Sziasztok!!!!
Igaz, kicsit még náthásan (dádházsad....) de már újra a fedélzeten. No, tanulságképpen: lementem a pecsétért a háziorvoshoz, szerda délután 1/2 8-ra. A várakozás 10 perce alatt szerintem benyaltam valami taknyot, igy csüt. reggel az utam ismét hozzá vezetett. A doktornő igencsak csodálkozott, de Ő is azt mondta, biztosan a rendelő várójában prüszköltek össze. Tehát: NE ilyen influenzás időszakban gyűjtsétek be a háziorvos pecsétjét, bármennyire is nyaggat Benneteket a védőnő!
Alig győzöm a sok történést visszaolvasni...Pedig csak 1 hét net-elvonásom volt
Köszönöm Mindenkinek az aggódást és Andibandibak a tudósítást
Mariann, remélem rendeződik az autód, annyira sanálom ami Veled történt. Neked nem lett bajod? Fizet a biztosító? Ügyes légy és ne idegeskedj!
Kitty, örömmel olvastam, hogy a lepény végre fentebb mászott! Azért még kimélned kell Magad, ugye?
Karmen, rendbejött a gyulladt fogad?
Szegénykém, és még csak fájdalomcsillapítót sem szabad bevenni... Remélem már csak 1 rossz emlék...
Fiús és Lányos Mamák, akiknek az elmúlt héten derült fény a baba nemére: MINDENKINEK GRATULA!!!
Még mindig a Kislányok vezetnek?
Helyzetjelentés rólunk: jelentem, hatalmasat nőttünk! Bár a háziorvos szerint pici a hasam. Kérdem én, van egyáltalán "előírt" méret?
Elölről semmi, oldalról meg egy nagy hegy! Bogárka rendkívül aktív, hatalmasakat nyújtózkodik, mókuskerekezik, leginkább, mikor egy kiadós kaja után lehanyatlottam a kanapéra
A hangos zajokra erősen rúg, mintegy mérgesen, a mi hangunkra pedig "válaszol". Kispapa el is sírta magát a gyönyörtől, mikor egyik nap "beszélgetett" hozzá, s minden szó után Minike jelzett neki. Mikor nem beszélt, rúgás sem volt.
Melltartóméret (Andi, Pumi!
) 85B, pocakkörméret 84 cm, súly 60 kg (azaz +6 kg).
Megvettük a kiságyat, a MegaToysban, fenyőből van, ez illik majd a babaszobába. Varrtam egy pingvines polár plédet, kiszabtam egy hálózsákot is ugyanabból (ha már otthon lógattam a lábam...). Megrendeltem a Micimackós organza-függönyt is.
Megérkezett az utódom is, igy kissé megoszlik a sok munka. Ha jó lesz a cég és megérdemli, lehet, még januárban is maradok kb. 2 hetet
Grafomán voltam. Most megyek és olvaslak vissza Benneteket!
Sziasztok, jó újra itt!
Szilvus
ma 24!