Sziasztok!
Köszönöm szépen a szülinapi köszöntéseket! Nagyon figyelmesek vagytok!
Konan, én is nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!!!
nagyon sokat írtatok! Tényleg látszik, hogy esős, kaka idő van
Láttam szép kiskukikat!
Gratula!
Sziszi, Nektek pedig a kislányhoz gratulálok! Annyira jó, hogy most már szinte mindenki tudja hogy ki lakik a pocijában! És jók az arányok is, ha Csibe lányt rejteget akkor 17:17! Döntetlen!
Szocpol. Én úgy tudom, hogy használt lakásra jár a fél szocpol, DE csak akkor, ha hozzáépítesz a házhoz, vásárlásra nem. Mi is most járogatjuk körbe, mert jövőre mi is költözni szeretnénk.
Márti, ezek nem jó hírek
pihenj amennyit csak tudsz és nem lesz baj! Anyósod nagyon jó fej! Irigy-irigy... Enyém nagyon nem ilyen
De jó messze lakik...
humanka, szépen gömbölyödsz már Te is! Róka komát jól el kéne már kergetni valahová! Szegény Te!
Mocorgásban nálunk azért vannak szünetek, főleg ha valami miatt egész nap talpon vagyok - gondolom, olyankor jól elringatom őt.
De szerintem ne izgulj, hallottam már olyan babáról, aki bent örökmozgó volt, kibújt és nagyon nyugis gyerkőc lett belőle!
Roni, derekam nekem is szokott fájni, leginkább reggelente - sehogy sem jó már feküdni
párod "ellazulása"
Lola, nagyon tetszett a forma 1-es sztori!
Csibe, feledékenység, ügyetlenség miatt én már csak röhögök magamon! Na és apa is rajtam! terhességi amnézia...
Szeder, a frontok engem is megviselnek, de én a meleget bírom kevésbé. Ez már terhességem előtt is így volt, ha melegfront akkor migrén
napocska?! itt újra lóg az eső lába...
jövő héttől félek is rendesen! annyira jó ez a jó kis hüvi idő!
Minyu, eldobható pelenkázóalátétet hol veszed? nagyon jó ötlet és én is ágyon fogok pelusozni, mert pici a gyerekszoba és a pelenkázó szekrényünk már nem fér be - el is ajándékoztam a barátnőmnek aki januárban szült.
Honey, ez nagyon durva vércukorérték!
vigyázz magadra nagyon! és jobbulást!
Netti, ugyanilyen utazóágyunk van és nagyon szeretem! Dorka is sokat volt benne, anyuéknál, nyaralásnál ágynak használtuk, itthon járókának
Magasító, szúnyogháló van hozzá... Dorka imádja a napocskát rajta
Megint nagyregényt írtam... Próbálok gyakrabban jönni, de Dorka mellett elég nehéz, és egyre nehezebben végzek az itthoni tennivalókkal is... Érdekes, az első terhességemnél sokkal fittebb voltam!