Hellólányok!!!
CSandy!!!!Naaagy gratula, csodásak, szépek a fiúk és Te is nagyon fittnek tűnsz!!!!Fúúú,hihetetlen csoda, hogy császár után megszülhetted-jó a dokid, sok helyen megy a harc e miatt, nagyon örülök,hogy megismerhetted a sima szülés katartikus élményét.Fúú,dejóóó!!!
Nagyon szép babaázást kivánok Nektek!!!!!!
Gergőneképpolyan világitókék szeme van,mint az én Blanimnak! Ha van még időd irj mizu Gergővel? Lépcsőzés, ugrás, futás,mászás, beszéd-kiváncsi vagyok-emlékszem ti is jártatok fej.-re.
Ex!!!Nagyonn édes Peti, nekemteljesen nagyfiúnak tűnik-3-4 éves.az a huncut tekintete a krémmel!!!És nagyon szépek a fogai!!!
Mi van a dokikkkal,fül s egyéb vizsgálatok-beszéd?
ez a buborékos nagyon jókép,emlékszelpont ilyet tettem fel Blaniról is.Látom Peti isélvezte nagyon.És hogy tetszett a tropi?
Műkaja ügyben tuti én is lustább leszek ha melózom,akkor jön majd a bolti túrókrém,de attól nem félek,hogy válogatós lesz az oviban, ez még az űrhajós kaját is megeszi majd,mindegy neki csak egyen!
Egyébként a minap kipróbáltam a Millit, majd 150 ft volt és seperc alatt benyelte, szóval nálunk inkább költségtakarékosság miatt is megy a túrókeverés,egy perc alatt kikutyulom a túrót banánnal, ha sűrű-lötty bele kismeleg tej-és megzabál egy nagy tányérral, az 150 g túró-1 banán! A bolti túrókrém ennek töredéke csak.Na,értitek már miért keverek? De kipróbáltam! Izlik neki!Barackosat vettem.
Mári! Mitől lepedékes?
Ja,hogy nem rágcsálnyerset,? de hisz nagyon kevés gyerek rágcsálnyerset.Beni sem minden nap-deén még meg sem néztem a fogait,mert annyira intimo neki a szája,hogy kpzeljétekmég fogat sem mosunk mostanában. Ez gáz mi?
Rá kéne vennem magam, hogy 2 hétig figyeljek erre,hogy napi rutin és megszokás legyen,de valahogy annyira kidől már a fürcsi végére, hogy sietünk cicizni,mindig kimarad a fogmosás.Viszont a babakocsiban kellék a DM-es fogkefe rágcsa része,igy az úton rágja a fogkefét.
Hát esélyem sincs a ciciről leszoktatásra, nagyon didis(igy hivja) reggel-este megvan. Másoknak már letagadom, már alig szopik mondattal-ha kérdezik,most már leszarom ha megvetnek mert nagy cuna fiamat szoptatom-vagyis már önkiszolgáló. Egyébként nagyon kis ideig,keveset, de azt nagyooon."didi tetti"= cici tejcsi- sem a c sem j betűt nem mondja,igy elég furán hangzik,de megértik sajna még az utcán is.Szerencsére csak akkor mondja mikor az ölemben ül és szájközelbe kerül nekia cici-de nyilvnosan igyekszem kerülni az ilyen szitukat. Viszont mamáét is ki akarta próbálni a minap-nagyon muris volt!
Kis betegek gyógyuljatok!
Menasszony-mi van a torok hólyagocskákkal? Ex, hááát akkor tényleg jobb kipucolni a bacikat!
Apa tegnap leállamvizsgázott,5-5! A kis zseni!Olyan ajándékot kapott,hogy csuhaj! Mivel imádja a középkort(töri tanár lett papiron), leszerveztem neki a sümegi várban egy lovagi hétvégét,lovagi játékokkal, királyi lakomával-kézzel kellenni, folyik a bor,full extrás medencék, szaunák,várra néző kilátás stb. Ezt még hazafelé megspékeljük egy nap Balatonnal-ha már ott vagyunk-szóval majd 4 nap pihi (már amennyire gyerekekkel lehet,mert a csemetéket nincs szivnk itthon hagyni)-szóval nagyon örült!
Csináltam meghivót, irtam középkori szöveget, megégettem a lapok szélét, gyártottam saját viaszpecsétet, feltekertem és úgy adtam át a lovagi hétvége leirását szines fotókkal-fúúú nagyon örült!!!!!
Reggel azzal ébredt: kemencében sült libacomb!-ez is lesz a lakomában a vár pincéjében cigányzenére, várúrhölgyek korhű ruhás felszolgálásban!
Ha valakit érdekel
www.hotelkapitany.hu
Szóval nálunk most tiszta boldogság van!
Meteor és akik még vizsgáznak! sok sikert!!!
Marcy! Hogy sikerült? M volt Pesten?
Preni,mikor kapsz választ az állásra?
szépnapot nektek!Ma talán már jó időlesz, nem birta Beni nagyon ezt a nyomásos esős pár napot!
Ja! Javasolták nekem a frontos ziziségre a SEDATIF PC nevű homaopatiás készitményt Beninek.Nincs mellékhatás és hozzászokás, még utazáshoz is lehet adni-hogy egy 4-6órás autóutat ne üvöltsön végig a zizzenős baba. Ebben a 2-2,5 éves öntudatos, önakaratos,korlátkereső időszakban is lehet olykor adni aszondják. Nem próbálta valaki? Nem akarom leszedálni a gyereket, csak kicsit könnyebbé akarom neki tenni a szél-eső előtti hisztis, ideges napokat-no meg magunknak is. A camomillát már kipróbáltam-ellenkező hatása volt Beninél,egész nap üvöltött és csapkodott-borzalom volt.
Azt bezséltük azurammal,látva a fiunkat a nehezebb napjain-most már értjük miért adtak dédnagyanyáink pálinkás kenyeret a gyereknek-sosem gondoltam, hogy van elviselhetetélenségig tartó és mértékű akaratos csapkodós, orditós iszti, a xar is keserű hangulatban,amikor sem nyunyu,se cici,se ringatás,se öleleés,se elterelés semmi sem használ.
Szerencsére úgy havonta 1-2 nap van nálunk ilyen,de az felemészti minden energiánkat. Isten mentsen meg minket a nyaralás alatti ilyen napoktól-erre az esetre vennék elsősegélyként Sedatifet,hallott róla valaki???Tapasztalat?