Sziasztok!
Bocs, hogymár napok óta nem voltam,de nagyon el vagyok havazva! Minden nap volt valami. Vagy vendégeink, vagy oltásra mentünk, stb…
Eszti 62 cm és 6140 g és meg sem nyikkant a 4 hós oltáson! Ezen kívül hétfő óta vissza is tud fordulni a hasáról a hátára! Már tök profin gurul, nem hittem a szemenke, mire kijöttem Petivel a szobából, már a fotel előtt feküdt hanyatt! Tök sokáig eljátszik hason, és kezd erőlködni, hogy a lábacskáit a hasa alá húzza!
Peti pedig igazi nagyfiú lett ebben a 3 napban!!!!!! Nincs pelusunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma még csak baleset sem volt eddig (kopp-kopp-kopp) , tegnap is csak egy bekaki, miközben kisautózott a garázs előtt! Szóval nagyon nagyon boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Végre talán szobatiszta lesz ő is! Éjjelre még adok rá pelust, de száraz volt eddig minden reggel, a déli alváshoz nem is teszek rá!
Szóval 3 nap alatt csodák tudnak történni.
Nem olvastam vissza még rendesen, csak úgy nagyjából, és most is Word-ben írok, mert ki tudja mikor tudommajd elküldeni, de most nagyon nagyon örülök, hogy ilyen ügyik a gyerekeim!
Én meg elkezdtem körtéket hímezgetni,mivel Peti jele körte lesz, és minden vacakba bele kell majd varrni, inkább hímezgetek neki és azt varjuk az ágyneműbe, törcsibe, stb…. És ez is tetszik nagyon, hogy végre csinálok valami „mást” is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Betti!
Nagyon szép a pocid! És köszi a kutyusos képeket
nagyon nagyon cukik!
Dodó!
Kitartás, már nincs sok hátra!!!!!!!!!!!!
Vera!
Hát, én nem tudom
inkább kukinak látom én is, de ne legyen igazam