Új privát üzeneted érkezett!

Drága Annaluca!
Kép
Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Anna Luca!

Nagyon-nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Neked!

Kép
pné rami81

Kép

ANNALUCA NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!

Kép
Kép
bmárti75

ANNALUCUSNAK MI IS NAGYON SOK BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Niki

Kép
Kép
csni

Drága Anna Luca!

Első születésnapod alkalmából sok-sok szeretettel köszöntünk! :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

jaj hát most látom...

ANNALUCUS!!!!!!!!
ISTEN ÉLTESSEN AZ ELSŐ SZÜLESTÉSNAPODON!!!!! :D MINDEN SZÉPET ÉS JÓT KÍVÁNOK!!
MILLÓ PUSZI!

phpBB: Kép
kati74

bocsesz a hibákért de végül is nem ez a lényeg :oops: :? :D

kati74

Sziasztok!

Édes Anna Luca, Isten éltessen sokáig első szülinapod alkalmából!

Bocs lányok, de hulla vagyok. Ma ballagáson voltunk Miklóson, holnap focidöntő Pesten, úgyhogy pihizek és agyalok, hogy mit pakoljak holnapra.

Évi és
Kép
csongianya

Drága egyéves AnnaLuca! Szívből köszöntünk mi is születésnapod alkalmából!

Kép

Kép
Kép
dorkáék

Kép

Anna Lucának nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Jaimee, Apa és Réka baba
jaimee1

Annalucus!

Sok szeretettel köszöntünk 1. szülinapod alkalmából!
Minden szépet és jót kívánunk!

Ditka & Zsófi

Kép

Kép
ditke2007

sziasztok!
senkivel semmi nem történt?

mi kertypartiztunk Abonyban, de igazából benti party lett, az eső elmosta! és bűnöztem is, mert 1/49-re lett kész a kaja, nagyon finom volt, babgulyás...

és többiek mit csináltatok?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Mi is kerti partyn voltunk,aztán nyársalás lett belőle,amit már a végére teljesen elmosott az eső.De legalább nem volt egy deka szúnyog sem.Gabó olyan jól érezte magát,hogy 9-kor sem akart jönni,rázta a fejét,hogy nem,nem.Olyan édi volt.Kicsit átázott a cipője a végén,remélem nem fázottmeg.Csigákat gyűjtött egy vödörbe,én meg majd rosszul lettem,ahogy észrevettem hogy játszik velük.

Balwin:Mesélj,hogy sikerült Anna Lucus 1.szülinapi partyja!

Kép
pné rami81

szép jó reggelt mindenkinek!!!!!

végre én is vagyok már első :-)

hát nekkem tegnap be kellett mennem a tescoba kasszázni, 14-18-ig

a véleményem: huuuuuuuuuuuhhhhhhhhhh........

nagyon sokan voltak, de az volt a jó hogy volt ott egy aranyos csajszi meg tul.képpen mindenki nagyon aranyos sokat segítenek, remélem ma is igy lesz megyek 7:30-14:00 ig hát kiváncsi vagyok ma milyen lesz....remélem nem lesz rosszabb mint tegnap

Bettike ugy ráesett este az állkapcsomra azt hittem eltörik :shock: még most is fáj.

Utálom az esőt mondtam már?

nah megyek szép napot puszika

Kép
kbernadett

Szebb reggelt!

Horror álomból riadva ülök itt, teljesen kifáradtam...

Kedves Anna Luca! Nagyon boldog első szülinapot kívánunk mi is, így utólag is!!! Anya biztosan folyamatosan nézett Téged egy évvel ezelőtt, ahogy szuszogtál mellette a kiskocsiban... és csodált, hogy tényleg valóság, amit lát... :cry: :lol: (elképzeltem, és örömömben sírok csak ) :lol:

Dorka: én meg alig vettelek észre, teljesen lefoglal a gyomorműködésem megint... el vagyok varázsolva... Mi is bűnöztünk tegnap este is. A szomszédokkal főztünk bográcsban csirkepörit krumplival.

Niki: halvány emlékeimben élt, hogy nálatok lesz a következő tali, ...csak úgy felajánlottam, hátha mégsem van kedved...

Anikó: megkésve bár, de nagyon sok erőt kívánok a tejcsis küzdelemhez. Valóban nem egyszerű. Mi újság azóta Veletek? Szoptatós tanácsadót hívtál? Itt Szolnokon van egy nagyon kedves csajszi a LLL tanácsadója azt hiszem: Szatmári Dóra, sokmindenkinek segített már. Keressek tel. számot?

Menek, felébredt B.

Kép

Kép
szolkata

Upsz, tudtam, hogy egy másik Kisünneplőset elfelejtek... Réka Cica boldog feledik szülinapot! Nagyon fantasztikus lett a fénykép :lol: (a másik topicban)

Kép

Kép
szolkata

Kata!
és titeket nem vert el az eső?
itt ma is ilyen borongós idő van, de én ezt szeressem, feltéve, hoyg nem szakad... legalább vasalok, és nem csinálok szaunát a lakásból... a tegnapi takarításom elmaradt, így ma pótolom, a fele már megvan, de most jön a nehezebbik része :?

Judit,
Kép
Kép
bbj

hát nálunk sincs semmi izgi, takarítás, főzés, mosás.... Apa meg sétált de. Babóval.

Csajok, valaki tud nekem segíteni szám.gép ügyben? A power point-ban hol kell beállítani, hogy a diára rakott képek csúsztatva, meg forogva, meg elhalványulva stb. jöjjenek be?? :roll: Bocsánat, nem igazán illik ide.... de Szabi egyéves szülinapja alkalmából csinálok egy diasorozatot a kedvenc képeinkből, és ezt nem tudom megoldani.
Köszi előre is!

Kép
Kép
dorkáék

Dorka!
sajnos én ne tudok segíteni, antitalentum vagyok ezügyben, de fogtam az adást!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka!

Jobb gomd..egyéni animációk -) hatás hozzáadása -)és ott kiválasztás

Kép
kbernadett

Szia Mindekinek!
Totál kivagyok, mivel kedden jönnek az ablakokat kicserélni, de addig nekünk ki kell bontani.Holnap fognak a fiúk hozzá.Tegnap és ma egész nap a 3 szobát pakoltam hogy minél kevesebbet kelljen takarítanom. Remélem öregkoromra készen lesz majd minden. Ez az eső kikészít, most amikor van időm mosni akkor nem lehet kiteregetni. Kristóf nagyon örül hogy vége a sulinak, bizonyítvány osztás a jövő héten lesz. Jövő szombaton bulizunk mivel Kristóf 9 éves lesz, mi pedig a férjemmel a 10-ik házassági évfordulónkat ünnepeljük.
Bbj! Még a múltkor kérdezted hogy mit táncoltak a gyerekek, most így utólag válaszolva egy összeállítást adtak elő, ami angol keringőből, csa-csa-csából, klasszikus rumbából, countryból állt. Erről már kaptak bízonyítványt, és az én kisfiam 5 kapott. Még van 2,5 hónapom hogy rávegyem hogy jövőre is folytassa a táncot. De sajnos nagyon szégyenlős ezért nem akarja folytatni.
Olga! Van 25 db intersparos pontom, kell?
Balwin! Hogy sikerült AnnaLuca születésnapja, képeket kérünk.

Kép
Kép
bmárti75

Hella :)

Hűűűű, köszönjük szépen Mindenkinek a köszöntéseket!!! Tisztára meghatódtam :oops:

Majd jövök még bővebben, most csak becsekkoltam :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Dorka!

siekrült?

mindenki lapos most?

puszika szép estét

Kép
kbernadett

Ciao!

Én is becsekkolok... Kissé vacakul vok. Majd jövök vmikor...

Balwin! Tessssék képeket tenni!!!!!

Pussz! Mindenkinek!
szilbee

Betti, nagyon köszi, sikerült!!!! :)

Kép
Kép
dorkáék

Bbj: mire megfőtt, kezdett el esni az eső, így a teraszon remek jól elvoltunk... Hát ha már időjárás, a hűvösebbet én is jobban szeretem, de azért folyamatosan ennyi eső már sok(k) volt. Rettegek a kánikulától... frusztrált vagyok tőle...

Szilbee: naon fajinak a képek a pasijaidról...

BalwinJudit: várjuk a sorban első első szülinapos fényképeket!!!

Márti: neked sem könnyű mostanában... A gyerkőcök mit fognak csinálni a nyári szünetben? Ez szerintem a mostani szülőknek olyan nagy gond lehet...

Azt írtam már, hogy bejelentkeztem 4D-re?! Kedden 17.00. Még filózok rajta, hogy Bencét elvigyük-e... lehet, hogy a 20-25 perc sok lenne neki, és apának is ki kellene jönni közben. (szerdán meg kórház uh 12.20 a változatosság kedvéért)

Kép

Kép
szolkata

Úgy utálom a vonalzóm... már tegnap töltöttem a 18. hetet, így a 19. kezdődött... haladunk.. :lol: csak már szülnék...

Kép

Kép
szolkata

Kata, akkor sűrű hete lesz Zebulon-Zimeldának, pípsó hegyek :wink: :lol:

Szilbee, nagyon tutterosak a Zúj vonalzók! Mijévagy vacakul?...

Jaimee, émmeg láttalak benneteket itta sólyom úti parkolóban, szoNbaton :D De nem volt egyszerű a felismerés :oops: Megyünk a kocsival, oszt észreveszek a parkolóban egy liláspadlizsános(?) babakocsit...hopp, kisgyerek, akkor jobban odanézek...aztán meglátom Apukát (mivel ő babrált éppen a kocsival), mondom ösmerős valahonnan :roll: ... aztán Anyuka elkezdi összefogni copfba a haját, na akkor néztem rája, és mán tudtam is, hogy ezek Jaimee-ék! :lol: (Apa meg aszonnya, hogy ott mentetek el mellette a tófenék úton...neki is ismerősek voltatok :) ) Csak rohantunk, úgyhogy nem tudtam kipattani a kocsibul, hogy legalább mennézzem Rékacicát élőben :|

Nekünk iszonyat mákunk volt az időjárással, hétágra sütött a nap, kellemes meleg volt, és csak késő du-ra lett hűvöskés a levegő (de akkor meg nekiálltunk tollasozni :mrgreen: )...a tortát már úgyis bent ettük volna 8) Hunci nagyon jól bírta a kiképzést, pedig a rokonok nem kímélték szegénykémet... Kézről kézre járt. Időnként kimenekítettük :lol: Volt fajin dekoráció is, amit ügyesen nemlefényképeztem :? Héliumos lufik is vótak, ezt persze nem hagyhattuk ki Apával :mrgreen: Qrva jó lett a hangunk, csak kár, hogy csupán pár másodpercig tart a hatás :roll: Hja, és Bogyóm megijedt tőlünk....
Amúgy végülis Annaluci nem zenélő szőnyeget, meg játékgitárt kapott, hanem a már megvásárolt járássegítő mellé xylofont, ütögetős okosjátékot, önguruló hangos lasztit, meg egy kis tekergethető legószerű babát :)
A torta meg fincsi volt; az enyém annyira nem, de legalább ronda vót :mrgreen:

Akkor pár kép:
Kép Kép Kép Kép Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

Kata, igen, tegnap párszor eszembe jutott az egy évvel ezelőtti nap :) Nosztalgiáztunk egy kicsikét...

Ezt még akartame:

2007. Június 14.
Kép

2008. Június 14.
Kép

Judit
Kép

Kép
balwin

Húú de gyönyörű ez az Annaluca! nekem is kell oylan ruha! :mrgreen: :mrgreen: mármint nem nekem, hanema lányoknak! nagyon jó az a legging! hol vetted????és barnul Lucus haja?

nem tom mit izélsz a tortáddal, nagyon jól néz ki!

Szilbee!
jók az új vonalzók!

na mentem turizni...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali!

Olga:
[quote]N írta:ehogy elgyertek a talira, mert megzabálom! Vagy ellopom a fiamnak!

Okszi, akkor nem megyünk. :lol: :lol:

Fanna: Hát pont erre jöttem rá pénteken, hogy nem a kezdet a nehéz hozzátápi fronton, hanem a folytatás.

Dejókor jöttem! Pont elkaptam Lucus képeit! Balwin, most agyon fogsz csapni, de én olyan fotósorozatot nem lehetne kérni, hogy minden hónapról egy kép?

De édes bogárka volt már újszülőttként is. És hát most....Tündér.

Mellik a te tortád? A zöld? Hát az gyönyörű, te.

Én meg direkt tekergettem a nyakam, mert rémlett, hogy errefelé laktok. (Tófenék, Sóház) Ó, de kár, hogy nem taliztunk. :( Rohantunk ugyan mi is, délig volt nyitva minden, ahová indultunk. 11 után.... :roll: :roll: :roll:

Kata: Aszta, mindjárt itt a félidő. Itt helyben lesz a 4D?
Csak mostanában álmodsz rosszakat? Várandósként iszonyat hülyeségeket álmodtam.... :roll: :roll: :roll:
jaimee1

Druszám, há te vetted át a ruhákat :D A ruci Barbie-s, a naci meg My little pony-s (ehhez van egy hosszúujjú tunika, csak ahhoz megítélésem szerint szombaton meleg volt) :)

Jaimee, háááát...idő köll hozzá :lol: De megpróbálom, ha lesz egyhuzamban 1 szabad potyaórám :)

Judit
Kép

Kép
balwin

nem mondod, hoyg ez az a gatya, azt láttam, hoyg valami barbies hatás, de hyog az lenne! nem sámli, na akkor most már tudom hoyg keressem! igen a hosszú tunikára a nacival emlékszem! nagyon csinos!

milyen volt a torta? de ha zagyvás, csakis finom lehetett!

Kata! kihez mentek végül?

na, húztam aludni, kituriztam magam!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jó reggelt Mindenkinek!
Igaz hogy fáradt vagyok, de képtelen vagyok aludni.
Szilbee! Nagyon jók az új vonalzók! Talán majd egyszer ha több időm lesz, akkor én is kicserélem őket.
Szolkata! A nyári szünet úgy fog kinézni, hogy mivel a férjem 24/48-as szolgálati időben dolgozik, így Kristóf Anyósoméknál lesz, csak azokon a napokon kell neki hazajönnie aludni amikor Apa dolgozik, mert hát kell egy férfi aki ránk lányokra vigyáz. Angéla még 2 hétig van oviban. A júliusi hónapot úgy osztottuk be hogy amikor Apa szolgálatban van hétköznap akkor én veszek ki szabit, hogy a gyerekeket ne kelljen korán költenem, mert a Mama jött értük. Július 25-től pedig én is itthon vagyok szabin augusztus 11-ig.
Közben lesz egy kötelező munkahelyi protokoll rendezvény az Anna-bál, utána pedig irány 1 hétre Kaposvár és környéke. Szerencsére Anyósom helyben lakik így bármikor számíthatok a segítségére.
Balwin! Gyünyürűek a képek, láttaom annaluca nagyon jól türte a buli. Gyorsan eltelt ez az 1 év. Én örülnék ha ilyen tortát tudnék készíteni mint Te. Kép
Robikának nagyon boldog 1 éves születésnapot kívánunk!

Kép
Kép
bmárti75

Szabolcs Sok Boldog Születésnapot Kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Szabi! Nagyon Boldog 1. Születésnapot kívánunk!!! :D :D :D

Kép
szilbee

Balwin! Nagyon jók a képek!! És igen... tényleg tehetnél még!!! :)
szilbee

Szép reggelt!

Szabinak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Anna Luca gyönyörűséges!!!

Remélem az első szülinaposok anyukái átélték újra az első találkozások csodáját, mert én folyamatosan ... helyettetek is...

Most csak ennyi, bocsi, de anyámék kicsalták elsőszülöttünket hozzájuk... indulunk nemsoká.

Kép

Kép
szolkata

Jó reggelt!

Szabinak nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!

Jaimee anyu, Tibi apu és Popi Kép
jaimee1

Sziasztok!

Szabika nagyon sok boldog szülinapot kívánok! Dorka, téged is isten éltessen sokáig :lol: (bocs, hogy csak így utólag :oops:)

Balwin, hú, hogy miből lesz a cserebogár :lol: Gyönyörű kis csajszitok van!

Nálunk is nagy az öröm, tegnap Pesten voltunk, országos döntőben. Csongi kölcsönkérte a Szolnoki MÁV. Hét gólt rúgott, és íme az eredmény!

Kép bajnokcsapat "Mekdonalddal"

Kép Csongi a kupával

Kép Csongi "Mekdonalddal"

Évi és
Kép
csongianya

Hall :)

Szabi baba (nagyfiú!), Nagyon Boldog 1. Születésnapot kívánunk! :D

Kép

Judit, nagyon fini volt a torta :) Csak sztem nem az eredeti receptet használják :roll: Mindegy, finom volt és kész :D
Hja, osztán nehogy asziggyed, hogy a pedikűrössel békiben foglak hagyni! :mrgreen:

Évi, nagy-nagy gratula Csonginak a szép eredményhez! :D

Fanna? Eeeevagy veszve meggen...

Judit
Kép

Kép
balwin

szaisztok,

köszönjük szépen a köszöntéseket, Szabival majd du. megnézegetjük a képeket!
Kata, jaj, már este is alig aludtam, 100x is újragondoltam Szabi születését, nagy öröm Szabi anyukájának lenni! :)

Judit, nagyon szép Annalucus, és így félrecsatolt hajjal még cukibb!
Jók a képek is, jó lehetett a hétvége! Mi majd szombaton tartjuk Szabiét!

Én is dobok már "ilyen volt...ilyen lett" képeket!
Kép
Kép

Kép
Kép
dorkáék

Na jövök az adósságaimmal! :oops:

Rékacica! Nagyon boldog feledik szülinapot Neked!!

AnnaLucus! Isten éltessen!!! Aranyosak a képek! Esetleg olyat, amin Anyával látható a Nagylány? :wink:

Szabika! Szülinapodon minden szépet s jót kívánunk!! S Anyának is utólag :oops:
Ha valakit kihagytam, sűrű elnézést kérek érte!
Egész hétvégén program volt, pénteken ballagás, szombaton kertiparty szomszédéknál, tegnap meg próbáltam magam utolérni. Még ma sem sikerült. :oops:

Rólunk: szopi-ügyben köszönöm mindenkinek a vigasztalást-bíztatást! Most az van, hogy egész nap csak szopi, nem mérem, de úgy fest, jóllakik. Aztán késő du. és este sajnos kell a tápszer, akkorra a cici üres. Hajnalban szopi, de akkor inkább csak szomjoltásra. Hát ez van. Mostanra kezdem elfogadni, h. nem kizárólag anyatejes, de azért még vannak fájó pillanatok. :cry:
Kértem időpontot, júl. 17-én visszük a szemészetre, azt hiszem, Tóth Sarolta dr.nőhöz.
Egyébként Dorci sokat beszélget babanyelven. Vannak jobb és nehezebb napok-éjszakák, de ez gondolom, egyikőtöknek sem újdonság...Ma úgy mentünk a boltba, h. toltam az üres babakocsit, őt meg cipeltem, mert nagyon sírt a kocsiban. Újabban ez a heppje, nem lát ki belőle, és unja.

Kép

donkoaniko

Dorka! Én is kicsit visszaemlékeztem... Ebédhez készülődtünk. Épp terítettem kint a vén-diófa alatt anyuméknál, mikor hallottam a telefoncsörgést bentről. (Anyáéknál ez nem újdonság, mert vki folyton hívja őket... ) Bennem megált az ütő, pedig a csörgés pont olyan volt, mint korábban. Egyszer csak kattant az agyam eggyet.. és rohantam befelé (amennyire a Dévid-pocakom engedte ... akkor még nem volt vmi nagy). A bátyádra fülig érő szájjal találtam a folyosón... :lol:
Aztán gyors kupaktanács... Anyáék átvették Levente etetését és du-i alvását, mi meg bevágtuk magunkat a kocsiba és imádkoztunk, hogy még időben odaérjünk! :lol: Szerencsére Szabi tekintettel volt ránk! ;) :lol:
szilbee

Szabi!

Mi is nagyon-nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!!!

Ditke&Zsófi

Kép

Kép
ditke2007

Sziasztok!

SZABI: NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK! Kata baba külön puszil.

Rólunk: Dorka talán már kifelé megy a torokgyusziból (ami végül hólyagos torokgyuszi lett), csak nem akar inni, ezért a doktornéni megfenyegette a kórházzal.
Katus viszont úgy néz ki elkapta. Délelőtt még tök jó kedve volt, doktornéni meg sem vizsgálta, beszélgetett, kipakolta a dokinéni táskáját. 11-re viszont hőemelkedése lett, most meg már lázas. A baj az, hogy nem nagyon akarja bevenni a lázcsillapítót.
Hát ennyi, majd jövök, ha tudok.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Szabolcsnak!
sok boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Niki!
Én dudáltam Rátok! megvolt?
Jaj Katus is! azt hiszem kivédhetetlen lett volna! ez már csak így esik.

Szilbee!
jaj de jó kis visszaemlékezés! még én is beleéltem magam!

Anikó!
Hát ez nagyon jó hír! hát így nem is oylan szörnyű, mintha az összes tejcsi odalett volna...

Judit, Anikó!
tudom még jövök püvel...

olyan álmos vagyok a suzit be kellett vinni Szolnokra szerelőhöz, itt már járt kettőnél és még midnig úgy indítunk, hoyg közben üresben nyomod a gázt padlóig... na hátha most meg tudjál javítani, és mikor mentünk volna? alvásidőben így Leti már itthon nem akart visszaaludni, pedig most rám is rám fért volna, oylan álmos vagyok!

na mentem is legalább míg játszanak leheveredek.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Niki, jobbulást a lányoknak!

Balwin, megzabálnám ezt a kiscsajt! Olyan nagyon jók a képek!

Szabi! Nagyon boldog szülinapot kívánunk Neked!

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

húú, tök jó kéepekt kaptunk tőletek, köszönjük még egyszer a köszöntéseket!

Szilbee, ezt a storyt még nem is hallottam, olyan izgi volt olavsni, hogy ti hogyan éltétek meg!

Niki, jobbulást Katának és Dorkának is, sajnos így alakult... Azért egy kúpot enged Kata, nem?

Anikó, ha egész nap van elég tejed, az nagyon jó hír, csak így tovább!!! Naygon formás a kiccsajszi! Mi is júl. 17-én megyünk szemészhez, Tóth Saroltához, mi 3/4 9-re kaptunk időpontot, ti? Hátha találkoznánk!!!!

Kép
Kép
dorkáék

Drága Szabolcs! Köszöntelek ezzel a kiscsajjal első Szülinapod alkalmából! Nimród..... :lol:

Kép

Majd írj milyen volt a buli........

fanna3

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?