Új privát üzeneted érkezett!

Vera!
Most olvaslak, sajnalom :( Inkabb az idegeskedest sajnalom, mert hiszem, h nincs semmi gond! Azert nagyon gondolok rad holnap es amig biztosat nem tudsz! :wink: Volt meg ilyen valamelyik fiaddal? (mert en sok anyukatol hallottam, h rossz lett az eredmeny, aztan semmi )

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Sziasztok

Magi,Viki,Lego
Gyönyörűek a gyerkőcök!Olyan jó nézegetni a képeket!Feldobjátok vele a topikot! :lol:

Ibici
Sajnálom hogy összejött minden!Anyukádnak jobbulást,remélem semmi komoly nincs vele! :( Kocsi-férjed: :( Még jó hogy épségben megúszta!

Dodó
Akkor tényleg nem sok van hátra! :D Kitartást így a végére! :D

Vera
AFP :( Biztos nem lesz semmi gond!Drukk!Majd írd meg mi vot az uh-n!

Móni
Pihend ki az utazás fáradalmait! :D De kíváncsi vagyok mi lesz a dokinál!Mindenképp írj utána! :lol:

Megyek csinálom a vacsit a családnak! :wink:

edoci

Sziasztok!

Vera!

Sajnálom! Remélem nincs semmi gond! De mennyire alacsony az az alacsony Afp??? Én is sok kismamát ismerek, akiknek alacsony volt, és nem volt semmi baj! Az is lehet, hogy el vannak számolva a heteid, és rosszkor vették le! Neked ha jól emlékszem hosszú ciklusaid voltak, így simán elszámolhatták! Mindenképpen írj majd, mi volt az uh-n, addig is drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MIndenkinek köszi a gyerkőcök dícséretét! :D

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Vera!
Kitartást az új eredményig, biztos nincs semmi baj pocilakóval :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Magi, Viki, Lego!

Tündériek a kicsik és nagyon egyaránt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodo!

Kitartást neked :!: :!: :!: :!:

Nócikám!

Még jó, hogy azért apácskával összebújtok kúposan is :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok lanyok!

Vera!
Mennyi az az alacsony?
Bizti nem lesz gond.
Vigyazz magatokra.

Lego!
A rucika next.
De latom nektek is van ilyen napozotok.
Az is next nekunk is van.

Moni!
tobben is kerdeztetek mar, hogy rendbe jottem e mar.
Hat nem.
Most szeretnek elmenni intimtornara, utana alitolag rendbe jovok.
Egyenlore minden valtozatlan.
Amugy egyenlore nem okoz gondot sem a sexben meg amugy sem, csak kicsi kenyelmetlen es csunya.
Arra is gondoltam, hogy ha a tornatol nem jon helyre megplasztikaztatom.
En most igy tartok itt.

Lanyok!
Most toltok megint ket nagyon cukor videot.
ERdemes lesz majd megnezni.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha fent lesz dobom a linket.

Magi
Vendég

Sziasztok lányok!

Zsuzsukám! Az alapszükségleteket muszály behozni! De örömmel jelentem a gyogyiknak ezennel vége ugyhogy szerdán reggel doki!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Lanyok!

A videok!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Himnusz:
http://www.youtube.com/watch?v=yHz0ra88A7M

Archimedesz:
http://www.youtube.com/watch?v=6BLitqBFaVs

Jo szorakozast!!!

Magi
Vendég

Szia Magi!
Nagyon aranyos a kis Zolika! Ahogy énekel! Nagyon tündéri!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nocika!

Koszonom!
Kivancsi vagyok mit mond az orvos.

Magi
Vendég

Jo reggelt lanyok!

Hogy vagytok ma?

Ma apa vitte Zolit oviba, igy ma pihi nap van.
Holnaptol keszulok, a nyaralasra es a keresztelore.

Igy nem akkor kell majd utolso pillanatban keszulodni.

Magi
Vendég

Sziasztok

Magi
Ez haláli volt! :lol: Nagyon édes! :lol: A fizikatörvényen akkorát nevettem! :lol: Olyan aranyosan mondja! :lol:

Megyek hajatmosni,aztán irány a védőnő!

edoci

Sziasztok!
Én ma nagyon ramatyul vagyok..... arra ébredtem, hogy hányingerem van, görcsöl a hasam, fáj a hátam (és azt álmodtam ma szülök)....Lehet hogy igaz is lesz?? Olyan semmilyen kedvem van, nincs erőm semmihez....de már feküdni sem volt jó!!

d.dodó

Edoci!

Koszonom!

Dodo!
Kitartast!
Ez mar a veg!

Magi
Vendég

magika!
ez már a vég?? :lol: Ez jó volt... hát lehet végem van.... Most épp előbb hasmenésem volt....rókácska is próbálkozott, de még ugy döntött mégsem látogat meg!

d.dodó

En is igy voltam az utolso heten!

Aztan jobban lettem es meg is szultem.

Magi
Vendég

Lattam mennek a hordozos kepek!

Egyet azert megmutizok!

Magi

Kép
Vendég

Na ezt nem is ide szantam.

De mar mindig itt nyilik meg a netem.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!!
Én ma voltam dokinál minden oké a buksija:60mm és a súlya 500-550gramm között van.És ül a drágám a hasamba de még van ideje befordulni kaptam képet végre nem takarta az arcát :lol: :lol: :lol: Kép

Vera!remélem csak elszámolták és korán vették le a vért!!!!

Dodó!Igazából ha már most születik nem számít koraszülötnek!!!Szóval megy a drukk+++++++++++++++

Magika!Édesek a gyerekek :wink: :wink: :wink:

Ibica!Hú sajnálom a férjed.De neki nincs baja?Hogy van anyukád?

Edoci!Te hogy vagy?Mikor mész uh-ra?

Móni!Ti,hogy vagytok?Tudod már,hogy Zsófi van a pociba?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziazstok!

Csajok én holnap reggel megyek dokikához így majd holnap jövök részletesen! Légyszike szurkoljatok! Puszi nektek!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok

Adok életjelet magamról, bár nem sokan hiányoltatok:(

Sajnos megjött megint, beteg is voltam, vagyok, gombám is lett. ÉS a menszim sem volt az igazi. Rettentően fájt a derekam, és baromi nagy darabok jöttek belőlem, na mindegy nem részletezem. A kedvem se nagyon jó. Gondolom ez a betegség miatt is. Próbálok ritkábban jönni, kikapcsolódni már amennyire lehet. Majd júliusban megyünk nyaralni akkor pihenek egy kicsit.

Dodótól ha kapok jelzést akkor rögtön jövök beszámolni.

Vera szerintem se idegesítsd magam, nagyon sokaknak nem jó az afp és még sincs semmi baj, csak egyszerűen elszámolják. Az unokatesóm most volt 38 éves és neki mennie kellett genetikai vizsgálatra és azt mondta hogy ő nem a magzatvízvizsgálatost választja hanem azt ami 30 ezerbe kerül egy vérvétel, 1 órán belül megvan az eredmény. És nincs idegeskedés. Tudom a genetikán ilyenkor csak uh-ot csinálnak. De lehet hogy én megkockáztatnám hogy levetetem azt a vért.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!
örülök hogy előkerültél gabi!

Kép nagylányom 3 éves szülinapján

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti
Látom sikerült feltenned képet! :D Nagyon ügyi vagy! :D :D :D Csini Réka a képen! :D

Gabi
Jó hogy jelentkeztél! :D

Nóci
drukk a dokihoz,jelentkezz hogy mi volt! :D

Kata
Nagyon jó a kép!Szépen látszik Zsombi! :D Én most majd a 18 hetes uh-ra megyek,utána úgy döntöttem 4D-re csak olyan 24 hét körül,mert akkor már szépen látszik.Köszi megvagyok,talán egy kicsit jobban mint voltam,de nem merem elkiabálni. :wink:

Magi
nem baj hogy nem ide szántad a képet! :twisted: De attól köszönjük! :lol: Nagyon édi Katica! :lol:

Dodó
hogy vagy ma?

Móni
voltál dokinál?

edoci

Nócika!Mi volt a dokinál?

Edoci!Igazából nekünk is most tudott rendes képet csinálni mert eddig eltakarta magát meg most már olyan kisbaba formáju eddig még olyan kis ufoka volt :D Én Zsebinél 12hetesen "már"nem hánytam de addig napi szinten.Remélem te is hamar kijösze ebből hányos idöszakból!!!!

Betti!Nagyon édes Réka!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

sziasztok.

Döntöttem. nem megyek a barossba genetikaira mert rohadt későre adtak időpontot. juli 7-re. és úgy is juli 3-án megyek 4dre az uzsokiba. meg akkor leszek 20 hetes és ha esetleg magzatvízvételt ajánlanának akkor mire megtudom az eredméynét akkor már a 25 felé fogok kacsingatni és akár mi lenne az eredmény akkorra már nem dönthetnénk.
Így holnap elmegyek az sztks dokihoz és tőle kérek egy 18 hetesi uhura beutalót egy profi uhusba.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Na voltam dokinál, de minek???? Szoval a lényeg az az egészben, hogy tök potyára mentem az én hibámból! Szoval benéztem, mert elnéztem a napot mert azt hittem ma van délelött ehelyett tegnap volt és holnap lesz! Szoval majd holnap! Azért mindenkinek köszike az érdeklödést, de remélem holnap már tényleg tudok jönni konkrétumokkal! Puszi nektek!

Kép

Kép

Kép
nócika

Vera!Én 17hetesen voltam uh a saját dokimnál és akkor még nem volt meg az afp kérdeztemlát-e valamit de mondta tuti nem.Te 2xvoltál 4d a 16-17héten ha baj lenne látniuk kellett volna.tuti nincs baj!!!!!

Nócika!Akkor már a megy a drukk+++++++

Többiek merre vagytok????

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok lanyok!

Nocika!
Akkor varjuk a holnapi hireket.

Vera!
Igazad van.
De mennyire lett alacsony?
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Betti!
Nagyon cuki a kislanyod!

Gabi!
Azert tessek jonni.
Tessek lazitani.
Pihenni.
gyonyoru hazatokat elvezni.

Kata!
Nagyon szep a kep!
Tok jol lehet latni.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Mi jol vagyunk!
Zoli oviban, Katica itt van.
A ferjemnek csinalok szulinapjara egy videot, amit ugy szerkesztek meg a regi felvetelekbol es kepekbol.
Majd ha elkeszul feltoltom es megnezhetitek.
Szerintem meg egy het es kesz.
Keresztelo ruha megvan, hol veszem, anyu adja majd ajandekba Katicanak. Szombaton megyunk megnezni es megrendelni.

Daniabol hozzak, nagyon szep hagyomanyos himzett csipkes ruci.
Raadasul nem dragabb, mint a boldban kaphato konfekcios keresztelo ruci. :lol: :lol: :lol:

Majd errol is kaptok kepet, ha meglesz.

Mar kezdem szervezni az egeszet, mert hat egy honap mulva lesz, de ugye elotte megyunk nyaralni is, igy mar csak harom hetem maradt az egeszre.

Drukkoljatok, hogy minden siman menjen a szervezesben is meg az egesz minden.

Magi
Vendég

vagyok ám én is! De a tegnapi és tegnap előtti napom elég ramaty volt! Reggel hasmenés, hányinger, derékfájás....de aztán abba is maradt. Meg szinte az egész napot végigaludtam!

d.dodó

Dodo!

Mar harom het sincs hatra!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Juj de izgulok!

Lanyok!
Katica 5 kg lett ma reggel.

Magi
Vendég

Hello Csajok!

Dodó
Még 20 nap....ezt már fél lábon is.... :wink: Lehet Te leszel az a családban aki nem szüli meg 2-3 héttel előbb a babáját.:)

Vera
Jól döntöttél.Minden rendben lesz,várunk a hírekkel.

Betti
Nagyon édes ÖRéka.Milyen csini ebben a ruciban.Látom ő nem egy fotózkodós típus. :lol:

Gabi
Egyetértek Magival,élvezd a jelent most. :wink: Készülj a nyárra. Gyerekek már otthon vannak?

Kata
Szép a kép,nagyon jól látszik Zsombi.:) Pocak kép is jöhetne már. :wink:

Edoci
Én a 20.,illetve a 30.héten voltam 4D UH-n.A 20.héten sokkal szebb képek készültek. A 24.hét pont jó lesz.:) De addig még a 18hetes genetikain remélem kiderül ki is lakik a pocidban. Neveken gondolkoztatok már?

Ibici
Hogy vagytok????Anyud????

Viki
Gratula a fordulásokhoz!Hédi újabban a kúszást részesíti előnyben....simán lemászik(kúszik) az ágyról.

Folyt köv...
Vendég

Lanyok!

Ujra FIAM lesz :o :D :D :D
Egeszseges, mindene megvan, mi is jol vagyunk, csak a nevevel vannak gondok :roll: mert ugye a Zsofit azert megis hanyagoljuk :P

Betti!
Reka aranyos abban a ruhaban, en is ilyenrol almodtam, de mar teljesen kivagyok bekulve a helyzettel, sot!
Te megmondtad! :wink:

gabi!
Probalj orulni a lakasnak, biztos vagyok benne, h eljon a te idod is :wink:

Vera!
Szoritunk!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

bangham

Móni!Gratulálok!!!!!Majd a 3.Zsófi lesz.Ragaszkodtok a Zs betühöz ti is?Apa mit szólt,hogy teljes pasi úralom lesz?

Dodó!Maximum 20nap olyan izgi.Kórházi csomag kész?

Lego!Na majd ha rendesen felöltözöm csinálok képet Kép Csajok,hogy vannak?Tényleg Hédi átaludja az éjszakát?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Moni!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gratulalok!
Ha nalunk lesz harmadik, akkor en meg egy fiut szeretnek.

De hat akkor mar igazabol mindegy lesz, mert van fiam is meg lanyom is.

Lego!
Varjuk a folyt.

Magi
Vendég

Móni!

Amindenit!!!!!! Gratulálok! Lassan többen lesznek a fiúk,mint a lányok. :o

Magi
3 hét alatt simán elintézel mindent. Ügyes csaj vagy. Kiváncsi vagyok a rucira. Mindig olyan szépen öltözteted a ygerkőcöket,tök szupi.:) Én inkább sportos csaj vagyok,sokat vagyunk szabadidőruciban és lazán farmerban,a lányok is ezt kedvelik inkább.Dorkának pl nagyon kevés szoknyája van.
Nálunk lehet csúszik a keresztelő,unokatesóm nem tud hazajönni júliusban Angliából és legközelebb októberben jönne....azzal csak az a bajom,hogy lehet hűvösebb lesz (sőt biztos).
Amúgy még nem mondtam,de nálunk dupla keresztelő lesz....Dorkáé is most lesz. :D
Vendég

Kata
Egy fenét alussza át. :shock: :shock: :roll: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: Éjjelente néha 5x is felébred!!!! Néha úgy érzem magam mint a mosott kaksi..... :evil:

Magi
folyt köv... :lol: :lol: :lol:
Én döntöttem...nem lesz 3. :? :(
Vendég

Kata!

De jo kep ! :) Mi sajnos egy jo kepet sem kaptunk, pedig egy CD-re felmasolta oket, de nagyon nehezen kiveheto :? Enyem baba is 450 gr,5 het mulva megyek ujra.

bangham

Lego!

Koszonom!
MArmint az oltoztetest es a tobbit is.

En is sportos vagyok, farmer, melegito stb...
Ezert is oltoztetem szoknyasan es ruhasan, mert szeretnem ha O nem ilyen lenne.
Nem azt mondom, hogy jarjon mindig szoknyaba, de ne erezze, hogy kenyelmetlen, ha fel kell venni.

Nalunk is csak akkor lesz harmadik, ha lent rendbe jovok,
Kulonben nem.
Ja es csak 3.5 ev mulva ugy mint Zoli es Katica kozott levo ido.

Dupla keresztelo nagyon szupi otlet, de nalunk Zoli mar meglett keresztelve, igy nalunk ez kiejtve.
De tenyleg szupi lesz majd tuti.

Ja oltozkodesre meg az, hogy regen anyam es anyosom mindig piacon vasarolt, mert orokolt ruhaba jaratott engem is meg a ferjem is. Na meg akkor nem volt valasztek, orultek, hogy lehetett venni. Mind a ketten utaltuk.
En most maskepp szeretnem.
Szeretnem ha tudna jol oltozkodni mind a ket gyerek.

Zoli ilyen volt keresztelokor.
Zoli ket honaposan volt megkeresztelve.

Magi

Kép

Kép

Tok durva, hogy most meg mar ilyen.

Kép

Na megyek is gyorsan Katicazni, mert nemsokara O is ilyen nagy lesz es akkor lemaradok rola.

Vendég

Kata!

Ferjem azt uzeni, h sok lud disznot gyoz! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Eleinte ugy szerettuk volna, de mar lemondtuk, mert fiuba nincs ilyen (a Zsombin kivul :P ), lanyba tobb is lett volna... Ha megis van otleted...

Magi, Lego!
Koszi! :D Es sikert a keresztelokhoz! :wink: hedihez meg kitartast! En meg elvezem a viszonylag konnyu ejszakakat! :)

bangham

Sziasztok

Köszi lányok, persze örülök a háznak, egyre jobban készen leszünk, ezzel semmi gond nincs. Csak összejöttek más problémák, családi, amik nagyon megviseltek, ami összefügg az építkezéssel. Amúgy próbálok nem koncentrálni a babára, úgy is akkor jön amikor neki jó erre már rájöttem.
Előszedegettem a tételeket, neki állok kidolgozni, tanulni, meg a szakdogámat folytatni, hogy letudjam adni szeptemberben.
Legalább lefoglalom magam.

Móni gratulálok a fiadhoz:)

Dodó drukk, már nincs sok hátra:)

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

kata!
Elvileg a kórházba hazahozós rucin, hazajövős rucin, és tusfürdőn, fésűn kívül nem kell semmi. Meg az eddigi leletek. baba kap pelenkát, anyuka kap betétet, meg eldobható bugyit amennyi kell de azért raktam oda egy pár személyes holmit!

d.dodó

Sziasztok

Móni
Gratulálok a kisfiadhoz! :lol:

Magi
biztos nagyon szép lesz a ruha Katicának!Kíváncsi vagyok rá!A videót is biztos tök jól megcsinálod,olyan ügyi vagy ilyen dolgokban! :lol:
Jó gyorsan nőnek a gyerekek,Zoli is milyen pici volt még nem is olyan rég! :lol:

Lego
Majd én is dupla keresztelőt szeretnék! :lol: Névvel még sehogy sem állunk,nekem sok név tetszik,a férjemnek viszont felsorolhatnám a naptárat,egyik sem tetszik neki. :roll: De ez Mátéval is így volt! :lol: Illetve ő egy lánynevet mondott,az Esztert,a nagymamája után.

Gabi
Azért kitartást!Úgyis jönni fog ha jönni akar. :D

Kata
Igen,tényleg már jó lenne egy pocakkép!Várjuk! :lol:

Dodó
kitartást! :D

edoci

Móni!
Eddig mindenkinek jót jósoltam lehet pályát kéne változtatnom :lol:
Legó!
Miért nem lesz 3ik?köszi a privit

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti
Nekem mit jósolsz?

edoci

Móni!Hát nekünk kettő Zs betüs volt a Zsigmond és a Zsombor a Zsigmondot olyan hidegnek találtam meg a Zsombor jobban is tetszett.De itt van nálam a fiú keresztneves könyv a következö Zs betüs fiú nevek vannak még:Zsáka,Zsámbok,Zsedény,Zsögön,Zsúbor,Zsadán,Zsadány Kép És a Zsombor nektek nem tetszik?4D-re te tudsz menni?Nektek mi a vezeték nevetek?

Viki!Én Zsófi születése után lettem sportosabb.Talán azért mert van a fenének kedve rohangálni kisszoknyába és magas sarkuba a gyerek után.Van még tejcsid bőven?Valamit adsz neki a tejcsin kivül?Gyümölcs,krumpli ilyenek?Miért nem szeretnél 3.babát?

Magika!Te szeretnél 3.babát?De jó :wink: Olyan édes Zoli a kisöltönybe :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

edoci!
kislányt de még nem érzem olyan határozottan
mondtak már valamit ezzel kapcsolatban?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti
Még nem mondtak semmit ezzel kapcsolatban,remélem a 18 hetes uh-n már fog látszani valami. :lol:
Nekem meg az egyik héten az az érzésem hogy lány,a másikon meg hogy fiú. :oops: :lol:

edoci

Jók ezek a Zs betűs nevek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálunk nem volt kikötve,hogy Dorka után csak D betűs fiú vagy lány jöhet. Csak annyit akartam,hogy rövid neve legyen. Asszem a Hédi elég rövid. :lol: Ha fiúnk születne,akkor Barna lenne. (mármint a neve :lol: )

Hűűű,túl jó kedvemben vagyok. :lol:

Imént vasaltam...kint száradtak a ruhák a teraszon,gyors bekapkodtam azokat is és képzeljétek az egyik ruci belsejében egy hatalmas lepke volt (az a csúnya éjszakai-brrrrrrrr)-no....szóval...jól belevasaltam a ruhába,akkor vettem észre,amikor nem lett sima a felület. A lepke kiesett a vasalódeszkámra,azóta is ott van,a vasaló bedugva,ajtó becsukva....Várom a párom,hátha megszabadít tőle. :lol: :lol: :lol: :lol: Én ilyen hülye bogaras vagyok,pedig tudom,hogy vége a "drágámnak",de nem merek bemenni a szobába. Még szerencse,hogy Hédi nem ott alszik....
(áramszámla is növekszik elég jól.... :roll: )

Hogy miért nem szeretnék 3. babát? Most jöttem rá,hogy nehéz,még 2 gyerekkel is. Fáradt,nyűgös vagyok és esténként türelmetlen is.Ez főleg Dorkán csapódik le,szegénykém lassan jobban szeret az oviban lenni. :( :( :( :(
Sok segítségem nincs,Hédi pedig ha épp nem laszik akkor igényt tart rám.Szinte ő az utolsó aki este elalszik....
hát ez van....

Kata
Van tejcsim,úgy érzem épp elég.Most szerencsére "visszajött".Volt pár nap amikor csak szenvedtem a szopival,akkor adtam neki almát meg vettem Sinlac pépet.De ritkán eszik belőle.Ha úgy érzem este,hogy kevesebb a tej,akkor fürdés után kap pépet,majd szopi és alvás....

Edoci
Az Eszter szép név.Ugye Viki??? :wink: :wink: :wink:

Vikiről jut eszembe....milyen fura volt,hogy Kata úgy szólított engem is. :lol: :lol: Először csak átfutottam az oldalt és után aláttam,hogy hozzám szól a kérdés. :lol:

Megyek megnézem a dögöt.....
Vendég

23+2napos poci Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata
micsoda szép pocak! :lol: Még irígykedem! :lol:

Lego
Lepke :lol: :lol: :lol: Remélem a párod hamar megszabadít tőle! :lol:
Én egy gyerek után is fáradt és nyűgös vagyok,nemhogy kettő után! :shock: Jajj mi lesz velem! :shock:

edoci

Edoci!Tőled is várjuk ám a poci képet!!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?