Ha ezt tudom hogy ilyen sokaig ebren vagytok, elobb jovok...
Elmult fel 2, akartam egy csomo mindenre reagalni, de lusta vagyok...
Majd holnap, jooooooo? Nagyon kedves hogy koszontetek szepen mielott elmentetek alukalni!
Na jo, egy par dolgor azert csk leirok amit akartam...
A tabla-otlet szerintem meg mindig szuper, es szivesen megcsinalom, csak jo lenne ha megegyeznenk kozosen, hogy mik legyenek benne. Az tetszett nagyon, hogy egy 5-os skalan "ertekeljuk" a kulonbozo dolgokat, hogy ki mennyire szereti/csinalja mint pl. eves, babakocsi-szeretet/nem szeretet, alvas, hiszti, rajzolas, bukfencezes:wink: , stb. Szoval elo az otletekkel, legyetek kreativeak, es nem utolso sorban humorosak!
Hajni: milyen emberek kozott elsz te?!?!?!
De most komolyan... hol elnek ezek, hogy egy 15hos gyereknel nagy szam hogy elesik???:shock:
Bea: nekem sincs jo otletem, de kitartas, majd csak kikiserletezed a legjobb modszert elobb-utobb... nem csodalom hogy megijedtel, jaj de rossz lehetett...
Koszonom az sms-t, orultem am neki!!
Doo mar irta regebben hogy vannak mutermi kepei, en azota varom oket... ohm... khm...
Na megyek en is aludni, mert holnap allatkertbe megyunk par juniusi topic-babaval!
Agi, nem jottok? Fel 11-kor talalkozunk az allatkert elott, tok jo fejek akik jonnek!
Agi: Nem, nem eleg, hogy vartatok meg gondoltatok ram, legkozelebb vmi kis udvozlo-versiket is kerek!!