Jók ezek a Zs betűs nevek.
Nálunk nem volt kikötve,hogy Dorka után csak D betűs fiú vagy lány jöhet. Csak annyit akartam,hogy rövid neve legyen. Asszem a Hédi elég rövid.
Ha fiúnk születne,akkor Barna lenne. (mármint a neve
)
Hűűű,túl jó kedvemben vagyok.
Imént vasaltam...kint száradtak a ruhák a teraszon,gyors bekapkodtam azokat is és képzeljétek az egyik ruci belsejében egy hatalmas lepke volt (az a csúnya éjszakai-brrrrrrrr)-no....szóval...jól belevasaltam a ruhába,akkor vettem észre,amikor nem lett sima a felület. A lepke kiesett a vasalódeszkámra,azóta is ott van,a vasaló bedugva,ajtó becsukva....Várom a párom,hátha megszabadít tőle.
Én ilyen hülye bogaras vagyok,pedig tudom,hogy vége a "drágámnak",de nem merek bemenni a szobába. Még szerencse,hogy Hédi nem ott alszik....
(áramszámla is növekszik elég jól....
)
Hogy miért nem szeretnék 3. babát? Most jöttem rá,hogy nehéz,még 2 gyerekkel is. Fáradt,nyűgös vagyok és esténként türelmetlen is.Ez főleg Dorkán csapódik le,szegénykém lassan jobban szeret az oviban lenni.
Sok segítségem nincs,Hédi pedig ha épp nem laszik akkor igényt tart rám.Szinte ő az utolsó aki este elalszik....
hát ez van....
Kata
Van tejcsim,úgy érzem épp elég.Most szerencsére "visszajött".Volt pár nap amikor csak szenvedtem a szopival,akkor adtam neki almát meg vettem Sinlac pépet.De ritkán eszik belőle.Ha úgy érzem este,hogy kevesebb a tej,akkor fürdés után kap pépet,majd szopi és alvás....
Edoci
Az Eszter szép név.Ugye Viki???
Vikiről jut eszembe....milyen fura volt,hogy Kata úgy szólított engem is.
Először csak átfutottam az oldalt és után aláttam,hogy hozzám szól a kérdés.
Megyek megnézem a dögöt.....