Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Van egy új csereszalvétám:
havastáj

Ildikó
ildikó

Magdi!
Nekem van lovas szalvétám, abból tudok küldeni, valahol a képtár első felében fent is van. És van lovas koktélom is, majd azt is kap a leánykaKép

Kataoo!
Nézd meg a csillagokat, valahol a képtárban vannak. Na, olyasmira gondoltam a keretnél, az eredmény hasonló lesz. A festékes szivacsot egy papíron kicsit kinyomkodod, így nem fog tocsogni, és (mondjuk) az óramutató járásával egyező irányban simogatni kezded a csavart részt, nem túl nagyon rányomva a szivacsot. Így annak az egyik oldala foltosan más színt fog kapni, így olyan lesz, mintha kiemelkedne a térből még jobban. Ne elképzelni próbáld, hanem kezdd el, mert akkor rögtön érteni fogodKép És, igen, barna keretnél pl. sárga szín. Ha mindezt egy fémhatású festékkel teszed, akkor olyasmi lesz az eredmény, mint a mostani antikolt hatású képek...

Csi
csii

Csi!
Sajna, semmi jó hírrel nem szolgálhatok Kép. Egy szalvétán sem volt forgalmazó, vagy importőr, és az eladó sem tudott segíteni. Mindössze egy honlap címe volt az egyik zacsin (www.peperdesign.de).

Anyapoc!
Neked is nagyon gazdaságtalan ez a szalvétamatrica dolog? Mert én eddig csak egyet csinálta, a kép kb. egy fél szalvétányi (mármint a negyed fele). Erre rámnet fél flakon matricafesték Kép. Pedig csak egy rétegben kentem, alulra, felülre szalvétaragasztó. Nem kellett volna olyan vastagon? Én nem ecsettel kentem, mint itt a fenti linkben, hanem csak kinyomtam a tubusból, de nem kentem szét, hanem megvártam, amíg magától szétfolyt. Ha tényleg ennyi kell, akkor még max. egyet tudok csinálni Kép. De több festéket nem veszek, mert 900 pénz túl sok ahhoz, hogy 2 kép legyen belőle.
Ja, és még nedvesen kell a szalvétaragasztót rátenni, vagy mikor megszáradt?????

Ilke!
Hát már Te is Kép??? Küldjek szalvétákat? Írd meg a címed, azán mennek, oké?

Zsuzsa!
A szoba fenomenális Kép!

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Ildikó!
Küldj mailt a címeddel és küldöm. Melyik téli tájra gondoltál, amin nagy fenyő van kissebb háttérrel, vagy amelyiken házikó is van?

Csííí!
Igen-igen kérnék olyan lovas szalvétát. És milyen az a lovas koktél? Küldtem a mailt a címemmel.

Lányok!
Végig néztem a képtárat. Hát nem is gondoltam, hogy léteznek ilyen szép szalvéták. Nekem még az a teljes készletem, amit felraktam a képtárba, de igyekszem bővíteni.

Magdi
gallainémagdi

Csí!
Ok, most már értem. Ki is próbáltam, azt hiszem tudom mire gondoltál.Kép Igaz nem volt eléggé kinyomkodva a szivacs, úgyhogy a négy oldalból az utolsó lett az igazi. A lényeg, hogy most már értem, és igazad van marhára feldobja a keretet!Kép Köszi a tippet!
Akkor ezzel kapcsolatban egy kérdés: csináljátok azt a festék visszaszedést a keretről. Nekem azonnal beszívja a festéket, egyszerűen nincs mit visszaszedni. Próbáltam sűrűbb festékkel, gondolván túl híg a festék és azonnal magába szívja a gipsz, de úgysem jó. Mit csinálok rosszul?

K.

KépKép

KépKép
kata007

Panda!
Kép. nagyon köszönöm.
Miért nem próbálod ki a matricaragasztót sztechnikához?

Magdi!
A koktélon lovak vannak. Hitted volna?Kép Két ló. Vagy három. Már rég láttam, de előkotrom. Ha már voltál a képtárban, akkor azt is megnézhetnéd, hogy melyikből kell még. Egy részéből még van, de nemtom már követni, hogy melyikből...

Kata!
naugyeKép Leírni sokkal nehezebb.
Ha szeretnéd a festéket visszaszedni, akkor az a legjobb, ha az alsó réteged sűrűbb, és teljesen megszáradt, mert akkor némileg vízzáróbb a festék, és kevesebbet nyel be a második rétegből. Azzal jobb apránként haladni, azaz kevés festéket felviszel, és nyomban törlöd szivaccsal, ronggyal, vagy zacskóval, így foltos marad az eredmény. Másik módszer, a szárazecsetelés, amikor az ecsetet festékbe mártod, és nagyon(!) kinyomkodod papíron az ecsetet, és azzal pacsmagolod össze a keretet.

Csi
Névtelen

Szép jó estét!

Igen úri dolgom van, Apika vacsorát csinál Ádival, mi meg a gép előtt ülünk Szaffival Kép

Anyapoc,
van egy rossz hírem Kép Mondtam a középső sógornőmnek, hogy nézzen nekem nagy-nagy bélelt borítékot a keretednek, de rádumált, hogy inkább adjam neki. Ő még nem SZzik, de nagyon szeretné megtanulni -ami, lássuk be, önző módon nekem is jó, mert egy újabb SZcsere-forrás.
Bocsánat, hogy csalódást okoztam KépKép
Vadkacsást meg hagyd a fenébe, Panda is küldött egy negyedet (az más tészta, hogy pont a tükörképét, így nem alkalmas rátétnek Kép)

Kata,
egy tippem van: próbáld hígabb festékkel -minél nedvesebb ugyanis, annál tovább szárad, Neked meg éppen az lenne az ideális.
Nagyon szeretnék én is egy ilyen csavart kiöntőkeretet, majd nyitva tartom a szemem a hobbisnál Kép

Magdi,
a koktélszalvéta az kisebb, mint a normál méretű, azért koktél Kép, a csomagodba tettem néhány olyat is, majd meglátod. Sokszor látni uazt a mintát normál és koktélméretben is.

Panda,
nem, nem, az nem normális, hogy egy fél flakon elfogyjon egy darabka SZra! Nekem is csak fél flakonnyi van már, de azért én használtam is tisztességgel! Most megsúgom, hogy én teljesen szabálytalanul alkalmazom (többiek ne is figyeljenek ide Kép)
Szóval kivágom a mintát, és rögtön szét is szedem. Az alsó -tehát egyébként felesleges- réteget beteszem a fólia alá, és így folyatom rá a fóliára a ragasztót, mintegy körberajzolom, majd a kontúrt kitöltöm, a szélén egy icipici ráhagyással dolgozva. Nem túl vastagon, de azért sajnálni sem szabad, különben nem fed és nem ragad. Így nem használok el több ragaszt a szükségesnél.
És ami abszolút szabálytalan: nem várom meg, hogy megszáradjon, hanem még azon melegében rárakom a mintát! Így rögtön bele is ragad, nem kell felülről is átkenni -kivéve, ha víznek kitett felületre kerül. De ezt másnak ne áruld el! Kép

Ildikó,
nagyon hülyén hangzana, ha tényleg kérnék egy marékkal? Kép

Zsuzsa,
szoba télleg szuper, már csak Elődöt kell megtanítani, hogy nem szabad hozzányúlni, kisfiam

Ezt most elküldöm, mert kész a vacsi Kép
Jamina
jamina

Ilke!

Kérem a címedet a jucusmamus@freemailre!

Jucus
20170114224602

Sziasztok,
Boldog névnapot kívánok a Katáknak!
Ma megtaláltam pár korábban vásárolt szalvétámat, felteszem őket. Bocsi, hogy ide, de nem tudom hogyan kell hivatkozást beszúrni ide.

Magdi,
Persze küldök, csak küldd el a címed a profilomban lévő címre. A jegesmacisodból és a mellette levő szemüveges mikiből és a másik oldalán lévő mikis képből kérhetnék? Cserébe válassz az enyéim közül.

Kata007,
Ok, küld el akkor te is a címedet.

Panda,
Igen-igen! De válassz te is az enyéimből! Küldöm a címemet.

Jucusmamus,
Ok, köszike, megy a címem.

Pusz,
Ilke
KépKépKépKép

KépKép
KépKép
ilke

Boldog nevnapot a KataknakKép

Zsuzsa,
nagyon klassz a szobaKép

-Afonya
Névtelen

Ilke,
megkérnélek, hogy a képeket az erre a célra létrehozott képtárba tedd!
Köszi:
Jamina
jamina

jamina

Áfonya,
érdekes nekem a 2. linked nem jön be (egyelőre)
Az elsőn viszont láttam hieroglifás képet, leirással, kb 5-6 sor magyarázattal. Erre gondoltál? RÁnézésre natúr szinű képek...
Én egyelőre ámulok és bámulok az itt olvasottakon, mert én is nemrég óta szalvétázom, és egyelőre nincsenek kirivó ötleteim. Tanulom Tőletek a tudományt! És nyitva tartom a szemem Kép
Én egy vadállatos (gnú?) kis képet tettem kisebb keretbe, barnás árnyalatú kép, a keretet világosabb barnára festettem, majd szárazabb ecsetet sötétebb barnába nyomva majd kinyomkodva, a világosbarnára nyomkodtam (elég vastag ecsetet, függőlegesen tehát nem végighuzva a felületen hanem majdhogynem belebökdösve), amitől olyasmi foltos-szerü lett, ami kiemelte a kép vadállati-hatását. lldikó nov. 7.-i narancsos képéhez hasonlatos, ha jól látom, a hatás, ez viszont csak a kereten van. Sajna technika nincs, hátha igy is elképzelhető.Bocs h ilyen hosszúra sikerültem.

Csi,
rákos Sz-t láttam a váci boltban, igaz a háttér sötétebb kék mint a mintádon, de a rák 2/4-es méret, szép piros, és gyönyörű. Ha akarod megnézem és ha van hozok neked.

Magdi,
ha küldesz cimet, előbb-utóbb megy lovas szalvéta. Helyi boltban láttam, majd beugrom érte(még az idén...) Nem ugyanaz mint Csi(í) szalvétája, azt megnéztem a képtárban.
Köszönöm én is a névnapi megemlékezést, mert én is Katalin lennék civilben...
Üdv mindenkinek!

Jamina!
Gyógypuszi ügyben: rejtélyesnek hangzik a dolog. Most már csak attól félek, esetleg én is elkövetem amit nem kéne, tudattalanul is. Szólj rám ha ez bekövetkezne, mert most nem tudom mit NEM kéne tennem?...
nimaat

Na most lerántom a leplet Jamina kedvenceiről, mert látom ám, hogy a lányok közül már többeknek kifolyik a kávé az oldalukon keletkezett lyukon...Kép (Azt meg még be se lehet szalvétázni Kép)
Szóval a nagy bejelentés: ne küldjetek Jaminának gyógypuszikat (ilyen kis mosolyi izéketKép) abból a célból, hogy hamarabb meggyógyuljon! (De nekem se! Kép)
Kíváncsi

izé..., Jamina, ugye nem baj, hogy beleokvetetlenkedtem? Kép
kíváncsi

Jamina!
Nem szép dolog sajnálkozni, hogy a nemrég még ünnepelt sógornőd lenyúlta a keretedet!!! Viszont így helyzeti előny, hogy csak egy jó ürügy kell, és kölcsön lehet máris kérni tőleKép

Nimaat!
Köszönöm, engem nem kimondottan az a rákos szalvéta érdekel, hanem annak a gyártója, mert nagyon sok szép szalvétát adnak ki, de nem tudom, hogy hol lehet kapni Bp-n. A gyógypuszikról csak annyit, hogy kezdetek kezdetén jóóól kibeszéltük, hogy mennyire nem szeretjük azt, amikor boldog-boldogtalan gyógypuszikácskákat dobál a másiknak. Kicsit más jelentése lett errefelé a gyógypusziknak. Ugyanis az a helyzet, hogy egymást a legjobban ezekkel lehet jól felidegesíteni, pl ebben a szövegkörnyezetben:
"Jamina, küldök neked gyógypuszikat, és feldobom a szalvikat, remélem szép ajik készülnek a karifádra"
HihiKép (hú, mit kapok én ezértKép)

Jééé, felébredt ÁfonyaKép

Ilke!
Felrakod a képet, majd jobb gombbal rákattintva a "Tulajdonságok" pontra kattansz, és onnan a címet(URL) bemásolod ide. Így már látható lesz a kép címe ebben a topikban, és modemmel csak azt az egy képet kell letölteni, az egész képtárat nem.

Sziasztok
Csi
csii

Sziasztok

Vettem nagy borítékokat, holnap küldöm a csomagokat azoknak akiknek ígértem.

Ilke
Küld el a címed és küldök neked is szalvétákat. Viszont kérek szépen én is a micimackósból!!Ok? Minden hol ilyeneket hajtok és nem találok! Kép
A képet tedd be a képtárba, majd katt a képre jobb egérgombbal, válaszd ki a tulajdonságokat, ott találsz egy url címet. Azt jelöld ki ctrl+c, majd ide az ablakba írd be (szóközök nélkül):
\ newurl {ide másolod az url-t ctrl+v-vel,ide jön a neve }
Remélem érthetően írtam le, nekem is Kata mondta el hogyan kell! Kép

Kata
Kérhetnék tőled is szalvétát?
ezt és ezt Kép Köszönöm!

Forti

Kép
Kép
forti

Szisztok!

Zsuzsa!
Előd szobája nagyon jólsikerült, mint egy képeskönyv.

Ilke!
Én is szeretnék kérni a micimackós szalvétából és a macislányosból, amelyiknek piros kockás a széle. Címem a profilomban. Köszi.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Zsuzsa,
dehogy vagyok én morc, csak kicsit lökött Kép, lemaradt a mondatom végéről ez: Kép Soha nem állítanék olyat, hogy akadályozd a fiadat a művészet kézzelfogható Kép élvezetében! KépKépKép

Nimaat,
Kíváncsi és Csi leleplezték a gyógypuszi-rejtélyt Kép Mondtam, hogy nem komoly dolog, aki zsigeri kényszert érez rá, nyugodtan küldözgesse csak ezeket a kis jószágokat Kép

Csi,
EZ a sógornő NEM a cserealap-sógornő. Ezügyben jól vagyok eleresztve: 3 is van nekem sógornőből.
Bocis SZt csalogasd elő egy kis szénával, EKKORA mennyiség még talán akad a tanyán... Kép

Megkapta vki a csomagomat?
Jamina
jamina

Sziasztok!

Kata007!
Megkaptam a csomagot, köszönöm!
Leírom én is hogy csinálom a nyomkodásos technikát:
Lefestem a képet pl. narancssárgára /mint a napraforgós képem a képtárban/, megvárom hogy teljesen megszáradjon, és utána sárga festékbe mártok egy papírtörlőt, és elkezdem nyomkodni a képre, össze-vissza. Persze úgy is csinálhatod, hogy bekened az egészet sárgával, és utána nyomkodod össze szivaccsal, vagy papírral, de akkor gyorsan kell csinálni, mert esetleg rászáradhat még a nyomkodás előtt. Aztán ecsettel is csinálhatod, ahogy Csi is írta, én a legújabb képemet így csináltam, nemsokára felteszem a képtárba, majd nézd meg.

Jamina!
Add meg a címedet, megfelezem veled a kávészemeimetKép
ildiko77@mailbox.hu

Magdi!
Írtam mailt!

Akkor itt a legújabb képem, azok a sárga pontocskák elvileg csillagok lennének, csak kicsit nagyra sikerültek...
téli kép

Ildikó
ildikó

Este jövök, de most csak ennyi mert lánykám kezét nem győzöm eltologatni a klaviatúrárólKép

Csííí!
Két képnek megcsináltam a szélét. Marhajó!KépKépKép

Forti!
Küld a címed!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Megint nem bííírtam magammal. Mivel nincsen itthon önmagában repedő repesztőm, de nekem akkkkoris az kell, így csináltam. Most tudok olyat, hogy pl egy üveg, ami átlátszó, és CSAK repedések vannak rajta, semmi egyéb színKép

Másik: Ha valakinek olyan szalvétamotívum kell, ami a meglévőnek a tükörképe, akkor egyszerűen a kép visszájáról kell felrakni, mert van annyira átlátszó, hogy a visszájáról is rendes képet adjon. Én így csináltam a minap olyasmi szalvétából, mint Ildikó remek téli szalvétája, egy komplett falut, mert a házakat megfordítottam.

Remek. Sikerült két dolgot úgy leírnom, hogy a kutya sem érti, miről beszélek...
Visszavonultam. Uff.

Jami!
Annyi sincsKép És végül nem esett.

Csi
csii

Annnnyira béna vagyok! KépKépKép
A héten már 4 poharat törtem el, as 4.-et épp az imént. Pedig nem akarom, hogy praktikus ajándékokat hozzon a Jézuska, de szükségem lesz egy új vizespohár-készletre Kép
Talán érthető, hogy most inkább nem fogok hozzá a gipszeimet dekupálni...
Jamina
jamina

Csi!

Mutasd meg a falut, akkor hátha érthetőbb leszelKép Kép Kép

Jamina!
Műanyag pohár? Azt még mosogatni sem kell!

Ildikó
ildikó

Kata
Mail ment! Kép
Köszi

Zsuzsa
Szupi lett Előd szobája! Persze cseréljünk!!! Mond mit mire! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Csi,
engem valamikor kutyának becéztek! És képzeld, mégis értem! Kép
Kíváncsi
kíváncsi

Jó, akkor legyenKép.
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/47029.jpg
Ez egy félkész darab. A két bekarikázott házikó van tükrözve, az egyik simán, a másik képpel lefele van felragasztva. Nem látszik rajtuk különbség (szerintem)

Kíváncsi!
Kép
csii

Csi!

Most már értem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És ezt te találtad ki? Kép Kép Kép
Muti meg akkor is ha kész lesz!

Ildikó
ildikó

Sziasztok!

Ildikó!
Megkaptam a szalvétákat, köszönöm szépen. Amit kértél, azt csomagolom és küldöm. Nagyon szép a téli képed. Kép

Jamina!
Megkaptam a szalvétákat, köszi-köszi. Olyan sokat küldtél, hogy a postásnak fel kellett jönnie, mert nem fért a postaládába. Kép

Kata007!
Tőled is megkaptam a szalvétákat, köszi szépen.

Ilke!
Neked is csomagolom a szalvétákat és küldöm, amint megjön a címed.

Lányok!
Csi biztatására végignéztem a képtárat és ha még megvan Nektek az alább felsorolt szalvéták valamelyike, nagyon megköszönném, ha elküldenétek.
Csi!
napraforgó virág sárga virág szőlő maci
Kata007!
gyöngyvirág
Anyapoc!
rózsa mókus
Gigóca!
maci kacsa mackó
Áfonya!
bohóc
Forti!
csibék gyümölcsök koktél
Jucusmamus!
szivecske
Zsuzsa!
kála maci1 maci2
Kovács Kata!
gyöngyvirág barikák
Míra!
bohócok
Panó!
cinege
Panda!
tök

Magdi
gallainémagdi

Panó és Kata007,
megjöttek a csomagok, köszönöm szépen! Kép
J.
jamina

Magdi
Küld a címed!
forti1@freemail.hu

Forti

Kép
Kép
forti

Köszi mégegyszer a névnapi jókívánságokat akinek még nem köszöntem meg.Kép

Köszi mindenkinek a foltos, visszaszedős tippeket is. Ki fogom próbálni őket, aztán majd a művet közszemlére teszem.Kép

Csí!
Mint írtam kipróbáltam a csavart részt úgy ahogy ajánlottad. Apának is nagyon tetszett, úgyhogy köszi érte.

Zsuzsa!
Ok, köldöm szalvikat, de melyikből? Karácsonyi SZ-t kértél. Na most abból én csak 1 csomival vettem. Mailban is jöhet a pontosítás.Kép

Magdi!
Ha hamarabb szólsz, már a tegnapelőtti borítékba beraktam volna a gyöngyvirágosat.Kép Ok, küldöm, a címed megvan.

Forti!
Írok mailt!

Lányok!
Ez most komoly kérdés, ne haragudjon meg érte senki. Küldtetek már SZ-t úgy, hogy esetleg kicsit meg volt hajtva? Lesz tőle valami baja, vagy dp-hoz mindegy, mert úgyis elázik, tehát nem látszik a hajtásvonal.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Magdi!

Küldd el a címed és megy a cinege!

Én még nem kaptam meg egyik csomagot sem!

Panni
panó

Panó!
Megkaptam a csomagot, köszönöm szépen. A katicásat külön is köszi!Kép

Biztos odaér az enyém is hamarosan. Látod Jamina már megkapta és az övével együtt adtam fel. Sőt a Magdiét késő délután dobtam be és már ő is megkapta.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Magdi!
Macis nincs, a szőlős is elfogyott, lovasok bekészítve, a jövő héten feladom!

Zsuzsa!
Elvesztettem a fonalat...Milyen lappal?

Ildikó!
Szalvétáztam a gömbjeimet, és akkor vettem észre, hogy nincsen nagy különbség, hogy melyik oldalról van feltéve a szalvéta. Azóta népesednek a falvaimKép
Ez a kép nem lesz kész, mert már nem szeretem...

Kata!
Sztem nyugodtan hajtsd ketté, nem fog annyira lepréselődni. A párás idő miatt viszont érdemes genothermbe tenni, és leragasztani.

Csi
Névtelen

Magdi!
Küldd el a címedet, és megy a tök Kép! Ha lehet, minél hamarabb, és holnap feladom Ilkéével együtt.

Ma lefényképeztük a képeimet kölcsön géppel, ha mineden jól megy, hamarosan fel is teszem őket. Igaz, nem mesterművek, de akkor is Kép. Bár Csi képei után lehet, hogy szentségtörés lesz...

Panda

panda
Halásztelek

Kata007,

ma feladtam neked a szalvetakat, remelem gyorsan megkapod! Es boccs, hogy ilyen sokara kuldtem csak el oket, a lanyomat mutottek.

gabomamo
gabomamo

Áfonya!

A bébiételesüvegeidet mivel is kented be? Most nincs idegzetem visszakeresni!

Köszi:Jucus
20170114224602

sziasztok,
Megpróbálom összehozni ezt a hivatkozás bigyót. Remélem sikerül, ha mégsem, akkor bocsi. Mindenesetre az új szalvétám a képtárban vanKép.
Azt hogy csináljátok, hogy a ponos cím helyett csak az látszik, hogy pl. szalvétáim? Valamit nem kellene beírnom?
Pusz,
Ilke

\ newurl {http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/47328.jpg,paprika}

KépKép
KépKép
ilke

Hát kipróbáltam és nem jelenik meg a kép.
Csi, Forti,
Köszi a segítséget, de valamit elbénáztam.

Zsuzsa,
Szólj ha küldjek valamelyikből. Majd én is megnézem a tieidet.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke,
paprika (az lehet a gond, hogy a newurl után kihagytál egy szóközt)

Kata007,
kipróbáltam tegnap a fólia-SZ-fólia módszeredet és nagyon jó! Kép Nálam is ablakdísz lesz.

És Csi,
igazad van alig-alig látszik, melyik a színe és melyik a visszája.

Lejött a kávém Kép
Jamina
jamina

Ilke!

A "" a "newurl" és a "{" között sehol ne legyen szóköz, írj mindent egybe. Megmutatni nem tudom, mert akkor rögtön hivatkozásnak néziKépKép.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

\newurl{http://cím,elnevezés}
Névtelen

Jamina!

Megkaptam a csomagot, köszönöm!
Annyi szalvétát küldtél, hogy szégyellem magam, hogy én meg csak annyit. De majd ha lesz nekem is több, majd még küldök.

Kata 007!

A te csomagod is megjött, azt is köszönöm. Külön köszönet a cicáért!

Panni
panó

Panó Kép
sose bánd! Kép Nagyon örülök, hogy végül csak odaért, mindig attól rettegek, hogy egyszer lenyúlják...
J.
jamina

Gigoca,

koszi megkaptam a szalvetakat. Milyet kuldjek neked? Ha kuldessz 1 cimet kuldok neked, amim van. Sajna kepet nemtudok felrakni.

gabomamo
gabomamo

Ide is belinkelem, hátha valaki még nem olvasta Kép; megérkezett a karácsony az Ötlettárba

Épp az járt ma az eszemben, hogy 3 év óta ez az első karácsony, amikor nem vagyok-leszek terhes Kép
Jamina
jamina

Csí!
Ok, köszi! Csak azért kérdeztem, mert nem volt itthon nagy borítékom és A5-ösbe raktam őket. A teteje talán kissé meggyűrődött, bár csaltam a leragasztással, hogy nagyobb legyen a boríték.Kép Remélem nem lett semmi bajuk, mert eddig még senki nem panaszkodott. Vagy csak cikinek érezte panaszkodni...?Kép

Gabomamo!
SZ-ák nagyon hamar ideértek és nagyon szépek.KépKép Köszönöm. Írok majd emilt.

Jamina!
Ugye, hogy nem is rossz? Én már télapókat is csináltam így a napokban, mert képként ugye csak pár hétig tehetem ki, aztán porosodik egy évig. Így viszont mehet ablakra, gyerekszoba csillárjára, stb. A száradásnak viszont elég sok idő kell. Nekem a radiátoron van, de több nap kell amíg a két fólia között kiszárad.

Cisó!
Megkaptam a szalvikat! Köszönöm, nagyon szépek!Kép

Zsuzsa, Ilke, Forti, Magdi!
SZ-ák hétfőn mennek, mert ma hazajött apa és vele voltam elfoglalva. Ugye nem baj?Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Zsuzsa!

A szalvétákat hogyan tetted fel a falra?Az a sárga festék vagy esetleg tapéta?Kérek szépen továbbképzést mert nagyon tetszik és nálunk is lehetne hasonló megoldás a lyukak elfedésére,amik az átrendezés után maradtak hátra.

Köszi:Jucus
20170114224602

Zsuzsa! Panó! Panda!
Maileket elküldtem.

Csi!
Nem baj, annak is nagyon örülök, ami még van. Kép

Gabomano!
Nekem is küldesz azokból a nagyon szép szalvétákból? Az enyéből a képtárból válogathatsz.

Kata007!
Nem baj, most még csak gyakorolgatok, még először a gipszkeretnek kell sikerülnie, már szárad. Kép

Magdi
gallainémagdi

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?