Gyerek alszik, apa kosarazik, így egy kicsit netezhetek. De akkor nem vasalok. Már megint.
Zsuzsi! Köszi az infókat Myssniáról. Azért néha jöhetne! Látom, olvasó üzemmódban Te is vagy. Na, nem sok időt engednek.
Andi! Én direkt tartok húsmentes napokat. Vagy minden nap kéne???
Sofka! Igen, üvegfesték. Jó lenne egy, csak azt nem tudom, hogy juttatod el. Mondjuk meglátogattok!
Orsi nem is néz ki olyan kis boszorkának, mint amilyennek lefestetted. És maholnap ír-olvas!
Lőrinc is szereti mostanában a porszívót, jön utána ezerrel.
Fiókos szekrényt én próbáltam a semmire sem jó univerzális szekrényzárral. Most épp feladtam, mert rájöttem, hogy Lőrinc megtanulta úgy húzgálni a fiókokat, hogy nem zárja oda az ujját. A kipakolás veszélye meg egyelőre nem áll fenn, de ami késik… Szerintem akkor újragondolom a kérdést. Gumi már az én agyamon is átfutott, Kangihugi után azt hiszem, nem fogom.
Most új veszélyként olyan gyorsan rántja ki a hiper-szuper gördülő fiókot, hogy vagy orrba vágja magát vagy aláesik. De majd rájön, hogy óvatosabban kéne. Palacsinta lett vagy tejberizs? Ez utóbbit ezer éve nem ettem. Nyamm!
Maci! Képzeld, elfelejtettem szólni Manócskának
Mégsem vagyok jó szervező
Zulu! Mikor indultok? Irigy-irigy, bár én még sosem síeltem. Apa térde torpára, így nem is nagyon fogunk. Viszont mostanában ráizgult a sífutásra, lehet, az majd összejön egyszer. Érezzétek jól magatokat. Sínadrág: mi legyen
vagy
Heppi! Szép kis gyarapodás! Gratu! Boszik nem voltak hajlandóak veled szórakozni??? Pedig micsoda csajok!
Kangi! Többet nem hallgatom az a panaszkodást, hogy Julcsi nem eszik és nem alszik.
Zsófi! Urad és parancsolód nagyon tud udvarolni. Bár enyémet nem múlja fölül.
Momo! Nem gyarapszik? Pedig eszik egész rendesen, nem? Akkor meg ne aggódj! Nem látszik alultápláltnak.
Toffi! Az általam vásárolt ruhákat enyém apa is mindig leszólja, de mindig felajánlom, hogy máris indulhatunk és vehet nekem olyanokat, amiket szeret. Akkor bezzeg rögtön lejjebb hagy a leszólós kedve
Elli! Szerintem sem a mélyhűtőben keresd a Marcipánt. Vagy édességeknél, vagy a sütispultnál a nagyokban. De a Szamosban biztos van az Árkádban. Bár az meg drága.
Gombóc! Fogyókúra, asztaaa! Ügyes vagy. Nem semmi, hogy ma Te nyugtatod Azúrildit! Csak így tovább a noparával!
Pildi! Nagyon ügyes a kiscsaj! És látom, imád vásárolni.
Urszila! Nehogy már háromgyerekesként balgán abban reménykedj, hogy hálózsákban nem tud felállni!
Mi már akkor leengedtük az ágyat, mikor az első próbálkozásokat csinálta. A derekam persze leszakad a mélyről emel 9 kg-t gyakorlat közben.
Franyó! Mikor bömbizett Anka a talin? Én nem is láttam. De a táncit azt folyamatosan emlegetem. Magamnak, leginkább.
Évi! Nagyon helyes Petra!
Hogy tetszik neki a szilárd koszt?
Leszter! Jó, hogy van egy biztos pont, ahol randiztok apával.
Nem emlékszem, ki írta, hogy a matricát tegyük be mélyhűtőbe egy két percre, de bevált. Az elsőt már felraktam, a többi várja az összes ábra elkészültét. Én is gutát kapnék, ha nem jönnének le.
Úgy látom, most Lőrinc ellentétesen működik, mint a haverok, a tegnap éjszakánk jó volt, szemben az előzőekkel. Viszont most már rendszer, hogy szopi, bealvás, félóra múlva üvöltés, altatás. Fogalmam sincs mitől kel, de ez egy olyan rendszer, ami nem akar elmúlni. Sírni hagyni nem tudom, mert belehergeli magát , feláll, és szerintem csak akkor feküdne vissza, ha elájul. Nem próbálom ki. Marad a tutujgatás.
Na, ezt most elküldöm, bár nem pótoltam mindent. Apa még mindig nincs, gyerekkel túl vagyunk két felébredésen, talán már rendesen elaludt. Most mégis vasalok egy kicsit. Csak annyi hülyeség van a tv-ben. B-kategóriás akcióra nem szeretek vasalni. Tegnap kellett volna a könnyes romantikuson. Legközelebb ilyen szemmel nézem a tv műsort. Vasalós film, matricafestős film, pakolós film.
Myssnia! Hát megvagytok! Helyzet nálunk is hasonló. Mászás, veszélyes dolgok, számítógépszerelés, netezninemjövés. Szilárd helyes fiú még mindig!
Beu