Sziasztok!
Adri, nagyon sok gyógy puszit küldök Gabi Babának. Reméljük, hamar túl lesz ezen az állapoton.
Nikó, nagyon bátor vagy, én egyszer sem mertem elmenni terhesség alatt fogorvoshoz.
A fogíny vérzésen kívül (amit gyógynövényes fogkrémmel orvosoltam), sosem éreztem problémát. A hányingeres korszakban úgy voltam vele, hogy még a kaját sem bírom a számban, nem hogy matassanak benne, aztán utána meg már úgy voltam, hogy úgy sincs semmi baja a fogaimnak.
Nekem most van iszonyú kajálhatnékom
Tegnap tejbegrízt reggeliztünk, majd kb. fél óra múlva már bundás kenyeret akartam enni
Apa tisztára ki van akadva, hogy biztosan most élem a kívános időszakomat.
Egyébként az esti éhséget próbáld meg "leszerelni". Pl. egyél vajas abonettet, műzli szeletet, gyümit (amitől nem lesz gyomorsavad), krémtúrót, joghurtot, valami könnyűt ami eltelíti a gyomrod és nem leszel rosszul
Vicky, egyáltalán nem vagy "hibás", hogy sokat aggódsz. Elmondom ezt hogy hívják: ANYASÁG
:):) Ez már örök életedre így marad, mindig aggódni fogsz vele kapcsolatban valamiért
Jobb, ha hozzászoksz
A pénzt nagyon sajnálom. Én a héten tudtam meg, hogy közel 30e Ft-ot nem fizet ki nekem a cég, mert késve teszem le a hozzá tartozó vizsgát, amit tavaly már megcsináltam csak évenként újítani kell. (kicsit bonyolult lenne elmagyarázni). Az egy dolog, hogy amíg nem vizsgázom le visszatartják, de utána sem fogják kifizetni. Egyszerűen benyelik.
Úgyhogy ma, 11 nappal a kiírt szülési időpont előtt vizsgázni voltam. Vicces, mi?
Mi vettünk szopipárnát, bár egyenlőre csak alváshoz használom. Bár Apa már totál ki van akadva, mert most már mindkét oldalamon van egy-egy párna (a szopipárna hátulról tart, a másik meg a hasamat oldalról) s nem tud hozzám bújni. De azért egész hősként viseli, hogy neki lassan nincs hely az ágyban
Orsi, édesek lehetnek a cicák.
Nálunk az egyik kutyus ellett meg lassan 3 hete, úgyhogy most van 9 kaukázusi kölyök kutyink
Aki esetleg szeretne házőrzőt, jelezze nyugodtan, július végétől el lehet őket vinni
Marietta, örülök hogy jelentkeztél.
Szép súlya van Flórának
Peti rendszerint nekünk is végig alussza az nst-t, max. néhány mozgást lehet tőle kikönyörögni, pedig egyébként egyfolytában jár keze-lába. Mostanában bal oldalt, a bordák alatt érzem Őt.
Mi holnap este megyünk megint dokihoz, kíváncsi vagyok mit fog mondani
A méhszáj miatt ne aggódj, az nekem már a 32. hét óta 2000-es értéken van. A méhlepény érettségre viszont kíváncsi vagyok. A bőgés ismerős, múltkor én pöröltem Apával, aztán Én fakadtam sírva
Ő meg csak állt és próbálta feldolgozni az eseményeket, hogy most mi is a baj
:):)
Apuddal történteket nagyon sajnálom, biztos nagyon megüthette magát, de hát az ember ösztönszerűen a gyerekét védi, érthető hogy Te is Flórát akartad megvédeni egy esetleges ütéstől. Szerintem ezt Apukád is megérti, hisz Ő is próbált úgy esni, hogy nektek a legkevesebbet ártson.
Én a házassági anyakönyvi kivonatot és a kiskönyvön kívül beraktam az összes leletet.
Esztora, édes lehetett Nyunyi
Gratula az önálló lépésekhez
Ágota, de jó hogy jöttél
Pont ma jutott eszembe, hogy mi lehet veletek.
Nagyon édi lehet Csongi, ahogy pucsítva mászkál
Nagyon kis leleményes.
Párod útját sajnálom, nálunk Apának szokták így megmondani, hogy mikor kell az irodába bemennie
Mostanában azon nevetünk, hogy szóltunk a főnökének, hogy ha Peti megszületik, Apa kiveszi a nyári szabit és itthon lesz 2 hétig. Mondta is hogy ok, természetes, csak azért próbálja meg befejezni a függő munkáit, amibe megpróbálnak besegíteni, hogy tudjon haladni. Erre minden hülyeséget (amire azt gondolja hogy pár perc megcsinálni), Apa nyakába varrja, mert hogy ezzel úgy is hamar meglesz, meg minden ügyfelet a kis hülye problémáival hozzá irányít.
Mert hogy úgy is csak pár perc az egész. Apa meg úgy van vele, hogy csinálja amíg tudja, aztán amikor indulás van hagyja az egészet a fenébe és 2 hétig hozzá sem fog nyúlni. Aki majd akarja (tudja) befejezi