Szép jó estét!
Igen úri dolgom van, Apika vacsorát csinál Ádival, mi meg a gép előtt ülünk Szaffival
Anyapoc,
van egy rossz hírem
Mondtam a középső sógornőmnek, hogy nézzen nekem nagy-nagy bélelt borítékot a keretednek, de rádumált, hogy inkább adjam neki. Ő még nem SZzik, de nagyon szeretné megtanulni -ami, lássuk be, önző módon nekem is jó, mert egy újabb SZcsere-forrás.
Bocsánat, hogy csalódást okoztam
Vadkacsást meg hagyd a fenébe, Panda is küldött egy negyedet (az más tészta, hogy pont a tükörképét, így nem alkalmas rátétnek
)
Kata,
egy tippem van: próbáld
hígabb festékkel -minél nedvesebb ugyanis, annál tovább szárad, Neked meg éppen az lenne az ideális.
Nagyon szeretnék én is egy ilyen csavart kiöntőkeretet, majd nyitva tartom a szemem a hobbisnál
Magdi,
a koktélszalvéta az kisebb, mint a normál méretű, azért koktél
, a csomagodba tettem néhány olyat is, majd meglátod. Sokszor látni uazt a mintát normál és koktélméretben is.
Panda,
nem, nem, az nem normális, hogy egy fél flakon elfogyjon egy darabka SZra! Nekem is csak fél flakonnyi van már, de azért én használtam is tisztességgel! Most megsúgom, hogy én teljesen szabálytalanul alkalmazom (többiek ne is figyeljenek ide
)
Szóval kivágom a mintát, és rögtön szét is szedem. Az alsó -tehát egyébként felesleges- réteget beteszem a fólia alá, és így folyatom rá a fóliára a ragasztót, mintegy körberajzolom, majd a kontúrt kitöltöm, a szélén egy icipici ráhagyással dolgozva. Nem túl vastagon, de azért sajnálni sem szabad, különben nem fed és nem ragad. Így nem használok el több ragaszt a szükségesnél.
És ami abszolút szabálytalan: nem várom meg, hogy megszáradjon, hanem még azon melegében rárakom a mintát! Így rögtön bele is ragad, nem kell felülről is átkenni -kivéve, ha víznek kitett felületre kerül. De ezt másnak ne áruld el!
Ildikó,
nagyon hülyén hangzana, ha tényleg kérnék egy marékkal?
Zsuzsa,
szoba télleg szuper, már csak Elődöt kell megtanítani, hogy
nem szabad hozzányúlni, kisfiam Ezt most elküldöm, mert kész a vacsi
Jamina