Starlak: termeszetesen nem nettonak ertettem, hiszen altalban, amikor berekrol beszelunk, akkor nem ugy beszelunk otthon sem.
Csibe: szerintem a 6.8 az teljesen jo, nem tudom, mit szivoznak veled?!
Nyuszifulke: ugyi vagy a vasarlassal. Nekem a babakocsin es a rugikon kivul meg minden hatravan. De meg van ido …
Netti: tovabb maradok am otthon, nemcsak 12 hetig. Csak sajnos az otthon toltott idobol ennyi lesz fizetett.
Marti: olyan sokat gondoltam rad. Sajnalom a nyitott mehszajat, de sok pihivel, meg anyos segitsegevel (milyen rendes anyosod van!) biztos sikerulni fog megallitani, es minden oke lesz veletek szeptemberig! Drukk-drukk
Kistiggrincs: valoban igazad van, csak az a gond, hogy otthon meg is lehet elni 2 auto nelkul, itt meg nem. Merthogy ahhoz, hogy elugorjak a boltba, is 8 km-t kene setalnom csak oda. Eddig nekunk sem volt 2 autonk (meg most sincs, halogatjuk az utolso pillanatra a vasarlast), mert megoldottuk egy autoval a furikazast, de babaval nem maradhatok otthon egyedul auto nelkul, mert barmi tortenik, akkor total hazhoz lennek kotve. Szoval itt nem szamit luxuscikknek az auto, hanem egesz egyszeruen nem lehet elni kocsi nelkul. Itt nem kerdes, hogy kell-e auto vagy nem, hanem szukseglet!!!
Anyooka: boldog szulinapot
Minyu: hat gondolom, hogy igen. Aki meg tudja oldani, nyilvan megoldja, hogy hosszabb ideig otthon maradjon (lasd en is 9 honapig fogok, es ezen mindenki le van dobbenve kulonben, hogy ez milyen sok), akinek meg vissza kell mennie a meloba, az bizony valoszinuleg el fogja szalasztani a kuszast, maszast, az elso lepeseket …
Roni: esetleg ha ki vagy bekulve az uszassal most egy kis uszas csodakat tud tenni a derekfajassal. Mondjuk szigoruan csak a hatuszas. En nagyon derekfajos vagyok – valojaban az egesz varandossagban ettol tartottam a legjobban, es most semmi bajom. Sot, kifejezetten jo a derekam, regen nem fajt mar. De a hatuszas tenyleg nagyon-nagyon jo, szoval ha nem tartassz az uszasatol, akkor nosza rajta. A parod jo fej az alvassal (az enyem jogan szokott mindig horkolni a lazitasnal
) A kukac meg bizony tenyleg ott van egyertelmuen. Derekfajasra, ami meg jol mukodik - persze ez nagyobb beruhazas, a nagyon jo matrac. Nekunk olyan van, ami olyan memoria matrac, tudod, ott tamaszt ala, ahol kell. Amikor megvettuk, nagyon szivtam a fogam, mert 70 %-os arengedmennyel vettuk, de meg igy is iszonyu draga volt, de azota egyszeruen imadom! Nagyon sokat szamit, es ha beelfer nektek meg egy ilyen beruhazas, akkor most erdemes megvenni, es sokat fog segiteni neked is.
Bagzerka: remelem, nem felejtetted el a hajnali pisit
Lanyok, nektek van szunet neha a rugkapalasban? En eskuszom nektek, hogy az en bebim egy pillanatra sem all meg napkozben! Hihetetlen, de olyan rovid szuneteket tart csak a mocorgasban, hogy szinte eszre sem lehet venni. Kezdek felni, hogy mi lesz, amikor kint lesz.
Ja, es neztem szules videokat. Haaaat, nem ez volt az elso alkalom, de most igazan betojtam a szulestol. Eddig nem volt semmi bajom, de tegnap lattam gatmetszest, egyebeket ... alig aludtam az ejszaka. De kulonben gondolom, ezen is at kell esni a terhesseg soran, most rendesen rettegek, aztan majd a vegen alig varom, hogy lassan, es kint legyen a kis Mazsola
Es meg vmi: lemertem a hasamat, hatul a derekvonalban, elol meg a koldokon at, jol meglepodtem, mar most 108 cm
. Persze en ugye alapbol magas vagyok, meg ugye nem 50 kilo vasagyastol, de azert jol megdobbentem. Ti nem mertetek meg???