Sziasztok!
Hát igen... bevallom igen csak elvesztem.
Olvasásra sincs időm, pláne, hogy reagáljak is
De nagyon hiányoztok!
Minden gyerkőc csudaszép és tündéri!
Sok boldogságot minden szülinaposnak!!!
Mivel reagálni nem tudok, így magunkról egy "kicsit" + fotok.
Költözünk ezerrel. Már félig kint
, úgyhogy haladunk, de nagyon nehéz... Nekem időm lenne pakolni, de már nagy a pocak, így se energym, se erőm és nem is engedi a család, hogy egyedül kint matassak a háznál. Pedig lenne mit, hogy minél előbb kint lakjunk teljes mértékben. No de azért szép lassan csak-csak. Alapvetően már lakhatóak vagyunk, bár a konyhánk az még igen csak kemping jelleggel működik (bár kaptunk egy csodahűtőt Anyuméktól, így ez az egy már megoldódott
).
Az alapvető problematikánk, ami tolja az egész kiköltözést, az a gyerekszoba készre "faragása". Kint lakhatnánk már egy hónapja, úgy, hogy Bala köztünk aludna. De ezt nem tartottam jó ötletnek, hisz 1,5 hónap után lehet, hogy nem ment volna zökkenés nélkül, hogy na, akkor kész a szobád, ezentúl ott alszol. Inkább legyen kész és meseszép, ahova szívesen tér csucsázni. Kiválasztotta magánaka a "goofy-s függönyt /Anya győzködte a micimackósra, de hajthatatlan volt
Közölte, hogy:"Az a Tesónak kell!"
/ Úgyhogy Bala konkrét elképzeléseivel lesz berendezve
Kap egy nagyfiús heverőt (igazándiból erre várunk, hogy full legyen a szoba), s annál is kerek perec közölte, hogy Ő a holdacskásat kéri, az autós nem tetszik
. Úgyhogy holdacskás lesz.
Alapjában véve szegénykém még nem igazán érzi, hogy Szentiván lesz az otthonunk, hisz még csak rumlit lát, meg azt, hogy minden fix dolga egyszercsak kikerült oda Óbudáról. A szívem majd meg szakadt, amikor pár hete felmentem vele az üres, kipakolt lakásra, s állt a szobaajtóban, s közölte, hogy: "Anya hozzátok vissza a bútorokat, meg a játékokat én itt lakok, nekem Óbuda az otthonom!"
Tegnap végre talán volt etéren egy áttörés. Három napja Anyósomnál van, s nem is találkoztunk (Apa szabin volt, hogy haladjunk a pakolással), de amikor beszéltünk vele telefonon,
közölte: "Anya! Hol vagytok? Szentivánon? Én is akarok jönni. Én is ott lakok. Készen van a Goofys függönyöm?..."
Hihetetlen milyen dumája van. Voltunk Gekko-s felmérőn. Kommunikációból maximálisan a korosztáján túl tesz.
Eddigi életünk a garázs közepén:
Készülőben a gardrób:
Első "próba" kintalvásunk
:
Kis kertész
Pipacsmező lett a kertünk
folyt köv...