Hello lanyok!
Bocsi, hogy igy eltuntem, de sajnos rengeteg a melo, ha meg estenkent hazaerek, egy kis hazimunka utan orulok, ha agybazuhanok, es mar alszok is
a.m.: en meg nem gratulaltam a vizsgadhoz, akkor verge fellelegezhetsz! Gratula a 3. trimeszterhez!!! Nagyon aranyosak lettek a mesefigurak is!
Starlak: gratula a fiucskahoz, es tenyleg tuti jok a kepek!!!
Eszike: en amikor azt irtam, hogy semmit sem szedek, az azt jelenti, hogy vitaminokat sem, magneziumot, meg mast sem. Es a dokim azt mondta, hogy amig minden ertekem jo, addig nem is kell. A kepeslap nagyon jo otlet, jo fej csaj vagy!!!
Dorka: sajnalom, hogy a 4D nektek nem hozott erdekessegeket. En nem fogok menni.
Rone: nem semmi, ti is augusztusban koltoztok! Jo sokan vannak itt a topikon, akik nagy pocakkal fognak koltozni, felujitani, raadasul dog melegben, ezert nem irigyellek! Hordozokendovel kapcsolatban teljesen egyetertek veled, en sem akarom magamon cipelni a gyerkocot. Kengurut veszunk majd, mert azzal tomegkozlekedni sokkal konnyebb, de erre valoszinuleg ugysem kerul majd gyakran sor. Remelem, mar minden rendezodott veletek a paroddal?!
Beril: en is sok boldogsagot kivanok nektek! Szuper lett a cukoreredmenyed
Martee: koszi a hireket Nostawenrol, es en is nagyon szurkolok, hogy minden rendben menjen vele.
Szeder: nyavajgas tekinteteben en is egyetertek, jo sok gond van. En valojaban a napi hanyason kivul semmit sem mondhatok, tudok aludni, nincs meg nagy hasam, soha nem volt kemenyedesem, es semmi gorcsom, semmi fajdalmam, nem dagad a labam, es nincsenek hangulat ingadozasaim. Szoval en a hanyas ellenere is probalom nem terhessegnek megelni, nem is szeretem ezt a szot hasznalni, en varandos vagyok (Pedig az elso babasok kozott messze en vagyok am a legidosebb, a 36-at taposom!)
Marta: de jo, hogy osszejott az ovi a gyerkocnek
Lolababa: nagyon hangulatosak lettek a lanyszobak
Lanta: Kornelia szobaja is nagyon tuti. Hat szep lett a kezed, mit mondjak, mint egy drogosnak
Holka: csatlakozok hozzad, mi is iden jubilaljuk a 10. evunket, es mindenben segit a parom, kiveve a konyhaban, de ezt soha nem vetnem a szemere. Ha “kell”, akkor ott is megcsinal barmit, de alapbol nem.
Minyu: latom, a legfontosabb dolgokat szerzitek be ti is.: kiscipok …. De nagyon edesek
Honey: te is beindultal vasarlasilag? Johetnek a kepek Es vegul milyen babakocsit rendeltetek?
Konan: tok jo hir, hogy a rovidules megallt, a plussz kilokkal meg ne torodj, tenyleg mindent megteszel, amit tudsz. Sajnalom en is a facersagot, az en parom augusztusban utazik, meg oktoberben. Az elsonel mar nagypocakos leszek ugye, a masodiknal meg kisbabas … hat nem tudom, melyik lesz nehezebb?!
Dorka, Anyooka, Holka, Eszike, Bejci, a.m., Minyu, Bagzerka: nagyon csinik a pocakfotok, itt dobom en is az enyemet (az utolso heten hatalmasat nott, 1 hete meg szinte nem is latszott!)
Csibe: gondolom, mar milyen kivancsiak vagytok. De mar nem kell sokat varni, kitartas! Grat a cukros eredmenyedhez.
Es egy kicsit magamrol: roka koma tarja magat, nem tagit. Etvagyam valtozatlanul semmi, de ez vhol jo is, mert mar a 25. hetet is betoltottem, es meg mindig zero a sulygyarapodas. Azert Benedek mar beindult igy novekedesileg, mar kivulrol is egesz jol lathato. Ejjel-nappal rugkapal. ha meghallja az Apja hangjat, akkor meg ezerrel begyorsit, mar siman megismeri. Ugy latszik, van ertelme az esti meseolvasasoknak. En elegge faradekony vagyok, este koran kidolok, es most mar legalabb aludni hagy a Mano, ritkan olvasok ejszakankent. A lepcsomaszas azert egyre nehezebb, szerencsere csak a melohelyen kell. A melo orultek haza, de probalom lazan felfogni, es arra gondolni, hogy 10 het, es utana mar "csak" babazni fogok egy jo darabig.
Szep hetveget mindenkinek
mai kep