Nagyon el van tűnve mindenki. Reméljük csak a jó idő és nem a betegség az oka.
Ági: hogy-hogy nincs még honlapja a játszóháznak? Már csinálja valaki egyáltalán? Befejeződtek már a munkálatok vagy a közepén tartotok? Hogy tetszik Balázsnak az új hely?
Balimama: hogy érzitek magatokat Erdőkertesen? Mi jót csináltok? Vannak normális játszóterek?
Éva: engem érdekelne a történet, hogy hogy lehet megoldani.
Ugyanis tőlünk nagyon messze van az új bölcsi, ma derül ki, hogy egyáltalán idén felveszik-e vagy marad a jövő szeptember ami nekem már nagyon késő, mert márc-tól gyesen leszek és ez kicsit húzós albérlet mellett (ahogy a magánbölcsi is, úgyhogy az is kilőve). Nagyon megköszönném, ha leírnád.
Hidd el, hogy Barbi is seperc alatt megtanulja a lépéseket és a mozgásokat, és ő is úgy fog ugrabugrálni, mint a többi gyerek. A kicsik ügyesebbek, mint mi felnőttek.
Prüntyi: hogy vagytok? Nagyon eltévedtek a wellneses képek.
Nekünk idén a nyaralás kilőve, bár annyira azért nem bánom, van medence a kertben, majd ott üdülünk.
Nem tudjátok, hogy az új bölcsihez a Misszió környékén busszal hogyan lehet eljutni? Ma felvisz sógorom kocsival, de nem vihet állandóan. Azt mondták, hogy a sulitól indul a busz. Megnéztem, a sulitól 3 oldalról is indul busz és nem is egy. Úgyhogy teljes a tudatlanság... Van egy busz közvetlenül a suli előtt (most az Ált. suliról, a kereszteződésesről, a Fő útiról beszélek amúgy), van egy a túloldalon ahol a tejes szokott árulni és van egy az Újiskola utcában (suli oldalában)... szerintetek?
További szép napot mindenkinek!
A bocitej még mindig aktuális. Elvileg mától már kapható. Inkább tehéntejet igyunk ami friss és tényleg tej is, mint a bolti kutyulékot. Ha érdekel valakit, küldöm a tel. számot, mert fejből én sem tudom.
Szerintem ilyen áron (185-200 Ft) bőven megéri egy liter, mert mint írtam, legalább tudjuk, hogy tényleg tej és egészséges és nem tejnek árult kotyvalék...
Ugyanitt eladó egy márciusban 1 évet betöltött üsző is, magyar tarka. Ha tudtok olyat akit érdekel, akkor légyszi szóljatok! Köszönöm!