Új privát üzeneted érkezett!

betti!
ez sehogy sem jobb...már kipróbáltam minden pozíciót..... szerintem "csak" közeledik a szülés!

d.dodó

dodó!
még egy kicsit korai lenne nem méhösszehúzódás abban biztos vagyok a tanult anatómiám alapján.
Akkor ha nem jobb akkor tuti s szalagjaid lazulnak ill. leszáll a baba feje és tágítja a medecédet

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Illetve közeledik is a szülés már csak pár hét!
Kiváncsi vagyok de kisfiúra tippelek neked!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

betti!
tegnap összehúzódásom is volt..... és nálunk a "családi statisztika" 36 + egynéhány nap...37. hét.... szóval minden össze van készítve!!!

d.dodó

Ja értem szóval lehet szülés lesz tényleg!
Hurrá akkor nem sokára babázhatsz!
És hogy vagy? nagy wc ni nem kell?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Igenis szep a pocid! :wink: Nekem is majdnem ekkora, vagy lehet, h csak kepzelodok? :shock: :roll: Amint hazaerek csinalok kepet, vasarnap indulunk!

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Móni!
mindenki azt mondja hogy milyen kicsi de én igen nagynak látom
várom a képeket

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Betti!
Nagyon szupik a kepek.
Nincs is nagy pocakod.
Nem sokat hiztal!

Dodo!
Neked kitartas!
A derekfajas mar a veget jelzi!

Vera!
Mit mondott a szonografus???

Magi
Vendég

betti!
Nagy wc-zéssel is ugy voltam, hogy tegnap reggel volt hasmenésem... ma délelőtt is egy óra leforgása alatt 2-szer voltam...de aztán elmult..... Hátam változatlanul fáj!

d.dodó

Kozepen az a feherseg lehet acsiklo is.
De tenyleg kicsi zacsinak a ket szelso csikocska.
En lanyra tippelek!

Magi
Vendég

Vera!
Ezen nagyon rosszul latszik!

4D-ben nem nezte?
Csak igy?

Mert nekem 16 hetesen mar 4D-n is egyertelmuen latszott.

Magi
Vendég

Szép estét mindenkinek!

Betti nagyon szép kerek és formás a pocikád!

Bangham! Én is várom ám a pociképet!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Na, jó "reggelt" mindenkinek!
Ilyen sem volt még, hogy én ilyen korán keljek.... korán.... hisz már 1 óta fent vagyok! Kb. 10-fél 11 fele elaludtam, és 1-től meg csak vergődök az ágyban! fél 3-kor ki kellett jönnöm enni, mert nagyon éhes voltam....azt hittem, na majd utána visszaalszom. Hát nem jött össze! A derekam ha lehet még jobban le akar szakadni mint tegnap (egész éjjel ilyen volt), és voltak fájásaim is...igaz rendszertelen, meg most teljesen elis mult, de fél 3-tól ugy 4-ig volt folyamatosan.

d.dodó

Sziasztok

Dodó
Tényleg jó korán keltél! :shock:
Kitartást!

Nócika
hogy vagy?készülsz a jövő hónapra? :lol:

Móni
Várjuk ám a képeket tőled is! :lol:

Magi
Zoli jár még oviba?

A 16. héten csinálnak uh-t?Vagy akkor csak AFP van és a 18-on van uh?Most azon parázok hogy csak fogyok-fogyok 2 hete és vajon rendben van-e azért odabent minden. :oops: :roll:

edoci

Hahó

Vera
Én passzolom...nekem ez mindig homály volt.A saját UH felvételemen totál láttam mi hol és mi micsoda,de másnál inkább nem mondok véleményt. :roll: Azért drukkolok a csajszihoz.

Betti
Nagyon formás pocid van.:) Az enyém is hasonló volt. De mutatok egy képet ami 34+1 naposan készült...hihetetlen pici pocim volt
:shock: :shock:
Kép

Ez meg szülés előtt

Kép

Bocsika :oops: :oops: :oops: nosztalgiáztam. Néha nagyon hiányzik a poci,és szinte tuti,hogy többé nem lesz.:(:(:(

Gabi
Nagyon szép házatok van.óriááásiii! Takarítónőt is fogadtatok már. :P :P :P :P Csak vicceltem. :wink:

Edoci
4D UH-ra nem tervezel menni? Esetleg a 16.héten megejthetnéd. Nálam is a 18. héten volt UH,a 16. csak AFP.

MAgi
Tegnap jutott eszembe,hogy kérdezted tudnék e rendelni az u.tesóm címére next-ből. IGEN,persze. Csak mond,hogy mi kell,méretet és cikkszámot.

Gyorssan elküldöm,mert 9-től áramszünet lesz.....
Vendég

Sziasztok lanyok!

Edoci!
Zoli jar meg oviba, juli 21-ig van ovi.
Teljes napos. Igy reggel 8-kor viszem es fel negyre megyek erte.

Dodo!
Azert probalj meg pihenni!
Kitartas!

Nocika!
Veled mizu!

Tobbiek????

Magi
Vendég

Lego
micsoda szép pocid volt neked is! :D Akarok menni 4D-re,csak még nem tudom mikor. :oops:

Magi
Te voltál a Brendonban és a Praxisban is 4D-n?(ha jól emlékszem) :oops: :wink: Melyik milyen volt?Melyikbe érdemes elmenni?

Többiek?
Kata?Ibici?(nem sorolok inkább,mert nem szeretnék senkit kihagyni... :oops: )

edoci

Edoci!

A brendonba, csak nyaralas elott elszadtam, az csak 2D volt, mert barnaztam nyaralas elott es elmentem oda, hogy minden ok.

A praxisba meg 4 eve voltam mikor Zolikaval voltam terhes.

E a 4D Genesist ajanlom.
En ott voltam mindig.

Magi
Vendég

Magi
Köszi,nekem az is jó,útba esik.Csak még nem tudom hányadik héten menjek.Te mikor voltál?

edoci

Voltam a 13. heten a neme miatt.

Voltam talan 25 het korul es 30 het utan.

Haromszor voltam.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Lego!Olyan helyes pocid volt!!!Hát ha lesz harmadik babátok :wink:

Magika!Zoli szereti az ovit?Ez magán vagy állami?

Edoci!Mikor akarsz menni 4Dre?Olyan kiváncsi vagyok majd raksz fel képet a piciről?16hetesen csak vérvétel van legalább is itt kecson és 18-20hét között van a genetikai uh a kórházba.

Vera!Én már nem tudom fiú vagy lány mert ha összehasonlítom Csabi képével akkor fiú.Az uh-s mit mondott?

Dodó!Kitartás már csak pár hét és szerintem 3nál nem több szóval nyugi nemsokára kezedb lesz a pici.

Ibica!Nagyon le vagy tünve!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Bocs, hogymár napok óta nem voltam,de nagyon el vagyok havazva! Minden nap volt valami. Vagy vendégeink, vagy oltásra mentünk, stb…
Eszti 62 cm és 6140 g és meg sem nyikkant a 4 hós oltáson! Ezen kívül hétfő óta vissza is tud fordulni a hasáról a hátára! Már tök profin gurul, nem hittem a szemenke, mire kijöttem Petivel a szobából, már a fotel előtt feküdt hanyatt! Tök sokáig eljátszik hason, és kezd erőlködni, hogy a lábacskáit a hasa alá húzza!
Peti pedig igazi nagyfiú lett ebben a 3 napban!!!!!! Nincs pelusunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma még csak baleset sem volt eddig (kopp-kopp-kopp) , tegnap is csak egy bekaki, miközben kisautózott a garázs előtt! Szóval nagyon nagyon boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Végre talán szobatiszta lesz ő is! Éjjelre még adok rá pelust, de száraz volt eddig minden reggel, a déli alváshoz nem is teszek rá!
Szóval 3 nap alatt csodák tudnak történni.
Nem olvastam vissza még rendesen, csak úgy nagyjából, és most is Word-ben írok, mert ki tudja mikor tudommajd elküldeni, de most nagyon nagyon örülök, hogy ilyen ügyik a gyerekeim!
Én meg elkezdtem körtéket hímezgetni,mivel Peti jele körte lesz, és minden vacakba bele kell majd varrni, inkább hímezgetek neki és azt varjuk az ágyneműbe, törcsibe, stb…. És ez is tetszik nagyon, hogy végre csinálok valami „mást” is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Betti!

Nagyon szép a pocid! És köszi a kutyusos képeket :wink: nagyon nagyon cukik! :D

Dodó!

Kitartás, már nincs sok hátra!!!!!!!!!!!!

Vera!

Hát, én nem tudom :roll: inkább kukinak látom én is, de ne legyen igazam :roll:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Lego!

Hédi mekkora most?

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Edoci! Igen! nagyon készülök a következő hónapra! De valahógy ockodok is a következő hónaptól, mert nem tudom miért valahogy nem igazán szeretnék áprilisi babát! Szoval nem is tudom! De ha kkor jön akkor akkor jön! Nekem már mind egy csak lenne már velünk valaki! :wink: :wink: :wink: Mert már mindenki nagyon várja!

Magika! Köszönöm jól vagyok! Még 4 nap és vége a bogyoknak! Írány vissza dokibácsi és remélem kimondja, hogy most már minden tökéletes és jöhet a babóka! Nálatok is minden rendben????

Lego! Nagyon szép kis pocid volt! Szerintem még ne egyél rá mérget, hogy nem lesz harmadik! Még addig sok víz lefolyik a dunán! Szoval ne kiabáld el!!! :wink: Én azt mondom!

Kép

Kép

Kép
nócika

Hát ma sem igazán tudtam aludni..... azaz 3-ig igen, addig elég jót szundítottam. De akkor kimentem wc-re, és nem bírtam visszaaludni.
3:18-tól pedig fájásaim lettek... elkezdtem nézni az időt.... baromi rendszertelen (11perc, 12 perc, 5 perc, 11 perc, 6, 10, 14, 2, 11, 13...... és még mérem) de folyamatos. Hát majd meglátjuk mi lesz a nap folyamán! Mert ezekből van amelyik tök rövid volt, de van "maratoni" hosszuságu is....

d.dodó

Dodó
Hogy vagy?Elmúltak a fájásaid?

Viki
Szépen nő Eszti és nagyon ügyi volt az oltáson és ügyi hogy már gurul! :D
Petinek is gratula a szobatisztasághoz!Látod megy ez!Csak így tovább! :D

Kata
Még nem tudom mikor menjek 4D-re. :oops: Van eddig egy pár képem már,majd felteszem mindjárt,csak nem tudom mennyire lehet majd látni! :?

Én azt álmodtam éjszaka hogy megszültem és lányom lett! :shock: Apa meg olyan hülye nevet adott neki,hogy Pipőke! :lol: Teljesen ki voltam akadva,miért álmodok ilyen hülyeséget! :shock: :lol:

edoci

Edoci!
Hát 6-kor abbamaradt...akkor fél 11-ig aludtam... de most ujból van egy-két kósza fájás.

d.dodó

Dodo!
Csak nem lesz tenyleg szules a vege? :o :shock: Bar mar semmi gond sem lesz es latom te is nagyon ra vagy keszulve :) Szoval legyen ahogyan te es a kicsid akarja :wink: Azert tarts minket inormalva! :wink: :wink:

Viki!
Nagy gratula a gyerekeknek, en most foleg a Petis ugybe tudom beleelni magamat :P Mi is probalkozunk, Zsolti imad ulni a bilin, de igazabol nem megy sokminden bele... Bar nehany napja majdnem minden reggel! :) A lenyeg, h elvezi csinalni, majd csak eljon nalunk is az a 3 nap! :lol:

Nocika!
Nehez ugy ez a nem gondolni ra, de megis... :roll: Drukk+++++++++++++=+++++++++++++++++++++++++++

Vasarnap hajnalban repulunk, mar javaban pakolaszok. Mostanaban van egy olyan erzesem, h vissza kene fogjam magam, tobbet pihenjek, allandoan nyomast erzek ott lent :? Irtozok az utazastol, ugyanakkor mar bnagyon varom :roll:

Edoci!
Kepek?

bangham

Most hívtak a suliból, hogy sikerült a szóbeli vizsgám is!! :)

d.dodó

Dodó
Gratula!Nagyon ügyi vagy! :D

Móni
Jó pakolászást!Aztán meg jó utat! :D Pihenj azért sokat!
Képek:
Nem engedi feltenni,úgyhogy próbálkozok vele később! :roll:

edoci

Kép

edoci

Sziasztok lanyok!

Kata!
Zoli allami oviba jar, de nagyon szuper!

Viki!
Eszti baba jo nagy mar es nagyon ugyes.
Mind a ket gyerkocod nagyon szep es ugyesek.
Orulok, kezdenek a dolgok a helyere allni.

Nocika!
Ennek orulok!
Mi is megvagyunk koszonjuk!

Dodo!
Tovabbra is kitartas!
Nagyon izgi!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Moni!
Irigy, hogy megint utaztok!
De azert vigyazz magatokra!

Edoci!
Nagyon jok az UH kepek.
Na es milyen vicceseket almodsz.
:wink: :wink: :wink:

Lanyok!
Ma voltam vizsgazni es hat ismet mellem allt a szerencse, igy pentek 13-an.
Ugy nez ki, hogy sikerult.
El sem hiszem.
A tanar titkarnoje jott be vizsgaztatni es nagyon nem erdekelte, hogy mit csinalunk, raadasul a feledatok is ugyan azok voltak mint elozoleg.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Meg dobok nektek egy par kepet!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég

Sziasztok! Szép estét mindenkinek!

Magika! Gyönyörüek a gyerköcök! Zolika milyen kis fess fiatalember ebben a kis öltönykében! Naon aranyos! És a kis Katika milyen aranyos! Hogy pozol a fényképezönek! Írtó aranyosak! Egyserüen nem tudok betewlni a gyerekekkel! :D :D :D :D

Csajok! Mindenfelé ilyen nagyon borzaztoan hülye az idöjárás?? Vagy csak arra felé amerre én járok! Szabályosan fáztam ma hazafele! :twisted: :? :o

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Magika!

Nagyon helyes Zoli az öltönyben, és Katica meg egy kis tündér! :)

röhögni jó :)
Kép
szeressük egymást gyerekek :)
Kép
hason fekve is jól érzem magam :)
Kép
hogy mi van?????????? :)
Kép
most akkor is megfordulok!!!!!!!!!!!!!!
Kép
mondom én................
Kép
végre sikerült :) mondtam, hogy megcsinálom :wink: bár kicsit meglepődtem a végeredménytől :lol:
Kép
ilyenek lesznek Peti "körtéi" az oviba: :) (már csak kb 10-et kéne csinálnom :wink: )
Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok lanyok!

Dodo?????
Hogy vagy????
Tessek mindennap jonni, hogy ha nen jonnel tudni fogjuk, hogy megszultel!

Viki!
Kepek szuperek!
Tunderiek!
Most mar jobb a helyzet?
Jobban birod?

Nocika!
Te most vagy kozepidoben?
Mert akkor hajra!

Tobbiek!
Merre vagytok???

Magi
Vendég

Sziasztok!

Jó reggelt Mindenkinek! :)

Magika!

Igen, valahogy úgy érzem, hogy jobban bírom mostanában, meg egy kicsit vissza is vett Peti szerencsére.

Dodó!

Mi zújs???????? Jóslók vannak még? HOgy bírod? Jelentkezz, mert izgulunk nagyon, hogy mi lehet Veletek!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Ne haragudjatok,hogy ritkábban jöttem a héten,de anyu korházban van.A férjrmnek tegnap nemadták meg a jobbkezet és az autó balhátsó részét totálra törték,ugyhogy most nagyon összejött minden.Nem is tudom készlesz-e az autó a nyaralásra.Azt se tudom,hogy hol áll a fejem.

Betti!
Nagyon helyes a pocikép!!

Edóci!
Aranyos vagy,hogy hiányoltál,jól esett :) Biztos minden rendben van ne izgulj.Van aki a terhesség alatt fogy,előfordul.

Vera!
Sajnos én sem értek az UH-hoz,de én nagyon drukkolok neked a kiscsajhoz!!!!Mikor mész legközelebb UH-ra?

Kata!
Köszönöm,hogy hiányoltál aranyos vagy.Te hogy érzed magad?Nem írtál magadról!

dodó!
Kitartást 2-3hét és a karjaidban a drága!!Olyan izgi.Ez jó ötlet Magitól,gyere minden nap és ha nem vagy tudjuk,hogy szülsz!

Móni!
Bár már biztos úton vagytok,de jó utat nektek.Vigyázz magatokra és ha pihire vágysz azt meg kell adni :D :D

Viki!
Nagyon helyesek a gyerekek,Eszterke már milyen ügyes!!Nem semmi a hímző tudományod :D Szerencsére nálunk az óvonénik megkíméltek,alkoholos filccel is belelehetett rajzolni a jelet.Egyébként nagyon szép :D :D

Nócika!
Valahogy én is így vagyok vele,hogy bárcsak már jönne.Nem bánnám,hogy április vagy május :D :D Megy a drukk neked++++++Kapdel apaát,hajrá!!!!!!!!!!

Zsuzska????????

Kép
Kép
a.ibici

Magi!
Nagyon helyesek a gyerekek.Katica milyen figyelmes,édees.Persze nem mondhatnám,hogy inger szegény környezetben van :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Vagyok most már én is!!!!! 4-re szigorlatoztam ám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok!
Gyönyörűk a gyerkőcök :!: :!: :!: :!: :!:

Lego!
Nagyon kis szép pocakod van :wink: :wink:

Ibici!
Anyudnak jobbulást, remélem, hamarosan kijön a kórházból :wink:
Szegény kocsikátokat bántották :cry: :cry: :cry: :cry:

Dodo!
Kitartást még a végéig :!: :!:

Vera!
Hát én ezeken a képeken sajna nem tudok kivenni semmit sem :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi!
Fantasztikusan alakul a házatok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon nagyon tetszik :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Edoci!
Neked is nagyon szép kis pocakod van :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok

Végre én is idejutottam.:)

Viki
De édes Esztibaba.:) Csípem a kis háromszöget a fejecskéjén.:) Örülök,hogy javult a helyzet,gratu Petinek.:) Dorkának lufi a jele.
Hédi súlyát most nem tudom.5-én volt 6060g.Sokat már nem hízik,kevesebbet is eszik.

Magi
Tündéri Katalin.:):):) Anyumnak is mutattam,olyan kis törékeny.:):)
Ez a szerkó is next,ugye? :lol: :lol: :lol:
Zoli tuti jól néz ki,jól mutatna Dorkám mellett. :lol: :lol: :lol: 8) :lol: :wink: :wink:

Zsuzska
Pocim volt...:( sajna :( de azért köszike.:):):)
Gratu a szigorlathoz,ügyi vagy.:)

Móni
Jó utat.:) Gyere majd mesélni.:)

Ibici
A fene vinné el...mindig ilyenkor történik vmi...:( Mikor is mentek Ho-ba?
Mi most mégis inkább Olaszo. mellett döntöttünk. Bár lehet Horvátba is lemegyünk majd.
Anyudnak jobbulást.Remélem nincs "nagy" baj...

Dodóval vajon mi lehet??? :shock: :shock: :shock:
Vendég

Képek....bocsi :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Így eszik a drága :)

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!!
Látom már izgultatok!! :) Pedig csak céges nyári partyn voltunk tegnap! De jól elfáradtam, főleg hogy hajnal 1-kor jött vissza a busz! De legalább ugy aludtam éjjel mint akit fejbe vertek! Csak 2-szer keltem wc-re....de akkor alig bírtam kiszállni az ágyból, ugy el voltam fáradva! Jóslóim még mindig vannak néha....most a szeméremcsontom fáj nagyon!

Nagyon aranyosak a képek!!

Amugy Gabi-nak fogok sms-t irni ha van valami....már rég megígértem neki!!! Másnak azért nem igérem, mert a chaten is már csomó embernek igértem....meg ugye a rokonok!! :)

d.dodó

Sziasztok! Szép hétvégét mindenkinek még erre a kis időre ami még hátra van!

Csajok ebben a hónapban a kezelés miatt nem nagyon kapdosom apát hiába pereg az idő! Nem mondom, hogy nem kufircolunk csak most megszakitással! Mondjuk már csak ma kell kupoznom, de már nagyon utálom ezt az egészet! Szoval ebben a hónapban hiába fog késni sajna nem baba lehet a dologban maxika csak a késés!

Dodo! Kitartást neked!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!
Ma voltam védőnőnél!
..... hát jövő hétfőre "visszatapsolt" (ha még egyben leszek). Mert a hsmagasság (azaz hivatalos néven fundus) nagyon sokat esett a görbéhez képest, amin lennie kéne az értéknek.... bár azt mondta teljesen lent van a feje, valószínű már beilleszkedett. És ami a másik dolog, ami arra utalhat, hogy nincs sok (ugye azon kívül, hogy ennyi jóslóm van), hogy a szívhang eddig "nyugalmi állapotban" 148 volt, ha aktívkodott, és épp rugkapált, akkor 152. Na most az aktívkodós volt 136. Azt mondta már kezd lelassulni (ja, amugy az érték 120-ig okés), lehet már készülődik! Vasammal sem volt megelégedve, 117 vol, és azt mondta 130 fölött lenne ideális. És a vérnyomásom is magasabb volt, mint szokott lenni eddig 110/60 volt, most 120/80.

d.dodó

Sziasztok.
Sajnos nem jó lett az AFp eredményem. Alacsony lett így holnap megyek a dokimhoz uhura és ad beutalót a barossba is genetikaira. Aki esetleg volt ott azoktól kérdezem hogy kell időpont? És ha kell akkor menniy idő múlva adnak?

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Jelentem megerkeztunk a tegnap este, azota is probaljuk kiheverni a faradalmakat :o A szokastol elteroen minden rendben volt, azert a faradtsagot nem usztuk meg! :)
Holnap megyek a dokinomhoz, nagy remenyeket fuzok a latogatashoz! :) (megtudni a nemet, no meg, h minden rendben)
Addigis tomom magam es pihizek, mert a fiuk elmentek biciklizni :wink:

Viki, Magi! Lego!
Csodaszepek a babak, de a nagyobbak is! :wink: Hedinek a szeme, Esztinek a mosolya, Katanak az erdeklodese lenyugozo :D Kulon gratula hedinek, h ilyen ugyesen eszik, eszti anyukajanak pedig a kezugyessegeert! :wink:

Magi!
Neked aztan jott-e helyre az a gondod a meheddel?

Ibici!
Lesznek jobb napjaid is :? Anyudnak jobbulast++++++++++++++
Enyem apacska is nagyon rosszul van, ezert is ereztem, h nem birok mar ott lenni :?

bangham

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?