Sziasztok!
Zsuzsi
Oltári, hogy mennyire sokat változott Bence, amióta nem láttam... két hónapja volt nálatok a tali, azóta nem is nagyon tettél fel képet. Magától áll fel? Normális ez? Teljesen ijesztő számomra...
Amúgy nagyon szép kisfiú! Nektek van már fogatok?
Ja, BKV-val miért nem jöttetek? Vagy csak kocsival utaztok?
Niki és Zuzi
Sajnos nem tudok hozzászólni a fogas szenvedéseitekhez, de amúgy nagyon nehéz szívvel olvasom. Remélem, hogy azért kipróbáltok több természetes dolgot, hátha bevállik.
Zuzi, hol lehet beszerezni olyan kanalat? Tetszik ez a hőre elváltozás...
Kingi
Sajnálom, ami történt veletek, de tényleg...
Annak örülök, hogy nem lett komolyabb probléma.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de a Jánosban szültél végül nem? Ha jól emlékszem sajnos nem volt időd váltani... Ez alapján ne lepődj meg, hogy órákat kellett várnod.
Az egy szar kórház úgy, ahogy van, de sajnos a Budai Gyermekkórház mellett általában ő az ügyeletes kórház a gyerekeknek. Minket is jól megvárattak a május elejei hosszú hétvégén, pedig csak egy fülnézésre jöttünk akkor. Szóval emiatt is nyugodj meg.
Amúgy bevallom
Csabi már egyszer sajnos lecsúszott az ágyról. Szerencsére megfogta a kiságy, mert annyira nincs hely a kettő között, de mellettem aludt és eloldalazott....
Ilyenkor talán nagyobb az ijedtség, mint ami történt. Amit én javasolni tudok, hogy egy-két napig részesítsd teljes kényeztetésben Flórit. Sok simogatás, babusgatás, énekelgetés kézben levés stb. így talán könnyebben feldolgozza ő is az ijedtséget és nem marad benne tudat alatt.
Kitartást!
Tali
Csabi egy tünemény, ímádnivaló kisbaba, aki rettentően élvezi a társaságot!
Ja, hogy nem róla kéne írnom? Bocsi...
Én szörnyen jól éreztem magam, itt is köszönöm huncinak a kedves vendéglátást. Persze kevfesen voltunk, de talán kicsit bensőségesebb volt igy a hangulat.
Teljesen meglepődtem, Hunor egy igazi izgága kisfiú. Izeg - mozog, minden érdekli, sehol nem marad meg.
Abigél meg egy királykisasszony, aki ímád repülni! Ha látnátok! (mindjárt felteszem) Hátrafeszíti a kis kezeit és repked!
Amúgy Csabi elég hamar beájult, mikor hazaértünk 8-kor fürdés volt, aztán azonnal el is aludt. És most jól alszik, mert nem mozgolódik még apa chipsevésére sem.
Egyelőre ennyi, most kicsinyítek néhány képet, amit felteszek!
Hunci, nyafi e-mail címeket kérnék priviben, hogy mehessenek a képek!