Kata, akkor sűrű hete lesz Zebulon-Zimeldának, pípsó hegyek
Szilbee, nagyon tutterosak a Zúj vonalzók! Mijévagy vacakul?...
Jaimee, émmeg láttalak benneteket itta sólyom úti parkolóban, szoNbaton
De nem volt egyszerű a felismerés
Megyünk a kocsival, oszt észreveszek a parkolóban egy liláspadlizsános(?) babakocsit...hopp, kisgyerek, akkor jobban odanézek...aztán meglátom Apukát (mivel ő babrált éppen a kocsival), mondom ösmerős valahonnan
... aztán Anyuka elkezdi összefogni copfba a haját, na akkor néztem rája, és mán tudtam is, hogy ezek Jaimee-ék!
(Apa meg aszonnya, hogy ott mentetek el mellette a tófenék úton...neki is ismerősek voltatok
) Csak rohantunk, úgyhogy nem tudtam kipattani a kocsibul, hogy legalább mennézzem Rékacicát élőben
Nekünk iszonyat mákunk volt az időjárással, hétágra sütött a nap, kellemes meleg volt, és csak késő du-ra lett hűvöskés a levegő (de akkor meg nekiálltunk tollasozni
)...a tortát már úgyis bent ettük volna
Hunci nagyon jól bírta a kiképzést, pedig a rokonok nem kímélték szegénykémet... Kézről kézre járt. Időnként kimenekítettük
Volt fajin dekoráció is, amit ügyesen nemlefényképeztem
Héliumos lufik is vótak, ezt persze nem hagyhattuk ki Apával
Qrva jó lett a hangunk, csak kár, hogy csupán pár másodpercig tart a hatás
Hja, és Bogyóm megijedt tőlünk....
Amúgy végülis Annaluci nem zenélő szőnyeget, meg játékgitárt kapott, hanem a már megvásárolt járássegítő mellé xylofont, ütögetős okosjátékot, önguruló hangos lasztit, meg egy kis tekergethető legószerű babát
A torta meg fincsi volt; az enyém annyira nem, de legalább ronda vót
Akkor pár kép: