. :? :?

A hurkák nálunk folyton változnak. Múlt héten nem volt szimm, most meg az. :shock: Dokinéni szerint tökéletes. Hát remélem...
Kattog is?

Az ingyenesség még nem bizti, hogy kamu, mert az új miniszter is megígérte, csak az a kérdés, hogy kinek igyenes és mikortól. Jó nem????

De szép ez a leányka!!!

na befogtam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
jaimee1

Sziasztok!

Na itt vagyok én is végre.
Megpróbálok reagálni az elmúlt napok eseményeire.

Balwin, köszi a képeket, nagyon csini Annalucus ebben a nőcis kis cuccban, és az a csat a hajában…!nagyon tetszik! Szépek a „tortákok” (Téged idézve :mrgreen:) és a közös képetek is szupi! Amúgy nálunk is, mióta Zsófi megszületett, 5 képen, ha rajta vagyok… Ja, és az András nekem is tuti lenne, csak előlünk már Tesómék elhappolták.

Még ennél a kistesó témánál maradva, én is úgy vagyok vele, hogy nem tudom elképzelni, hogy milyen lenne, ha lány után fiam lenne, de ez nem jelenti azt, hogy nem szeretnék fiút! Sőt, tök kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet fiú anyukájának lenni. Úgy hogy nálunk a köv. gyerek tényleg az a kategória, hogy tök mindegy, hogy mi lesz!

Anikó, grat a tejcsihez, mármint hogy csak este kell pótolni, ez tényleg szuper. Szépek vagytok Ti is a képen.

Kata, szóval akkor fiúcska mégis? Lényeg, hogy egészséges legyen, hogy ezzel a szerintem egyáltalán nem közhellyel éljek. Már Apa is biztos megbarátkozott a gondolattal. Szerintem ne vacilláljatok, ha a Márton tetszik, mit számít az, hogy egyszerre lesz a név- és szülinapja, évközben úgyis megvesztek neki mindent, amire szüksége van.

Niki, örülök, hogy jobban vannak már a csajok. Katának még gyógyulást. Én is olvastam a Kiskegyedben, hogy sógorodék milyen neveket választottak, gondoltam is Katára meg Balwinra. :wink: Tényleg, mi lesz akkor a talival, áll még a meghívás?

Szilbee, Neked is jobbulást! Örülök, hogy srácok legalább nem betegek.

Katlina! Robikának is jobbulást, szegény, hogy pont a szülinapjára lett beteg. Ti mikor tartjátok a bulit?

Dorka, látom, tetszettek Szabinak az ajik, de aranyos! Melyik játszón voltatok ma? Mi ma tök későn indultunk, 10 után (Zsófi 8-ig aludt!), csak a piacra mentünk és jöttünk si haza, mert már meleg volt, így nem hívtalak, hogy merre vagytok. Ja, láttam ám, hogy új vonalzótok van!

Fanna jó az avatarod tényleg. A szandival végül tudtál valamit kezdeni?

Jaimee, hogy tetszik Rékának az új kocsi? Én idegenkedtem ettől a szarvtól, de nem rossz, sok ilyet látni már a városban.

Évi, nagy gratula Csonginak, irtó büszke lehetsz rá! Szerintem is sokra viheti még. Talán Neked mond valamit Juhász Roland neve (a válogatottban játszik), na ő abból a faluból származik, ahonnan én, ovis csopitársam volt. Hát valahogy ő is így kezdte.

Újak, Munya, Kitten, hol vagytok?

Tényleg, Kata, mennyi volt Tóth Zolinál a 4 D? Na nem mintha mennem kéne :mrgreen:…csak úgy kíváncsiságból.

BBJudit, de jó, hogy a csajok már ilyen jól eljátszanak együtt! Gréti már a nyáron akkor nem is megy oviba, igaz? Mentek valahova nyaralni? Hogy állsz a fogyival? A múltkori -6 már nagyon szép teljesítmény!

Olga?

Na rólunk: nincs semmi különös :mrgreen:. Elég jól telnek a napjaink, hála annak, hogy úgy néz ki Zsófi rászokott a délutáni 2-3 órás alvásra. Most is annak köszönhetitek, hogy itt vagyok. Na remélem, nem kiabáltam el. Nagyon drága egyébként, ha valamire mondjuk neki, hogy nem, vagy nem szabad, ő is mondja, hogy „nem nem nem” annyit nevetünk rajta! Mostanában sajnos elég rosszul eszik, de bízom benne, hogy majd ez is elmúlik, ahogy az összes többi rigolyája is elmúlt.

Kép

Kép
ditke2007

Kép

Kép
katlina

Jaimee! Kattog??? :shock: Én nem hallottam., miközben nézte, dokinő meg nem mondta...

donkoaniko

Hűha! Robika nagyon ügyi! Látom, most nincs bepálinkázva :wink: :wink:
És mikorra tervezitek a kistesót, hogy már dokit keresel? És kik vannak számításban?

Kép

Kép
ditke2007

Robika vami fantasztikusan megy!! :shock: Nagyon király!! :D :D :lol:

Anikó! Már én is akartam írni, hogy ám nagyon szuper az a tejmennyiség amit termelsz!! Szóval télleg nincs min aggódnod! :D Kövesdit párom intézte... majd megkérdem. A címére pontosan nem emléxem már. Dorka esetleg el tudja neked mondani. (Én már nem emléxem, hogy is volt, mert Dávidot cipeltem menet közben, meg Leventét sasoltam, hogy ne rohangásszon el... apjuk vezetett odáig minket.

Rólunk: Elfogadták a fellebbezést. Levente a Jósikába nyert felvételt. :D
szilbee

Kistesót még nem mosttervezgetjük de szeretnék addig is találni valami jó dokit mert hát csak el kellene menni rászűrésre is
Buli hétvégén lesz vasárnap!

Kép

Kép
katlina

Jó hogy elszállt egy kisebb regény, amit írtam?! :twisted:
Most őrjöngök egy sort, aztán majd előlről kezdem.

Kép

Kép
szolkata

Jaimee: :shock: a macska nem is eszik lekvárt...meg nutellát sem.... Tényleg, amikor megláttad a képet, mire gondoltál először? Mert én tényleg egy felpuffadt macskára... :wink: Hát de mondom, biztos ez olyan fajintos amúgy... :lol: Mit sütöttél roston?

Dorka: majd minden nap eszembe vagy a tök miatt. Mi is nagy tök funok vagyunk. Bármikor megyünk boltba nézem, de nincs sehol változatlanul fagyott állapotban. Ma vettem a piacon két kisebb egészet, majd legyalulom du. Már ha hagy B.

Kaltina: nagyon ügyi Robika... amikor jön ki a szobából még mondtam is neki, hogy hopp-hopp vigyázz küszöb... nagyon stabil, gartula. Neked meg jobbulást.

(Utálok újraírni)

Általánosságban: nem vártam mást a kórházi uh-tól. Az első után pláne nem. Ennyi, bele kell törődni. Ez az általános ellátás. És megint aláírtam, hogy mindenféle tájékoztatást megkaptam...bla-bla-bla A folyosón, míg vártunk, megláttam azt a szülésznőt, akit egy kanál vízben meg tudnék folytani... Remélem szemtől szembe nem futunk majd össze, mert akkor biztos beszólok neki.

Két(több)gyerekesek: nálatok a 2. (3.) gyerek a pocakban aktívabb volt, mint az első (2.)? Az én pocaklakóm nem bír magával.

Anikó: szinte mindenkit elküldenek csípődokihoz a biztonság kedvéért. Mi is voltunk, valami öreg papesz volt a MÁV kórházban, nem volt túl kedves, de azt mondták jó doki. Megnézte, azt mondta, minden ok. Szerintem a gyerekorvosok így egy picit áttolják szakemberhez a dolgot... abból baj nem lehet. No para. Meg ha gond van, inkább most derüljön ki.

Niki: és ha egy lány egy fiú lesz :wink: Hála égnek nálatok is rendeződnek a bacik. Valamelyik nap már annyira hiányolt az unokatesód minket, hogy felhívott telón... pedig ilyen ritkán van :D

Ditke: Zsófi is mingyá 1 éves lesz... ott is lehet már gondolkodni a partin... Pisti beletörődött, hogy kétfiús apuka lesz... bízik abban, hogy bevállalok majd egy 3. bébit is...

Rami, Kitten, Munya: írjatok, magatokról is...

Nekem is vasalnom kéne... én kb. 3 hónappal vagyok elmaradva...

Ma lett volna nálunk a védőnő, de hát nem szólt... így nem is voltunk itthon... Holnap jön újra.

Kép

Kép
szolkata

Anikó! Ment P.Ü.!
szilbee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?