Sziasztok!
Most nem lesz ekezetem, mert melohelyrol irok...ma itt alszom, szulok leleptem nemetorszagba es hnap delutan jonnek.
Lovaszkata!
Akkor majd szolj, ha esetleg kell innen fa szinu gulliver kisagy.
Szerintem magyarorszag azert van ilyen elokelo helyen a koraszuleseket tekintve, mert gondolom otthon nagyon sok hatranyos helyzetu, tudatlan no terhesseg alatt is dohanyzik, meg mas feszelzforrasrol ne is beszeljunk. Nem hiszem, h ez az adat miatt barkinek is aggodni kene, otthon biztos nem hajlamosabbak ra a normalis nok.
Nusildi!
Szerintem minden legzesfigyelo egyben baby orzo is...bar nem tudom ezt biztosan. Ha egy szobaban alszik veletek a baby, nem hiszem h kell legzesfigyu. Ha veletlen beriaszt ok nelkul (marpedig szokott, azt hajlottam) akkor meg fel is ebreszt mindenkit a hang, ami meg rosszabb. Napkozben jo, ha hallod amikor felebred, ha mondjuk nappaliban, konzhaban, barhol mashol vagy, ezert jo a babyorzo, de legzesfigyura ekkor nem hiszem, h szukseg van. Ha paras vagy, akkor vegyel olyat, de en nem vennek, es sztem nem is lesz nekunk. Persze majd megkerdezem anyukamat, h mit gondol errol, es amilyen paras vagyok mar most, pedig meg ki sem bujt, ki tudja mi lesz.
Marek!
De elmehetek, de nem bizom itt az orvosokban, es tuti adnanak vm baromsagot, ami semmit sem er...sajnos ez a tapasztalatom. Ha az orvosom vegre olvassa az emailemet, es latalanban tud adni ra vmt, es majd kikuldik nekem, abban sokkal jobban bizom. Igaz mire ez lerendezodik, lehet elmulik az egesz...
Szerencsere mar szarad le, es tudnik el, uh talan annyira nem felek mar attol, h tovabb terjed es baj lehet belole...de a fertozesgyanu meg izgat.
Gyere te is Londonba Battyvel, aztan majd talizunk, es elviszlek jo helyre titeket, ahol bevasarolhattok, es egy tonnanyi olcso cuccal terhettek haza.
Pl van egy nagy ruha aruhaz, a Primark, ahol en is szoktam magamnak is vasarolni, meg mar a babynek is van sok cucca onnan. Spanyol ceg, es sztem nagyon o cuccok vannak, es fillerekert, komolyan. En pl 2-3 fontert (kb 650-1000ft) vettem mar jovo nyarra kis sortokat, meg trikokat, asszem 5font (kb1600ft)volt egy 3 darabos hosszu kezes labas (nemtom otthon hogy hivjak, mindennek olyan hulye neve van, itt sleep suit). Szal telleg fillerek, meg otthonhoz kepest is. En majd most megyek nagy bevasarlasra oda, mert egy ideje mar nem mertem venni semmit, amig nem tudtam h kiscsaj. Eddig is osszevettem egy halom lanyos cuccot is, meg eleg sok fiusat is, aztan beparaztam, h uristen mit csinalok majd a masik nemu cuccokkal, foleg ha fiu, mert akkor a rozsaszin ruhakat nem adhatom ra...forditva ok, de azert na!
Szal most itt bejelentenem, h ha vknek kell par fius cucc olcson, az szoljon...mert tul sok van, es helyette mostmar inkabb vennek lanyosakat. Vannak kepek is az osszes ruharol, de tul sok, ezert nem mertem meg feltenni ide. Annyira aranyosak voltak multkor, csorgott a nyalam kislany cuccok utan, de nem mertem meg venni, akkor meg nem tudtam ki lapul bent.
A mi babyorunk nem legzesfigyus...igy volt kb 16e ft postakoltseggel, de uj. (eredeti ara kb 30e) Szerintem ez nem draga, ahogy elneztem otthon az arakat. Leirtam a tipusat is, eleg komoly darab, Philips.
Nyugtonmalac!
Jaj, szegeny, ez a satorozas egy remelom lehetett, a batyadra inkabb nem mondok semmit, nagyon gaz!!!
Engem is szinezhetsz rozsaszinre.
Es ha keddiek az adatok, akkor en a tablaban 20+1 helyett mar 20+3 kellene, hogy legyek. Nev sajnos meg nincs. De minderrol majd irok privit is, h tuti megkapd.
A mellszivon en is ngyon toprengek, persze lehet nem is lesz ra szuksegem. A fonokomtol kapok egy elektromos Medelat (nem biztos, h jol irtam) es ha nem jon, be akkor en is kezi Tomi tipee-t fogok venni. A cumisuvegek is ezek lesznek, mert nekem is tetszik, es Aidannek is van, sokkal jobban szereti, mint az Aventeseket. Tenyleg termeszetesebben van kidolgozva, es puhabb a cumi resze.
Kata!
Orulok hogy minden rendben, mar olyan szep kis kerek pofija van a fiadnak!
Na most mennem kell, felebredt a gyerek, es megyunk zeneorara. Igy is rengeteget irtam mar, ez van, ha raerek, es nem zavar senki...mondjuk a fonokeim.
Kicsit bovebben a nevrol. Szombaton elkezdtunk gondolkodni errol, es eleg viccesre sikerult. Eloszor vegigkerdezgettem azokat, amik nekem tetszenek, a vegen meg minden fele hulyesegeket talaltunk ki magyart es angolt is az utonevkonyvbol. Egyezunk a kovetkezokben: Maya, Zara, Lily. Nem tetszik neki az Anna, Mia es a Mango...pedig pont ezek kb a kedvenceim. A Mango azert nem, mert ne legyen gyulmolcs nevu a gyerek, a Mia pedig azert, mert ezzel csufolnak, hogy Mi a....?, az Anna pedig szimplan nem jon be neki. Es o eloallt a Natasaval, mert becezhetnenk ugy, h Nati...hat nekem ez egyaltalan nem tetszik. Valamint szoba jott meg a Nora is, ez kulonosebben nem a szivem csucske, de majd meglatjuk. Szal nehez. Ketlem, hogy a szuletese elott lesz neve szegeny gyereknek. Szerintem majd megegyezunk 2-3-ban, es mikor mar velunk van, eldontjuk, h melyik illik ra a legjobban. hacsak addig nem szeretunk bele mindketten egy kozos nevbe. Bevallom, hogy a 3 kozosbol most en a Maya fele hajlanek, ha azonnal donteni kene...de sztem nalunk ez a rublika ures marad szuletesig.
Ja es tetszik a Bori is, de bocs lanyok, de en nem adnam sem a Borokat, sem Borbalat, mert mint eredeti nev nem rossz, de a fent emlitettek jobban. A Bori viszont tokjo, uh most gondolkodom azon, hogy Bora. Ebben az esetben lehetne Bori.
Ja rolam meg annyi, hogy tegnap este ota elkezdodott a legszomj...hat nem kellemes, remelem azert nem marad ez igy vegig. Nyugtassatok meg, hogy nem. Rossz igy lelegezni, neha olyan rossz, h megijedek, h be fogok fulladni, pedig soha nem tortent meg velem ilyen.
Na par ora mulva jovok megint, es folytatom, ha alszik...