Új privát üzeneted érkezett!

ppetike örülnék neki ha baba lenne de inkább most mégis piri jöjjön!!!!!
nem szeretnék több babát elveszteni! :(
mára elteszem magam,jóéjt! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ppetike örülnék neki ha baba lenne de inkább most mégis piri jöjjön!!!!!
nem szeretnék több babát elveszteni! :(
mára elteszem magam,jóéjt! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én is elteszem magam, jó éjszakát és szép álmokat mindenkinek! :lol:

Kép
Vendég

Szép álmokat Mindenkinek!
zsozsoo

Nekem nem volt befejezés, de voltam kontrollon és minden rendben van. Kedden megyek rákszürésre.
Szép álmokat!
encike 2

Zsozsoo, kellett volna várni 2-3 hónapot, de becsúszott. Asszem 2 szer voltunk együtt abban a hónapban, mert amikor a vérzett még nyílván nem, a doki azt mondta hogy vérzés abbamaradása után várjunk egy hetet, és így kb 2 hét maradt abból a hónapból.

Aztán napra pontosan 4 héttel a műtét után poz. lett a teszt.
Vendég

sziasztok.
Zsozsó nagyon sajnálom ami veled is megtörtént, kívánok mielőbbi felépülést, és természetesen 100% os egészséget, hogy minél hamarabb örülhessetek a második babátoknak is.
Encike, nem akarok sokat beszélni erről, de két éve nem kerestek a szüleim, amikor a párom válás után szűk 1 évvel megismertem ők voltak az elsők akiknek elújságoltam, nem házasodtunk meg, nagyon boldog élettársi kapcsolatban élünk, olyan amilyenről álmodni sem mertem, de a Vadházasság miatt nem kíváncsiak ránk.
Nagyon sokat sírok mostanában, amióta babás vagyok , soha nem hittem volna hogy az anyám nem akar majd látni életem első és talán utolsó babavárása alatt. 36 vagyok most és nagyon jól tudja, mennyire vártam erre.
Voltam dokinál péntek este, balázzsal minden rendben amikor ránézett a képernyőre sóhajtot a doki azt mondta jajj de gyönyörű.
Látom rajta nagyon örül, hogy ő gondozhat, az ilyen extra helyzetek, sztem nagy kihívás a dokiknak.olyan nagy a baba hogy a gép 26 hetesnek számította ki.
Viszont rossz híre is volt, fel kell készüljek a császárra, sajnos általában az ilyen kétszarvú méh nem produkál olyan görcsöket ami elég lenne a szüléshez.Próbálok + állni a dologhoz, de nagyon szerettem volna szülni. Ez van.Ja és diétáznom kell mert sok az 5 kg, 25 hét alat :(
Juca hogy vagy? mi van veled?Remélem nem lessz semmi gond eddig te öntötted a lelket belénk, most mi mondjuk ... csak +-an

Kép

Kép
napsugár035

Jaj Sugi! :twisted:

Nem akartam senkire a frászt hozni. A helyzet, hogy barátíink felajánlottak egy pénzmagot kölcsön bútorozásra, amit majd szépen apránként adunk vissza. Ez úgy jött, mint derült égből a villámcsapás. Viszont, hogy így ölünkbe hullott a lehetőség, tegnap és szombaton is jártuk a bútorboltokat, mértünk, számoltunk, néztünk, próbáltunk... arra maradt időm és erőm este, hogy megmossam az agyaraim, és végre alukáljak.

Vérnyomim mértem reggel, meg este, mindannyiszor jó volt. Tegnap viszont ebéd után is megmértem, mert olyan nyomott volt a fejem. Nem magas, de határ, pedig ugye az ebéd nem fárasztó, éppen szunyálni készültem. 137/78 p: 106

Amúgy minden rendben, méricskélem majd továbbra is, ez nem nagy idő. Na meg a védőnőtől kaptam egy ketyerét, hogy ne kelljen vennem a szülésig. :wink:

Megyek, visszaolvasok, és igyekszem jönni. Kinga viszont turbórudi üzemmódba kapcsolt, újabban csigamán, képes csigával együtt aludni, ha nem veszem észre. Kis zebracsigára kell gondolni. :shock: Hiába mondom, hogy a csiga nem szereti az ágyát, meg ő füvet eszik és nem nokedlit, valahogy nem tudom a barátságukat szétoffolni ilyen bagatell infókkal. :lol:

Mennem kell, majd jövök. Ja és egy kép, olyan vagyok rajta, mint egy jóllakott ovis. Kb. egész nap így nézek ki. :lol:

Kép

tjuca

Lina,
+++++++++++++++++++++

Juca,
örülök, hogy minden oké!

Sugi,
nem értem a dokikat. Ha minden rendben Balázzsal és Veled is, oké a vérnyomi, a vérkép, akkor minek a diéta????
Én 19 hét alatt híztam 5 kilót, de senki nem cseszeget. A fiammal 20 kilót híztam, de a vérképem a 9. hónapban is jobb volt, mint a terhesség előtt ...

Többieknek is üdv és minden, készülök dokihoz...

KépKép
dreika

Sok az 5 kiló 25 hét alatt??? :twisted: :lol: :twisted:

akkor inkább meg sem szólalok. :shock:

tjuca

sajna a cukrom terhelésre 6.5 6.10 helyett, volt cukros a cvsaládban és ezért fél, holnap megint vérvétel, a t...köm tele kezd lenni.

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok lányok csak gyors leszek Üdvözlöm az ujjakat.
Velem minden rendben a gyogyokat teljesen elhajtam minden rendben van.
Néha belezavarodok a nevekben ithon épp 8 gyerek re vagyok ithon egyedül de még én állok az élen ugynézki estefele fel tudok jönni és akkor viszaolvasok mindenkit.
Remélem mindenki jol van szép napot kivánok mindenkinek. :lol:

Kép
v.e.judit

Na túléltem, annyira nem is fájt, inkább csak kellemetlen. Már nem is érzem. Pontos eredményt még nem tudok, de nem ok minden. Nemsokára beszélek majd a dokival.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na túléltem, annyira nem is fájt, inkább csak kellemetlen. Már nem is érzem. Pontos eredményt még nem tudok, de nem ok minden. Nemsokára beszélek majd a dokival.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kaváncsi leszek mit mond a dokid. Legalább még egy akadály kiderült!

tjuca

Lina, na mit mondott a doki??
Vendég

Sziasztok!

Jaj kicsit el vagyok kenődve!
Tudjátok a gyerköcök hétvégén anyuéknál voltak. Vas. telefonál anyu, hogy a kicsi nagyon kiütéses. Mondtam neki jo, ott a kenőcs és kenje, mivel néha előjön az ekcémája. Mentünk este értük és látom, hogy iszonyat!!!
Azt hittem himlő, de nem lehetett ez, mert már ki is volt pukkanva a seb. Ma elvittem dokihoz. És tudjátok mi?
Otvar.
Iszonyat kellemetlen, pedig mindennap fürdünk, kezet mosunk, tényleg nem koszos gyerek. De a doki szerint volt egy csunya seb, amit valo, hogy poros kézzel elvakart és innen indult az egész.
Adott rá antibiotikumot, kenőcsöt és kammillával kell mosnom.
Hát ez van, sajna.
encike 2

Sziasztok!

Lina, drukkolok továbbra is. Az jó, hogy nem fájt!

Napsugár, szerintem sem sok az 5 kiló egyáltalán. Írtad a diétát, mire kell figyelni?

Zsozsoo, én is üdvözöllek és nagyon-nagyon együttérzek Veled. Remélem, hamar rendbejössz, testileg-lelkileg!

Judit, hogyhogy 8 gyerek van nálad? Biztos írtad korábban...bocs. Mennyi idősek? Csodállak, hogy van ennyi energiád!

Nita, még régebben írtad, hogy el fogtok költözni. Biztos jó sok mindenről lemaradtam, de most hogy áll a költözés-projekt?
A mensi miatt ne aggódj, az én dokim azt mondta, hogy még a 6-8 hét is belefér a normálisba. Jó, ez biztos túlzás, talán csak engem akart vigasztalni, de Nálad azért még nem ilyen vészes a helyzet. S ki tudja, talán tényleg baba van már???

Mifelénk nagyon jó idő van. Délelőtt nálunk volt egy volt osztálytársam, július végén lesz a lagzija! Kíváncsi leszek, Laura hogy bírja majd...
Mindenkinek szép napot!
ggica

Sziasztok!

Lina, drukkolok továbbra is. Az jó, hogy nem fájt!

Napsugár, szerintem sem sok az 5 kiló egyáltalán. Írtad a diétát, mire kell figyelni?

Zsozsoo, én is üdvözöllek és nagyon-nagyon együttérzek Veled. Remélem, hamar rendbejössz, testileg-lelkileg!

Judit, hogyhogy 8 gyerek van nálad? Biztos írtad korábban...bocs. Mennyi idősek? Csodállak, hogy van ennyi energiád!

Nita, még régebben írtad, hogy el fogtok költözni. Biztos jó sok mindenről lemaradtam, de most hogy áll a költözés-projekt?
A mensi miatt ne aggódj, az én dokim azt mondta, hogy még a 6-8 hét is belefér a normálisba. Jó, ez biztos túlzás, talán csak engem akart vigasztalni, de Nálad azért még nem ilyen vészes a helyzet. S ki tudja, talán tényleg baba van már???

Mifelénk nagyon jó idő van. Délelőtt nálunk volt egy volt osztálytársam, július végén lesz a lagzija! Kíváncsi leszek, Laura hogy bírja majd...
Mindenkinek szép napot!
ggica

Bocsánat, kétszer küldtem...

Encike, ne legyél elkeseredve, erről nem tehettek. Nem állhatsz egész nap a gyerekek mellett törlőkendővel. Remélhetőleg gyorsan elmúlik!
Fáj is?
ggica

Lina jelentkezett a másikba mobilról:
"Mindkét petevezető el van záródva, vagyis az egyik kifolyik, de nem a hasüregbe, hanem valami más meghatározhatatlan üregbe. Úgyhogy műtenek kb. egy hónap múlva."

Encike,
erről nem tehet senki. Gyors gyógyulást!

KépKép
dreika

ggica már pár doboz meg pár zsák ruha össze van pakolva,de még nem tudunk költözni amíg nincs nagy autó! :?
Hogy baba van e a dologba nem tudom :roll:
de a 8 hét az már sok a 6 hét az a normális még! :wink:

juca örülök,hogy jó a vérnyomásod!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, akkor már lassan rendeződik ez is, igaz? (A 8 hét tényleg sok, de nekem majdnem ennyit kellett várni rá. A doki szerint belefér, ismerve az én zűrös cilusaimat. Mondjuk mentem is utána vérvételre + ami ilyenkor szokásos.)

Dreika, örülök, hogy megírtad, mi van Linával. Viszont ezek nem jó hírek. Hacsak nem az, hogy kiderült, mi a baj.

Kép
Kép
ggica

remélem igen rendeződik a dolog szép lasan! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nem fáj Nikinek, csak vakarja. És nagyon csunya. Tudom, hogy nem tehetünk rola, de csak kellemetlen.
Közben levették ma neki a nagylábujja körmét, mert apucija véletlen rácsukta az ajtot. Nagyon jol türte szegénykém. Viszont most le van ragastva, de le kell kenni fertőtlenitővel, és gondolom, ha azt a gézt veszem le, majd ordit mert bele van ragadva.
Mi lesz a nyár folyamán még, pedig csak most kezdödik?????
encike 2

encike próbáld leáztatni a gézt ha nehezen jönne le!nehogy letépd neki mert csillagokat fog látni! :lol: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Azt elhiszem!!!!!
Szegénykém!
encike 2

nekem a doki kitépte a gézt a sebből mikor a kutya megharapott,há senki ne élje át azt a fájdalmat! :cry:
áztatni kell és akkor leválik magáól szép lassan a géz! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, akkor szülinap, költözés és baba!!! :)

Encike, hát, nem unatkoztok, szegény Niki. Hős volt!

Kép
Kép
ggica

Nekem is volt anno géz a sebbe, ugyhogy tudom Nita milyen rossz az!
Ezért félek, hogy a kicsinek is kellemetlen lesz.
De a viz sokmindenre képes!
encike 2

ggica az nagyon szép szülinapi ajándék lenne ha baba lenne!nem is kérnék mást! :lol:
így igaz a víz nagyon sok minenre jó! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, remélem, így lesz!
Encike, Nikinek jobbulást!

Most elköszönök, megyek adok enni Laurának.
További szép napot Nektek!

Kép
Kép
ggica

köszi ggica!
Jóétvágyat a kis Laurának!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kösz ggica, tényleg hős volt.
Ugy bujt hozzám, nagyon ari volt.
encike 2

igazi stram csaj a Niki!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita: meddig tudsz várni?Csinálsz tesztet?

encike: egy hos a kislanyod, es most ujra ragtapasz kerul az ujjara vagy tudod neki levegoztetni?

egy kérdés: a műtét után egy hétig nem emeltem fel a kisfiamat, anyukámék mindig ott voltak velünk. Most már próbálgattam a második héten, de csak keveset, mert éreztem, hogy nem esik jól. Két hét után azért azt gondolom szabad emelgetni is, van valakinek tapasztalata?koszi
zsozsoo

zsozsoo nem tesztelek!majd ugyis megyek dokihoz hamarosan.
várni péntekig várok mert addig kell megjönnie! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

zsozsoo nem tesztelek!majd ugyis megyek dokihoz hamarosan.
várni péntekig várok mert addig kell megjönnie! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Zsozsoo,

Nem igazán javasolt az emelgetés. Kímélő életmódot javasoltak tavaly Nekem. :wink:

Encike,

vízzel áztasd le a gézt.

Nita,

most pocaklakó vagy "pirike"? Nagyon kíváncsi vagyok ám! :wink:
Vendég

Most engedjük a locsivizet.
Csak jo lenne ha levegőzne, mert hamarabb gyogyul, de imád mezitláb lenni. Igy meg félek, hogy elfertőzik. Ugyhogy muszály leszek leragasztani.
encike 2

ppetike én is kiváncsi vagyok,de szerintem piri lesz csak várat magára! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,

de Én egy kisbabát kívánnék Neked! :lol:
Vendég

ggica:a gyerekek: 4honapos kereszfiam Márk 2.5 Geri fiam 4éves hugom lánya Bogi 5éves kereszfiam Dávid 5 éves Cinti saját lányom kereszfiam unokatestvéra 5éves Alexszandra kereszlányom 6éves Brigitta és keresztlányom7éves Dominika.
Már szépen nézik az estimesét :lol:

Kép
v.e.judit

Nitácska: szivböl kivánom hogy Baba legyen.

Kép
v.e.judit

ppetike köszönöm,ari vagy nagyon! :lol: :lol:
juditt hogy birsz el ennyi gyerekkel? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Encike: Nikinek jobbulást kivánok.

Kép
v.e.judit

Nitácska: énsem gondoltam volna hogy ilyen jol megleszünk de még birom még két hétig it lesznek lehet a végére beleöszülök. :?

Kép
v.e.judit

Judit,

hogy bírod ennyi gyerkőccel??? :roll: :roll: :roll:
Vendég

ppetike: elég jol megegyezünk és a nagyobbak segitenek hogy ha megkérem öket ma voltunk játszotérenis néztekis az utcán hova megyek ennyi gyerköcel a fürdetés furi hogy sose akkarnak elfogyni délben alszanak és akkor tudok a kertbenis dolgozni este pedig a férjem segit vacsiztatni :D

Kép
v.e.judit

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?