Zslebi!
A Horváth doki tarifáját én nem tudom, de ha megvizsgál, joggal várhatod a "hamarosan szülünk" érzést. Mert bizony a pletykák szerint "szülésmegindító keze" van
. Ami azt jelenti, hogy jó nagy, és ha ugye vizsgál ...
Bár a szülésznők is elismerik, hogy nagyobb a keze az átlagosnál, és van valami alapjuk a pletykáknak, az én tapasztalatom jó vele kapcsolatban. Még amikor csak fogamzásgátlás miatt kerestem fel a kórházat, volt, hogy ő volt az ambulancián, és nagyon rendes, normális doki volt. És én nem tapasztaltam, hogy a hatalmas keze miatt jobban megviselt volna a vizsgálat, mint egyébként.
Amikor én szültem, abban az időben volt egy kis gondja az alkohollal (meg a volt feleségével, meg a barátnőjével), de mostanra már biztosan rendeződtek a dolgai, hisz állítólag szóltak neki, hogy ez így nem mehet. Biztosan megemberelte magát.
Hajrá
!!!
Judy!
Nagyon drága Noémi, igazi kisbabás, jó kis husis baba!
Berni!
Nagyon vigyázzatok hazafele, nagyon meleget jósolnak!
Nekünk mondjuk nem számít a meleg, jelenleg a hinta a mindenünk, rehggel az első, este az utolsó szava szinte a hinta. Egy fenékkel képes 1- másfél órát végigülni a hintában, és közben szakadatlanul magyaráz, hogy apa felfúrja a hintát, feláll a létrára, a mama megfogja, Máté meg segít neki. Na a hintafelfúrás tegnap megtörtént, ma felváltotta az apa hintát fel, Zsombi hinta!
Szombaton tartjuk a kétéves szülinapi "bulinkat", remélem jó idő lesz! És jön a Zsombi hintázni!
Majd beszámolok, hogy hogy sikerült!
Aki csak teheti, bújjon el a nagy meleg elől
!!!