Új privát üzeneted érkezett!

Nán-dorka: utólag is nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok!!!

Nikó: gratula Alexhez!

Marietta: ha vigasztal, én is marha rosszul viselem ezt az időt.
Gondoltam is Rátok!!! Biztosan jól fog esni a masszázs.
Úgyanígy lettem az Avent mellszívóval. Végül is nekem megoldódott, mert a sógornőm ideadja az övét, ami nem Avent, de nem tudom, hogy mi. Nem használta, max. ha kell és ez nem válik be, majd veszek valamit. De bízom benne, hogy Áronka olyan ügyi lesz, hogy nem kell használnom.

Találtam megint egy oldalt homeos dolgokról szüléshez kapcsolódóan:

http://www.simonmed.hu/hirekb.php?hid=35

http://www.simonmed.hu/termek.php?alkat_azon=26&oldal=0

meriann

Ja, és még annyit, hogy ez egy webpatika.

meriann

Meri jó dolog a homeos felkészülés!
nekem maradtak golyócskák és most nagyon jól jött,szerdán kihúzták a fogam :cry: és a vérzés csillapitásra nagyon jó volt.
igaz az érzéstelenítés miatt fogalmam sincs merre jártak de hatott.

Kitartás lányok!!!tavaly én is a kb 42 fokban jártam naponta a kórházba és a szülés után is izzadtunk a kórteremben de mostmár tényleg napok kérdése és meglesz a Lurkótok!!!
Niko gratulálok neked is!!
Arwen írj ha hazaértetek és küldöm a tárolót!!

mi ugy néz ki nem megyünk tengerpartra :cry: :cry: :cry:
1 autónk van csak az meg Anyunak is kell az utazási irodák pofátlanul drágák...
de ma beszélek b.nőmmel hátha van kedve és neki van autója is meg ha mi szervezzük jóval olcsóbb (Rómában 45e Ft voltunk 3 éve saját szervezéssel)
meg kértem ajánlatot Zalakarosról Balaton után oda mennénk ha más nem lenne

Minden kedves ma és tegnap ünneplőnknek nagyon sok boldogságot kívánunk!!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Megvagyunk ám mi is, még egyben :)

Dorka, nagyon szuperek a vonalzók! :) és Boldog Szülinapot!

Nikó, örülök hogy minden rendben volt az uh-on!

Fio, a cikk amit küldtél számomra nagyon érdekes, egy teljesen új megvilágítása a dolgoknak, de nagyon tetszik :) Szerintem ezzel sokkal "könnyebb" elviselni az éjszakázást! :wink:

Meri, én is ezeket a homeos cuccokat (legalábbis egy részét) vettem meg tegnap a patikában. Reméljük hasznát is veszem majd. :roll:

Hajni, sajnálom a rossz híreket :( De mint nagyon ügyi mami, biztosan megoldod a problémát. :wink:

Arwen, nagyon jó utat nektek! :) Pihenjetek sokat :)

Angyalkrisznek Boldog Szülinapot, Vivinek pedig Boldog Névnapot Kívánunk!

Marietta, én a körülményekhez képest elég jól bírom. Bár, a járás iszonyatosan rossz, nagyon fájnak a szemérem csontjaim. :cry: Az éjszakák meg... Hát, sokszor keményedik a hasam, a mostani megoldás, hogy mindkét oldalamon van párna, azok támasztanak ki. Így egész jól alszom. Bár az éjjeli 3-4-5 pisi attól még megvan.
Tegnap viszont eléggé megijedtünk. Voltunk papás szülésfelkészítőn (ahova jártam tornázni). Na most, azt tudni kell, hogy ez egy társasházi lakás, a nappaliban parketta van, oda terítettek le polifomot nekünk. Na most, mi (3 pár) a polifomon (háton fekve) gyakoroltuk a vajúdási technikákat 3 órán keresztül! :? :shock: Hát, az én derekam a végére annyira kikészült, hogy járni alig bírtam. Apa majd szétpukkadt a méregtől, hogy ilyen idős kismamákat hogy lehet a földön fektetni, térdeltetni és hát igaza van.... :roll: Ráadásul hazafelé jövet a kocsiban, ahogy fájt a derekam, olyan hullámokban jött és intenzitással, hogy azt hittük, beindult a szülés. De nem. Hazaértünk, vettem egy meleg zuhanyt, Apa jól megmasszírozott és elmúlt. Dehát nagyon kikészültem. :?

Egyébként végre készen van a goblenem :) Csütörtökön befejeztem, csak a laptopra kéne letölteni a fényképezőről a gépet, s a laptop meg táskában van elcsomagolva. De a hétvégén kiszedem és felrakom Nektek a képet. Nagyon büszke vagyok ám, hogy sikerült befejezni! :)

Marietta, én kint vettem babaexpo-n a mellszívót, még több dologgal együtt, de úgy emlékszem 16e körül volt. http://www.tiva-med.hu/armedela.htm
Ennél az üzletnél vettem, ők most 19-ért adják. A meleggel annyira nincs bajom, hála a klímáknak. Ha meg menni kell valamit intézni, akkor vagy nagyon korán reggel (pl. tegnap 8-ra mentünk a dokihoz Budára ctg-re) vagy eléggé későn megyünk. Így megúszom. :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Na, lefotóztam a goblent. Remélem jól fog látszani. Ez 4 hónap kemény munkája :) Kb. 250 méter fonal van benne. Az öltéseket nem számoltam :):):)

Kép

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné: nagyon jó a gobleined. Nagyon ügyi vagy, kezet foghattok Fioval.

Nán-dorka: kicsit megkésve, de boldog szülinapot kívánok!

Angyalkrisz: nagyon boldog szülinapot Neked is.

Kaptok egy közös képet:

Kép

Arwen, Dorka, Pinkiné: köszi
vivi79

azt hiszem a csatolással valami gond adódott. Próbálom újra.

Kép
vivi79

bocs, mégis beduplázott. Akkor mindkettőtöknek jutott külön egy-egy csokor.
vivi79

Sziasztok!
Kismamik, kitartás!!!
Köszönöm a köszöntéseket, jólesett. Van nekem iwiw-em, csak nemigen foglalkozom vele. Ha vki bejelöl, azért meg szoktam nézni, ki fia borja, és visszajelölöm. De csak ha tényleg ismerem! Mióta kapok hülye jelöléseket is, nem sok kedvem van hozzá. De osztálytalálkozószervezéshez talán jó lezs. Idén 15 ballagtunk a gimiből. Hű, régebben azt gondoltam volna, h egy ilyen idős vki már milyen öreg. Szerencsére én nem vagyok az! :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Nándorka: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT így utólag is!!!!
Angyalkrisz: ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!
szerika

Vivi: nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Angyalkrisz: nagyon sok boldog születésnapot! Hú, de fiatal vagy!!!

Nán-dorka: nekem is tetszenek a vonalzóid. A háttérszínt nem lehetett választani?

Pinkiné: nagyon ügyes vagy!

Nálunk nem hiába szombat este volt, de Áron egész éjjel bulizott, olyan jó volt. Mondtan neki, ha fáj sem baj, úgy vagyok nyugodtan, ha izeg-mozog és szótfogadott. Ma reggel meg nekem fáj a fejem. Igazi feladatmegosztás. :wink: Most is helyesel és kalimpál.

Képzeljétek mióta mama kórházban van én vállaltam el a tyúkjait és egy kakasát. Minden rendben is ment, de most meghalt az egyik tyúk. Úgy megviselt. Kieszközöltem nekik az amnesztiát. Csak annyi dolguk van, hogy egyenek, igyanak, boldogok legyenek és egyedül a tojásfogyasztást engedélyeztem a családnak cserébe az ellátásukért. Nem látszott, hogy beteg lenne, meg sem támadta állat. Lehet megöregedett?!

Holnap megyünk terheléses cukorvizsgálatra. Drukkoljatok nekünk! Ettől a vizsgálattól parázok a legjobban.

meriann

Megjöttünk Galyatetőről, minden nagyon szép volt és jó, majd teszek végre én is képeket.

Sajnos Gabcsit elkapta valami virus, megy a hasa folyamatosan, egyfolytában sír, egész éjjel szenvedett és magas láza van, most várom az ügyeletet :( :( :( Úgy reszket és látszik, hgy rosszul van, nem eszik szilárdat. Szerencsére 3-4 óránként a tápszert úgy ahogy elfogadja.

Angyalkrisz,
nagyon boldog születésnapot kívánok!

Vivi,
nagyon boldog névnapot kívánok!

Most megyek, mert már hallom, hogy nyöszörög szegényke a kiságyban :cry:

Kép
Kép
adrienna

Meri, ne aggódj a terheléses cukor miatt. Nekem nem lett fényes az eredmény (magasabb lett a megengedettnél), de a diéta, amit tartani kell, teljesen jó. Nekem azóta sem volt magasabb a cukrom.
Örülök, hogy Áronnal ilyen jó a kommunikációtok :) Így is kell ezt :)
A tyúkocskát sajnálom. :oops:

Én viszont azon aggódom, hogy a 36. hétre nyertem vissza azt a súlyt, amivel terhes lettem, s az elmúlt 2 hétben (pedig ugyanannyit eszem), fel szedtem 2,5-3 kg-t. Normális ez???? :roll: :roll:
Mondjuk most már senki nem kérdezi a súlyomat, de számomra annyira irreális, hogy 9 hónap alatt "nagy nehezen" visszaszedtem a 6,5 kg-t, azóta meg csak úgy kapkodom fel őket. Mondjuk tény, hogy a kezeim és a lábaim is vizesednek. Meg nem is érzem azt, hogy zabálnék vagy sokat nassolnék.

Apa szerint felesleges ezen most aggódni már, hiszen finisben vagyunk. :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Hajni, nagyon sajnálom ezt a szójaallergiát, meg főleg azt, hogy oda kell figyelj nagyon mit adhatsz neki.

Pinkiné, nagyon ügyes vagy, szép ez a goblen. Én is néztem annak idején, de olyan soknak tűnt, hogy úgy éreztem ezt sose fejeztem volna be... így Balinak én két kis Micimacis képet csináltam.

Fio, köszi a gyümikása receptet, kipróbálom.

Csajok, hol lehet ilyen Holle termékeket kapni??? én még sose láttam..

Arwen: érezzétek jól magatokat. Hova mentetek?

Adri, sajnálom Gabi babát. Remélem semmi komoly nem lesz belőle. A képeket várjuk a képtárra.

Kismamiknak kitartást! Meri neked drukk holnapra!

Bocsi, de most csak ennyire volt időm.
szerika

Szeri náluk a bioboltban kaphatók a holle termékek.
vagy a kenguru kid (gold) -ban sunval biobambini

most Bulgáriát nézegetem volt már vki??

Bridzsi

Kép
esztora

Dorka és Krisz! Isten éltessen Benneteket! :D :D :D

Vivi, Neked pedig nagyon boldog névnapot! :D

Adri, örülök, hogy jó volt a nyaralás! Gabcsinak jobbulást!

Esztora, én kb 10 évesen voltam Bulgáriában...Autóval mennétek? Mert úgy nagyon hosszú, amennyire emlékszem... :roll:

Arwen, nagyon jó pihenést Nektek! :D Tegnap voltam H&M-ben, vettem szupi felsőket nyárra 8) 8) 8) Lehet mindegyikbe pocit növeszteni :lol:

Pinkiné, szuper ügyes vagy a magasságmérővel! :lol:

Meri, drukk holnapra! Minden rendben lesz! :wink:

Mi holnap megyünk védőnőhöz, remélem kapunk kiskönyvet :lol: aztán csüt-ön vérvétel és utána hét kedden nyaki redős UH. Aztán 30-ára bejelentkeztünk 4D-re :lol: Úgyhogy lassan beindulnak az "események". :lol: :lol: :lol:

Porsi, a jógára be kell jelentkezni, vagy csak odamegy az ember lánya? :roll: Néztem Judit-ot, de ő most az órarend szerint nem tart kismamajógát. Kedd 17-től tudok csak menni, amíg melózom :roll: utána már bármikortól (terveim szerint szept-től leszek itthon, ha minden rendben lesz addig) :lol:

Kép
vickybabe

Vicky nem autóval repülővel csakis!!
pont annál az irodánál találtam jó ajánlatokat ahol van egy ismerősünk,holnap be is nézek hozzá
egyre jobban tetszik a hely ahogy nézegetem

Bridzsi

Kép
esztora

Dorkát Kriszt és Vivit Isten éltesse!

porsika

Meri, Adri, Vicky, Porsi: köszi, aranyosak vagytok.

Adri: hogy van Gabcsi baba? Mit mondott az orvos?

Vicky: Örülök, hogy Te ennyire várod az eseményeket. Nővérkém pont azon panaszkodik, hogy állandóan menni kell valahova, hol védőnő, hol vérvétel, hol nőgyógyász, hogy uh. Kicsit nyűglődik, hányingeres, elkeverték a 12 hetes labor papírjait, múlt héten összetörték a kocsijukat, szóval nincs túl jó passzban. Valamelyik nap 7 helyijárattal utazott, mire gyerkőcöt elvitte oviba, elment dokihoz, majd bement dolgozni. Nem könnyű kocsi után átszokni ismét a töm.közlekedésre.

Meri: jó, hogy Áronnal ilyen hamar megtaláltátok az összhangot.

Búcsúzom, szét akar esni a fejem egész nap. Gyerkőc már alszik, vacsi, fürcsi, aztán hamar gyorsan elrakom magam én is holnapra.
vivi79

Adri, remélem, jobban van már Gabi baba!!! ++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vivi, remélem, Neked is elmúlt a fejfájásodf hamar!

Nálunk is kezdődött egy betegség, de talán már el is vonult. De Doró rengeteget szopizott ma - újra anyatejes széklete lett szinte...

Meri, megdrukk a vizsgálathoz! +++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++

Pinkiné, ne aggódj! A végén híznak és a víz sokat számít.

Mennem kell, tesóm ebben a szobában alszik (vendégségben van itt).

Kép

Kép
nán-dorka

Vivi, nagyon boldog névnapot tegnapra :oops: !!! :D :D :D
Én nem értem hogy van ez, de tegnap nem Jolán és Vid névnap volt? te pedig Violetta vagy, ugye?
szerika

Nándorka! Utólag is Boldog szülinapot kívánok!

Vivi! Neked pedig Boldog névnapot tegnapra! :oops:

Köszönöm a köszöntéseket! Azért annyira nem vagyok fiatal... Elmondhatom, hogy negyedévszázados lettem. :lol:

Arwen! Remélem jól érzitek magatokat a nyaraláson! :wink:

Vicky! Nemsoká 12 hetes vagy! :wink: :D

Lenne egy kérdésem! Ti mossátok már a gyerkőc fogát? Mármint rendes fogkrémmel? Az orvos mondta hogy adjunk Csengének zymafluort. Ezzel kapcsolatban is kétségeim vannak. Van ahol azt írják, hogy jó, van ahol meg azt, hogy káros. :shock:

Pinkiné, Marietta! Finisben vagytok! :D :wink: De izgi! :P
Marietta! Milyen volt a masszázs?

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Szeri:
Köszi. Együtt van Jolán, Vid és Violetta, de sajna ez utóbbit kevés naptár jelzi. Régebben csak ez a dátum volt bent a katolikus naptárban, most már van (azt hiszem) júliusban és decemberben is.

Angyalka: neked is köszi.
vivi79

Angyalka, nem. Épp itt beszéltük meg vmikor, h én is ezt kérdeztem a társaásgtól, mert én csak néha adtam neki fogkrémes fogkefét, és lebezséltek, h még nem kell. MAjd amikor ki tudja köpni, addig nem tesz neki jót, ha lenyeli. Nem adok neki olyan zymafluort sem, amiket olvastam, arról győzött meg, h nem szükséges. A fiam fogai egyelőre gyönyörű egészségesek (pedig iylen korban már sok gyereknek tömni kell a fogait), ő sme kapott iylet, viszont reggeli, ebéd, vacsora után mindig mos fogat és keveset nassol közben. De eltértem a tárgytól. Addig is a kis buzogánnyal és társaival moshat Csenge fogat, fogkrém nélkül.
Apropó, Dorónak kijött 2 új foga, hátrébb vmi őrlők. És a másik oldalon is igyekeuznek kifelé. Lehet, h ezért olyan ébredős megint?

Ragota, rég voltál!
Adri, hogy van a kisfiad?
Puszi Nektek!

Kép

Kép
nán-dorka

Holnapra ilyen vidám napot kívánunk mindannyiótoknak!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Gyuzso teljesen eltűnt! Remélem, nincs semmi baj, csak nagyon élvezik a nyarat!

Kép

Kép
nán-dorka

Csak egy gyors bekukk:
Gabcsi nagyon szenved. Negyed óránként kell tisztába tenni, mert nagyon csipi a kaki és sír, de amikor tisztába tesszük, akkor visit. Láng vörös már a popsija, megszakad érte a szivem :cry: :cry: Semmit sem akar megenni, az orvos meg csak azt mondja, hogy diétázzon. Néha megeszik 1-1 tápszert de ennyi, ha véletlenül sikerül belediktálnom pár kanál rizst vagy krumplit, akkor utána kihányja. Tegnap éjjel óránként keltünk pelenkázni, nagyon sírt. Aztán fél 4-kor éhes volt megetettük, erre mind visszajött, lehetett ágyathúzni. Gondolhatjátok. Most egyelőre alszik, igy gyorsan szaladok én is hátha tudok kicsit pihenni. Remélem, holnap jobb nap lesz és akkor én is tudok sűrűbben jönni.
Ja és minden dolog megkoronázásaképpen a doki nénink azt mondta, hogy kössük fel a gatyát, mert 4 örlő foga jön egyszerre :roll:
De ez most valami virus, mert szombat reggel óta megy a hasa. Szerencsére nagyon szereti a vizet és rengeteget iszik is belőle most is.
Most tényleg megyek, jó éjszakát mindenkinek.

Kép
Kép
adrienna

Édes Adri:D
Annyira sajnálom:(:(:( Pont akartam itt nyacalyogni, hpgy Ákosom miatt nagyon aggódom, ő sem eszik, sokat sír, nyugtalanul alszik, de láztalan...bár folyton melegnek érzem, 37 fölé még nem ment a hője, de ehhez képest, amiket leírtál semmi amin mi megyünk által.

Csajok, én ost nagyon magam alatt vagyok....annyira félek, úgy aggódom Érte, hogy már kissé beteges. Nem merem egy percre sem egyedül hagyni, folyton nézem, hogy mit csinál, tök ideges vagyok...nem értem, miért nem eszik. Tegnap este belé bírtam diktálni 80 ml tápszert, ma még semmit nem evett. Próbáltam benéázni a szájába, de összeszorítja. Valszeg a foga, mert tegnap egész nap ömlött a nyála, de eddig még sosem viselte meg a fogzás ennyire, pedig volt, hogy egyszerre három jött. A legrosszab, hogy a fájdalomcsillapítót sem hajlandó bevenni, a kúp meg nem használ...nagyon aggódom Érte.

Gyuzsóval sms-eztem tegnap, Mica eléggé takonykóros volt sokáig, most jönnek belőle kifele, gondolom ezért nem volt.

Na, egy kis kedvderítőként, miután telesírtam az oldalt mutatok két képet a Tündérkeresztlányomról:
Kép

Kép

porsika

Adri írassál perubalzsamos popsikrémet nekem megvannak az összetevők ha kell!!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora,
persze, hogy kell, előre is köszönöm!!!

Porsi,
megértelek, Gabi baba normál esetben sem akar enni, amikor meg jöttek az első fogak, akkor kifejezetten a tápszert nem akarta. Gondolom, fájt neki szivni a cumiból. Sajnos nem tudok semmi okosat mondani. Éhen nem fog halni az tuti :roll:

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Boldog Szüli és Névnapot az illetékeseknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha jól emlékszem Esztora, Te mondtad, hogy az Útmutató a szüléshez megvan Neked. Megnézem a könyvtárban, ha ott nincs meg, akkor szívesen fogadom!

Meri! Tudom, szomorú, ha egy állatot elvesztünk, de az én életszemléletem azt mondja, hogy ha egy háziállat elpusztul, az valamelyik családtag betegségét vette át. Kérdezték már többen is, de nem válaszoltál, miért nem csináltok pocifotót? Én majd mutatni szeretném a gyerkőmnek, hogy látod milyen kicsi voltál? Itt még anya hasában voltál. Szerintem ez tök nagy élmény nekik.
A homeos cikket, meg a homeos oldalt kimentettem, bogarászok majd benne. Már gondolkodtam, hogy egy homeos dokit kéne felkeresnem, de azt sem tudom merre induljak. Ráadásul a nőgyógyim nem is hisz az alternatív gyógyításban, csak a hagyományos orvoslásban. Bár sokat nem foglalkozom vele. :wink:
Kicsit önfejű vagyok, úgy csinálom a dolgokat, ahogy én azt elképzelem. Lám a gyereket is így hoztuk össze, ez nekem elég bizonyíték volt!

Vicky! Én is már a 10. héten vettem kismama nacit, mert bár még mindig jók lennének rám a nadrágjaim, be tudom gombolni, csak szorítanak, meg felpróbáltam a kismama nacit, és sokkal kényelmesebb volt. Én elmentem egy Baba boltba, ahol használt babaruhák vannak, és ott találtam kismama ruhákat is. Két nadrágot, két felsőt, meg egy rövidgatyót vettem ott 8000 Ft-ért, és nem látszott egyiken sem, hogy használt lenne. Azóta az egyik gatyát már szinte teljesen elhordtam, most akarom elvinni a varrónőhöz, hogy valami jó lépésbetétet tegyen bele, mert nagyon szeretem azt a gatyát. Meg kaptam egy kismamaruhát, amibe igazán úgy néztem ki mint egy kemence, viszont a színe és az anyaga nagyon jó, abból is varrattam egy nadrágot magamnak. 1500Ft-ért meg varrta a varrónő. Vettem méteráru boltban passzé nagyagot, amit a kismama nadrágra varrnak, anyósommal összevarrattam, és lett egy bandázsom is. Úgyhogy most fel tudom venni a régi gatyóimat is. Na, ezt jó hosszan ecseteltem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kérdezted, milyen itthon. Hát jó, egyáltalán nem hiányzik a munkahelyem. Voltam bent párszor, betegpapírt leadni, kajajegyért, aztán beszélgettem a kollegákkal, de olyan fejetlenség van, mindenki engem irigyelt, hogy nem kell ott lennem. Amúgy néha unatkozom, de leginkább el tudom foglalni magam, pihenek, tv-zek, olvasgatok. Legtöbbször pénzérőt nem csinálok, de úgy vagyok vele, hogy biztos nem arra van most szükségem. :wink:

Mindenkinek! A gyerkők gyönyörűek!!!!!!!!!!! Zolinak szoktam mutatni a fényképeket, olyan áhitattal tudja nézni őket!!!!! Meg azt vettem észre, hogy minden kisgyerekkel így van mostanában. Már anyu is észrevette, hogy Zoli hogy elérzékenyül a piciktől. Közölte a múltkor, hogy milyen jó lenne, ha már Golyó kint lenne, és lehetne babázni. Aztán mondtam, hogy nyugi, ezt a kis időt ki kell bírni. :wink:

Pinkiné, Marietta, kicsit irigyellek benneteket, mindjárt kezetekben tarthatjátok a kicsinyeteket, de nem is irígyellek benneteket, a fájdalmakért, meg a nyűgökért, ami még ezek után várnak énrám.:)

A betegeknek gyors gyógyulást kívánok. +++++++++++++++++ gyógyító energiát küldök.

Rólunk. Fogorvosnál végeztem a múlt héten, egyik fogamnál még látott valami feketét, de azt mondta, hogy az még nem látja lyuknak, ha érzékeny, akkor menjek vissza, ha nem, negyedévenként ellenőrzés, mert ugye most röngenezni nem tud, hogy van-e lyuk, vagy nincs. Erre csütörtökön kijöttek a térdemen piros kiütések, ami most egybefüggő piros folt, úgyhogy tegnap bőrgyógyinál voltam, aki közölte, hogy fogalma sincs mitől van, bőrgyulladás. Mondtam, hogy Aloe First-el kezelem, közölte, hogy az nagyon jó, meg mondott még egy Aloe-s krémet, mást ő sem tud. Úgyhogy most várom, hogy elmúljon. Valami vagy hozzáért, ami eddig nem vagy valami kajától. Én arra gondoltam, hogy lehet, hogy az epertől, mert mostanában szinte minden nap ettem, az meg okozhat csalánkiütést. Gyerkőt néha már ézem mocorogni, de csak belülről. Szegény Zoli már úgy várja, hogy rugdosson, és ő is érezze.

Jó sokat írtatok mióta nem voltam, de most csak ennyi jutott eszembe, legyetek jók, nyaralónak jó időt!!!!!!!!!!!!!

Pusz mindenkinek!!! Nikó

Kép
nikóska

Jobbulást Gabcsinak!!!
Nálunk használni szokott a popónak a szellőztetés. Hogy nme adok rá pelust. Múltkor úgy is aludt, a lábai közé tettem egy kifogót, nem ázott át. Persze ez is attól függ, mennyire van rosszul szegényke. Iszonyú lehetett ez az éjszaka és egyáltalán. Kívánom, h mihamarabb vége legyen ennek a betegségnek!
No, megyek, kéne fektetni a csajszit.

Kép

Kép
nán-dorka

Adri bocsánat de most értem csak ide
az összetevők:

Cerae alb.
Aquae Borici
ol.Vit.a
Balzs. Peruviam
aa gta 5,0
--------------------
Adipis lanae
Zinzi oxidati
aa gta 20,0
---------------------
Ol.Heliantii
gta 40,0
-----------------------
M.f.ung
Kenőcs külsöleg

Nyunyinak is csúnya volt nagyon a feneke de ez nagyon jó rá

Nikó küldjed a címed és megy könyv

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok!

Porsi, nem találok szavakat, olyan gyönyörűségesen szép a kerilányod!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Szegény Áki, remélem hamar kibújuk a foga :( :(

Vivi, megértem ám a nővéredet is...én biztosan az előzmények miatt vagyok ilyen lelkes...mert előtte is sokat jártam dokihoz, de most legalább van értelme :D :lol:

Nikó, de jó lehet, hogy mocorog! :lol: MIndjárt félidőben vagytok!
Használ az Aloés cucc? Nekem az arcomon jöttek ki iszonyatos ronda ragyák, kb napra pontosan amikor babás lettem (pár nappal a + teszt előtt) és nem múlnak el, vagyis folyamatosan jönnek újak... :? én most homoktövis-olajat használok, de asszem kénytelen leszek bőrgyógyászhoz menni, mert már lassan 2 hónapja szenvedek ettől :?

Esztora, találtál utat? Repülővel az mindjárt más :wink: 8)

Dorka még mindig nagyon cukorfalat :lol: Ő nem szenved a fogzástól?

Adri, jobbulást Gabcsinak, sajnálom a nehéz napokat...

Szeri, lakásproject hogy áll? Vagy már el is költöztetek?

Krisz, bizony már alig várom a 12. heti UH-t (még 1 hét...)

Ti is ennyit paráztatok vajon mindenen, mint én, vagy én vagyok ilyen "hibás"???? :roll:

Ágota nagyon eltűnt! :roll:

Ma idegbeteg napom volt, képzeljétek, eltűnt nem kevés pénzem, és fogalmam sincs, hogyan és mikor, elhagytam, ellopták vagy becsaptak vagy nem tudom :evil: :evil: :evil: egész nap tiszta stresszben voltam és kerestem mint őrült, de persze nem lett meg...már kezdek lenyugodni, igazából csak a baba számít, neki meg nem tesz jót a stressz... :roll:

Kép
vickybabe

Vicky nézegetjük azt mondja Éva (ő az ismerősünk) hogy júli vgén aug. elején nézzek be addigra jönnek az őszi akciók.
most repjegyel félpanzió 3*szálloda olyan 140e ez kevesebb lehet addigra
jó lenne ha összejönne 1hét Balaton utána tengerpart...
Ricsi első igazi nyaralása lenne meg repülő útja is :lol:
sajnálom a pénzedet nem csodálom hogy "idegbeteg" voltál

én is para voltam végig (vérzés,méhlepény,farfekvés...) ezért most lazább vagyok olyan értelemben hogy nem aggódok ha kevesebbet eszik, nagyon maradni akart velünk ez biztos nem véletlen

Bridzsi

Kép
esztora

Vmiylen szinten mindenki parázik, ez így természetes. Sőt, az anyasággal együtt jár! Az én fiam azt mondta: "Anya, te mindig úgy féltsz engem! Olyan féltékeny vagy!" (azt hitte, eza szó a féltésre vonatkozik)

Kép

Kép
nán-dorka

És Te min parázol, Viki?
remélem, megnyugodtál a pénz miatt. a legjobb lenne persze, ha meglenne, de a leglényeg úgyis a Picikéd!!!

Esztora, drukk, h öszejöjjön a nyaralás! Klassz lesz!

Viki, de, most már néha óránként ébred a Pocok éjjel. De legalább vissza tud aludni. Pl. most is hallom...
pussz!

Kép

Kép
nán-dorka

Angyalkrisz, Nán-Dorka! Boldog szülinapot! (bocsánat,hogy csak most)
Vivi! Boldog névnapot! (szintén bocsi a késésért)

Velünk úgy ahogy ok minden,de nem nagyon van időm szgép elé ülni sajna.
Van egy új családtagunk, Ízisz az 5 hetes kiscicánk.:)
Természetesen fekete....khmm :lol: :lol: :D

Porsika!

Egyszerűen nem találok szavakat olyan gyönyörű a kis keresztlányod!!

(Én is akarok egy ilyen szép kislányt...egyszer valamikor...!! :oops: :D)

KépKépKépKép
*orsi*

Dorka, azon parázok, hogy minden rendben legyen a babával...ezen belül mindig van valami aktuális dolog...le kellene tiltani magamat a netezésről :lol: Szegény Doró, rossz lehet neki...

Orsi, gratula az új "családtag"-hoz! Fiúk mit szólnak hozzá? Fotó?

Esztora, biztos szuper lesz az út, főleg ha az első "igazi" családi nyaralás lesz :wink: 8) tényleg érdemes még várni az akciókra, szept-ben már féláron lehet menni (mi is mindig akkor megyünk nyaralni :D )

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Utólag is Nagyon Boldog Név és Szülinapot Kívánok az illetékeseknek!!!! :oops:

Mi tegnap este megjártuk az orvost. Volt nst is de a kisasszony akinek soha nincs egy nyugodt perce nem volt hajlandó kettőnél többet mozogni. Csak odafeszítette magát a pocakomhoz és kész. Nem tudom mit csináljak a következő alkalomra hogy ez ne így legyen. Olyan kis makacs. :lol: Pedig ott beszéltem neki és kértem hogy csinálja. Hát nem hallgatott rám. Amikor meg hazaértünk és elkezdtem tvt nézni olyan ugri bugrit rendezett hogy csak na. :D

Volt vizsgálat meg uh is. Minden rendben van velünk. Elkezdtem kinyílni. Eddig 3000 volt a méhszájam most már 2110-es. Doki szerint nem húzzuk ki végig. A kisasszony becsült súlya 3552gramm. :shock: Így néztem kb. Kicsit megijedtem. Jah és a lepényem 1-es fokban érett. Jövő kedden újra doki,ismét nst. De akkor már nem lesz vizsgálat.

Egyébként nem tudom mi van velem,de reggel felkeltem,ugye a férjem ment dolgozni és viccesen odaszólt nekem ilyen piszkálósat(mindig szokott,már megszoktam) én meg úgy elkezdtem bőgni hogy csak na. Nézett rám nagy szemekkel hogy most mi bajom van. Hát én se tudom. És azóta is nagyon nyomi depis vagyok vagyok.

A masszás nagyon jó volt. Egy nagyon kedves hölgy csinálja. Megyek ma is ugyanis történt egy kisebb baleset. :(
Apukám beteg már vagy 7 éve. Régen egy rög keletkezett az agyában aminek következtében lebénult a bal felére. Nagy küzdelmek árán megtanult újra járni és használni is a bal kezét de ugye nem az igazi. Úgy húzza mind a kettőt. De ez legyen a legkevesebb. Hétfőn lenntvoltam nálunk,tök jól elvoltunk,apu is állandóan ott mászkált körülöttünk. Nem pihent eleget és ilyenkor nagyon kifárad és még labilisabbá válik a járása. Hát ebből történt a baj. Én kinnt ültem a teraszon Ő pont a hátam mögött volt és egyszer csak egy nagy zuhanást hallottunk anyuval és én még egy nagy nyomást. Apu elesett és pont a hátam jobb felét elkapta rendesen. Azóta iszonyatosan fáj a hátam. Peid szegény még akkor is arra figyelt hogy minnél kevésbé essem rám. Én meg ahogy fordultam meg a zajra automatikusan nyúltam hátra és nem utána kaptam hanem védtem magunkat és amennyira bírtam löktem el magamtól hogy nehogy Flórának vmi baja legyen. Nagyon megijedtem. Tudom hogy helyesen cselekedtem de közbe azóta is olyan lelkiismeret furim van hogy nem segítettem neki hanem még löktem rajta. Ugye tudni kell hogy egy jó nagy darab ember. Több mint 100 kg. És nagyon megütötte magát.
Így most este megint megyek a masszőrhöz hátha tud vmit segíteni a hátamon. Minden mozdulat fáj.

Bocsi hogy megint ennyi a panasz.

A beteg gyerkőcöknek jobbulást kívánok!! Anyukáknak pedig kitartást hozzá!

Csajok a kórházi csomagba milyen iratok kellenek. Ugye a személyi meg ezek egyértelmű meg a házassági anyakönyvi kivonat. De ezen kívűl még kell valami??

Bocsi hogy nem írok többet de megyek vissza feküdni mert nagyon brutál a lábam és majd szétcsattan úgy feszül. Elég 10 percet lógatnom és már nagyon csúnya.

Puszi.
csipcsab

Marietta sajnálom a balesetet!
a súlybecslés nálunk a következő volt egyik program 3540gr a másik 4200gr mondta a doki majd mondjam meg mennyi lett a végén.
hát 3700-al született Nyunyi általában +-400gr szoktak mondani

Nyunyi ma megtett kb 3 lépést egyedül olyan megható volt!!

Vicky ezért is megyünk "ősszel "nyaralni mi is meg hát Nyunyival nem is jó szezonban a tengerpart ülhetnénk a szobába...

Bridzsi

Kép
esztora

Nálunk a laborpapírok kellenek (én sorbaraktam őket általában a legutolsót kérik csak) vércsoport ellenanyag papir
kórházi zárók (ebből itt nálunk csak ha nőgyógyi műtéted volt azt kérik vagy ha az elmúlt 1-2 évben volt vmi)

Bridzsi

Kép
esztora

Porsi: kerilányod tényleg nagyon szép, és milyen nagynak tűnik. Legalábbis Enci pár napos képéhez nézve, nekem idősebb benyomást kelt.

Vicky: félre ne értsd, nővérem is nagyon akarta a babát, nem azért nyűglődik mindenen, mert a bébike "csak úgy jött." Már több, mint egy éve próbálkoztak, és már nagyon el volt keseredve. Aztán megtörtént a csoda.
vivi79

Sziasztok!

Vicky, sajnálom a pénzt, remélem még megkerül! Ne idegesítsd magad, a neten, meg mindenhol pedig kerülj el minden olyan témát, ami azzal kapcsolatos, hogy valami nem volt rendben egy picivel, meg olyat, amit tudod, hogy aggodalmat vált ki. Én tudatosan így teszek, van itt is olyan topic, amit direkt meg sem nyitok. Én úgy vagyok vele, hogy úgysem lehet semmi baja a gyereknek, ha meg valami miatt mégis, akkor majd ha aktuális, gondolkodom rajta. Addig nem stresszelem magam. Inkább olyan cikkeket keress, ahol a bébi fejlődését és a saját változásaidat követheted nyomon. Tudom negatívumokat sokkal könnyebb megtalálni.:)
A bőrgyógyi azt mondta, hogy 1-2 hét is lehet, hogy elmúlik, azóta jöttek még ki újabbak, de remélem, hogy hamarosan elmúlik, mert így szörteleníteni sem tudok, így rövid gatyát sem tudok felvenni, csak itthonra. Amúgy mikor viszket, befújom, utána elmúlik a viszketés. Az én arcom is tiszta pati volt, kb 3 hetem hogy elmúltak, de most is van 1-2, ami előjön. Nekem van nagyon jó pattanástalanítós zselém, azzal kentem.

Marietta, sajnálom a baleseteteket. Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, tudom nem könnyű.

2-3 napja olyan kajálhatnékom van estére, úgy idegesít, és persze ha engedek, és bekajálok, utána meg attól vagyok rosszul.

Lányok, Ti nem vettétek észre, hogy hány kismami van mostanában? Én folyamatosan kismamikba botlok, akik idén, vagy jövő év elején szülnek. Jó sok gyereket küldenek mostanában az égiek a földre.:)

Pinkiné, nem is mondtam, hogy tök jó lett a gobleined. Én két kicsit vartam ki, vagyis az egyiknek még van hiányossága, csak elfogyott a fonal, csak még nem jutottam oda, hogy vegyek.:)

Meri, mellszívót én kaptam kölcsön, kézit is meg gépit is, majd kiderül, hogy melyik milyen.:)

Szép napot mindenkinek! Pusz Nikó

Kép
nikóska

Sziasztok LÁnyok!

Bocsánat, hogy eltűntem, de nem igazán volt időm netezni. Csongi újra cicin aludt el délelőtt (és azon is maradt), így nem tudtam az alvási idejét netezésre kihasználni...

Próbálok olvasgatni, behozni a lemaradásom, hát nem lesz könnyű...

Nándorka, Angyalkrisz. NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPoT!

Vivi, Neked pedig boldog Névnapot kívánok! :lol:

Tejóég, már majdnem a finisben vagyunk Csajok! Annyira telik az idő, hogy hihetetlen. Úgy látom minden Kismami jól van, ez a lényeg!! Marietta, már csak icipicit kell kibírni, főleg iéyen paraméterekkel...
Pinkiné, tényleg ne foglalkozz a súllyal, az 100%, hogy víz! De ha nem, akkor sincs baj!!!!!!!!!!!!!!

Magunkról egy pár szót...

Csongi már nagyon megy kézenfogva, tetszik Neki nagyon. Attól féltettem, hogy szegénynek a sok négykézlábazástól majd nem lesz bőr a térdén, de megoldotta. Felemeli a poppiját és úgy megy, hogy nem teszi le a térdét. Mindenki Rajta nevet, hogy milyen furán közlekedik, de nagyon kis okos a Szentem :P

Az éjszakáink mit sem változtak, változatlanul 2-3x kel, cicizik gőzerővel, nappal is. Reggel 5 körül felmászik rám (én háton fekszem), és úgy alszunk még egy-két órát, cicivel a szájában. No ez utóbbi már kezd egy kicsit kényelmetlenné válni.
Nálatok hogy alakul ez a dolog???? Persze a környezetemben kivannak, hogy ez a gyerek sohasem fog megtanulni egyedül elaludni, nem beszélve arról a megbotránkoztató tényről, hogy az ágyunkban alszik! És hát ez nem normális, hogy egy ekkora (kérdem mekkora, 1 éves az már olyan kor, amikor önálló életet kéne élnie????) gyerek még nem képes elaludni a saját kis ágyában.

BÁR, tegnap úgy próbált elaludni, hogy lefordult a ciciről, és úgy próbált meg, egyedül aludni. Biztos vagyok benne, hogy megfog Ő érni arra, hogy ez sikerüljön Neki. Adjatok tanácsot, mivel segíthetem ezt a próbálkozását. Mert azt tudom, hogy szükségük van valami segédeszközre, mert teljesen maguk még nem képesek kikapcsolni körülöttük a világot. Próbáljak adni Neki egy plüssállatot? Zene? Kinek, mi jött be? Simivel próbálkoztam, az Nála nem jön be.
Ja, délelőtt hintában alszik újra.

Nagyon tündérbogár, imádom, olyan nagyokat kacag. Állandóan tesóméknál lógunk, nagyon szeretik egymást Nimróddal. Együtt reggelizünk, ebédelünk, bár így mondjuk nem jut időm semmire, mert állandóan Náluk vagyunk. Csonginak természetesen mindig az kell, ami Nimródnál van, szóval megy az állandó harc...azért mindig nagyon megörülnek, amikor meglátják egymást. Sokat vagyunk kint a kertben.

Nem is meséltem tán, hogy régen ugyi a HA-s tápszertől is, és minden olyan dologtól kiütött, amiben tej van. Ez csak a szája körülre korlátozódik, szerencsére hasmenést nem okoz Neeki. Dokival egyeztetve, most már kéne Neki adni valami tejpótlót...de ahhoz el kéne mennünk gasztroenterológiára, hogy kiderítsék, pontosan mitől is érzékeny. Előtte 4 székletmintát kell leadnunk.
Így ugyanis kapunk támogatást (ha kiderül, hogy tényleg allergia) a SINLACra és egyéb ilyen típusú tápszerre.
Bár tejem HÁLAISTENnek van dögivel, de a kálcium miatt aggódom picit.

Elég kínos, nagyon oda kell figyeljek, miben van tej, még a felvágottak többsége is tartalmaz. Egyből meglátszik Rajta!

Nyaralásügyileg...Jajjj, annnyira elutaznék, de Apa azt sem tudja, mikor lesz szabija...ááá :x

Ráadásul úgy néz ki, most elutazik Máltára dolgozni. Addig mi Csongival Anyósékhoz megyünk le, mert nem szeretnék 2 hétre egyedül maradni... A szüleim meg nem tudnak vállalni, mert dolgoznak nagy erőkkel, és ott körülményes lenne a kutyus miatt...

Szóval ez van velünk.

Jelentkezem, ahogy tudok, lehet már ma indul Apa (szuper cége van, ma megmondják, hogy ma indul).

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Helló Ágota!
De jó, hogy jelentkeztél.

Ügyi lehet Csongi, ahogy sétálgat. Nincs képed a négykézlábazásáról?
Sajna nem tudok tippet adni az önálló alváshoz. Enci első naptól saját szobában, saját ágyban alszik. Az esti alvást kivéve addig hurcolászom és énekelgetek, amíg el nem alszik. Néha, ha már nagyon fáradt, és leteszem elalszik magától. De ha korábban teszem le, mint kellene akkor felül, és eljátszadozik. (lebontja a rácsvédőt)
Kicsit irigykedem, hogy tesódék ott vannak Nimróddal, így nem sokat vagy egyedül. Nálunk Apa 6-18-ig dolgozik, utána pedig maszekol. Sajna a hétvégék is hasonlóak, úgyhogy elég sokat vagyunk kettesben. Bár most a jóidőben sokat vagyunk az udvaron, és jókat játszadozunk, gyorsabban telik a nap. De azért jó lenne néha egy kis társaság.

Nikó: valószínűleg nincs több kismami mint máskor, csak most jobban észreveszed őket. Én is így voltam ezzel. ( de persze lehet hogy tévedek)

A súlybecslésről csak annyit, nekünk azt mondták jó ha Enci 1600-1800 g. Aztán mikor megérkezett, 2550 g volt.
vivi79

Röviden :Nyunyi 10,32 kg és 80 cm :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok,

Esztora, állítólag a Wizzair-nek vannak olcsó repjegyei a bolgár tengerpartra, ha gondolod nézd meg a neten, mi tavaly így nyaraltunk, fapadossal repültünk Szicíliára, neten foglaltunk szállást, bérautót stb. és feleannyiból megúsztuk, mint irodával, még a last minute árnál is sokkal olcsóbbra jött ki a vége.

Vivi, ha nővéred állami rendelésre jár, akkor abszolúte megértem, azt én sem bírnám. A múltkor is 2xfél napot ültem a házidokinál a táppénzes papíromért, hát teljesen kész voltam. Szerencsére az én dokim magánban rendel, így nem kell annyit várni... :lol:

Ágota, de jó, hogy végre benéztél, már hiányoltunk! :wink: Ez tényleg gáz, hogy ma szólnak neki, hogy ma repüljön :roll: Ha tudtátok volna előre, akár el is mehettetek volna vele, addig is nyaraltok, Málta szép hely 8)

Nikó, teljesen igazad van, igyekszem követni a példádat :D A pénz sajna nem lett meg, már a reményt is feladtam...de már nem is idegesítem magam, nincs értelme :?

Marietta, aztaaaaaaaa nem semmik Flóra baba méretei :D Nem sokáig fog Ő már bent maradni!

Arwen, még mindig nyaraltok? 8) Tessék benézni ám, ha már itthon vagytok! :wink:

Valaki használ(t) közületek szopipárnát? Rendeltem egyet (www.szopiparna.hu) lábtartónak, szegény párom már nem tudott hová menekülni előlem éjszaka, mert mindig rápakoltam a lábaimat :lol: (csak így kényelmes mostanában :oops: ) De állítólag utána is nagyon jó a szoptatáshoz...

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Adri, nagyon sok gyógy puszit küldök Gabi Babának. Reméljük, hamar túl lesz ezen az állapoton. :oops: :oops:

Nikó, nagyon bátor vagy, én egyszer sem mertem elmenni terhesség alatt fogorvoshoz. :roll: A fogíny vérzésen kívül (amit gyógynövényes fogkrémmel orvosoltam), sosem éreztem problémát. A hányingeres korszakban úgy voltam vele, hogy még a kaját sem bírom a számban, nem hogy matassanak benne, aztán utána meg már úgy voltam, hogy úgy sincs semmi baja a fogaimnak. :roll: :roll:
Nekem most van iszonyú kajálhatnékom :) Tegnap tejbegrízt reggeliztünk, majd kb. fél óra múlva már bundás kenyeret akartam enni :) Apa tisztára ki van akadva, hogy biztosan most élem a kívános időszakomat.
Egyébként az esti éhséget próbáld meg "leszerelni". Pl. egyél vajas abonettet, műzli szeletet, gyümit (amitől nem lesz gyomorsavad), krémtúrót, joghurtot, valami könnyűt ami eltelíti a gyomrod és nem leszel rosszul :wink:

Vicky, egyáltalán nem vagy "hibás", hogy sokat aggódsz. Elmondom ezt hogy hívják: ANYASÁG :):):) Ez már örök életedre így marad, mindig aggódni fogsz vele kapcsolatban valamiért :) Jobb, ha hozzászoksz :)
A pénzt nagyon sajnálom. Én a héten tudtam meg, hogy közel 30e Ft-ot nem fizet ki nekem a cég, mert késve teszem le a hozzá tartozó vizsgát, amit tavaly már megcsináltam csak évenként újítani kell. (kicsit bonyolult lenne elmagyarázni). Az egy dolog, hogy amíg nem vizsgázom le visszatartják, de utána sem fogják kifizetni. Egyszerűen benyelik. :evil: :evil: Úgyhogy ma, 11 nappal a kiírt szülési időpont előtt vizsgázni voltam. Vicces, mi?
Mi vettünk szopipárnát, bár egyenlőre csak alváshoz használom. Bár Apa már totál ki van akadva, mert most már mindkét oldalamon van egy-egy párna (a szopipárna hátulról tart, a másik meg a hasamat oldalról) s nem tud hozzám bújni. De azért egész hősként viseli, hogy neki lassan nincs hely az ágyban :)

Orsi, édesek lehetnek a cicák. :) Nálunk az egyik kutyus ellett meg lassan 3 hete, úgyhogy most van 9 kaukázusi kölyök kutyink :) Aki esetleg szeretne házőrzőt, jelezze nyugodtan, július végétől el lehet őket vinni :)

Marietta, örülök hogy jelentkeztél. :) Szép súlya van Flórának :) Peti rendszerint nekünk is végig alussza az nst-t, max. néhány mozgást lehet tőle kikönyörögni, pedig egyébként egyfolytában jár keze-lába. Mostanában bal oldalt, a bordák alatt érzem Őt. :?
Mi holnap este megyünk megint dokihoz, kíváncsi vagyok mit fog mondani :) A méhszáj miatt ne aggódj, az nekem már a 32. hét óta 2000-es értéken van. A méhlepény érettségre viszont kíváncsi vagyok. A bőgés ismerős, múltkor én pöröltem Apával, aztán Én fakadtam sírva :) Ő meg csak állt és próbálta feldolgozni az eseményeket, hogy most mi is a baj :):):)
Apuddal történteket nagyon sajnálom, biztos nagyon megüthette magát, de hát az ember ösztönszerűen a gyerekét védi, érthető hogy Te is Flórát akartad megvédeni egy esetleges ütéstől. Szerintem ezt Apukád is megérti, hisz Ő is próbált úgy esni, hogy nektek a legkevesebbet ártson. :roll:
Én a házassági anyakönyvi kivonatot és a kiskönyvön kívül beraktam az összes leletet.

Esztora, édes lehetett Nyunyi :) Gratula az önálló lépésekhez :)

Ágota, de jó hogy jöttél :) Pont ma jutott eszembe, hogy mi lehet veletek. :) Nagyon édi lehet Csongi, ahogy pucsítva mászkál :) Nagyon kis leleményes. :)
Párod útját sajnálom, nálunk Apának szokták így megmondani, hogy mikor kell az irodába bemennie :)
Mostanában azon nevetünk, hogy szóltunk a főnökének, hogy ha Peti megszületik, Apa kiveszi a nyári szabit és itthon lesz 2 hétig. Mondta is hogy ok, természetes, csak azért próbálja meg befejezni a függő munkáit, amibe megpróbálnak besegíteni, hogy tudjon haladni. Erre minden hülyeséget (amire azt gondolja hogy pár perc megcsinálni), Apa nyakába varrja, mert hogy ezzel úgy is hamar meglesz, meg minden ügyfelet a kis hülye problémáival hozzá irányít. :roll: Mert hogy úgy is csak pár perc az egész. Apa meg úgy van vele, hogy csinálja amíg tudja, aztán amikor indulás van hagyja az egészet a fenébe és 2 hétig hozzá sem fog nyúlni. Aki majd akarja (tudja) befejezi :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Még vagyunk! :D Az éjjeleket már nagyon szenvedem,szerintem akkor van nagyon sok jóslóm. Legalábbis gondolom hogy az az lehet. :roll: Hát,derék, alhasfájdalom eléggé. Aztán ez nappal is megvan de nem olyan mértékben. Meg sokszor nagyon szúrkál ott lennt. :oops: Egyébként meg jobban alszom mint eddig. Még olyan is van hogy napközben is tudok (nem mélyen) de aludni 1 órácskát. Csak nem a szülésre készülök??? 8) :lol:

A hátam még mindig fáj. Sokat dolgozott rajta a masszőr,de ugye annyira nem merte az állapotom miatt. Azt mondja ahol nagyon fáj ő úgy érzi hogy megvan zúzodva az izom. DE mióta voltam nála sokkal jobb lett. Apum nincs jól :( naponta szurikat kap és ha hétfőig nincs változás akkor kórház. Szegény hugom "szenved" vele otthon. Emelgetni kell meg ilyenek. Tisztára kivan már a hugom úgy fáj mindene. De anyának meg dolgoznia kell mert ugye megkell élni valamiből. Szóval nálunk most katasztrófális a helyzet. :(
És akkor még nővéremék is csinálják a hülyeségeiket. Komolyan mondom olyan mintha nem is a mi családunkba tartozna. :evil: A két gyerekét sajnálom nagyon hogy ilyen szülei vannak. (már bocsi)

Pinkiné!

Jó hogy írtál. Olyan furi a vonalzód már csak 10 napot ír. :shock: Nagyon izgi. Mi apával már külön alszunk mert szegény nem bírt tőlem pihenni ahogy mászkálok ki éjjel meg össze vissza forgolódok a párnáimmal. :lol: Aztán mindig úgy ment dolgozni mint a mosott sz@r. Este mondtam is neki,hogy milyen jó friss házasoknak lenni. :lol: Már különalszunk. 8) Nekünk kedden lesz újra nst.

Vicky!

Ez a para már mindig megmarad benned. Tapasztalat. Én is mindig aggódtam/aggódok valamin. Na meg én is össze vissza olvasgattam itt a neten hát az se tett jót. A pénz dolgot sajnálom. Azért még hátha előkerül mikor már nem is lesz eszedbe. Én drukkolok hogy így legyen.

Nikó!

Tök jó hogy Veletek is minden rendben. Én is 3x voltam fogdokinál. Mert mindig csinált vmi kis hülyeséget. Vagyis tömött. Mert talált kis lukat és egyből tömte be hogy nehogy gond legyen vele. Pedig én nagyon félek a fogdokitól. :? Utána mindig olyan büszke voltam magamra hogy milyen jól helytálltam. :lol:

ÚÚÚ, nem emlékszem mi volt az előző oldalon,hogy ki mit írt.

Ja azt tudom hogy Dorkának volt egy csúcsszupi mosolygós képe. :D Nagyon jó kis kép. És hogy virítanak a fogai. :D

Na többre tényleg nem emlékszem. Bocsi. :oops:

Jók legyetek.

Puszi.
csipcsab

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?